Autor Wątek: Natalka i Dominiś - Ricardowe dzieciaczki  (Przeczytany 679048 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline .caril.

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22.08.2009
Odp: Natalka i Dominiś - Ricardowe dzieciaczki
« Odpowiedź #6330 dnia: 8 Grudnia 2011, 14:00 »
trzeba było R. wysłać ;)

też oglądałam wczorajszy finał :)
jak dla mnie Ania - "pieszczoszka" dobrze to sobie wymyśliła - będę taką sierotą co się na koniec do roboty weźmie to pewnie wygram. wiadomo przecież kto zwyciężył w pierwszej edycji ;) niestety odcinek na żywo obnażył wszystkie jej braki... od początku była irytująca.
Olga od początku była pewna siebie i zdeterminowana, a nie uważam tego za minus. w tej pracy chyba właśnie to się liczy?
cieszę się, że Marcelina doszła tak daleko. może to jakaś lekcja dla naszego kraju, choć w sumie i tak gdzie nie czytałam to po niej jechali, więc chyba moje nadzieje są złudne ;) inteligentna i potrafiąca się wysłowić, więc pewnie nie zniknie w tłumie... dziękuję za uwagę ;D

Offline Maja

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • bono animo es
  • data ślubu: 28 sierpnia 2004r.
« Odpowiedź #6331 dnia: 8 Grudnia 2011, 14:19 »
Ja chyba jestem jakaś inna bo dla mnie kiecka Dżoany była jak z bazarowego sklepiku, za to Anja :ok: Nie wiem co ona ma w sobie ta chudzina ale zaprezentować ciuch to ona potrafi, chociaż osobiście babeczka mi się nie podoba  ;)

Pokaz otwierający - ten na modłę VS baaardzo fajny chociaż widać, że to podróba  :P Finalistka do przewidzenia - rażąco faworyzowana przez prowadzącą i "dżiury"  ;D

Patrycja, może lepiej, że foty nie trzasnęłaś - może by się obudziła, moja mała zmora tak ma. Wygląda jkby spała jak kamień, ledwie się zbliżę z aparatem, a ona oczy jak 5zł   :o

Offline chiquita_84
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #6332 dnia: 8 Grudnia 2011, 14:21 »
Ja tez juz wiem i jestem zadowolona :-)

Ale trzeba przyznac ze oprawe muzyczna czy jakkolwiek artystyczna mieli kiepska. Szpaka wziac??? Nikt inny nie chcial?

Toż Szpak to wielka gwiazda  ;D heh

Offline ricardo

• Patrycja
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 08.09.2007
« Odpowiedź #6333 dnia: 8 Grudnia 2011, 14:36 »
Karolina nie pierwszy raz tak spała więc może uda mi się kiedyś zrobić jej tak zdjęcie :)
Nie Marcelina a Michalina :) Jak dla mnie to przeszła super przemianę i w ogóle że miała odwagę tak się ujawnić na całą Polskę.

Maju oj mnie ta Ania Rubik w ogóle... No może jak wszystko jest wyretuszowane i poprawione w reklamie Apartu to ok, ale tak to nie...

Marta Twój idol? heheh żartuje.... Mnie on od początku się nie podobał. Do śpiewania byli inni lepsi, ale że wczoraj był...

Offline Maja

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • bono animo es
« Odpowiedź #6334 dnia: 8 Grudnia 2011, 14:59 »
Michalina super babka ale wg mnie skrzywdzona przez show. Moim zdaniem zaszła tak daleko tylko po to, żeby podnieść oglądalność - przykre ale prawdziwe. Szkoda laski bo widać, że poukładana, niegłupia - na karierę modelki chyba za "stara"

