Autor Wątek: Bacznosc! do oltarza marsz!czyli opowiesc o naszym slubie Ania i Marcin 5.9.2009  (Przeczytany 42508 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline kkotek
  • maniak
  • data ślubu: 13.09.2008
Odp: Bacznosc! do oltarza marsz!czyli opowiesc o naszym slubie Ania i Marcin 5.9.2009
« Odpowiedź #90 dnia: 18 Października 2009, 21:11 »
Jestem i ja :hello:

Widać, że baaaaaaaaaaaaardzo udany miałaś wieczór :skacza:

Z niecierpliwością czekam na c.d  :P :P :P
Kajetan  *† 31.12.2015 (15 tc)
Paulinka ❤️ 19.03.2018

Offline matrix0007
  • maniak
  • data ślubu: 13.08.2011
Odp: Bacznosc! do oltarza marsz!czyli opowiesc o naszym slubie Ania i Marcin 5.9.2009
« Odpowiedź #91 dnia: 18 Października 2009, 23:46 »
odpoczywaj :-*

Offline marta83

• bywalec
  • Nareszcie...
  • data ślubu: *  09.05.2009   *
« Odpowiedź #92 dnia: 19 Października 2009, 10:32 »
Dołącze i ja jeśli moge...  :)
Zaległości nadrobiłam - panieński rewelka  :D

Offline pamela

• Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
« Odpowiedź #93 dnia: 19 Października 2009, 10:51 »
witam!!! niezbyt wiele odpoczeoam, maz spac nie dal steskniony :P teraz wybieramy sie do konsulatu do Edynburga zlozyc podanie o paszport i jak wroce to skoncze panienski, niewiele juz zostalo. chcialam jeszcze sie podzielic wrazeniami z wesela sobotniego, na co mozna by narzekac, jak np. brak napojow gazowanych, malo cieplych posilkow( a na obiad rosol z uszkami z miesem pierwsze sie spotkalam), kiepskie zarty pana z zespolu muzycznego, za dlugie oczepiny, za dlugie konkursy, godzine trwaly od 12 do 1, a przede wszystkim straszny kamerzysta, jak ludzie sie bawili to siedzial, a jak byla przerwa to krecil jak ludzie jedza, a ja sie juz bawilismy to stal jak kolek na drodze, przeszkadzal wszystkim, najgorszy byl kamerzysta, fotograf tez niezbyt mila, ale ona nie miala nic wspolnego z goscmi, krzesla w kosciele i na sali mnie troche rozsmieszyly, bo na nie a raczej na oparcie byly narzucone i zwiazane obrusy:). ogolnie bylo fajnie, to takie minusy, ktore mi sie w oczy rzucily, aha i jeszcze za duze kieliszki i kelnerki mialy roznosic wodke, a trzeba bylo sie upominac bo ciagle brakowalo na stole. a z plusow, to wygladali pieknie potem moze wam cos wkleje, tort byl pyszny, z wygladu sredni ale przepyszny, ludzie bawili sie swietnie, zespol fajnie zabawial ludzi, konkursy smieszne bardzo, ze smakiem zadne erotyczne za bardzo, tylko, ze za dlugo troche. to takie male wskazowki dla PM. dobra jade do stolicy i wracam i koncze panienski.  :-* :-*

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #94 dnia: 19 Października 2009, 11:02 »
Wszystkie takie wskazówki są (przynajmniej dla mnie, bardzo cenne), fajnie by było jakbyś mogła nam wkleić kilka fot z wesela :) Ciekawa jestem sukni Panny Młodej  ;D

I czekamy na resztę relacji z szalonego panieńskiego  :)

Morgan
  • Gość
« Odpowiedź #95 dnia: 19 Października 2009, 11:59 »
zdjecia chetnie obejrze :)

Offline andzelika

• Małżeństwo jest zgodne, kiedy żona panuje nad mężem, a mąż nad sobą.
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 19.09.09
« Odpowiedź #96 dnia: 19 Października 2009, 12:19 »
jesli chodzi o zdjęcia tez jestem za  :D
[/url]
[/url]

