Autor Wątek: "Ważnych jest kilka tych chwil, tych na które czekamy..." ---> 06.08.2011r J&M  (Przeczytany 101733 razy)

Offline marena84

• entuzjasta
  • data ślubu: 13.08.2011r. g. 16:00 :)
super że ze zdrówkiem dużo lepiej :przytul: pozdrawiam wieczornie  :-*

Offline czigra

• Chuck Norris
  • Ewa i Maciek
  • data ślubu: [i
Jestem :skacza: kochana, nie bij :blagam: żonkowy jak tylko znajdę chwilę i uda się załadować filmik :-* cieszę się, jesteś znów zdrowa, jędrna, zwarta i gotowa :brewki: trzymam kciuki za poszukiwanie pracy :brawo_2:

Offline ciriness

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11.09.2010
Też się już właśnie zastanawiam gdzie czigra i jej obiecany żonkowy  ;D

Fajnie, że choroba przeszła.
Musi być jakaś super praca dla Ciebie, po prostu musi tam gdzieś czekać :)

Offline kacha8609

• Chuck Norris
  • data ślubu: 18.06.2011r.
Super że wróciłaś do zdrowia  ;D ;D

Offline Isus

• uzależniony
  • Kochamy się:*
  • data ślubu: 26.06.2010
Niestety, z pracą tak to już jest ::) Ale ...napewno znajdziesz pracę!!Trzymam kciuki ;)

..Ciesze się że, zdrówko znowu dopisuje ;D

Offline Asiste

• uzależniony
  • data ślubu: 25.06.2011
cieszę się, że wróciłaś do zdrówka:) ja też uwielbiam oglądać płonące znicze:) co do pracy - główka do góry... widocznie czeka na Ciebie coś lepszego:)
Zapraszam Cię do mojego odliczanka

".. Zasypiać i budzić się przy Tobie do końca swoich dni... "

Offline justys0101
  • Chuck Norris
  • data ślubu: [color=black
Hej laseczki!  :uscisk:

Ja dziś za cel mam bojowe zadanie, znalezienie kilku zaproszeń na ślub.
Pewnie będą się różniły od tych docelowych, ale chcemy dać rodzinie PM, która mieszka w Berlinie w święta, bo później już pewnie przed naszym ślubem nie będzie ich w Polsce, a skoro będzie okazja, to nie będziemy już wysyłać pocztą...
Resztę pewnie zamówimy dopiero po Nowym Roku, jak się już zdeklarujemy kogo zapraszamy ;) Bo na razie to sama nie wiem  ::)
Jeśli chodzi o mnie to ja napisałabym im to zaproszenie najchętniej na kartce w kratce  :P
Nie lubię ich  ;) Bo w powietrzu czuć rywalizację i ciągłe porównywania...

Tylko mam problem z tymi zaproszeniami, bo na allegro mniej niż 10 zaproszeń - a przynajmniej te, które mnie się podobają - traktują jako próbki...  A ja chcę tylko 3. W sumie mogę zamówić w sklepie, ale chcę żeby była już personalizacja... No i mam problem... Ale będę szukać... Mam nadzieję, że znajdę sprzedawcę, który pozwoli mi zakupić 3 sztuki ;D A jak nie, to im narysuję  :P

Buziaki !!!

Offline JolaM85

• maniak
  • Dobrze,że mamy w sobie tyle siły...
  • data ślubu: 14.02.2015r

;D A jak nie, to im narysuję  :P

:brawo: :hahaha: :hahaha: :hahaha:

A tak serio Justynko moze idz do jakiejs kwiaciarni i kup trzy sztuki?

Offline kacha8609

• Chuck Norris

;D A jak nie, to im narysuję  :P

:hopsa: :hopsa: :hopsa: :hopsa: :hopsa: :hopsa: :hopsa:

A gdzie będziesz zamawiać docelowe zaproszenia? Wiesz już? Jeśli tak to zadzwoń do tego sprzedawcy i powiedz jaka jest sytuacja że teraz chcesz tylko 3 a po nowym roku resztę  ;D może wtedy nie policzy Ci jako próbki  ;)

Offline justys0101
  • Chuck Norris
Joluś - też o tym myślałam... Tylko u mnie w kwiaciarniach są zaproszenia, które wyglądają jakby były z PRL-u... Nie lubię złotych obrączek, gołąbków itd.  ;) Myślałam jeszcze o Empiku... Tylko, że tam nie będzie personalizacji...

