Autor Wątek: "Ważnych jest kilka tych chwil, tych na które czekamy..." ---> 06.08.2011r J&M  (Przeczytany 101411 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
Agatka - a dziki sex planujemy  :hahaha: - żartuję...  :D

Łeee, jak żartujesz, to Twój luby nie będzie zachwycony!! :D :D :D   :P ;)

Offline justys0101
  • Chuck Norris
  • data ślubu: [color=black
Wariatka!  :D ;) :-*
Tylko jedno Ci w głowie!  :brewki: :brewki: :brewki:
A gdzie patrzenie w oczy, trzymanie się za ręce, pocałunki... w policzek...  :Zakochany:
Ty jesteś mężatką, więc możesz... a ja... wiesz, że przed ślubem sex jest niewskazany...  :hahaha: :hahaha: :hahaha:

Ewka tam woli kolację od sexu, biorę z niej przykład! Ona jest full romantico...  :D ;) :-*
Chyba, że to tak po ślubie się zmienia...  :drapanie: :p

Offline kacha8609

• Chuck Norris
  • data ślubu: 18.06.2011r.

Kasia - spotkanie obowiązkowo... W ogóle mieszkamy tak blisko, że jest to aż wskazane  ;) :-*

No właśnie!! Tak więc czekam na propozycje  ;D

Kacha, przygarniemy :uscisk: nie wiem czy wiesz w co się pakujesz :brewki:

Ewa pakuje się z pełną świadomością hehe ;D ;D

Offline JolaM85

• maniak
  • Dobrze,że mamy w sobie tyle siły...
  • data ślubu: 14.02.2015r
eeeejjjjj ja tez chce na babski comberek  ;D

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
Po ślubie odbija - mówię Ci!! :twisted:  :hahahaha: :hahaha:

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
Niektórym to już nawet przed ślubem :D

Offline marena84

• entuzjasta
  • data ślubu: 13.08.2011r. g. 16:00 :)
Myślę, że chętnych na babski wieczór będzie więcej !!! :los: :los: :los:
ja też chce ja też :skacza:

Justyś gratuluje rocznicy  :Daje_kwiatka: (kurcze ten twój chłopiec ma pecha, jeden prezent dostanie zamiast dwóch  :P )

A wogóle kurcze co ja mam kupic mojemu  :drapanie:

Offline moniq

• Chuck Norris
  • data ślubu: 17.07.2010
gratuluję rocznicy
też bym poszła na babski wieczór
pogoda do kitu
miłego wieczorku
Dane potrzebne do przekazania 1% podatku na naszego syna Maćka
W formularzu PIT wpisz numer KRS: 0000037904
W rubryce „Informacje uzupełniające - cel szczegółowy 1%” podaj:
23900 Kowalski Maciej Dąbrowa Górnicza
Dziękujemy

Offline Isus

• uzależniony
  • Kochamy się:*
  • data ślubu: 26.06.2010
Odp: "Ważnych jest kilka tych chwil, tych na które czekamy..." ---> 06.08.2011r J&M
« Odpowiedź #638 dnia: 1 Października 2010, 11:02 »
Ja równiez gratuluję rocznicy ;D ;D i wytrwania ;) ;)

Miłego wieczorku we dwoje ;)

Offline justys0101
  • Chuck Norris
Odp: "Ważnych jest kilka tych chwil, tych na które czekamy..." ---> 06.08.2011r J&M
« Odpowiedź #639 dnia: 1 Października 2010, 11:19 »
Isus - witam !!! :Daje_kwiatka:
Bo chyba pierwszy raz mam przyjemność widzieć Cię u mnie...  ;)

Dziękuję kochane za życzenia z okazji rocznicy...  :bukiet: :bukiet: :bukiet:

PM składając mi życzenia powiedział to samo, co przed chwilą napisała Ala... - wytrwałości -  :D ;)
A dokładnie: I gratuluję nam obojgu wytrwałości przez te 3 lata...  ::)
Aaaa  :Olaboga: Mówię do niego: To musiałeś być wytrwałym przez te lata, żeby ze mną być?!...  :o :o :o
Chłopak się zmieszał  :hahahaha: :hahahaha: :hahahaha: I mówi: no przecież chciałem dobrze...  :mdleje:

Nigdy nie był zbyt wylewny w życzeniach...  :D ;)
Zawsze jak musimy składać wspólnie życzenia, to ja to robię  ;D

Dziś znów maraton po marketach budowlanych... Szczerze mówiąc już mam dość tego remontu, bo nie rozmawiamy o niczym innym, jak o wylewkach, płytkach, kolorach ścian, oświetleniu itd... Kiedyś urządzanie mieszkania mnie cieszyło, ale jednak przychodzi czas, że zapał do remontu mija...  :P

Jutro z kolei... Kolejne spotkanie naszych rodziców  :boje_sie: :boje_sie: :boje_sie:
Mam nadzieję, że jakoś pójdzie...  ::) ::) ::)

Buziaki!  :-* :-* :-*

Offline ciriness

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11.09.2010
« Odpowiedź #640 dnia: 1 Października 2010, 11:38 »
Ale z drugiej strony jaka to będzie radocha wprowadzić się do własnych 4 kątów urządzonych całkowicie po swojemu! Tego nic nie przebije :)
Mój też podobne gafy życzeniowe wali, ale to słodkie !