Offline anulla_p

• Chuck Norris
  • data ślubu: 27-06-09
« Odpowiedź #97 dnia: 19 Października 2009, 15:44 »
pewnie jak masz zdjęcia to możesz coś nam pokazać, my tu zawsze chętne  ;D

życzę Ci abyś na paszport czekała tak krótko jak ja - 1 miesiąc (szybciej jak w Polsce)  :)
do stolicy powiadasz ;D to zapraszam Was na obiad  ;D

Dlaczego kobiety mają zawsze tak dużo obowiązków? Bo głupie śpią w nocy to im się zbiera

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
« Odpowiedź #98 dnia: 19 Października 2009, 17:03 »
Przykro, że jednak tyle rzeczy było "nie tak". Mam nadzieję że młodzi zadowoleni :)

Offline pamela

• Chuck Norris
« Odpowiedź #99 dnia: 19 Października 2009, 17:59 »
anulko  :D :D ale my do stolicy Szkocji, a chetnie bym skorzystala z zaproszenia ;) a przewidywany odbior paszportu to wlasnie miesiac i moge na stronie sledzic czy juz jest zrobiony, dobrze, ze nie musze do Polski jechac, ale kurcze licza sobie za taki paszport, ile w Polsce kosztuje wymiana? ja placilam tu 85 funtow i to ze znizka.

dobra to jak chcecie to wkleje potem pare fotek, a zrobilam ich 200 ;D
a na razie panienskiego cd!!

po kolejnych kilku kieliszkach, a w sumie po oproznieniu kolenej butelki wodki przyszedl czas aby opuscic pizzerie i wyjsc do ludzi, na dyskoteke nie bylo daleko, a i tak ludzie na nas patrzyli, przy wejsciu okazalo sie, ze w tym klubie jest jeszcze 6 innych panienskich :o ale nasz sie najbardziej odroznial ;D tak wiec usiadlysmy przy stoliku, zamowilysmy kolejne butelki wodki i tanczylysmy ;D

na srodku sali kazdy ciagnal mi za skzydla, wiec przenioslysmy sie na podwyzszenie kolo stolika i tam bylo najlepiej,

tu widac lepiej moje poparzenia

to nasz stolik i panna mloda z soboty ;D szalona kobieta,ze soba wzielysmy oczywiscie nasze rureczki peniski ;D Ola poszal do toalety niestety meskiej, bo do damskiej duza kolejka i zostawila rurke w kibelku, jak sobie przypomniala, weszla po nia juz jakis facet tam byl, a ola na to "przepraszam ja tu penisa zostawilam " ale sie smialysmy,a face jaka mial mine!!!

co ajkis czas mnusialam wychodzic na dwor bo bylo strasznie duszno, ludzi bylo mnostwo, w koncu na dworze spotkalam kolege mojego brata, ktory za kazdym razem jak sie kiedys spotkalismy sie przystawial do mnie i chcial cos chyba ze mna, ale mnie nigdy nie ciagnelo do niego, no i na nieszczescie go spotkalam, i jak sie przyczeoil to sie odczepic nie chcial, mowil zebym nie wychodzila za maz, zebym z nim uciekla, ;D ale ja go wysmialm tylko, a on juz byl tak upity ze tylko za mna sie paletal a jak nie zwracalam uwagi, to w koncu sie upil i spal na stoliku. ;D
az w koncu wrocilam z ubikacji  i laki krzycza chodz szybko, ktos cie szuka, i co zobaczylam?????? narzeczonego mojego !!!! i to juz bez koszulki bo dziewczyny z niego zdarly!! ucieszylam sie bardzo, ze chlopaki wpadli do nas sie pobawic, bo ja tak szczerze nnajlepiej sie bawie jak jestesmy razemdziewczyny wymyslily od razu,, ze M, ma mi sciagnac podwiazke zebami!!! wiec tak zrobil,a to zdjecie to moje ulubione

niezbyt mu wygodnie bylo z podwiazka na glowie, wiec zostawil na rece

i tak juz sie bawilismy do rana, a z w koncu wszyscy sie spiuli,a  najbardziej chlopaki z kawalerskiego

ze poszlismy do domku w swietnych humorkach

wieczor byl niesamowity, najlepsza impreza na jakiej bylam, kazdemu zycze, zeby mial tak swietnie zorganizowany panienski, u oli tej co bylam na weselu teraz, ta sama ekipa organizowala panienski, i tez swietnie wypadlm, przebraly sie na czarno za gangsterki, super wygladaly.

