Autor Wątek: ..........::::::::::NaTaLiA & PiOtR::::::::::01.08.2009::::::::::..........  (Przeczytany 116462 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
Witam wtorkowo .... :)

Serio temat podpsił jak ulał - i nawet dostałam 5 :D

Tak sie najadłam, ze teraz ledno zyje - ładnie sie polozyłam i ogladam BrzydUle (co prawda nagrana bo nie bylo mnie w domku jak leciala)  :P :P :P

Musze Wasze watki nadrobic bo jak zwykle je zaniedbałam  :-\
Ale zaraz postaram sie wyszystko naprawci  ;D

Dziewczyny powiedzcie mi jakie kwiaty sa w sierpniu, znacie sie na tym? Nie wiem jakie kolory wtedy wystepuja i jakie kwiaty. Ja musze miec cos w odcieniu fioletu, moze rózu  ??? Ja juz sama nie wiem !!

Offline margolka

• Chuck Norris
Wczoraj rozmawiam z tatą na gg i mówi mi tak : "Ide mamie nagrac Brzydule, bo jak jej nie nagram to bedzie zla ze nie nagralem jej takiego hitu :P " hehe

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
heheheh u nas to tez hit chociaz na poczatku kazdy ogladal tylko z doskoku a treaz uuuuu jak jakies odcinek sie przegapi to kazdy szaleje ze zlosci :P :P :P

Offline margolka

• Chuck Norris
Ja własnie nie oglądam, bo o tej godzinie jeszcze śpie, ale tez bym pewnie oglądała - wciągają mnie takie seriale  ;)

Offline hania3033

• Chuck Norris
oj! to jak uzależnienie! choć muszę się przyznać ze też czasem oglądam, ale zazwyczaj powtórki, wszystkie odcinki na raz, chyba w sobotę ;)
gratuluję piąteczki ;D
co do kwiatków to my sierpniówki mamy chyba na szczęście dość duzy wybór... :) a myślałaś o jakichś konkretnych jakie byś chciała mieć??
buziaki :-*

Offline Fasolek
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 14.08.2009
Ja tam w sierpniu planuję mieć storczyki. Ale na pewno dostaniesz nieśmiertelne róże, gerbery, lilie, hortensje... Eustomy chyba też, ale pewna nie jestem.... ::) No w każdym razie jest z czego wybierać ;D
Max 13 wrzesień 2009
Leoś 30 maj 2011

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
Ja myslalam o róyckach tych gałązkowatych  ;)
Bardzo mi sie podobaja :)
Na poczatku myslalam tez o gozdzikach.
Kurcze sama nie wiem.
A wy juz macie jakies konkretne kwiaty upatrzone??
Dla mojego P kupilismy dzisiaj garnitur, kamizelka i krawat w swietle mieni sie w odcieniu fioletu i takiego rodzaji, a raczej koloru chcialabym kwiatki, ale znowu gdy ma garnitur zalozony to tego odcieniu nie widac za bardzo wiec znowu nie musze miec tego fioletu i moj ulubiony kolorek (fioletowo-rozowy) bedzie good !! Tylko martwie sie ze takiego koloru rozyczek na bank nie bedzie  :-[ Gozdziki sa, a raczej beda ..... ale ja chce rozyczki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P :P :P :P

Offline Fasolek
  • Chuck Norris
Różyczek o każdej porze roku jest mnóstwo... Myślę, że nie będziesz miała problemu z tym. A jak masz wątpliwości przejdź się do kwiaciarni i spytaj :)
Max 13 wrzesień 2009
Leoś 30 maj 2011

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
No wlasnie juz bylam i powiedieli mi ze takiego koloru rozyczek raczej nie bedzie  :-\
Dlatego mam taki dylemat !!

Offline Fasolek
  • Chuck Norris
A w innej kwiaciarni byłaś? Bo czasem jest tak, że jedna kwiaciarnia ma a inna nie, bo im się nie chce specjalnie szukać i sprowadzać.... :) Ja tam o każdej porze roku zawsze mnóstwo róż widzę, a najwięcej to różowych zawsze jest...
Max 13 wrzesień 2009
Leoś 30 maj 2011

Offline Justys851
  • Chuck Norris
ooo ciekawy kolor garniaczka , a będzie fotka ??  :D
dokładnie idź do innej kwiaciarni  ;)
Ja poszłam się pytać do jednej o różowo - fioletowa glorioze to mi powiedziała że nie wie, ze teraz mi nei powie czy będą  :P , poszłam do innej a kobietka powiedziała zeby się nei martwić ze napewno będzie  ;D

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
Tez prawda ze co kwiaciarnia to inaczej mówia .... ja musze wyrdukowac zdjecia takich bukietow jakie bym chciala i jaki kolorek i wtedy isc i sie popytac :)

Narazie fotki nie bedzie bo ich nie mamy :)
Garniak dopiero jest szyty, bedzie pod koniec maja juz do odbioru :):):)
Jak dla mnie jest sliczny, jak zobaczylam P. w calej okazalosci poczawszy od koszuli poprzez krawat, kamizelke, az do butów to oniemiałam z zachwytu, P. wygladał pieknie  :Serduszka:

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
Dziewczyny mam jeszcze pytanie - czy świadkowa tez powinna mieć bukiecik czy cokolwiek innego  ???