Offline dziubasek

• Chuck Norris
  • data ślubu: .:25.08.2006:.
« Odpowiedź #6335 dnia: 8 Grudnia 2011, 15:09 »
też mam takie odczucie... jednak do samego finału to jury decydowało (albo raczej producenci  ::) ) kto przechodzi dalej, bo gdyby mieli to robić widzowie to jestem pewna, że Michalina by szybciutko odpadła. Jako 'hermafrodyta' mocno podkręcała oglądalność...
Ania osobiście mnie osłabiała swoimi wypowiedziami, choć trzeba przyznać, że ma warunki fizyczne, aby być modelką. Zresztą pokazała w Paryżu, że świetnie sobie daje w tym fachu radę! A Olga zaimponowała mi swoją determinacją, pracą nad ciałem (ze szczupłej zrobiła się chudziutka- jednak takie są wymogi na wybiegach) i ma nieprzeciętną urodę (mi się ta baby-face bardzo podoba ;)
Tyle z mojej strony  ;D 8)

aaaa Rubikowej nie lubię. Wyżej s.ra niż d.pe ma...

Offline .caril.

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22.08.2009
« Odpowiedź #6336 dnia: 8 Grudnia 2011, 15:18 »
Nie Marcelina a Michalina :)
w momencie wysłania się zorientowałam :)

ja co do Rubik nie mam zdania - nie grzeje i nie ziębi. ot taka "gwiazda" szołbiznesu. nie znam człowieka, więc jak mogę stwierdzić, czy ją lubię?
jej stroje to głównie "metki", więc albo się podobają albo nie - obojętnym pozostać nie można. Szpaku ma talent, ale ta jego "otoczka" nie na nasze realia. Dżoana w odcinkach miała ładniejsze kiecki wg mnie.

Offline pamela

• Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
« Odpowiedź #6337 dnia: 8 Grudnia 2011, 16:30 »
ja mam wrazenie, ze Michaline do finalu az dowiezli, zeby czasem nie oskarzyli ich o dyskryminacje. bo na modelke to ona kompletnie sie nie nadaje.
Rubik mi sie bardzo podoba, choc jest tak przerazajaco chuda, ze jak stala w odcinkach nawet kolo dziewczyn z top model, ktore tez przeciez sa chude, to podziwialam oniemiala jak chude moga byc rece kobiety.

a Szpak to totalny niewypal.

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
« Odpowiedź #6338 dnia: 8 Grudnia 2011, 22:52 »
Patrycja, w Przecławiu podobno zwalnia się etat w szkole, więc może się tam wkręcę :D i wtedy będę kiedyś uczyć Twoje dzieci :D :D ah, Natalka będzie moją pupilką hehehehe

Offline ricardo

• Patrycja
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #6339 dnia: 8 Grudnia 2011, 23:29 »
Jak dla mnie to Michalina mądra babka - sensownie się wypowiada i nie ma fiu bździu w głowie.

Anjuszka no to chyba w końcu spotkamy się u mnie na kawie po szkole ;) Trzymam kciuki abyś się dostała :)

Offline chiquita_84
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #6340 dnia: 10 Grudnia 2011, 20:16 »
ja tam uważam że szpak ma kawał głosu - tylko wygląd totalnie nie na polską moralność i tolerancyjność. Chociaż teraz trochę mnie razi swoim gwiazdorstwem ::)

Offline ricardo

• Patrycja
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #6341 dnia: 11 Grudnia 2011, 17:49 »
Ale dzień! Obkupiłam się że ho, ho ho :)

Najważniejszy zakup! Kurtka! Oczywiście nigdzie nie mogłam znaleźć takiej, co by pomieściła rosnący brzuch - w końcu w Orseyu znalazłam super hiper ekstra fajną cieplutką kurtkę no i wzięłam. Cena niestety nie była przyjazna matce i dziecku tak jak fason ;) i drżącą ręką podawałam kartę sprzedawczyni ale jak mus to mus. Jak nie kurtka to chyba musiała bym się zawijać kocem...

