Autor Wątek: Fasolkowe odliczanko :)  (Przeczytany 143641 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.05.2009
Odp: Fasolkowe odliczanko :)
« Odpowiedź #2370 dnia: 14 Czerwca 2009, 19:24 »
 :-* :-* :-* zostawiam

Offline ela

• Chuck Norris
  • data ślubu: 13.08.2005
« Odpowiedź #2371 dnia: 14 Czerwca 2009, 20:11 »
a gdzie filmik ? :(
To, że się uśmiecham, śmieje i żartuje jak zawsze nie znaczy, że u mnie jest zajebiście. Ja po prostu nie lubię pokazywać, że jest mi bardzo źle. -

Offline Olka1983
  • uzależniony
  • data ślubu: 11.07.2009
« Odpowiedź #2372 dnia: 14 Czerwca 2009, 21:29 »
dobrze Fasolku ze masz apetyt :) wcinaj i niech maly rosnie zdrowo :)

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #2373 dnia: 14 Czerwca 2009, 21:37 »
Wcinaj kochana, wcinaj - wyjdzie Wam to na zdrówko  :Obiad: :Obiad: :Obiad: :Obiad: :Obiad:

Buziaczki  :-* :-*

Offline Fasolek
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 14.08.2009
« Odpowiedź #2374 dnia: 15 Czerwca 2009, 09:03 »
Witam kochane z rana :)
Po weekendzie jestem wypoczęta i pełna energii ;D Oby do czwartku- wtedy zdaję pracę, no chyba że poprawek za dużych nie będzie to w środę może się uda :) Ale mam jeszcze w środę jedno głupie zaliczenie i no to dziś piszę referat na jeden przedmiot- mam już materiały, więc muszę je opracować tylko. No a potem to oddaję indeks koledze i on mi będzie wpisy zbierać, żebym ja nie musiała latać w tę i wewtę po uniwerku. Mam nadzieję, że zdałam zaliczenie i egzamin z finansowania...Jutro mają być wyniki...Muszę się mocno pilnować żeby się nie stresować bo to na pewno Maksowi nie pomoże w rośnięciu...
Wczoraj byliśmy z K na dniach morza- nic ciekawego w sumie dla mnie. Największe pożądanie wzbudzały we mnie budki z różnym jedzeniem, goframi, lodami, kukurydzą, popcornem itp itd... No normalnie K musiał mnie mocno trzymać żebym nie poleciała po coś :P Ślinotok w buzi, portfel pełen to i się szaleć zachciało, a w domku dobry zdrowy obiadek czekał, więc nie było co kasy przepuszczać- dobrze że ze mną był, bo ja tym pewnie opuściła imprezę po skosztowaniu wszystkich smakołyków ;D

Elu filmiku nie będzie na razie na pewno, bo on za długi jest i nie chce się nigdzie załadować, a do montażu filmu nie mam programu- jak skończę sesję to może się za to wezmę, ale póki co- uniwerek niestety ważniejszy...

Dobra laski- spadam do nauki- ostatnie 3 dni i finito....
 :-* :-* :-* :-* :-*
Max 13 wrzesień 2009
Leoś 30 maj 2011

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
« Odpowiedź #2375 dnia: 15 Czerwca 2009, 09:53 »
owocnej nauki i pisania :) mam nadzieje ze pojdzie szybko i sprawnie zebys wiecej czasu spedzala  z nami :)

popieram, dni morza jak dla mnie nic ciekawego, wciagnełam tylko orzeszko kandyz  ;D
Il corpo è solo uno strumento. Il corpo senza lo spirito non ha nessun valore.

całkiem nowa JA

Offline Diankusia

• entuzjasta
  • data ślubu: 29.05
« Odpowiedź #2376 dnia: 15 Czerwca 2009, 15:48 »
Powodzonka na te ostatnie dni ;)

Offline justyna85

• Chuck Norris
  • data ślubu: 01.08.2009
« Odpowiedź #2377 dnia: 16 Czerwca 2009, 09:26 »
no to dobrze ze jestes wypoczeta :) mam nadzieje ze egzamin zaliczylas i dobrze masz ze kolega wpisy pozalatwia za ciebie, my na szczescie zawsze zostawialismy indeksy w dziekancie i tam sie juz tym zajmowali przychodzili wykladowcy keidy tam sobie chcieli i robili wpisy ,chyba ze ktos mial cos nie zaliczone to pozniej sam musial latac

no i trzymam kciuki zebys nie miala za duzo do roboty przy mgr i juz jutro spokojnei oddasz ja :)

Offline Ilona1985

• entuzjasta
« Odpowiedź #2378 dnia: 16 Czerwca 2009, 11:47 »
Buziaczki!!!!

