Autor Wątek: ..........::::::::::NaTaLiA & PiOtR::::::::::01.08.2009::::::::::..........  (Przeczytany 107322 razy)

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
"Milość cieprliwa jest
laskawa jest.
Milość nie zazdrosci
nie szuka poklasku,
nie unosi się pychą;
nie dopuszcza się bezwstydu,
nie szuka swego
nie unosi się gniewem
nie pamieta złego...
Nie cieszy się z niesprawiedliwosci
lecz wspolweseli się z prawda...
Wszystko znosi
wszystkiemu wieży
we wszytskim pokłada nadzeje,
wszystko przetrzyma..."

No to zaczynamy  ;)

Dziś pierwszy dzień nowego, 2009 roku - Naszego roku  ;D Do Mojego i P. Ślubu pozostało 212 dni.
Mam nadzieje, że Będziecie mnie wspierały w nadchodzących dniach przygotowań, a nawet w tych trudnych momentach przed godzina zero  :)

Dlatego...
Serdecznie zapraszam Wszystkich do mojego odliczania  :Serduszka:

Offline Justys851
  • Chuck Norris
To ja jestem jako pierwsza  ;D

Offline diunia

• bywalec
  • data ślubu: 29.08.2009
Ja melduję się jako druga!  ;D

Offline mystikala

• entuzjasta
  • data ślubu: 16.08.2008
Zaglądam i ja  ;D

Wszystkiego dobrego w Nowym Roku...  :-*

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
Justys851  
diunia
mystikala

Witam serdecznie  :Daje_kwiatka:

Offline hania3033

• Chuck Norris
Jestem i ja :D

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
Haniu
Witam rowniez Ciebie  :Daje_kwiatka:

Wiecie, Na wczorajszej imprezie sylwestrowej bawila sie z nami cala rodzinka i troche znajomych. Na poczatku mialo byc 7 osob ale zrobily sie 24 osoby. Nikt nie spodziewl sie az tak switnej zabawy. Bawili sie z nami miedzy innymi moj kuzyn ze swoja narzeczona, biora slub 3 tygodnie po nas, i druga kuzynka, ktora jest w ciazy ( jak sie wlasnie wczoraj dowiedzielismy). Przy zyczeniach kazdy mial lzy w oczkach, tyle w tym roku usbedzie sie dzialo ze szok, kazdy zyczyl sobie poza tymi standarowymi zyczeniami aby te nasze dni wyszly jak z bajki, aby dzidzius byl zdrowy - nawet nie wiecie jaki dla nas te zyczenia byly wazne. Po raz pierwszy od dawien dawna bawilismy sie w takim gronie i tu odrazu tyle szczesliwych dni nas czeka w tym nadchodzacym roku - ahhh nawet teraz mam lzy w oczach  :Serduszka:

Dziewczyny, oby ten rok okazal sie dla nas jak z bajki, szczegolnie te nasze wyjatkowe dni - Wszystkim Wam tego zycze z calego serca  :przytul: :przytul: :przytul:

Offline hania3033

• Chuck Norris
Dziękujemy Natalko :-* :)

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
To moze na poczatek przedstawimy sie wraz ze zdjeciem

Mnie juz znacie - Natalia, i moj narzeczony Piotr

Zdjecie wykonane podczas zareczyn - wlasnie tam gdzie mamy ślub czyli w Gazdówce :)

Offline hania3033

• Chuck Norris
Witamy również PM ;) Piękna para ;D

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
To i ja się dołączę jeśli mogę :)
Fajnie że założyłaś wątek! :) Swietnie razem wyglądacie :)
Buziaczki noworoczne! :) Oby cały rok i całe wasze życie było tak radosne jak wczorajszy dzień :)
 :-* :-* :-*

Offline justyna85

• Chuck Norris
  • data ślubu: 01.08.2009
no i mnie nie moze zabraknac:), widze ze u Ciebie podobnie jak u mnie jesli chodzi o Sylwestra, my tez sie nei spodziewalsimy az tak udanej zabwy :)

