Autor Wątek: "Ważnych jest kilka tych chwil, tych na które czekamy..." ---> 06.08.2011r J&M  (Przeczytany 99244 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline shar3ware

• M&D&M
  • Chuck Norris
  • Jaś +13.06.2012 [*]
  • data ślubu: :i_love_you:
Odp: "Ważnych jest kilka tych chwil, tych na które czekamy..." ---> 06.08.2011r J&M
« Odpowiedź #660 dnia: 4 Października 2010, 10:53 »
Długi,długi...jak nigdy! ;)

No z kamerzysta...uparciuch...ale Wasz wybór,Wasza sprawa ;)

Offline ciriness

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11.09.2010
Odp: "Ważnych jest kilka tych chwil, tych na które czekamy..." ---> 06.08.2011r J&M
« Odpowiedź #661 dnia: 4 Października 2010, 10:58 »
Ja też uważam że bardzo będziecie żałować (wiem to z perspektywy już po..) no ale to wasz wybór i szanuję go :)
Dodam tylko że dobry kamerzysta taki jak mój jest kompletnie niezauważalny na weselu i to opinia nie tylko moja ale zszokowanych gości, mój kamerzysta był jak duch i jeszcze dodam że w ten dzień jest tak wiele emocji i patrzy się w oczy swojego mężczyzny więc tym bardziej nie na świat obok i jakąś tam kamerę tym bardziej jak mówisz i tak ktoś będzie domowo robił :)

Ale szanuję waszą decyzję, każdy ma do nich prawo nie ;) ?

Offline justys0101
  • Chuck Norris
  • data ślubu: [color=black
« Odpowiedź #662 dnia: 4 Października 2010, 11:03 »
lepiej mieć i nie oglądać, niż nie mieć i żałować
Ten argument, trochę do mnie przemawia  ;)

Ale szanuję waszą decyzję, każdy ma do nich prawo nie ;) ?
No raczej  :D ;) :-*

Wiecie co mnie tylko martwi... że nie będę mogła Wam wkleić filmików...  ::) ::) ::)
To jest dopiero argument ZA, nie?  ;D

Offline s_erduszko
  • Chuck Norris
  • :-D
« Odpowiedź #663 dnia: 4 Października 2010, 11:06 »
Ha !!! To jest arfument numer 1 !!!
Masz jeszcze troszkę czasu, więc może wszystko się zmieni, a jeśli nie - to Wasza decyzja i każdy z osobna powinien ją uszanować. A goście jak chcą to zawsze mogą się w swoje kamerki zaopatrzyć i conieco nakręcić i juz :)

Offline marena84

• entuzjasta
  • data ślubu: 13.08.2011r. g. 16:00 :)
« Odpowiedź #664 dnia: 4 Października 2010, 12:23 »
oj tak, to się nazywa argument  ;D
Wiecie co mnie tylko martwi... że nie będę mogła Wam wkleić filmików...  ::) ::) ::)
To jest dopiero argument ZA, nie?  ;D[/color]
a ten argument to już w ogóle najważniejszy :skacza: :skacza: :skacza:

Offline Asiste

• uzależniony
  • data ślubu: 25.06.2011
« Odpowiedź #665 dnia: 4 Października 2010, 16:29 »

ooo tak, to jest argument!!

To jest dopiero argument ZA, nie?  ;D[/color]
Tak, ten jest zdecydowanie najsilniejszy ;D ;D
Zapraszam Cię do mojego odliczanka

".. Zasypiać i budzić się przy Tobie do końca swoich dni... "

Offline Roksana

• entuzjasta
  • data ślubu: 20.08.2011
« Odpowiedź #666 dnia: 4 Października 2010, 16:34 »
Także Justynko przemyśl tę sprawę, przemyśl  ;D

Offline mkarolinka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #667 dnia: 4 Października 2010, 17:17 »

Akurat ten argument wyszedł mi niechcący :D hahaha

Offline Aneczq1987
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
« Odpowiedź #668 dnia: 4 Października 2010, 20:14 »
Czy chcecie kamerzystę rzeczywiście Wasza sprawa i decyzja - ale to że nie pokażesz nam filmików... poważny problem  :D
A co do mieszkanka to my razem nie mieszkamy  ;D
Mieszkanko stoi sobie i czeka na swój czas, a tak to pomieszkujemy raz u mnie a  raz u PM-a  :D