Offline epox

• maniak
  • data ślubu: 18.08.2007 ... podejście x uda sie?...
« Odpowiedź #641 dnia: 1 Października 2010, 11:47 »
 :D oni to juz chyba tak maja,ze zawsze jakas gafe musza walnac

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #642 dnia: 1 Października 2010, 11:49 »
O jaaa!!! jutro spotkanie?! uuu hu huuu! ;D
Stresujesz się? ;)

Offline shar3ware

• M&D&M
  • Chuck Norris
  • Jaś +13.06.2012 [*]
  • data ślubu: :i_love_you:
« Odpowiedź #643 dnia: 1 Października 2010, 11:52 »
Nie bój się...jak my gdzieś idziemy razem ,to ja tez zawsze życzenia składam ;)
A tymi jego życzeniami się nie przejmuj... ;)
My tez sobie tak czasem mówimy,ale wiemy ,że to takie żarty ;)

Wczoraj cały dzień mojemu PMowi marudziłam,że nie wiem jak on ze mną tyle wytrzymał...
Przecież ja jestem taka zła...że czasem sama się sobie dziwię ,że ze sobą wytrzymuję itd. itp. ;)
A on tylko mi mówił ,że głupia  jestem więc głupio gadam! :D ;D

Nie zapomnę jak byliśmy w zeszłym roku u mojego kuzyna na  ślubie i wszyscy,ale to dokładnie WSZYSCY z jego rodziny, życzyli jej żonie wytrwałości,bo on to naprawdę jest ciężki człowiek...
Ale musiała ona sobie pomyśleć wtedy :D ;D
No i ...o mało nie otarli się w tym roku o rozwód...  :-\

Offline justys0101
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #644 dnia: 1 Października 2010, 12:02 »
Ciri - już mam radochę jak zaczynam widzieć postępy... Ale czasami mam już dość tego remontu... Wszystko robimy od podstaw, więc remont się strasznie ciąąąągnieeee...

epox - taki ich urok...  :D ;)

Agatka - trochę się stresuję, ale ja tak mam... Zawsze wszystko przeżywam, jak mrówka okres  :D ;) Pierwsze ich spotkanie było ok, nawet się nie spodziewałam, że się tak dogadają, więc mam nadzieję, że sytuacja się powtórzy  ;D

shar3ware - ja też się mojemu PM czasami dziwię, że daje ze mną radę. U nas to on zawsze ustępuje... No prawie zawsze...  ;) Raz na jakiś czas zdarza się, że ja... :P Teraz jesteśmy na etapie remontu i jakoś próbujemy kompromisem dogadać się w sprawie wyboru tych czy innych rzeczy. Czasami jest ciężko  ::) Ale cóż... dajemy radę  ;)

Offline marena84

• entuzjasta
  • data ślubu: 13.08.2011r. g. 16:00 :)
« Odpowiedź #645 dnia: 1 Października 2010, 12:32 »
Kurde ja to z moim PM mamy zawsze problem jeżeli chodzi o remont (ja sobie tego nie wyobrażam) bo ostatnio był problem w którym miejscu przywiesić głupie półki i prawie o to byśmy się nie pokłócili :klotnia:, dobrze że była mama i w końcu ona nam powiedziała jak ona to widzi i tak zostało.

A jeżeli chodzi o spotkania rodziców, to tez się stresowałam, ale teraz już sami zapraszają się na grilla :P

Offline s_erduszko
  • Chuck Norris
  • :-D
« Odpowiedź #646 dnia: 1 Października 2010, 12:35 »
Spotkanie rodziców  ;D. Będzie dobrze. Przyszykuj dużo jedzenia i każdy zajmie się jedzonkiem;),a tak poważnie to napewno będzie miło i sympatycznie  ;D

Offline justys0101
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #647 dnia: 1 Października 2010, 12:55 »
marena84 - mam nadzieję, że jakoś pójdzie... Nie pierwsze i nie ostatnie takie spotkanie  ;) Oficjalnie już było - na zaręczynach... O ile można to spotkanie nazwać oficjalnym, bo było luźnooo... Nawet bardzoooo  :D ;) I rzecz jasna o ślubie nie zamienili ani jednego zdania...