Offline Justys851
  • Chuck Norris
Moim zdaniem powinna mieć bukiecik  ;)

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.05.2009
ciekawa jestem tego koloru garniaka ale pewnie na fotkach będzie ciężko to uchwycić  :)

co do bukietu to u nas robi się tak, że świadkowa ma bukiet w podobnym klimacie co Panna Młoda tylko mniejszy i skromniejszy... ale w tej samej kolorystyce i z tych samych kwiatków

tak samo butonierki... największa dla PM i mniejsze dla świadka i ewentualnie dla Tatusiów

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
Dokładnie z zdjeciu koloru ni widac, nie ma takiego efektu, ale zaznaczam ze ten odcien to tylko na kamizelce i krawacie a caly garniak jest w odcieniu stalu ?? szarosci?? polyskujacy ?? No cos w tym stylu  ;D

Kurcze dobre ze zapytalam o ta swiadkowa bo ja myslalam zeby miala tylko mala torebeczke, np z husteczkami  ;D Wiecie podejrewam ze moga sie przydac  ;D ;D ;D

Przed nami beda szly siostry dzieci Błażej z obraczkami a z kwiatkami Oliwia i ona bedzie miala tez bukieciek w moim stylu, czyli siostrze te takie cudenko dac zrobic ??

Offline Fasolek
  • Chuck Norris
Mojej świadkowej zamówię taki bukiecik jak mój, ale zakładany na rękę jak bransoletka, żeby dłonie miała wolne i mogła pomagać przy odbieraniu kwiatów i prezentów :) To wydaje mi się bardziej praktyczne niż taki trzymany bukiet :)
Max 13 wrzesień 2009
Leoś 30 maj 2011

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
Tez dobry pomysł  :brawo_2:
Jutro z nia pogadam i zobaczymy co ona powie, czy jakos widzi swoj bukiecik, ale znajac ja to zda sie na moj gust i efektem bedzie wspolny wybor :)

Offline japcio

• Chuck Norris
  • data ślubu: 2009
Odp: ..........::::::::::NaTaLiA & PiOtR::::::::::01.08.2009::::::::::..........
« Odpowiedź #1278 dnia: 1 Kwietnia 2009, 07:53 »
Gratuluję 5 :)

Pozdrowionka prima aprilisowe :)

Offline kkotek
  • maniak
  • data ślubu: 13.09.2008
Odp: ..........::::::::::NaTaLiA & PiOtR::::::::::01.08.2009::::::::::..........
« Odpowiedź #1279 dnia: 1 Kwietnia 2009, 09:55 »
Moja sis czyli świadkowa miała wpięty kwiat we włosy tj różyczka tak specjalnie "zrobiona" pod mój bukiet  :)
Ślicznie to wyglądało muszę powiedzieć  bo miałam rożek z różyczkami  ;D ;D ;D
« Ostatnia zmiana: 1 Kwietnia 2009, 09:58 wysłana przez kkotek »
Kajetan  *† 31.12.2015 (15 tc)
Paulinka ❤️ 19.03.2018

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.05.2009
« Odpowiedź #1280 dnia: 1 Kwietnia 2009, 11:08 »
dobry pomysł z tą bransoletką z kwiatów... widziałam to na fotkach i muszę przyznać, że fajnie to wygląda
ale pewnie przed podjęciem decyzji skonsultuję się ze świadkową... w końcu to ona będzie go nosić  ;)

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #1281 dnia: 1 Kwietnia 2009, 12:10 »
Ona ma krotkie włosy wiec nie wiem czy taki kwiatek bedzie odpoiedi chociaz pomysl tez super :)

Ja wlasnie chcialabym taki rozek z różyczek  ;D
Bardzo mi sie podobaja :)

Chyba bede musiala zajrzec do relacji ze slubów i moze cos podpatrze  ;D

Offline Fasolek
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #1282 dnia: 1 Kwietnia 2009, 14:23 »
Na pewno coś podpatrzysz, bo tam cała masa ciekawych pomysłów była zastosowana ;D
Max 13 wrzesień 2009
Leoś 30 maj 2011