Do tego kilka łachów i mam w co się ubrać na święta - sweterek, koszulka, taka tuniczko sukienka i jeszcze taka fajna bluzka. Oczywiście mam już zakaz kupowania czegokolwiek, ale nic mi już nie trzeba. Przynajmniej narazie :brewki:

Natalka też ubranko na święta chyba ma, muszę tylko dopasować kolor rajstop i bodziaka i będzie cacy :)

Kilka prezentów zakupionych, ale jeszcze kilka zostało... Coś zamówimy jeszcze dziś na allegro i niedługo koniec...

Normalnie nie wierzę, że za 2 tygodnie święta... A potem sylwester i nowy rok... :)

A w ogóle już na 100% wiem, że wieczorami ale nie zawsze bo to muszę się wsłuchać w swój brzuch ;) przekręca się mój mały lokator :) już się nie mogę doczekać aż będzie dawał tak porządnie znać o sobie :)

Offline pamela

• Chuck Norris
« Odpowiedź #6342 dnia: 11 Grudnia 2011, 20:30 »
a jak go czujesz? tak jak natalke czy inaczej? najpierw motylki czy od razu kopniaki?
bo ja nie jestem pewna, czy to juz to, ale cos mnie tam kopie, z collinem to najpierw mialam takie motylki w brzuchu jak pekajace banieczki, dopiero potem kopniaki, teraz tak jakby od razu kopy takie leciutkie od razu.

no to pokaz te wasze zakupy a nie tylko opowiadasz ;D

Offline *Ewcia*
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 24.05.2008
« Odpowiedź #6343 dnia: 11 Grudnia 2011, 20:36 »
Pati ja jeszcze póki co mieszczę się w swój płaszcz zimowy i mam nadzieję, że tak zostanie do marca, kiedy to będę mogła się przerzucić na wiosenny płaszcz mojej siostry  ;D Kupiła sobie w tamtym roku grzybka i ani razu go nie założyła a mi się przyda w tym roku, więc też go nie założy :P

Jak przeczytałam o Twoich odczuciach przewracania malca to zaczęłam się wsłuchiwać w siebie i coś czuję, ale ciągle mi się wydaje, że to za wcześnie i tłumaczę to jelitami...  ::)

Offline chlebosia

• Mąż i żona to jedna dusza w dwóch ciałach...
  • Chuck Norris
  • SZCZĘŚLIWI JAK NIGDY
  • data ślubu: 16.08.2008
« Odpowiedź #6344 dnia: 11 Grudnia 2011, 20:52 »
To super,że czujesz maluszka. Moje teraz daje czadu,lubi po żebrach pokopać  ;) 

Zakupy cieszą na pewno,a my chętnie pooglądamy  ;D  Ja wchodzę w swoje płaszcze zimowe,a jak coś to poprzesuwam guziki i dam radę.

Offline zupcia

• uzależniony
  • data ślubu: 23.05.2009
« Odpowiedź #6345 dnia: 12 Grudnia 2011, 00:32 »
Ricardo a w którym Orsayu robisz zakupy? Pytam bo tam pracuję :)

Offline ricardo

• Patrycja
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #6346 dnia: 12 Grudnia 2011, 09:28 »
Zupcia akurat byłam w Sterze na Gumieńcach.ut

Ale się właśnie wkurzyłam!!! Wczoraj wieczorem jeszcze oglądałam te kurtki na necie i cena była taka jak zapłaciłam, a teraz patrzę i jest 50% przecena!!! Ale jestem zła!!! A właśnie nie wszystkie kurtki były przecenione i mi akurat pasowała ta nieprzeceniona... Ale już po ptakach aby oddać bo metki już zdjęte... Masakra... Z 250 zł na 120... ja się chyba pochlastam... I pójdę sobie popłakać...

A kurtka taka - na żywo wygląda dużo lepiej a rękawy i kołnierz jest dodatkowo z wełną i jest taka cieplutka i przyjemna.

http://e-shop.orsay.com/kurtka-czarny.htm?v=p&lg=pl&productId=81620560

A reszty ciuchów nie ma na necie, są z carry i new yorkera.

