Autor Wątek: Bacznosc! do oltarza marsz!czyli opowiesc o naszym slubie Ania i Marcin 5.9.2009  (Przeczytany 42208 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline ada1988

• Chuck Norris
Odp: Bacznosc! do oltarza marsz!czyli opowiesc o naszym slubie Ania i Marcin 5.9.2009
« Odpowiedź #120 dnia: 21 Października 2009, 19:32 »
według mnie też i to jest jedyne w tej sukni co mi się nie podoba ;)

Offline nikaa

• bywalec
  • data ślubu: 22.08.2009
Odp: Bacznosc! do oltarza marsz!czyli opowiesc o naszym slubie Ania i Marcin 5.9.2009
« Odpowiedź #121 dnia: 21 Października 2009, 19:34 »
zgadam się z japciem i adą... jakos nie pasuje do tej sukeinki...tak jakby za duze jest...

Offline Castia

• Chuck Norris
  • totalnie zakochana
  • data ślubu: sierpień 2009
« Odpowiedź #122 dnia: 21 Października 2009, 19:38 »
ładnie Pamelko wyglądałaś :)

Offline Olucha

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11 lipiec 2009r.
« Odpowiedź #123 dnia: 21 Października 2009, 19:48 »
Ale miałaś panieński, fiu, fiu  :) Taką pizzę też bym zjadła  ;) Bardzo łądnie wyglądałaś na weselu koleżanki  :) Co do samej Panny Młodej to nie podoba mi się strój, zresztą całość jak dla mnie jakoś tak "bezowo" jak dla mnie, za dużo tego wszystkiego  :)

Offline pamela

• Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
« Odpowiedź #124 dnia: 21 Października 2009, 20:11 »
o rany to ciekawe co o mnie napiszecie, az sie boje swoje slubne wstawiac, no ale coz, i krytyke dzxielnie na plecy przyjme. ;)
zapomnialam dorzucic fotki moich pazurkow nowych.

Offline matrix0007
  • maniak
  • data ślubu: 13.08.2011
« Odpowiedź #125 dnia: 21 Października 2009, 20:49 »
suknia dla mnie trochę za strojna i to ramiączko... a pazurki ładne, a te kwiatki to z akrylu, bo się za bardzo na tym nie znam :P Ale kwiatki bardzo delikatne.

Offline ela

• Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 13.08.2005
« Odpowiedź #126 dnia: 21 Października 2009, 21:15 »
Pięknie zrobione pazurki !!!!!!!!!!!!
Piękny akrylowy kffiatuszek !
Podoba mi się bardzo !!!!!!

A suknia ...tez uważam ze jakos za duzo tego  :P
To, że się uśmiecham, śmieje i żartuje jak zawsze nie znaczy, że u mnie jest zajebiście. Ja po prostu nie lubię pokazywać, że jest mi bardzo źle. -

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #127 dnia: 22 Października 2009, 00:47 »
Czy Panna Młoda ma na piersi tatuaż? ;)

A co do sukni, to ramiączko jest za duże... gdyby go nie było to wszystko okej :)

Pazurki ładnie zrobione, ale nie w moim stylu, nigdy bym się nie odważyła na niebieską końcówkę :) Kwiatuszek śliczny :)

Morgan
  • Gość
« Odpowiedź #128 dnia: 22 Października 2009, 09:27 »
Aniu super pazurki :)

Offline ada1988

• Chuck Norris
« Odpowiedź #129 dnia: 22 Października 2009, 14:00 »
te pazurki nie w moim stylu :) ja wolę francuzki :)

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.05.2009
« Odpowiedź #130 dnia: 22 Października 2009, 14:26 »
ale ładnie wyglądałaś na weselu koleżanki... ślicznie i bardzo sexy :) panna młoda za to nie podoba mi się zupełnie... wszystkiego za dużo ;) ale za to tort mieli bardzo ładny

pazurki ciekawe.. nigdy nie widziałam takich akrylowych kwiatków.. bardzo ładnie zrobione :) chociaż ja wolę bardziej klasyczne pazury  ;)

Offline Olucha

• Chuck Norris
« Odpowiedź #131 dnia: 22 Października 2009, 14:28 »
Ania, Ania ja już bym chciała ciebie w roli Panny Młodej zobaczyć  :)

Offline matrix0007
  • maniak
« Odpowiedź #132 dnia: 22 Października 2009, 14:29 »
ja widziałam takie kwiatki, ale że tak powiem były dość ordynarne, bo strasznie duże, a te małe i delikatne.

