anetka161,
lady_yes,
Maja,
rybkawiedenka,
dziubasek,
Mariolka,
alex,
demka,
DZIĘKUJEMY
AŻ NORMALNIE SIĘ 
ZE WZRUSZENIA

jakie to miłe niesamowicie.Tyle życzeń od rana.A ja wpadłam tu na chilkę powiedzieć jak nam idą przygotowania na placu boju
anetka161,
lady_yes, to chyba najwcześniejsze życzeni jakie Miłek dostał
Potem dostał o 6.30 i od WAS!!!!!!!!!!!!
Dziękuję za odwiedziny w naszym wąteczku
A u nas sprawa wygląda następująco.zakupy wszystkie mamy poczynione (został tylko świeżutki schabik dzisiaj i wędlinka) i część rzeczy mam przygotowanych,a część do zrobienia.Mam już pierogi(na dziś,żeby się nie męczyć z obiadkiem dzisiaj już) od teściowej i ciasto,a gotuje się żurek na jutro (będzie w chlebku podany)
.zaraz prygotuję pieczarki do schabu(na obiad jutro będzie schab z pieczarkami zawijany), potem galaretki i pokroić części składowe do sałatek(na dziś i jutro już,coby mniej roboty jutro było)
Ponieważ dzisiaj już będę miała pełną chatę(niedługo mają być teściowie),potem wieczorem moja mama,to na pewno do poniedziałku nie zajrzę tutaj.A nawet nie wiem,cz dopiero we wtorek,bo w niedzielę i poniedzialek mamy zapowiedzianych gości

Także bardzo imprezowy weekend nam się zapowiada i bardzo "pracowity".Toteż wybaczcie mi moją nieobecność do wtorku(wieczorem) ostatecznie,ok?
Wczoraj Miłoszek dostał paczkę od mojej kuzynki, a w paczce sporo superowych zabawek(po jej dwóch synkach).Jak tylko będę miała fotki,to powklejam.No i jeszcze przenty cały weekend,no maskra.Fajnie jest mieć roczek
Ale juz sobie zapowiadam,że do 5 urodzin nie będę mu robić imprezki żadnej,tylko we trójkę będiemy spędzać czas urodzinek.Miałam nic nie robić,a wyszedł weekend aż do poniedziałku ech,hihi.Ale jak szaleć to szaleć.
Cóż jeszcze Wam powiedzieć?
Miłoszkowi przebija się 2 jedyneczka,więc może jutro rano wyjdzie.
Aha, zapomniałam dodać,że w sobotę i niedzielę ano pewnie pośpię,bo babcie zajmą się rano Miłkiem
A jeszcze mam dzis do odebrana prezent dla dziadków i babci(mojej mamy)-kalendarz ze zdjęciami Miloszka (taki spóźniony prezent na Dzień Babci i Dziadka)
No i wniedzielę (taki mam plan) pójść przed połudiem z mężem do kina na Świadka koronnego (naaliłam się a ten filmniesamowiecie).A Miłoszek będzie miał aż 3 osoby do opiekowania się nim,więc tylko,żeby miejsca były wolne w kinie
No to tyle.Pozdrawiamy gorąco i do zobaczenia