Offline margolka

• Chuck Norris
I ja dołącze do twojego wątku  ;D
Bardzo ładna z Was para  ;D

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
madzia_kubica
 justyna85
margolka

Dziekuje Kochane  :Daje_kwiatka:
I za udział i tym bardziej za komplementy  :Serduszka:

Az sie nie chce wierzyc ze to juz 2009 rok, niedawno byly nasze zareczyny (czerwiec) a tu juz styczen !! Szok !!
Ale z jednej strony fajnie, bo juz nie moge sie doczekac tego Naszego dnia  ;D

Offline mk.mika
  • maniak
  • data ślubu: 6 czerwca 2009
To i ja jestem u Ciebie  ;)
Ładna z Was para. :)

Moje oczy są nadal zielone w moim oknie wciąż kwitnie nadzieja

RELACJA

Offline Ewiszka

• Chuck Norris
również ja się melduję!!
i wspieram bydgoszczankę-hehe niema to jak patriotyzm lokalny :) :) :)
wszystkiego dobrego w Nowym...tak wyjatkowym dla Nas roku!!!!!!!!

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
i mnie nie moze zabraknac :)
Il corpo è solo uno strumento. Il corpo senza lo spirito non ha nessun valore.

całkiem nowa JA

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
mk.mika
Ewiszka
paooolka

Dziekuje  :Daje_kwiatka:

Na rozkrecenie mojego watku moze opowiem Wam jak sie poznalismy ....

Poczatek roku szkolnego w 2 klasie liceum. Moj P. przyszedl dopiero do mojej szkoly. My z kumpela zawsze szwedalysmy sie po budynku, wszedzie nas bylo pelno, jak cos zalatwic to wlasnie my. Ktoregos dnia P. z kolega podeszli do nas bo chcieli zapytac czy mamy jakies tam ksiazki. Niestety ksiazek nie mialysmy wiec bylo koniec tematu. Przez kolejne dni czesto sie widywalismy, ale nie odzywalismy sie do siebie - bo tak naprawde nie lubilismy sie, nie wiem dlaczego, tak poprostu, my jakies glupie teksty do nich, oni tak samo - ehhhh, takie szczeniackie zagrywki  :P Po kilku tygodniach My, dziewczyny, szukalismy ich a oni nas - jakos tak ta odleglosc miedzy nami sie zmniejszala - nie wiem co nas nagle do nich ciagnelo  :P
Wtedy sie zaczelo, wiecej rozmow, spotkanie, pizze i takie tam, zawsze we czworke, ale po czasie zostalismy tylko my na placu boju ... !!
No i pewnego dnia, a dokladnie 16 pażdziernika (szybko nam poszlo) postanowilismy sprobowac sie spotykać jako dziewczyna - chlopak.
I tak wlasnie pozostalo do dnia dzisiejszego i mam nadzieje ze bedzie trwac do konca naszego zycia :)

Ahhhh nie zapomne pierwszego spotkanie z przyszla tesciowa, takie stresa dawno nie mialam  :P

Offline JaMajka23

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 25.07.2009
 :hello: i ja chętnie dołączę do odliczanka jeśli można.
Serdeczne pozdrowienia noworoczne i najlepsze życzenia  :bukiet:

Ahhhh nie zapomne pierwszego spotkanie z przyszla tesciowa, takie stresa dawno nie mialam  :P

eh znam ten ból...i jak wrażenia po pierwszej wizycie?  :bicz:
"Czasem potrzeba odrobiny szaleństwa, by postawić kolejny krok.   Ani na wojnie ani w miłości nie sposób wszystko przewidzieć" Paulo Coelho

Offline hania3033

• Chuck Norris
No to opowiadaj o spotkaniu z teściówką... ;D :tupot:

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
Mi się poszczęściło, bo nigdy nie przeżyłam stresu związanego  z poznaniem teściów, ponieważ znałam ich już wcześniej zanim poznałam ich wspaniałego syna ;) Cóż, akurat z tym mi się upiekło ;)
No to teraz nam opowiedz o zaręczynach! :)
Heh akurat w Waszym przypadku sprawdziło się powiedzenie: "Kto się czubi ten się lubi" ;D

