Autor Wątek: "Ważnych jest kilka tych chwil, tych na które czekamy..." ---> 06.08.2011r J&M  (Przeczytany 99875 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline ciriness

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11.09.2010
Oj ja też się nie załapałam i też uwielbiam imię Kubuś :)

Obowiązkowo załatwić godzinę, będzie z serducha i z głowy  :)

Morgan
  • Gość
Kasia spotkanie jest 21 wrzesnia o 15:00 :)

Offline justys0101
  • Chuck Norris
  • data ślubu: [color=black
Agulec_102 - Aguś nie będę już wrzucać tych samych fotek, ale pewnie kiedyś pojawią się inne  ;)
Agatka - czuję się dopadnięta !!!   :uscisk:  :-* :-* :-*
patrycja_4r - no to czekamy  :D ;) :-*
aagaa - godzina ślubu to kwestia upodobań... Mnie akurat 14 nie odpowiada, także mam nadzieję, że będę mogła wybrać sobie inną  ;) p.s możesz przesłać mi swoje demo na e-meila? :)
Kasia - w takim razie skoro spotkanie jest w tygodniu (wtorek, 15.00), to niestety nie mogę nic obiecać, nie wiem jak będzie... Myślałam, że jak zawsze w weekend  :)

Dziewczyny!!!

Zmobilizowałyście mnie!  :-* :-* :-*
Rozmawiałam z PM i ustaliliśmy, że jutro ewentualnie w piątek, bo nie wiem jeszcze jak to będzie pędzimy do księdza... Mam nadzieję, że ustalimy godzinę i będzie to zarazem pierwszy jak i ostatni wypad do niego w tej sprawie!  ;)

Mam do Was pytanie...

Kilka dni temu jak przechodziliśmy przypadkowo z PM koło salonu ślubnego i na wystawie wisiało masę sukienek zauważyłam, że PM podobają się zupełnie inne sukienki niż mi  :Placz_1: :Placz_1: :Placz_1:
Chciałabym, żeby suknia ślubna była to moją wymarzoną, ale żeby również podobała się PM, a z tego co widzę, mamy zupełnie różny gust w tej sprawie  :D ;) Trochę mnie to zmartwiło... Pewnie i tak postawię na swoim i wybiorę suknię, która spełnia moje oczekiwania, ale chciałabym w dniu ślubu zobaczyć ten błysk w oku PM ;D No cóż... Chyba będę musiała jakoś połączyć obie wizje  ::) ::) ::) Choć raczej się nie da  :P A Wy jak wybierałyście bądź będziecie wybierać suknie, czym się sugerujecie/sugerowałyście? Stawiacie na swój gust czy macie to szczęście i podoba Wam się "to samo" ;D

Buziaki !!!  :-* :-* :-*

Offline mkarolinka

• Chuck Norris
O sukienkę się nie martw :) Jeżeli Ty się będziesz dobrze w niej czuła, będziesz uśmiechnięta, spodobasz się swojemu PM :) Nie ma co na siłę wciskać się w kieckę, która się Tobie nie podoba, po co masz się męczyć ;)

Offline aagaa

• Chuck Norris
  • RAZEM od 3.03.2004
  • data ślubu: 2011
Hej Kochana :)

nie martw się tą sukienką, ja mam podobnie... Justynko dla Twojego PMa i tak będziesz najśliczniejsza!!! w każdej sukni jak Cię zobaczy to oniemieje!!!

ja też chciałam inną godzinę niż 14  :mdleje:

wysłałam wczoraj Justynko nagrania :)

Offline s_erduszko
  • Chuck Norris
  • :-D
Każda Panna Młoda jest piękna, bo to najważniejszy dzień w życiu. A Twój przyszły Mąż napewno jak Cie zobaczy tooooo nie będzie mógł uwierzyć, że będzie miał taką piękną ŻONE :-)))
Sorry, że tak się wtrącam, ale musiałam to napisać :))!!

Offline bluebird

• zapaleniec
  • Don’t forget to smile :)
  • data ślubu: 28/05/2011
To moze jeszcze ja sie przylacze :)

Mysle ze na 100% mu sie spodobasz w tym co wybierzesz, zobaczysz  :)  Nie ma co  ufac facetom w kwestiach mody, no chyba ze twoj PM sie na tym zna  ;D  
...Pozatym nie koniecznie te sukienki ktore podobaja sie PMowi na wystawie,i tez by mu sie podobaly na Tobie. Ja przynajmniej tak mialam ze na manekinie czy fotce wszystko wygladalo inaczej niz na mnie, czasem lepiej czasem gorzej  ;) Moze poprostu pogadaj z nim o twoich obawach :)

U nas na szczescie podobaly sie nam dokladnie te same sukienki, a nawet jak by było inaczej to i tak bym kupila to w czym ja sie najlepiej czuje, w koncu nie byloby sensu spedzac Tego Dnia w czyms do czego mamy mieszane uczucia...