A ruchy... Czasem są to takie bąbelki właśnie, ale rzadko ale wieczorami jak leżę na płasko i przycisnę ręce do brzucha to czuję takie poruszanie się :) i to napewno nie są flaczki :)

Narazie już więcej nie popiszę bo po prostu jestem wkurzona na tę kurtkę...

Offline ~Ania~
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 2006-10-07
« Odpowiedź #6347 dnia: 12 Grudnia 2011, 11:12 »
Pati a spóbuj oddać, nawet z oderwanymi metkami, jeśli je masz. Jak masz też paragon to powinny Ci przyjąć.

Offline Lovisa

• maniak
« Odpowiedź #6348 dnia: 12 Grudnia 2011, 12:35 »
Pati sprobowac nie zaszkodzi, a noz Ci przyjma!

Offline ricardo

• Patrycja
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #6349 dnia: 12 Grudnia 2011, 13:27 »
Tylko że ja już w niej chodziłam, więc już jest przesiąknięta moimi perfumami... No nic, trudno - po ptakach.

Offline gagatka

• Chuck Norris
  • Szczęśliwa Pani G., Mama Łucji, Hubercika i Emilki
  • data ślubu: :Zakochany:18.08.07
« Odpowiedź #6350 dnia: 12 Grudnia 2011, 13:42 »
Buuu ale można się wkurzyć! >:(

Najważniejszy zakup! Kurtka! Oczywiście nigdzie nie mogłam znaleźć takiej, co by pomieściła rosnący brzuch - w końcu w Orseyu znalazłam super hiper ekstra fajną cieplutką kurtkę no i wzięłam. Cena niestety nie była przyjazna matce i dziecku tak jak fason ;) i drżącą ręką podawałam kartę sprzedawczyni ale jak mus to mus. Jak nie kurtka to chyba musiała bym się zawijać kocem...
Też się nachodziłam za płaszczem, bo jak zobaczyłam te ciążowe fasony to stwierdziłam, że bez przymierzenia (przez neta) to na pewno nie kupię. Upolowałam w końcu w nowym Turzynie na I piętrze, ale cena też powalająca (z rabatem 325 PLN ::))

A tak w ogóle to miałam nadzieję na nasze spotkanko w tym tygodniu,ale Łucja miała w piątek kontakt z chłopcem, który jak się okazało w sobotę, ma ospę :mdleje: Teraz tylko czekam z sercem w gardle czy się nie zaraziła, bo ja ospy nie miałam jako dziecko i boję się o Malucha w brzuchu. :(

:Serduszka: .::Łucja 15.10.2009::. :Serduszka: .::Hubercik 20.01.2012::. :Serduszka: .::Emilka 20.12.2013::. :Serduszka:

Offline ricardo

• Patrycja
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #6351 dnia: 12 Grudnia 2011, 13:55 »
No trochę się wkurzyłam, nie powiem że nie ale najważniejsze że mam kurtkę w końcu bo do tej pory chodziłam w takiej podfruwajce że było mi chłodno. Jeszcze tylko czapę smerfa muszę kupić a chcę czarną do kompletu a wczoraj w sterze nie było, więc wyciągnęłam jakąś starą co R. stwierdził że wygląda jak czepek, ale przynajmniej w głowę mi było ciepło :) A kurtka jest w ogóle super!!! Taka cieplutka i fajna!!! Polecam, zwłaszcza teraz za 120 zł...
Ja dziś powiedziałam o tym R. przez telefon to tylko słyszałam jak głośno wciąga powietrze...

Agata Ty już 36 tydzień!!! Kurcze, nie no obowiązkowo jeszcze przed porodem mogłybyśmy się spotkać także czekam na info od Ciebie. Kiszka by była jakby przeniosły się zarazki ospowe...