s_erduszko - tym razem to moi rodzice są zaproszeni do PMa, więc nic nie szykuję  ;) Tzw. rewizyta  :P

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #648 dnia: 1 Października 2010, 12:57 »
No racja, remont (czy budowa :P) to zawsze stresujący okres! ::)
Aaale dacie radę! Bo na końcu jest największa nagroda - wspólne mieszkanie w cudownym gniazdku! ;D

Już dzisiaj trzymam kciuki za jutrzejsze spotkanie staruszków, bo ja jutro w szkole od rana do wieczora :(

Miłego weekendu kochana! :-*

Offline justys0101
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #649 dnia: 1 Października 2010, 13:06 »
Uuu kochana, studencki weekend masz...  ::) ::) ::)
Nie zazdroszczę...

W tym momencie cieszę się, że mam to już za sobą.
Choć nie powiem jakoś tak dziwnie, że kalendarz pokazuje 1.10 a ja nie wybieram się na uczelnię  ;)

Również miłego życzę!  :-* :-* :-*

Offline Agulec_102

• Chuck Norris
  • data ślubu: 8.05.2010
« Odpowiedź #650 dnia: 1 Października 2010, 13:17 »
Justyś, gratuluję rocznicy  :) Kurde, na foty się nie załapałam niestety, musisz to jakoś nadrobić, czyli częściej foty wklejać  :P
Ciri ma rację, teraz jest ciężko, ale potem jak wkroczycie do Waszego gniazdka...to będziecie  :Serduszka: :Serduszka: :Serduszka:
A te spotkanie rodziców to tak bez powodu, czy żeby uzgadniać sprawy ślubne?

Offline Aneczq1987
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
« Odpowiedź #651 dnia: 1 Października 2010, 16:55 »
A my remontu nawet nie zaczęliśmy  :(
I nie wiem kiedy zaczniemy...

A co do mieszkanka to zacznie Ci się podobać jak będziesz je konkretnie urządzać  ;D
To najfajniejszy moment  ;D]

:-*  :-* zostawiam    :)

Offline Isus

• uzależniony
  • Kochamy się:*
  • data ślubu: 26.06.2010
« Odpowiedź #652 dnia: 1 Października 2010, 21:16 »
Tak tak, po raz pierwszy w twoich skromnych progach- ale nie ostatni ;) ;D już tak  łatwo się mnie nie pozbędziesz ;D ;)

Na pewno ze wszystkim dacie sobie radę, tylko trzeba pamiętać że, "Warszawy od razu nie zbudowano" ;)więc trzeba być cierpliwym choć to już może dawać czasami we znaki ;) :tak_2: ale naprawdę, będzie warto!!! :ok:

Co do spotkanka rodziców, to jeżeli już przypadli sobie do gustu to nie powinno być problemu z kolejnym ich spotkaniem- nie ma się co martwić na zapas :tak_2:

Buziam :-* :-* :-* :-*

Offline czigra

• Chuck Norris
  • Ewa i Maciek
  • data ślubu: [i
« Odpowiedź #653 dnia: 2 Października 2010, 08:54 »
I ja tam zakupy w marketach?? kupiliście coś? w LM jest promocja na lampy i dywany ;)

Offline Asiste

• uzależniony
  • data ślubu: 25.06.2011
« Odpowiedź #654 dnia: 3 Października 2010, 11:34 »
oj, ale mialam nadrabiania:)

a na zdjęcia sie nie zalapalam:(

wlasnie, jak zakupki?
Zapraszam Cię do mojego odliczanka

".. Zasypiać i budzić się przy Tobie do końca swoich dni... "

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
  • We are connected that is how I feel...e-zadymiary
  • data ślubu: :Serduszka: AF :Serduszka:
« Odpowiedź #655 dnia: 3 Października 2010, 19:59 »
Pisz Kochana jak po spotkaniu rodziców??Gadaliście coś o ślubie czy tylko tak luźno i o pogodzie?? ;) :D :D :D

Offline justys0101
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #656 dnia: 4 Października 2010, 09:55 »
Agulec - tym się właśnie Aguś pocieszam, że później będę czerpać radość nawet z patrzenia na nasze mieszkanie :)

Aneczq1987 - przyjdzie czas, że i Wy zaczniecie remont. Czy mieszkanie po czy przed remontem, najważniejsze, że sobie mieszkanie razem i możecie się cieszyć sobą jeszcze przed ślubem...  :-*

Isus - mam nadzieję, że nie ostatni  :-*

czigra - Ewcia, my jeszcze nie jesteśmy na etapie lamp i dywanów i nie wiem kiedy będziemy :-\ Dłubiemy się strasznie...

Asiste - mało bywasz na forum, to później bidulko masz nadrabianie...  :-*

mka - o pogodzie...  :P

Cześć laseczki!