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2011r  :i_love_you:
Justynko wybierz taką w której Ty czujesz się dobrze i wyjątkowo!!!
Nie będę oryginalna jak powiem,że Twojemu Pm i tak się będziesz podobała  na pewno łezka mu się zakręci!!!  ;D
Ja swoją wybrałam kierując się własnymi odczuciami...
Powiem Ci,że sama mam obawy czy mojemu się spodobam  ::) Wiem,że ja wg.mojego zawsze pięknie wyglądam  :D ale takie obawy chyba każda kobieta ma...
Także kochana nie sugeruj się innymi tylko sobą  :-* :-* :-* :-*
Aaaaa i gratuluję podjęcia decyzji ad.kościoła  ;D :-*

Offline czigra

• Chuck Norris
  • Ewa i Maciek
  • data ślubu: [i
Justyś przepraszam za to co napiszę, ale faceci mają płytką wyobraźnie. Oni widzą suknie na manekinie, na wieszaku i wygłaszają swoje opinie, które nijak mają sie do rzeczywistości. Przecież suknia zakładana na kobietę, od razu zyskuje na swojej urodzie. Wiadomo, że jeżeli suknia jest dobrze dopasowana do Ciebie, to nie będzie piękniejszej dla niego ;)

Offline kacha8609

• Chuck Norris
  • data ślubu: 18.06.2011r.
Justyś nic się nie martw mężczyźni nie mają wyobraźni heheh więc napewno jak Cię zobaczy to błysk w oku napewno będzie  ;D
A Wy jak wybierałyście bądź będziecie wybierać suknie, czym się sugerujecie/sugerowałyście? Stawiacie na swój gust czy macie to szczęście i podoba Wam się "to samo" ;D
Mojemu PM podobają się takie suknie jak mnie  8) pokazywałam mu fasony na necie i powiedział w takiej będzie Ci dobrze  ;) No nareszcie idziecie do kościoła w takim razie będę trzymała kciuki żebyście wszystko pozałatwiali  ;D

Kasia spotkanie jest 21 wrzesnia o 15:00 :)

Dzięki Morganku  ;D  :Daje_kwiatka: Ale ja niestety również nie dam rady bo pracuję do 16  ::) No ale jeśli następne będzie w weekend to napewno będę  ;D

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
Eee tam! w każdej będziesz piękna, więc uszy do góry! :P ;D :-*

Ja swoje typy pokazywałam Ł. na necie i jemu podobały się te moje, ale i też całkiem inne - w stylu księżniczki... :P
Więc miałam pole do popisu i wybrałam to co mi się podobało! o! :D

A Ty kochana, w jakich się lubujesz?

Offline JolaM85

• maniak
  • Dobrze,że mamy w sobie tyle siły...
  • data ślubu: 14.02.2015r
Dziewczyny maliny !!! niektóre forumki na spotkanie beda dochodziły juz do Pogorii standardowo bo tez pracuja wiec o co kaman  :D macie byc i tyle  ;) tel mamy swoje w razie W

Offline kacha8609

• Chuck Norris
Justyś no właśnie jakie masz typy sukni?

Offline Roksana

• entuzjasta
  • data ślubu: 20.08.2011
Ja tez zauwazylam, ze mojemu PM podobaja sie inne suknie niz mi... jak mu czasem pokazuje zdjecia moich kolezanek, ktore wlasnie wyszly za maz to zawsze skomentuje...
Ale ja sie tym nie martwie, w ogole nie bede brala pod uwage jego upodoban, poza tym tak jak dziewczyny pisaly - w KAZDEJ sukni bedziemy im sie podobac  ;D

Offline zabawex
  • maniak
  • data ślubu: 9.10.2010
Nie przejmujcie się, że waszym PMom nie podobając się suknie jakiem im pokazujecie w katalogach. Oni nie potrafią sobie wyobrazić tych sukien na was. Mojemu K. też podobały się zupełnie inne suknie niż mi. Do tego stopnia, że jak mu powiedziałam, że i tak dopiero w dniu ślubu mnie zobaczy to mi powiedział, że jak będę miała inną to on ze mną nie wyjdzie z domu póki się nie przebiorę  :hahahaha: A jak mu pokazałam zdjęcia z przymiarek różnych sukien to oczy mu wyszły z orbit i sam stwierdził, że najbardziej mu się podobam właśnie w tej którą wybrałam.
Więc na prawdę, zadaniem chłopów nie ma się co przejmować ;)

Offline Miya

• forumowicz
  • data ślubu: 09-07-2011
Ja wiem z autopsji, że faceci nie są w stanie sobie wyobrazić na was tej sukni. Dlatego wydaje im się, że im się nie podoba. Jak zobaczą na was to na pewno padną z wrażenia. :)
A jak wizyta u księdza, byliście już?