:-*

Offline elemelka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 24.07.2010
« Odpowiedź #669 dnia: 4 Października 2010, 20:31 »
fakt argument, że nie będziesz mogła nam pokazać filmu jest najważniejszy :D
jasne, że zrobicie jak Wy czujecie, ale powiem Ci Justynko, że ja nie trawię na siebie patrzeć, a mój głos nagrany to w ogóle porażka :D
ale na naszą przysięgę mogłabym patrzeć godzinami, więc polecam :D
ja swojemu mężowi to zawsze życzę cierpliwości do mnie, ostatnio jestem taka upierdliwa, że sama ze sobą nie mogę wytrzymać :P
jak tam z pracą?

Offline czigra

• Chuck Norris
  • Ewa i Maciek
  • data ślubu: [i
« Odpowiedź #670 dnia: 4 Października 2010, 20:39 »
Justyś, jak od początku nie chciałam kamerzysty. Po co? wystarczą zdjęcia ;) po weselu koleżanki, gdzie byłam świadkową, nagle dostałam olśnienia, że jestem strasznie rozpuszczona i zdjęcia mi nie wystarczą. Cieszę się, że podjęłam taką decyzję. znaleźliśmy kolegę, który chciał się pobawić w filmowanie (za1000zł). Obecnie czekam z utęsknieniem na filmik, ponieważ połowy nie pamiętam i niestety zdjęcia mi tego nie ułatwiły :mdleje:
nienawidzę siebie oglądać na kamerze, swojego głosu, gestykulacji :Szczerbaty: ale kocham oglądać innych ludzi jak się ośmieszają i wygłupiają. Chcę zobaczyć jak moja mama się stresuję, czy w ogóle się stresowała, ciotki, które wyły w kościele, no i PM-a, który wyglądał z pewnością tego dnia obłędnie, a ja byłam zbyt podekscytowana, żeby to zauważyć ;)

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #671 dnia: 4 Października 2010, 21:19 »
Justyna-malina! bierz kamerzystę i bez gadania!! :biczowanie:
Co my będziemy oglądać w przyszłym roku?! No nie rób nam tego...! :blagam:

Offline kacha8609

• Chuck Norris
  • data ślubu: 18.06.2011r.
« Odpowiedź #672 dnia: 5 Października 2010, 10:02 »
To jest dopiero argument ZA, nie?  ;D

To jest bardzo argument ZA !!  :skacza:

Offline justys0101
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #673 dnia: 5 Października 2010, 10:22 »
Aneczq1987 - nie mieszkacie razem z PM?  To czemu mnie się ubzdurało, że jest na odwrót... :drapanie: Może dlatego, że wspominałaś coś o Waszym mieszkanku  ;)

elemelka - z pracą marnie, żeby nie napisać katastrofa... Bardzoooo ciężko jest mi coś znaleźć... Kandydatów na jedno miejsce multum....

czigra - też nie cierpię swojego głosu... w ogóle mam problem z oglądaniem własnej osoby ;)

Oj dziewczyny, dziewczyny...
Widzę, że niemożliwość obejrzenia moich filmików ze ślubu, to jest argument nr 1  :D ;)
Nie wiem sama co mam robić...  ???
Nie lubię siebie oglądać, wprost nie cierpię...
Ale jak tak Was posłucham  - w końcu forumkowe rady są najcenniejsze i nikt lepiej nie doradzi niż Wy, bo też to przeżywacie/przeżywałyście, to zaczynam się wahać...
No zobaczymy... Muszę to przemyśleć...

Ale dziękuję Wam bardzo bardzo bardzo !!!  :-* :-* :-*
Wiecie jak jest... Teściowa jest nieobiektywna  :P
Wy, to co innego, jesteście bezstronne...  :uscisk: ;) :-*

Buziaki!

