nie mam fb zeby kliknac ale trzymam kciuki

ostatnio kojarze cos sie przewijalo a propo skazy bialkowej i suchej skory maluszkow.. podejrzewam ze Oliwia tez ma ten problem.. chyba ze to jakas inna alergia :/
jakas mikro plamka pojawila jej sie jakos po 6mcu jak zmienilismy mleko na nastepne.. ale tez nie bylam pewna czy to to, zwlaszcza ze szybko zniknelo..
ostatnio jednak mala ma coraz brzydsza skore na buzi.. taka kaszke zaczerwieniona..sucha miejscami.. do tego na nozce wyskoczyla jej taka okragla czerwona plama, smarowanie LRP Lipikar nic nie pomoglo,czyms tam jeszcze.. troche jakby sie wysuszylo.. ale obok wychodza kolejne malutkie.
jutro sprobuje sie umowic na wizyte zeby to skontrolowac.. ale tak sobie mysle, od 5mca zycia jest na mm, nic sie nie dzialo na poczatku.. dopiero po zmianie mleka po 6mcu.. moze warto sprobowac cofnac sie do pierwszego mleka?? co myslicie?
wiadomo- zobacze co powie lekarz.. tylko z Klaudia co rusz byly jakies zmiany skorne w sumie po wszystkim co zjadla/wypila, milion wersji co to jest, sterydy itp i w sumie nie wiem czy wyrosla z tego, czy to ograniczenie mleka krowiego pomoglo jakies pol roku temu..
mam nadzieje ze tym razem pojdzie szybciej :/ jak mloda byla na piersi to nic jej nie ruszalo. jadlam wszystko. poczatek z mm tez bez problemow, pierwsze 'lyzeczki' i obiadki tez bez alergii.. proszek wciaz ten sam, no juz nie wiem sama co to