a na koniec przedstawiam wam mojego zwariowanego starszego brata, ktory chyba nam rogow pozazdroscil, bedzie o nim glosno przy okazji wesela, a niestety nie tak glosno jak bym chciala.

By pamela239, shot with VLUU L301 / SAMSUNG L301 at 2009-10-19

i to na tyle z panienskiego, nastepne bedda fot z wesela sobotniego na wasze zyczenie, a potem startuje z naszym weselem, bo na sesje narzeczenska sie nie doczekam chyba, pisal , ze jeszcze 4 tygodnie, ale mnie denerwuje, mial byc miesiac i kawalk, a wychodzi, ze bedzie 2 miesiace i kawalek. !!1 wrrr

Offline ada1988

• Chuck Norris
« Odpowiedź #100 dnia: 19 Października 2009, 20:21 »
no to naprawdę musiało być śmiesznie w tej ubikacji :skacza:

no to czkemay na reszte foteczek :D

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #101 dnia: 19 Października 2009, 20:48 »
Zazdroszczę Ci tego panieńskiego! :) Musiało być rewelacyjnie!  :)

Offline agairish

• Chuck Norris
  • Nasz aniołek 10t3d (9.07.10) godz. 13.15 [ * ]
  • data ślubu: 01.08.2009
« Odpowiedź #102 dnia: 19 Października 2009, 21:00 »
"przepraszam ja tu penisa zostawilam "
Padłam  :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:

A wieczór bombowy  ;D

Offline frezyjka81

• entuzjasta
  • Uwierzyć w Anioły nawet gdy ich skrzydła są czarne
  • data ślubu: 10.10.2009
« Odpowiedź #103 dnia: 19 Października 2009, 23:22 »
Oj Kochana ale Ty dobra jesteś!!!
 ;D  ;D  ;D

Offline ela

• Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 13.08.2005
« Odpowiedź #104 dnia: 19 Października 2009, 23:37 »

Ta Pani z prawej chyba nie lubi tej z lewej :)

To, że się uśmiecham, śmieje i żartuje jak zawsze nie znaczy, że u mnie jest zajebiście. Ja po prostu nie lubię pokazywać, że jest mi bardzo źle. -

Offline andzelika

• Małżeństwo jest zgodne, kiedy żona panuje nad mężem, a mąż nad sobą.
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 19.09.09
« Odpowiedź #105 dnia: 22 Października 2009, 10:49 »
 :brawo_2: :brawo_2: :hahahaha: :hahahaha: ale sie ubawiłam Hahaha Hahaha super wieczór  :D
[/url]
[/url]

Morgan
  • Gość
« Odpowiedź #106 dnia: 22 Października 2009, 12:51 »
pamelka mialas super wyrabany panienski! :) rewelacja!

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.05.2009
« Odpowiedź #107 dnia: 22 Października 2009, 14:26 »
ale Ty masz fajne te oczy... jak Kociak :)

Offline matrix0007
  • maniak
  • data ślubu: 13.08.2011
« Odpowiedź #108 dnia: 20 Października 2009, 14:20 »
z penisek najlepsze :hahahaha:

Offline ada1988

• Chuck Norris
« Odpowiedź #109 dnia: 20 Października 2009, 15:29 »
pewnie jak masz zdjęcia to możesz coś nam pokazać, my tu zawsze chętne  ;D