Offline Castia

• Chuck Norris
  • totalnie zakochana
  • data ślubu: sierpień 2009
« Odpowiedź #133 dnia: 22 Października 2009, 15:02 »
ale nas ktoś w niepewności trzyma dalej  ::) ::) ::) :P

Offline Agulek79

• Boże dopomóz mi być takim człowiekiem, za jakiego uważa mnie mój pies.
  • Chuck Norris
  • Zadymiara forumowa ;)
  • data ślubu: 27.06.2009
« Odpowiedź #134 dnia: 22 Października 2009, 15:41 »
..zdjęcia z panieńskiego suuper!! przypomniał mi sie mój wieczór panieński..bo tez miałam "diabelski wieczór panieński"!! ;D prezenty extra, pizza - jeszcze nigdy nie widziałam w "takim" kształcie!! ;D..widać, ze zabawa była na 102!
..Bardzo ładnie wyglądałaś na ślubie swojej koleżanki!! Ona..hmmm..niestety podzielam zdanie dziewczyn - za duzo tego wszystkiego!!.. i do tego te potworne rękawiczki bleee!

:-*

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
« Odpowiedź #135 dnia: 22 Października 2009, 15:49 »
Ślicznie wyglądałaś na weselu, ale z Ciebie laseczka :)
Ja też podzielam zdanie innych dziewczyn - za dużo jest tego, głównie to ramiączko mi nie pasuje no i welon jakoś mnie odstrasza. Rękawiczki też moim zdaniem niepotrzebne były.

Offline pamela

• Chuck Norris
« Odpowiedź #136 dnia: 22 Października 2009, 19:23 »
witam!! kurcze znowu wam napisalam juz posta i go wcielo, dziekuje za uznanie dla mojego wygladu i pazurkow,pazurki sa koloru fioletowego nie niebieskiego, z kwiatuszkiem akrylowym, na zywo lepiej wygladaja, ja lubie jak na pazurkach cos sie dzieje, takie zwykle frenche juz mnie troche nudza, a kolezanka no coz, kazda z nas wybiera swoj wymarzony stroj slubny, a welon szalony jak ona. ;D
za chwilke pwroce z dalsza czescia relacji, tym razem piatek przed slubem, troche was przetrzymuje chyba w obawie co powiecie :D robie mezowi zupke i zaraz wracam,

aaaaaaaaaaa i jeszcze zapomnialam sie pochwalic, ze nareszcie wykupilismy wczoraj wycieczke na podroz poslubna!!! zbieralismy sie tak juz od powrotu z Polski, jak juz wiemy kiedy maz ma urlop, od 2 dni siedze non stop i szukam czegos, az mi sie juz w glowie pomieszalo, wiedzialam tylko, ze to musza byc Kanary, pogoda jest dobra wtedy, az z tego wszystkiego wybralam pierwsza lepsza jaka wypadla, w koncu nigdzie nie bylismy, wiec gdziekolwiek nie pojedziemy bedzie napewno super, byleby razem, na moje pytanie do meza co bedziemy tam robic przez tydzien, stwierdzil, ze odpoczywac i sie seksualizowac ;D wiec nie moge sie doczekac
4 LUTEGO 2010 LECIMY NA KANARY NA WYSPE LANZAROTE, najmniejsza wyspe z Wysp Kanaryjskich!!! jejku jak sie ciesze, az mi ulzylo, bo juz myslalam, ze nic nie znajdziemy.
dobra spadam gotowac i wracam niedlugo. :-* :-* :-* :-*
 To już jest kolejne zawieszenie za łamanie regulaminu !
Każde kolejne będzie wiązać się z wydłużeniem czasu zawieszenia ! W rezultacie wątek może być zamknięty i usunięty z forum-czyt regulamin .