Offline amika

• Chuck Norris
  • data ślubu: 12 kwiecień 2009
i ja sie melduje
Śliczna z Was para  :)

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
JaMajka23
amika

Zapraszam serdecznie  :Daje_kwiatka:

Ta pierwsza wizyta juz jakis czas temu byla, ale pamietam ze na sam jej widok zrobilam sie czerwona jak burak. Ogolnie jest bardzo mila, normalna kobieta nie z jakiemis humorami czy cos takiego :) Od samego poczatku dobrze sie dogadujemy - przynajmniej mam taka nadzieje  ;D
Naprawde jest fajnie :)

Dokladnie Madzia - u Nas pasuje to jak ulal.

O zareczynachjuz pisalam i innym watku ale gdzie indziej macie szukac tej relacji jak nie wlasnie w moim wateczku ....

Za kazdym razem kiedy moj juz teraz narzeczony probowal zrobic mi niespodzianke ja sie czegos domyslalam, lecz tego dnia ani troszke. 21 czerwca, dzien przez bozym cialem zaplanowalismy wyjazd na obiad do gazdowki (tzn obiad przez reszte mojej rodziny byl juz zaplanowany od tygonia lecz tylko ja sie dowiedzialam o nim dzien predzej, niby tak spontanicznie  :terefere:  ) 22 czerwca zaraz po procesji pojechalimy: my, moi rodzice, narzeczonego rodzice i moja siostra z mezem i dziecmi, wszystko ladnie pieknie. nie zdziwilo mnie nie czemu akurat mojego P. rodzice tez nagle sie na ten obiad zapowiedzieli ani tez nie zdziwilo mnie ze na obiad bierzemy ze soba aparat i kamere, wszyscy tumaczyli sie ze moze gdzies pozniej pojedziemy i kamera sie przyda. ok, nie interesowalam sie tym szczegolnie, wchodzimy do restauracji, tam wielki stol przystrojony swiece itp, a glupiutka natalia nic  !! !! !! jedyne co mnie dziwili to to, ze obsluga za kazdym razem kiedy to przechodzili obok stolika tak pieknie sie do mnie usmiechala, ale ok, moze sa tacy bardzo mili pomyslalm. zamowilismy obiadek a po obiedzie herbatke, kiedy to kelner przyniosl mi i siostrze imbryczek z woda i filizanke z herbata zorientowalam sie ze w moim imbryczku brakuje wody ... !! wiec chcialam szybko zawolac kelnera i powiedziec mu ze chcialabym wode ale najpierw otworzylam ten imbryczek i tak jak myslalm wody nie bylo ale zamiast niej ku mojemy zdziwieniu bylo male pudeleczko w ksztalcie serduszka, bylam w szoku i szybko zamknelam przykrywke i wtedy doszlo do mnie co sie dzieje i otworzylam jeszcze raz i ..................................... juz wtedy poplynal potok lez szczescia   :jupi:......................  nawet nie potrafilam wyciaganac tego pudeleczka  :list_milosny:  ....... nie wiedzialam co sie dzieje tylko uslyszalam dochodzace z calej sali oklaski  w tym czasie kelner szybciutko podrzucil mojemu p. bikiet ogromnych roz i wtedy moj p. ladnie ukleknal, otworzyl pudeleczko i zapytal czy zechce spedzic z nim reszte swojego zycia, a ja ryczalam,usmiechalam sie, ryczalam i tak na przemian az w koncu powiedziala TAK. BYLO CUDOWNIE, wtedy skojarzylam te dziwne potajemne rozmowy calej rodzinki, kamera, aparat, przystrojony stol no i ta przemila obsluge  a to wszytsko przygotowal moj kochany p. z moja siostra 
     MOJ P. STANAL NA WYSOKOSCI ZADANIA BO TAK WLASNIE WYMARZYLAM SOBIE TEN DZIEN        :Serduszka: :Serduszka: :Serduszka:
W ciagu kolejnego tyg wybralismy date ślubu --- 1 sierpnia 2009 --- 