życzę Ci abyś na paszport czekała tak krótko jak ja - 1 miesiąc (szybciej jak w Polsce)  :)
do stolicy powiadasz ;D to zapraszam Was na obiad  ;D

Aniu ja czekałam na paszport miesiąc i wyrabiałam właśnie w Polsce :)

Offline katii
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #110 dnia: 20 Października 2009, 15:49 »
Pamelko wieczór panieński świetny :) O ile pizzerii nie poznaje to wydaje mi się, że dyskoteka to " Na Skarpie" , zgadłam ?? Koleżanka od zgubionego peniska rozbawiła mnie do łez :) Pozdrawiam serdecznie

Offline nikaa

• bywalec
  • data ślubu: 22.08.2009
« Odpowiedź #111 dnia: 20 Października 2009, 20:00 »
jestem i ja ;)

Świetne zdjęcia z panienskiego ;)

Offline julenka

• * * * * *
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #112 dnia: 21 Października 2009, 09:38 »
Ale super zabawa, zazdroszczę na prawdę! :) A kolejnych zdjęć już nie mogę sie doczekać! :)

Ela, brawo za spostrzegawczość   :brawo_2:

Offline Castia

• Chuck Norris
  • totalnie zakochana
  • data ślubu: sierpień 2009
« Odpowiedź #113 dnia: 21 Października 2009, 10:22 »
ale impreza była :) no no :)

Offline malavi

• maniak
  • On zawsze "kuma" o co mi chodzi :)
  • data ślubu: 3.06.2010
« Odpowiedź #114 dnia: 21 Października 2009, 10:32 »
impreza na całego1 czekamy na ciąg dalszy :)

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
« Odpowiedź #115 dnia: 21 Października 2009, 12:37 »
O reeeeeeeeeeeeeeeeety jaka zabawa :skacza:

"przepraszam ja tu penisa zostawilam "
Rozwaliłaś mnie dosłownie ;D Oplułam mężowi laptopa :P :P :P

Offline pamela

• Chuck Norris
« Odpowiedź #116 dnia: 21 Października 2009, 19:12 »
hj laski!!
wybaczcie, ze wczraj nie zajrzalam, ale nie mialam sily, caly dzien szukalam na necie podrozy poslubnej, i tyle tegojest, ze musialam odlozyc, bo mi sie metlik w glowie zrobil i wszystko zaczelo wygladac tak samo, dzisiaj znowu, zrobilam selekcje i zostalo mi z 7 miejsc i z tego cos wybierzemy moze. mam nadzieje.

mysikroliczku nie ma czego zazdroscic, ty napewno tez bedziesz miala odlotowy wieczor.
ela lubi lubi, dala sie zlapac, to moja przyjaciolka od pampersa
wisniowa dziekuje, ja moich oczu nie lubie, za male sa.
katii pizzeria jakas tam na targowisku na Mieszka. a disko wlasnie na skarpie

ciesze sie, ze wam sie podobala relacja z wieczoru, fotek mam mnostwo, a to byly tylko wybrane zeby wam mniej wiecej pokazac co sie dzialo.
zanim rozpoczne relacje z wlasnego slubu, obiecane fotki wybrane ze slubu z zeszlej soboty. a od jutra startujemywreszcie z nasza relacja wlasciwa, bo juz za dlugo trzyma was w niepewnosci.

tak wygladalam

panna mloda

para mloda

bez bolerka-futerka

krojenie torta

i podziekowania dla rodzicow

Offline ada1988

• Chuck Norris
« Odpowiedź #117 dnia: 21 Października 2009, 19:14 »
bardzo łądnie wygladałaś :)

Morgan
  • Gość
« Odpowiedź #118 dnia: 21 Października 2009, 19:18 »
ladna panna mloda :)

Offline japcio

• Chuck Norris
  • data ślubu: 2009
« Odpowiedź #119 dnia: 21 Października 2009, 19:27 »
Szalony panieński miałaś :)

A co do panny młodej...hmmm.... ramiączko (kurcze, jak to nazwać....) psuje wg mnie suknię....