Offline Olucha

• Chuck Norris
« Odpowiedź #137 dnia: 22 Października 2009, 19:26 »
No to czekamy  :) Kanary, mmmm cudnie się zapowiada  :) A jaka tam wtedy będzie temperatura ? I czy wy przypadkiem o bobo się już nie staracie ? ;)

Offline pamela

• Chuck Norris
« Odpowiedź #138 dnia: 22 Października 2009, 19:42 »
ola pogoda ma byc okolo 22-23 stopni, nie za goraco na szczescie, ale cieplutko.
a o dzidziusia owszem sie staramy, a maz na moje pytanie co bedziemy tam robic przez 7 dni, stwierdzil, ze odpoczywac i seksualizowac sie.  ;D wiec bedzie siekawie, i moxe uda nam sie z dzidziusiem wrocic, kto wie.

Offline ada1988

• Chuck Norris
« Odpowiedź #139 dnia: 22 Października 2009, 19:49 »
Pamelka myśle, że może się uda :) bo teraz wszystkie forumki mają dobry okres zaciążania :-)

Offline madzia_n

• Chuck Norris
« Odpowiedź #140 dnia: 22 Października 2009, 19:50 »
No to moje gratulacje i już teraz zaczynam życzyć udanego seksualizowania się ;D

Offline Olucha

• Chuck Norris
« Odpowiedź #141 dnia: 22 Października 2009, 20:00 »
Ja raczej pomyślałam o tym Aniu że do lutego to dzidzia już może całkiem spora być, przecież to jeszcze tyle czasu, a skoro już się staracie  :)

Offline matrix0007
  • maniak
« Odpowiedź #142 dnia: 22 Października 2009, 20:01 »
to jeszcze troszkę musicie poczekać, ale seksualizowanie się może odbyć się już dziś ;)

Offline pamela

• Chuck Norris
« Odpowiedź #143 dnia: 22 Października 2009, 20:24 »
teraz chyba na ten czas przed podroza troche zwolnimy tempo i nie bedziemy sie starac, bo nie chcialabym jednak leciec w ciazy, do tej pory bylo to takie niepewne z ta podroza.
4 wrzesnia 2009 piatek przed slubem.
do zrobienia bylo wiele, ale ja na ten dzien plan mialam dosyc przyjemny bo u kosmetyczki mialam spedzic od rana do 14 na oczyszczaniu probnym makijazu i pazurkach a maz mial jechac z swiadkiem do hurtowni odebrac alkohol i napoje i zawiezc na sale, zawiezc mial tez organze do strojenia i zaczac naklejki zdzierac z wodki, wyrzucili mojego brata, aha tu sie zatrzymam na chwile, bo nie pisalam, ze na 2 dni przed slubem moj brat ZLAMAL NOGE!!! chodzic z kula w gipsie, wszystkim bylo strasznie przykro, przeciez to wazne wydarzenie dla kazdego z nas,a on uziemiony. bardzo chcial nam pomoc, wiec na sali siedzial na krzese i zdzieral naklejki, a do zdarcia mial 110 butelek. wiec jest godzina 10 ja u kosmetyczki najpierw robimy pazurki, po pol godziny telefon od meza" jakie my piwo kupowalismy?" ja na to "heinekena", a maz "no to nam dali harnasia", wscieklam sie nieziemsko, normalnie nie wierze, dzien przed slubem takie cyrki, zmienic juz nie mozna bylo, b0 nie mieli i nie bylo czasu ie bawic z tym juz, mowie "bierz harnasia trudno", ok, pazurki zrobione i kolejny telefon" no kiedy ty przyjdziesz, bo tu kelnerki chca juz ubierac krzesla i stoly i jak chcesz dopilnowac to przyjdz, bo one musza wiedziec jak to robic" normalnie nie dalo sie, juz sie tak denerwowalam na odleglosc, ze mowie do kosmetyczki, dobra nie robimy wiecej, ide bo oni beze mnie nie dadza rady a i ja bede sie denerwowala czy wszystko jest ok, wiec zdazylam tylko pazurki zrobic, dobrac podklad na makijaz i henne lekka brwi.
przy tym ciagle smarkalam, czulam sie bardzo zle, nos czerwony, zdenerwowanie nieziemskie. okolo 11 30 docieram na sale i o to co widze
brat ze swiadkiem pracuja

maz z usmiechem mowiacy, juz mozesz isc, wracaj do kosmetyczki sytuacja opanowana, no myslalam, ze go udusze.