Offline justys0101
  • Chuck Norris
Mówiłam, że Was  :i_love_you: :i_love_you: :i_love_you: :i_love_you: :i_love_you:
Jesteście cudowne!!!

I macie rację, to moja sukienka, więc ja wybieram, niezależnie od upodobań PM :P W końcu ślub ma się tylko raz w życiu - przynajmniej teoretycznie  :P Tyle w temacie! :los: :los: :los:
W sumie, to PM i tak doskonale wie, że pójdę w takiej sukni jaka mnie się podoba a on nie ma na to wpływu, bo jak się na coś uprę to nie ma zmiłuj się - tak było, tak jest i tak będzie!  :brewki: :brewki: :brewki:
Żebyśmy się dobrze zrozumiały PM, nie mówi mi w jakiej mam iść sukience (nie wtrąca się i neguje moich wyborów), ale jak stanęliśmy na moment przy witrynie salonu ślubnego, to mniej więcej wskazał, które mu się podobają, a które nie, stąd moje wątpliwości... Nie żeby wskazane przez niego modele były brzydkie, ale po prostu nie w moim stylu i nie spełniały moich oczekiwań... Nie lubię obszernych kiecek na wielkich kołach a on tak wyobraża sobie suknię panny młodej :mdleje: Za dużo się chyba chłop bajek naoglądał, stąd pewnie jego „księżniczkowy” typ, który nijak mi odpowiada :P Oczywiście nie wykluczam też takiego typu sukni, same mówiłyście, że na wieszaku suknia wygląda inaczej a jak przymierzyłyście to jeszcze inaczej, więc się nie zapieram i możliwe, że jak taką przymierzę, to zmienię zdanie  ::) ::) ::) „Księżniczkowe” suknie są piękne, ale dla mnie zbyt „bogate” wizualnie… Póki co moje niezdecydowanie jest tak wielkie, że sama nie wiem czego chcę. Mam nadzieję, że niezależnie jaką suknię wybiorę  - dla niego i tak będę pięknie wyglądać   :Zakochany:

s_erduszko :Daje_kwiatka:
bluebird  :Daje_kwiatka:
Witam Was!  :-* :-* :-*

aagaa - wysłuchałam Twych wykonań, piękne są  :Serduszka: Możesz mi dać znać na priv ile sobie życzysz za wykonanie pieśni...
mkarolinka - w pełni się z Tobą zgadzam. To Twoje podejście do spraw ślubnych dalej mnie rozwala :D ;)
Kasia, Agatka - PM podobają się typowe "księżniczki", ja w sumie sama jeszcze nie wiem czego chcę, ale bardziej skłaniam się ku sukni w kształcie litery A, a już najbardziej do sukni z falbaniastym dołem  ;D Ale przymiarki wszystko zweryfikują, więc się póki co nie upieram na żaden fason  ::)
JolaM85 - w sprawie spotkania nic nie mogę obiecać, szkoda że nie jest w weekend wtedy na pewno łatwiej byłoby mi się określić ::)
czigra - nie krępuj się, wiem że faceci mają małe móżdżki  :P
Roksana - widzę, że mamy ten sam "problem"  :D ;)
Miya - do księdza idziemy prawdopodobnie w piątek...
zabawex - Mój PM „walnął” mi podobnym tekstem, ale go wyśmiałam  :D :D :D Idąc za Waszą radą nie przejmuje się jego gadkami  :P
patrycja_4r - dziękuję za radę  :-* :-* :-* Co do Ciebie i Twoich wątpliwości, jestem pewna, że Radek padnie jak Cię zobaczy  ;D
s_erduszko - mam nadzieję, że tak czy siak będę mu się podobać  ;)
bluebird- masz rację, nie warto spędzać tego wymarzonego dnia w sukni, która nie jest wymarzona :-*

Buziole moje niezastąpione doradczynie !!!
Miłego dnia! :-* :-* :-*

Offline aagaa

• Chuck Norris
  • RAZEM od 3.03.2004
  • data ślubu: 2011
ja tylko na chwilkę, zmykam dzisiaj na cały dzień do Krakowa, tak że wszystko poczytam i odpiszę jutro :)
Dziękuję za miłe słowa Justynko!!! Jutro dam znać co i jak :)

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
Czyli podobają Ci się bardziej proste, dopasowane kiecki?
Taki typ jak mój - hiszpanka - chyba też wchodzi w grę, skoro napisałaś o falbaniastym dole? ;D ;)

Ja tam byłam zadowolona, że wzięłam ten, troszkę inny typ sukni ;)