Offline Justys851
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #1283 dnia: 1 Kwietnia 2009, 14:24 »
Ja swój bukiecik wypatzryłam w watku bukiety ślubne  :D

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #1284 dnia: 1 Kwietnia 2009, 17:50 »
W watku z butkietami juz troszke mieszalam i juz kiedys pokazywalam u siebie jakie bym chciala kwiatki :) I przy tych rozyczkach cghcialabym bardzo zostac ylko teraz musze wypytac jak bedzie z kolorkiem kwiatkow  ;)

Dopero wrocilam z uczelni ide szybciutko zjesc obiadek i na brzydule  ;D
A jak pojade po mojego P to pwoiedzial ze zabiera mnie do McDonalda na mojego ulubionego loda i tortille  ;D

To do wieczora :)
Papa

Offline kkotek
  • maniak
  • data ślubu: 13.09.2008
« Odpowiedź #1285 dnia: 1 Kwietnia 2009, 22:09 »
Ja też swój bukiet "odgpaiłam" od jednej z forum chociaż w dniu wesela okazało się, że jednak jest troszke większy i cięższy od wymarzonego ale i tak był piekny i nie zamieniłabym go na żaden inny  ;D ;D ;D ;D
Niektóre różyczki miały kryształki a i kryształek był na zakonczeniu rożka  ;D ;D ;D

Spójrz do mojej relacji to zobaczysz  ;D ;D ;D

A jesli chodzi i bransoletkę kwiatowa to ja będąc świadkową mojej sis ( sis brała ślub w maju a ja we wrześniu 2008 ) takowa miałam i musze powiedzieć, że tak jak pieknie wyglądała tak samo była mało praktyczna  :'( :'( :'( Po 2 godz zabawy bransoletka niestety straciła swój wygląd ( a nie szalałam jak małpka w kąpieli ), kwitek odpadł i niestety musiałam go iglą i nikta przyszywać bo bransoletki  :'( :'( :'( :'( Szkoda bo była ona naprawdę cudna  :) :) :)
Kajetan  *† 31.12.2015 (15 tc)
Paulinka ❤️ 19.03.2018

Offline hania3033

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1286 dnia: 2 Kwietnia 2009, 12:06 »
W sierpniu dostaniesz na pewno takie różyczki :) jak w jednej kwiaciarni powiedzieli że nie to znaczy to tylko tyle ze musisz pytać w innych :)
a co do świadkowej to moja będzie miała taki bukiet jak mój tylko ze mniejszy no i będzie widac ze to po prostu bukiecki kwiatków, a nie ślubny :)
buziaki :-*

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #1287 dnia: 2 Kwietnia 2009, 14:00 »
Witam czwartkowo - sprzątankowo :)

Ale dzisiaj sliczny dzionek  ;D A mój P niestety w pracy do 18  >:(
Od rana ładnie sprzątnełam całe mieszkano, umyłam okna, wyprałam firanki, wszedzie powycieralam kurze, umylam to co sie dało i teram mały relaks  ;)

Kkotek, widziałam Twoj bukiecik, bardzo mi sie podoba, tylko ze ja chce z jednego kolorku i bardziej "zbity" tzk zeby nie bylo miedzy rozyczkami przerwy, i taki wlasnie roze, aczkolwiem nie az taki dlugi.
Tak sobie mysle ze dla sis moze zrobie  z takich samych kwiatow ale dodam kilka bialych rozyczek zeby to nie bylo to samo co moje ale za to te same kwiatki. Jak myslicie ?? No i tak samo Oliwce ktora bedzie niosła te kwaitki obok braciszka niosacego obraczki (czyli bedzie miala taki sam bukiecik jak jej mamusia (swiadkowa) tylko ze mniejszy :))

Haniu, no mam nadzieje ze znajde takie rozyczki jakie bym chciala ;)

Teraz musze zrobic porządek z paznokciami po tym całym sprzataniu  :P

Buziaki  :-* :-* :-*

Offline Fasolek
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #1288 dnia: 2 Kwietnia 2009, 14:04 »
No no, nie ma to jak aktywny poranek :D

Co do kwiatków to wydaje mi się, że każde rozwiązanie będzie dobre :)
Max 13 wrzesień 2009
Leoś 30 maj 2011

Offline Madziulka83

• Chuck Norris
  • data ślubu: 19.09.2009
« Odpowiedź #1289 dnia: 2 Kwietnia 2009, 21:55 »
No no, niezłe masz tempo sprzątania i mycia okien :) ciekawa jestem jak ten twój bukiecik będzie wyglądał :)