No zobaczymy... Na razie poszperam na allegro, może znajdzie się jakiś sprzedawca, który sprzedaje po mniej niż 10 sztuk...
Z jednej strony nie lubię tych ludzi i nie zależy mi, żeby zaproszenia były nie wiadomo jak piękne...
Patrząc jednak z drugiej strony chciałabym, żeby zaproszenia były super, żeby nie mieli powodów do ich obgadania ;)

Kasiu - jeszcze nie wiem gdzie będę zamawiała... Na razie zaczynam przeglądać... Ale widziałam, że z jd są na allegro i wyglądają pięknie  :Serduszka: Tylko muszę się zorientować po ile sztuk sprzedają... Gdybym miała pewność, że wybrane przeze mnie zaproszenia będą tą ostateczną wersją, to po prostu zamówiłabym więcej sztuk i wypisała personalizację na nazwiska osób, które na pewno będę zapraszać... A tak sama nie wiem... Ja i moje niezdecydowanie  :mdleje:

Offline bluebird

• zapaleniec
  • Don’t forget to smile :)
  • data ślubu: 28/05/2011
Mozesz tez zamowic po jednym takim samym, ale kazde z innej firmy, jako próbki ;D nie wiem czy to ma sens ;)

Offline justys0101
  • Chuck Norris
bluebird - tylko, że ja nie chcę żeby zaproszenia były traktowane jako próbki... Bo jeśli sprzedawca traktuje Twoje zamówienie jako próbkę, to narzuca Ci wierszyk, styl zaproszenia itd. ;) A jednak chciałabym, żeby zaproszenia były takie jakie mnie się podobają a nie takie jakie przypadkowo wybierze sprzedawca  :)

Offline kacha8609

• Chuck Norris
Justyś widziałam ostatnio w empiku śliczne tylko tak jak mówisz będziesz musiała sama wypisać  ::)

Offline bluebird

• zapaleniec
bluebird - tylko, że ja nie chcę żeby zaproszenia były traktowane jako próbki... Bo jeśli sprzedawca traktuje Twoje zamówienie jako próbkę, to narzuca Ci wierszyk, styl zaproszenia itd. ;) A jednak chciałabym, żeby zaproszenia były takie jakie mnie się podobają a nie takie jakie przypadkowo wybierze sprzedawca  :)

A to nie wiedzialam nawet o tym ze tak robia w Polsce.... ale moze warto popytac, ze ty chcesz zobaczyc jak wyglada z konkretnym wierszykiem i stylem caly ''uklad strony'' bo inaczej nie kupisz

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
Kochana, ja na Twoim miejscu, zamówiłabym w normalnym sklepie z artykułami ślubnymi fajne, droższe zaproszenia, aby im gul skoczył! ;D ;D :P
A tak w ogóle, to ja chyba wstrzymałabym się jeszcze i wysłałabym im, w tym samym czasie co reszcie gości :P
Wtedy nie będziesz miała problemu i zamówisz większą ilość, takich jakie Ci się podobają... o! ;)
Miłego dzionka Ślocznotko :-*

Offline justys0101
  • Chuck Norris
Mam newsa... Ale nie wiem czy się chwalić... Bo zawsze jak coś powiem, to dzieje się coś negatywnego...

Są dwie strony tej wiadomości, ale i tak jestem happy  :hopsa: :hopsa: :hopsa:

Offline Isus

• uzależniony
Trzymam kciuki abyś jednak znalazła zaproszenia ;) ...a spróbuj może napisać do tych na all czy zrobiliby specjalnie dla ciebie 3 szt.?parę groszy więcej możesz im zaoferować!! a "nóż widelec" się uda ;D ;D