produkcja wychodzila im jak w fabryce, brat zrywal naklejki, swiadek szlifowal a maz jnaklejal nowe, ja zakladalam zaiweszki ipakowalam cukierki do woreczkow da gosci
degustacja oczywiscie tylko butelki, zamknietej

Pan mlody i panna mloda w wersji mini oraz nasze miejsce pracy

moj wspanialy niezastapiony brat

cdn

ROZMIAR ZDJĘĆ !!!!!!!!!!!!!!!
« Ostatnia zmiana: 22 Października 2009, 21:36 wysłana przez ela »

Offline ada1988

• Chuck Norris
« Odpowiedź #144 dnia: 22 Października 2009, 20:28 »
a ja Ci nawet po wiem że wole Harnasia niż Hainekena :)

Offline madzia_n

• Chuck Norris
« Odpowiedź #145 dnia: 22 Października 2009, 20:45 »
O kuuurcze, to się braciszek załatwił ::) No cóż, w końcu najważniejsze żeby zrobić dobrą minę do złej gry ;D
Za tą kosmetyczkę to bym udusiła jeszcze wtedy narzeczonego :P

Offline Agulek79

• Boże dopomóz mi być takim człowiekiem, za jakiego uważa mnie mój pies.
  • Chuck Norris
  • Zadymiara forumowa ;)
  • data ślubu: 27.06.2009
« Odpowiedź #146 dnia: 22 Października 2009, 21:20 »
no to brat nie potańczył na waszym weselichu!! a to szkoda!
 ;D
...fajnie , ze lecicie na Lanzarote. Moja przyjaciólka była tam rok temu w lutym i wrócia pieknie opalona, wygrzana...była bardzo zadowolona.

Offline pamela

• Chuck Norris
« Odpowiedź #147 dnia: 23 Października 2009, 19:57 »
laski juz wrocilam!! bije czolem w ziemie, przeoczylam jedno zdjecie, zmniejszylam tylko w jednym boku, ale juz jestem znowu i obiecuje poprawe, cd za chwile.

Offline amika

• Chuck Norris
  • data ślubu: 12 kwiecień 2009
« Odpowiedź #148 dnia: 23 Października 2009, 20:02 »
no witamy i czekamy ;D ;D ;D

Offline pamela

• Chuck Norris
« Odpowiedź #149 dnia: 23 Października 2009, 21:36 »
wroce jeszcze pamiecia do paru dni przed weselem, gdzie emocje siegaly szczytu, wszyscy mnie denerwowali, mamie nagle sie nic nie podobalo, suknie trzeba bylo 2 razy przerabiac, po pierwszej przymiarce 8 cm w pasie, a jak sie okazalo w trakcie wesela bylo to za malo, pomalu wszystko ukladalo sie w calosc, wszystko zalatwialismy dokladnie tak jak chcielismy, pomimo lekkiego przeziebienia, poparzenia, poddenerwowania wszystko szlo po naszej mysli, aha no i oczywiscie pierwszego dnia po przyjezdzie do Pl okazalo sie, ze nie wzielam bransoletki!!! przeplakalam caly wieczor, maz mnie pocieszal, ze kupie nowa, ale ja nie chcialam nowej, chcialam tamta i szkoda mi bylo kasy na nowa, jak juz tamta mialam, wiec zdecydowalam, ze bede bez bransoletki, jednak pewnego dnia wybralismy sie do Wroclawia i tam znalazlam jedyna ktora mogla mi zastapic tamta, nie chcialam zadnych podrobek, a z srebrnych nic nie bylo ciekawego, no ale znalazlam ta i teraz mam dwie ;D maz oczywiscie jak zobaczyl tor cartingowy musial to wykorzystac, bardzo fajnie jest spedzic tak w naszym wypadku przedpoludnie razem z dala od slubnych spraw w cieply dzien. pare fotek z tego dnia i wracam do relacji.