Offline kacha8609

• Chuck Norris
« Odpowiedź #674 dnia: 5 Października 2010, 10:25 »
Justyś zastanów się i daj znać jaka padła decyzja  ;D
Co do tego że nie lubisz się oglądać na kamerze to chyba nie tylko Ty tak masz.....  ::) ::) ::) ::)

Offline s_erduszko
  • Chuck Norris
  • :-D
« Odpowiedź #675 dnia: 5 Października 2010, 10:33 »
Podobno nawet aktorzy nie lubią siebie oglądać potem na filmach/w serialach. Ale trzeba mieć dystans do swojej osoby i być dla siebie wyrozumiałym  ;D

Offline Aneczq1987
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
« Odpowiedź #676 dnia: 5 Października 2010, 10:43 »
No fakt pisałam o naszym mieszkanku :)
Niestety nie da sie w nim mieszkać bo jest tylko zlew, stół, 3 krzesła i kibelek :D
Ciężko by było, ale mam nadzieje że za niedługo ruszymy.......

Offline mkarolinka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #677 dnia: 5 Października 2010, 13:53 »
Powiem Ci tylko, że lepiej żałować, że się spróbowało, niż żałować, że się nie spróbowało. Raz obejrzysz wrzucisz do szafy i więcej tego nie będziesz oglądać, ale będzie :)

Miłego podejmowania decyzji ;)

Offline ylka

• maniak
  • data ślubu: 2011-05-14
« Odpowiedź #678 dnia: 5 Października 2010, 15:00 »
ufff nadrobione!  ;D jakos się udało, chociaz tyle tutaj skrobiecie  ;D
Szkoda, ze na zdjęcia się już nie załapałam, zwłaszcza że dziewczyny piszą, jak pięknie wyglądałaś  :(
Fajnie, ze Wasi rodzice się już znają. Ja się trochę obawiam tego poznania. Tyle juz jesteśmy razem, a nasi rodzice jeszcze się nie spotkali... Jak się juz wprowadzimy do naszego mieszkanka, to urządzimy jakąś imprezkę i to będzie oficjalne zapoznanie  ;D ;D
My tez mamy kawalerkę, ale mniejszą - ok. 40 m2. Ale na razie nam to powinno wystarczyć. Remontu już mam serdecznie dosyć!!
A kamerzysty też nie będziemy mieć  :D

Offline Asiste

• uzależniony
  • data ślubu: 25.06.2011
« Odpowiedź #679 dnia: 5 Października 2010, 15:45 »
gestykulacji :Szczerbaty:
:hahaha: :hahaha: to może być ciekawe ;D
Zapraszam Cię do mojego odliczanka

".. Zasypiać i budzić się przy Tobie do końca swoich dni... "

Offline Paula___

• uzależniony
  • data ślubu: 18.06.2011r
« Odpowiedź #680 dnia: 5 Października 2010, 18:02 »
Pewnie, że to jest tylko wasza decyzja, zrobicie co będziecie chcieli. Też mnie denerwuje, jak moi czy PMa rodzice próbują na siłę namówić nas do czegoś na ślubie.. teraz np mój tata wymyślił sobie 'wiejski stół", dla mnie to jest zbędny wydatek, skoro i tak mamy oszczędnie wszystko zorganizować..

Offline moniq

• Chuck Norris
  • data ślubu: 17.07.2010
« Odpowiedź #681 dnia: 5 Października 2010, 19:15 »
ja nie miałam kamerzysty i teraz żałuję trochę, też nie cierpię na siebie patrzeć a mój głos jest okropny, w sumie to mój mąż się nie zgodził na kamerzystę
mamy tylko filmik nagrany przez szwagra zawsze coś :)
ja też szukam pracy i kiepściutko
Dane potrzebne do przekazania 1% podatku na naszego syna Maćka
W formularzu PIT wpisz numer KRS: 0000037904
W rubryce „Informacje uzupełniające - cel szczegółowy 1%” podaj:
23900 Kowalski Maciej Dąbrowa Górnicza
Dziękujemy

Offline ciriness

• Chuck Norris
« Odpowiedź #682 dnia: 5 Października 2010, 19:50 »
czy się lubi na siebie patrzeć czy nie, zobaczyć z "boku" jak się składało przysięgę czy tańczyło pierwszy taniec - bezcenne :D

Argument Karoli jest the best "lepiej mieć i nie oglądać niż nie mieć i żałować":D