Buziam :-* :-* :-*

Offline Isus

• uzależniony
No pochwal sie TYM newsem!!!! ;D ;D ;D

Offline justys0101
  • Chuck Norris
Znalazłam sprzedawcę u którego można zrobić 10 zaproszeń i nie są one już traktowane jako próbki... Można wybrać wierszyk, czcionkę itd. Także jestem w miarę zadowolona... W miarę, bo jakieś cud miód nie są, ale oblecą  :P
Także chyba kupię od razu 10 szt. i zostawię sobie dla znajomych których obecności jestem pewna  ;)

aagatkaa - PM upiera się żeby dać im w święta. To jego rodzina, więc niech ma jak chce... Zresztą nawet nie mamy ich adresu, bo się przeprowadzili... Taka ot z nich rodzinka  ::) ::) ::)
kacha8609 - zależy mi żeby była personalizacja... Nie chce kaligrafować... Chce żeby były ładne ;)
Isus - nie będę się chwalić... ja skromna osoba jestem  :los:

Offline Isus

• uzależniony
Gratulację!! przynajmniej już TO masz z głowy ;)

...he ::) skromnisia się znalazła- nie to nie :popija: :obrazony: :obrazony:

;) ;) ;) ;) ;)

Offline ylka

• maniak
  • data ślubu: 2011-05-14
Skoro nie za bardzo lubisz tych ludzi, to nie szukaj dla nich nie wiadomo jakich zaproszeń. Co to za nius  ??? Nie trzymaj nas w niepewności  ;)

Offline ciriness

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11.09.2010
Chcemy newsa :D  :protestuje:

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
Justyśka, dawaj niusa, bo w dupsko zarobisz!!! :biczowanie:  ;D

Offline neta88sc

• maniak
  • "najważniesze jest niewidoczne dla oczu"
  • data ślubu: :serce::serce:
Ja jak potrzebowałam 2 zaproszen tylko dla świadków to nie było problemu :) zamawiałam je na allegro u kobiety z d. górniczej u której mogłam je osobiście odebrać. Wiec popytaj na allegro kogoś z miejscowości w której mieszkasz. POwiedz dlaczego ci tak zależy i tyle. :P

no i oczywiście nie trzymaj nas w niepewności :P dajesz z tym newsem :D

Offline elemelka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 24.07.2010
justyś jeśli chodzi o zaproszenia to możesz sobie obejrzeć na stronce kartkiizaproszenia, bodajże celiny pławeckiej, my tam zamawialiśmy, są naprawdę piękne i wykonane z dużą esteyką i starannością, a babeczka jest z pszczyny więc można osobiście odebrać ;)
to czekam jeszcze na newsa ;D

Morgan
  • Gość
co to za news?:)

Offline kacha8609

• Chuck Norris
Justyś mów szybko jakiego masz newsa  ;D ;D ;D
Znalazłam sprzedawcę u którego można zrobić 10 zaproszeń i nie są one już traktowane jako próbki... Można wybrać wierszyk, czcionkę itd. Także jestem w miarę zadowolona... W miarę, bo jakieś cud miód nie są, ale oblecą  :P
Także chyba kupię od razu 10 szt. i zostawię sobie dla znajomych których obecności jestem pewna  ;)

No to super w takim razie zamawiaj  ;D  ;D

kacha8609 - zależy mi żeby była personalizacja... Nie chce kaligrafować... Chce żeby były ładne ;)

Rozumiem bo ja też chce z personalizacją  ;D ;D

Offline justys0101
  • Chuck Norris
Kochane, jeśli chodzi o NEWS-a dam znać troszkę później. Właśnie jadę tę sprawę załatwić do końca i jak będę miała już pewność to Was poinformuję. Także bądźcie cierpliwe  :-* Popołudniu napiszę co i jak  ;)

Nad zaproszeniami jeszcze myślę... Oglądam strony firm nie oferujących się na all, a jest tego trochę... Mam nadzieję, że ewentualnie jeśli nie na all, to u innych firm uda mi się coś ciekawego "wywęszyć"  ;D
Martuś - dziękuję za namiary  :Daje_kwiatka:
Agatko - grozisz mi? :terefere:

Buziaki !!!

Offline shar3ware

• M&D&M
  • Chuck Norris
  • Jaś +13.06.2012 [*]
  • data ślubu: :i_love_you:
no to czekam do popołudnia...! ;D :D :P
 :czeka: :czeka: :czeka:

Offline bluebird

• zapaleniec
Tak, tak, a jak wybije 12:01 to my tu będziemy wszystkie na Ciebie czekać!  :czeka: :tupot: ;D