Pozdrawiam :-*

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
  • We are connected that is how I feel...e-zadymiary
  • data ślubu: :Serduszka: AF :Serduszka:
Kochana, na wieszaku/manekinie suknie wyglądają zupełnie inaczej niż na Tobie, dlatego jakiekolwiek porównywanie przed mierzeniem nie ma sensu, a PMowi i tak się będzie podobała-ba! Panie z wrażenia- na bank :D :D :D :D :-* :-* :-*

Offline kacha8609

• Chuck Norris
Justyś ja też nie brałam w ogóle pod uwagę typu księżniczki a jak przymierzyłam to super się czułam i bardzo się sobie podobałam!! Także przymierz napewno taki krój!!  ;D

Offline mkarolinka

• Chuck Norris
mkarolinka - w pełni się z Tobą zgadzam. To Twoje podejście do spraw ślubnych dalej mnie rozwala :D ;)

No co ja znowu :oops: :oops: :oops:

Offline Roksana

• entuzjasta
No wlasnie mojemu tez sie podobaja takie ksiezniczki, suknie na wielkich kolach ale ja jakos sie w nich nie widze  :-\
No ale oczywiscie i takie zmierze, a nuz bede w niej wygladala najlepiej i tak jak Kasia pisze, spodobam sie sobie w niej  ;D
Kurczeeeee juz nie moge sie doczekac, jak bede je mierzyc... Ale poki co, jeszcze 10 dni w Niemczech  :mdleje:

Offline bluebird

• zapaleniec
  • Don’t forget to smile :)
  • data ślubu: 28/05/2011
Justyś, mnie również sie podobają prostsze niż księżniczkowe, za to moim zdaniem bardziej eleganckie suknie :)
A wiesz, mimo to że nawet jak wybadałam PMa i okazało sie że lubi to samo co ja, to i tak miałam stresa, czy akurat ta konkretna bedzie dla niego piękna, bo przeciez jej nie zobaczy aż do ślubu... tak jakoś mam też, że najbardziej bym chciała, żeby się jemu podobać i ciągle o tym myślałam w trakcie przymiarek, ale jak już znalazłam tą jedną to wszystkie obawy zniknęły :)

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
A ja chcę zwykła, prostą.. najbardziej mnie się takie podobają i dzięki Bogu mojemu Pmowi też :D

Offline justys0101
  • Chuck Norris
Dziewczyny!

Tak jak mówiłam, doskonale sobie zdaję sprawę, że bez przymierzenia jakiejkolwiek sukni ślubnej, nie ma co mówić co mi się podoba a co nie, bądź w czym czuję się dobrze a w czym nie...
Jak przymierzę to się okaże co i jak, możliwe że moje wizje pójdą w odstawkę, z czego doskonale zdaję sobie sprawę ;)
W końcu wieszak sobie a ja sobie  :P

Póki co podobają mi się suknie z falbaniastym dołem i tego się trzymam... W końcu muszę mieć jakiś punkt zaczepienia  ;D

Coś na wzór tych:
1.

2.

3.

4.

5.

6.

W niektórych sukniach kilka rzeczy bym pozmieniała, ale to już kwestia upodobań  :)
Znalazłam również kilka "księżniczkowych", które także przykuły moja uwagę, także widzicie... Zero zdecydowania  :mdleje: :mdleje: :mdleje:

Pewnie nie wstrzelę się w Wasze gusta, bo nie zauważyłam, żeby na forum ktoś marzył o falbanach  ;D... No, ale co mam zrobić, że mnie się te falbany podobają  - przynajmniej na obecną chwilę  :los: Nie wiem jak będzie jak zacznę mierzyć, ale tym się będę martwić później  :D ;)

Offline kacha8609

• Chuck Norris
Justynko a powiem Ci że mnie bardzo podobają się te suknie które wkleiłaś no może oprócz tej pierwszej....  ;D

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
1. i 4. bardzo mi się podobają. Ogólnie podobają mi się takie kiecki falbaniaste, ale nie są na moją figurę, więc nawet sobie takimi głowy nie zawracam. Ale Ty jesteś wysoka i szczupła, więc myślę, że w takim kroju będziesz idealnie wyglądała ;)
A kiedy zamierzasz coś zacząć mierzyć?

Offline Agulec_102

• Chuck Norris
  • data ślubu: 8.05.2010
Też myślę ze do Twojej figury będą pasowały, niektóre są naprawdę ładne, mimo że nigdy za falbanami nie przepadałam.

Offline Roksana

• entuzjasta
No bardzo ladne sa te suknie.. mnie tez jakos nigdy falbany sie nei podobaly ale te sa naprawde piekne  :)
Sama bede musiala tez takie poprzymierzac  :)