Offline Paulincia:)

• Chuck Norris
  • data ślubu: 14.05.2011
« Odpowiedź #683 dnia: 5 Października 2010, 22:47 »
Mi sie osobiscie wydaje ze taka plytka z wesela to super pamiatka,chocby kiedys gdy juz na niej kurz osiadzie wyciagniesz ja z dna szafy zdmuchniesz kolduny,usiadziesz z mezem i lezka ze wzruszenia nepewno sie pokaze,a jaka to radosc dla dzieci i wnukow jaka "mama""babcia" byla mloda ;) ;) ,ja sama do tej pory chetnie ogladam zdjecia rodzicow ze slubu zawsze mam milion pytan do mamy ;) ;)

Ty na swoim slubie bedziesz wygladala najpiekniej w swoim zyciu,chetnie bedziesz patrzyla na siebie(bynajmniej tak mi sie wydaje)moja kumpela jest rok po slubie i potrafi plyte ogladac kilka razy w tyg ;) ;)
:*:*:*

Offline lolalola

• Chuck Norris
  • data ślubu: 02.10.10
« Odpowiedź #684 dnia: 5 Października 2010, 23:46 »
Justyś, pierwsze koty za płoty z zapoznaniem rodziców ;D

Jeśli chodzi o kamerzystę to zaufaj mi,że to super sprawa. Mnie nagrywał mój tata i dzięki temu mam ponad 2 godzinną pamiątkę.
Pośmiałam się, wzruszyłam oglądając owy film.
A że nie zawsze wyszłam dobrze, co z tego!
PAMIĄTKA!!!! To chyba najważniejszy argument ZA!

Morgan
  • Gość
« Odpowiedź #685 dnia: 6 Października 2010, 02:53 »
Ja mysle ze film to jednak super pamiatka :)

Offline justys0101
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #686 dnia: 6 Października 2010, 08:58 »
Widzę, że tylko ja i ylka nie planujemy mieć kamerzysty, a z mężatek tylko Monia nie miała ;)
Także zdecydowanie jesteście za ZA...
No zobaczymy jak to ze mną będzie... Na dziś dzień muszę powiedzieć, że Wasze wypowiedzi trochę zmieniły mój kąt patrzenia, więc kto wie...
Jak to śpiewa Lipnicka: Wszystko się może zdarzyć...  :mrgreen:

Lola - to już były drugie koty za płoty... rodzice już raz się spotkali ;) Jeszcze raz gratuluję mężatko!  :-*
ylka - spotkanie rodziców nie jest takie straszne jakby się mogło wydawać. Na 100% dacie radę!
Aneczq1987 - my nawet krzesła i stołu nie mamy, więc i tak lepiej od nas "stoicie"... Na razie mamy jeden wielki syf...  ;)
moniq - z pracą jest porażka. Powodzenia życzę w jej szukaniu. Mnie już ta sytuacja zaczyna dołować  :-\
s_erduszko - niby mam dystans do siebie, powiedziałabym że nawet spory, ale jakoś kamera to nie jest to co mnie przekonuje...
Paula___ - a ja chciałabym wiejski stół, ale kamerze mówię NIE ;) Także widzisz ile ludzi tyle opinii. Nie daj sobie nic narzucić, to Twój ślub :)

Dziś u mnie na suwaczku 10 miesięcy...  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Buziaki i jeszcze raz dziękuję za Wasze cenne rady !!! :-* :-* :-*

Offline ciriness

• Chuck Norris
« Odpowiedź #687 dnia: 6 Października 2010, 09:08 »
równe 10 miesięcy :D

Offline shar3ware

• M&D&M
  • Chuck Norris
  • Jaś +13.06.2012 [*]
  • data ślubu: :i_love_you:
« Odpowiedź #688 dnia: 6 Października 2010, 09:14 »
10 miesięcy... ;D :D

Jak to leci... :)

10 miesięcy do zastanowienia się nad kamerą! ;) ;D

Offline kacha8609

• Chuck Norris
« Odpowiedź #689 dnia: 6 Października 2010, 09:34 »
Ale ten czas leci 10 miesięcy ....  ;D ;D ;D ani się nie obejrzysz a będziesz się szykowała  ;D ;D