U nas mój chrześniak ma szkarlatynę... A jako że mama jeździła do niego to też nie odwiedzamy mojej mamy bo tyle się tego naczytałam, że może przenieść też zarazki i tak Natalcia mogłaby się zarazić że wolę chuchać i dmuchać na zimne... Miałam zawieźć jej Natalkę w środę co by wypocząć trochę bo ostatnio właśnie cały czas czy mnie coś boli, czy ledwo chodzę jestem z Natalką a tu dalej nie mogę bo jutro znów jedzie tam mama no i znów pewnie weźmie jakieś zarazki... Nawet nie wiem ile te zarazki potrafią się trzymać...

A czy Wy widzicie że u mnie już 16 tydzień się zaczął??

Szczerze to kurcze jakoś wiedziałam, że czas leci ale tu już kurcze 16 tydzień!!! Ale zarąbiście!!! Zaokrąglam się coraz bardziej, jutro wieczorem zrobię fotę brzucha i już napewno jest co porównywać, bo brzucho rośnie, oj rośnie...

Offline ziomaleczka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 12.09.2009
« Odpowiedź #6352 dnia: 12 Grudnia 2011, 14:33 »
Widzimy, widzimy ;D Cieszymy się razem z Tobą :)

Ze szkarlatyną nie pomogę, ale z tego co kojarzę to cholerstwo długo się trzyma, bo mojego męża chrześnica miesiąc walczyła... Do końca wyleczona została dopiero po tak długim czasie! Makabra jakaś...

Offline *Ewcia*
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 24.05.2008
« Odpowiedź #6353 dnia: 12 Grudnia 2011, 16:23 »
Dla Ciebie Pati leci szybko, a dla mnie ciągnie się niemiłosiernie  :P

Offline ricardo

• Patrycja
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #6354 dnia: 13 Grudnia 2011, 13:48 »
Ewa bo ja już mam jedno zajęcie małe biegające po domu to może już tak po prostu o tej ciąży nie myślę na każdym kroku jak to było przy ciąży z Natalką :) Ale i tak jest fajnie :) Tylko ta rwa kulszowa dobija... I momentami po prostu jestem nie do życia...

Czasami R. mi pomaga chodzić, a najlepsze jest Natalka bo staje za mną i mnie pcha :) hehehe, kładzie ręce na moich pośladkach i pcha :) A jak ostatnio bolała mnie głowa to podchodziła do mnie i łapała mnie swoimi "łapkami, które leczą", przykładała czoło do czoła. Troskliwa ta moja mała kózka :)

Asia Ziomaleczka ja się tyle naczytałam o szkarklatynie, że strach mnie trzyma. On ma siedzieć jeszcze ten tydzień w domu także zobaczymy czy wyzdrowieje całkowicie. A moja siostra pytała się lekarki i niby Natalka nie zaraziłaby się od mojej mamy ale ja strachliwa jestem bo dziękuję bardzo za szkarlatynę u takiego smarka więc z mamą mam jeszcze kwarantannę :)

Offline kitki82

• uzależniony
« Odpowiedź #6355 dnia: 13 Grudnia 2011, 21:35 »
a zdjęcie brzuszka dla nas gdzie ???

Offline ricardo

• Patrycja
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #6356 dnia: 14 Grudnia 2011, 10:07 »
Może dziś uda się zrobić.

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
« Odpowiedź #6357 dnia: 14 Grudnia 2011, 10:46 »
Będziemy czekać do września?! Bez sensu ;) teraz jestem trochę podziębiona, ale po nowym roku, napisz tylko kiedy i gdzie i napijemy się kawki :) oczywiście muszę też poznać Natalkę :)

Offline pamela

• Chuck Norris
« Odpowiedź #6358 dnia: 14 Grudnia 2011, 12:51 »
dawaj brzucha!!
ale kicha z ta kurtka.
ja jeszcze wchodze w plaszcz i luz mam, ale nie wiem jak dlugo.

Offline Maja

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • bono animo es
« Odpowiedź #6359 dnia: 14 Grudnia 2011, 13:11 »
Jakieś kiepskie fasony kupujecie, ja w swojej kurtce do końca pomykałam - jakoś tak mi się dopasowała, aż się sama dziwiłam :o