Spotkanie rodziców minęło w fajnej atmosferze. Oczywiście w ogóle nie rozmawiali o ślubie, no bo po co  :P Przecież mogą się spotkać po raz kolejny i pogadać konkretnie w tej sprawie  ;) Zresztą wiedziałam, że tak będzie, nawet nie spodziewałam się innej opcji...

Pojawiła się tylko sprawa kamerzysty... Nie wiem czy pisałam Wam czy nie, ale zdecydowaliśmy z PM, że nie chcemy mieć kamerzysty, czego moja przyszła teściowa nie może strawić i na siłę podaje mi masę argumentów, dając mi do zrozumienia, że kamera MUSI BYĆ, bo przecież wszyscy mają! Oczywiście o tej sprawie rozmawia tylko ze mną (gdzieś na "boczku") a nie ze swoim synkiem (czyt. z PM), bo jemu - jak ona twierdzi - nie da się nic przetłumaczyć, tym samym liczy, że ja go namówię... Ale nie ma opcji namawiania się nawzajem, bo to NASZA WSPÓLNA decyzja, a ja nie będę się zmuszała do rzeczy, której nie chcę.

Nie lubię być kamerowana, kamera mnie "spina", odnoszę wrażenie, że jestem nienaturalna, nie lubię siebie oglądać, w związku z czym nie czuję potrzeby obecności kamerzysty na ślubie. Będzie fotograf i dla mnie to wystarczy.
Zdaje sobie sprawę, że będziecie pisać, że będę żałowała, bo na starość będę sobie mogła powspominać, że na ślubie nie dostrzegę wielu spraw, bo będę zbyt zajęta, że takie chwile warto "ocalić od zapomnienia", ale dziewczyny mnie poważanie te argumenty nie przekonują  ;) NIE CHCĘ I JUŻ! Nie chcę na siłę robić czegoś, czego "nie czuję"... Chcemy mieć fotografa i go mamy, nie chcemy kamerzysty - i nie mamy... To jest NASZ ŚLUB i NASZA DECYZJA... i tego będziemy się trzymać  ;D

Myślę, że zdania nie zmienię, niezależnie jak przyszła teściowa będzie mi truła, choć kto wie, do ślubu jeszcze trochę czasu...  Jak to mówią: nigdy nie mów nigdy ::) ::) ::)
Przyszły teść też coś tam "przebąkuje", ostatecznie stwierdził, że sam sobie będzie kamerował :) Nie wnikam, jego prawo  ;) Pewnie i tak znajdą się osoby, które będą kamerowały, więc jakoś stworzą sobie ten upragniony film  ;)
Nawiasem mówiąc, czemu zawsze z wszystkimi "ale" przychodzą do mnie...?!
Dobrze, że choć rodzice mnie nie nakłaniają :)

I to tyle ze spraw imprezowo-ślubnych...
Chyba bali się już później o cokolwiek pytać  :P

Ale ogólnie było bardzo miło  :D :D :D ;)
Bo przecież cudowne rozmowy na temat kamerzysty nie toczyły się "za stołem"  ;D
Ja nie jestem konfliktową osobą, ale potrafię bronić swoich racji...

p.s coś mi długi ten wpis dziś wyszedł  :???:
Mam nadzieję, że dacie radę...

Miłego dnia. Buziaki !!!  :-* :-* :-*

Offline s_erduszko
  • Chuck Norris
  • :-D
« Odpowiedź #657 dnia: 4 Października 2010, 10:01 »
Może przekona Cię argument, że będzie co dzieciom/wnukom pokazywać ?  ;D Jak to było kiedyś ;)

Offline kacha8609

• Chuck Norris
  • data ślubu: 18.06.2011r.
« Odpowiedź #658 dnia: 4 Października 2010, 10:46 »
Justyś super że spotkanie rodziców się udało...  ;D
Ja Wam chyba nie składałam życzeń rocznicowych więc wszystkiego najlepszego i bardzo dużo miłości  :-* :-* :-*
Co do kamery to rozumiem Cię bo dla mnie jest w sumie zupełnie obojętne czy będzie czy nie...  ::)

Offline mkarolinka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #659 dnia: 4 Października 2010, 10:51 »
Nasi rodzice jak się spotykają, też zupełnie ślubem się nie interesują :) Twierdzą, że mają tyleeeeeee czasu :)

Mam taką koleżankę, która się uparła kilka lat temu i kamerzyście powiedziała nie! No wszyscy się zgodzili po wielu awanturach i Pana z kamerą nie było. Ostatnio się z nią widziałam, a ona powiedziała, że strasznie żałuję. Wydaje mi się, że lepiej mieć i nie oglądać, niż nie mieć i żałować. Ja też nie lubię na siebie patrzeć, więc pewnie raz obejrzę i wszystko.