PS gdyby nie nagranie z kamery to polowy bym nie pamietala bo bylam w takim szoku gdy to okazalo sie ze w imbryczku zamiast wody jest cos innego    :luzak:

Ahhhh, jakie to cudowne wspomnienia  :Serduszka:

Offline diunia

• bywalec
  • data ślubu: 29.08.2009
Ja tez nie mogę uwierzyć jak czas szybko zleciał. Rok temu, w styczniu zamawialiśmy już salę na wesele i myślałam wtedy, że to jeszcze tyle miesięcy przed nami. A tu prosze zaczął sie juz ten wyczekany 2009 rok! To będzie piekny rok dziewczyny !!! Rok pełen miłości i szczęścia, który zapamietamy na zawsze!

Faktycznie sprawdziło się u Ciebie powiedzenie "kto się czubi ten sie lubi"  :P Co do pierwszego spotkania z tesciową to też miałam wielkiego stresa  ;D Na szczęście moja przyszła tesciowa ( jak i teść) to iwspaniali ludzie i mamy bardzo fajny kontakt. Mam nadzieję, ze u Ciebie jest podobnie  :)

Co do zaręczyn-już od samego czytania o nich sie wzruszyłam. Świetnie Twój narzeczonty to wymyślił i jeszcze najbliżsi towarzyszyli Ci w tym cudownym wydarzeniu! Pięknie! Pochwalisz się pierścionkiem?  :)
« Ostatnia zmiana: 1 Stycznia 2009, 21:55 wysłana przez diunia »

Offline hania3033

• Chuck Norris
Masz rację natalko - czytałam już o Waszych zaręczynach w jakimś innym wąteczku, ale historie takie jak Wasza można czytać i czytać i czytać... Dosłownie jak książkę!!! :D To było strasznie romantyczne  :Serduszka: Wielgachne brawa dla Twojego P. :brawo_2: :brawo_2: :brawo_2:

Offline amika

• Chuck Norris
  • data ślubu: 12 kwiecień 2009
ale musiałaś być zaskoczona hihihi
i te łzy szczęścia .Napewno było to cudne przezycie .Super   :)

Offline justyna85

• Chuck Norris
  • data ślubu: 01.08.2009
tak ja tez juz czytalam historie waszych zareczyn , ale z chceia przeczytalam ja jeszcze ra zi dobrze ze ja umiescilas w swoim watku :),
a ja sie ciesze ze czas szybko leci bo szybko zleci do tego wymarzonego dnia :) (i to jedyny plus tego ze czas szybko leci, pozniej niech juz zwolni , a tego szczegolnego dnia niech dla nas sie zatrzyma, bysmy mogly cieszyc sie chwila jak najdluzej :)

ps. ahh te szkolne milosci :)

Offline myszkasc

• Chuck Norris
  • Moje niebo na ziemi...
I ja bardzo chętnie będę zaglądać:)

Piękna z Was para :)

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
myszkasc

Witam, zapraszam i dziekuje  :Daje_kwiatka:

Dokladnie tak jak piszecie, bylo i romantycznie i mnostwo lez szczescia, poprostu przezycie nie do zapomnienia.

Justyna niech bedzie tak jak wlasnie piszesz, teraz moze czas leciec a ten dzien (u Nas wypada to ten sam) niech trwa jak najdluzej i pozniej niech leci wolniutko :):):)

Offline Justys851
  • Chuck Norris
Piękne zaręczyny i nieźle Twój PM to wszystko zorganizował  ;D

Przepraszam ze pytam ale czy zaręczyny były w 2007 czy w 2008 r ??
Bo z tego co pamietam to w 2008 r Boże Ciało było 23 maja  ::) akurat był roczek do Naszego ślubu więc mi to utkwiło  ;D