Dziękujemy wszystkim za życzenia!!!
Święta, święta i po świętach

Brzuch najedzony, święta bardzo mile spędzone tylko w sumie szkoda, że tak szybko minęły

W wigilię byliśmy u teściowej, a w pierwszy dzień świąt u moich rodziców - był Mikołaj i w ogóle było fajnie. Każdy z prezentów zadowolony - ja dostałam od męża super prostownicę taką porządną a R. perfumy i z tej samej linii nie wiem jak to się nazywa woda perfumowana czy dezodorant perfumowany? Za to Natalcia obłowiła się w prezenty

Duża tablica znikopis, 2 zestawy lego duplo, lalki, kuchnia - to jest hit, super ubranko z cocodrillo i jeszcze taki mały telewizorek jakby ale tam są zwierzątka - co prawda to chyba dla mniejszych dzieci ale niech będzie

Kilka fotek:

Mam jeszcze jedno zdjęcie jak odbieram prezent ale tam mam taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaki wielki brzuch że aż wstyd wklejać zwłaszcza że to przecież końcówka 4 miesiąca a nie 7
Ninka aby mieć państwowo usg trzeba mieć skierowanie od państwowego lekarza. Tak z marszu nikogo nie przyjmą. No chyba że robią usg tam gdzie chodzi się do lekarza państwowo no to sprawdzą w karcie ciąży że jesteś pacjentką, ale tak to niestety - trzeba płacić.