0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
ja bardzo polecam to: http://www.mojewypieki.com/przepis/ciasto-migdalowe-z-ricottacoś pomiędzy sernikiem a biszkoptem, pyszne, pierwszy raz jadłam takie ciasto, dałam mniej cukru - 150g i było w sam raz
Cytat: Alis w 23 Października 2014, 10:29ja bardzo polecam to: http://www.mojewypieki.com/przepis/ciasto-migdalowe-z-ricottacoś pomiędzy sernikiem a biszkoptem, pyszne, pierwszy raz jadłam takie ciasto, dałam mniej cukru - 150g i było w sam raz Oj tak, cudne jest. Chyba też niedawno je tu polecałam. I też dawałam mniej cukru. Ciacho fenomen - mokre ale nie ciężkie. W przepisie jest podane 300 gram ricotty ale można spokojnie dać tyle co w pudełku czyli 250 gram bez żadnej szkody dla ciacha. Nie ma potrzeby kupować dwóch opakowań żeby dodać to brakujące 50gr.