Offline werka23

• Chuck Norris
  • Dwa serca przez miłość połączone stały się jednym
  • data ślubu: 14.02.2009 15.05.2010 :i_love_you:
« Odpowiedź #2379 dnia: 16 Czerwca 2009, 17:03 »
olu przede wszystkim gratuluje synka  :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka:

ciesze sie, ze w twoim zyciu znowu zapanowała radośc i spokój  :-* :-*

co do pracy mgr... mam podobny stan...  :Naciaga: :Naciaga: na ksiązki ale damy rade  :D :D a masz juz termin obrony  ??? ;)

:-* :-* zostawiam

Offline Fasolek
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #2380 dnia: 16 Czerwca 2009, 17:15 »
Cześć laski ;D
Stęskniłam się już za Wami nieziemsko... Ale jeszcze tylko jeden wieczór dzisiejszy i jutro ostatnie zaliczenie... Uffff. Za to dziś już wydrukowałam i oprawiłam swoją pracę mgr, jutro zdaję promotorce i będzie temat zamknięty :) Obroną się nie przejmuję- promotorka mi powiedziała, że kogo jak kogo, ale mnie maglować na pewno nie będą, więc mam po prostu coś tam umieć. Ona sama 2 lata temu urodziła dzidziusia, dziekan, który też będzie, ma notabene 2 miesięcznego synka a recenzent ma narzeczoną w ciąży- więc wszyscy wiedzą, jak to niezdrowo jest stresować ciężarną ;)

No i nie wiem czy Wam się chwaliłam, ale to finansowanie (liczenie zadanek) to zaliczyłam na 4 ćwiczenia, a jak egzamin to jeszcze nie wiem jeszcze- może dziś wieczorem bedą wyniki ::) Ale dobrze że to 4 wpadło, bardzo się cieszę ;D ;D ;D

No, teraz idę na drzemkę małą, bo jakoś oczka mi się zamykają same... nie zdołałam znowu poczytać wszystkiego u Was na wątkach,staram się ale Wy tak dużo piszecie, że nie nadążam i nie mieszczę siew limitach czasowych, które sobie na forum przydzieliłam :P Buuuuuzi ogromne, że jesteście! :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
« Ostatnia zmiana: 16 Czerwca 2009, 17:24 wysłana przez Fasolek »
Max 13 wrzesień 2009
Leoś 30 maj 2011

Offline werka23

• Chuck Norris
  • Dwa serca przez miłość połączone stały się jednym
  • data ślubu: 14.02.2009 15.05.2010 :i_love_you:
« Odpowiedź #2381 dnia: 16 Czerwca 2009, 18:03 »
nio to faktycznie, obrona bedzie luzikiem  :D :D

miłego lulania  :-* :-*

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #2382 dnia: 16 Czerwca 2009, 18:12 »
gratki 4 :)
fajna masz promotorke

całkiem nowa JA

Offline Diankusia

• entuzjasta
  • data ślubu: 29.05
« Odpowiedź #2383 dnia: 16 Czerwca 2009, 22:22 »
Kochana przy takiej komisji to masz 5 jak nic :) Fajnie że trafiłaś na takich ludzi :) Powodzonka na ten ostatni dzionek nauki :)

Offline Olucha

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11 lipiec 2009r.
« Odpowiedź #2384 dnia: 17 Czerwca 2009, 10:58 »
Gratuluję 4, co do obrony to faktycznie maglowanie Ciebie było by nie humanitarne  ;)

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #2385 dnia: 17 Czerwca 2009, 12:54 »
gratuluję czwóreczki Fasolku  :) fajnie że będziesz miała taką przyjazną komisję na obronie  :)

Offline Fasolek
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #2386 dnia: 17 Czerwca 2009, 17:03 »
Uwaga uwaga- sesja zaliczona!!
Dzisiejsze zaliczenie na 4,5 a egzamin z finansowania, który pisałam tydzień temu we wtorek zdany też na 4 ;D Jestem w szoku z tym wszystkim, bo naprawdę niewiele się uczyłam, podchodziłam bardziej na luzie i "byle zdać" ;) No i tym sposobem mam same 4 i 5 z tej sesji w indeksie ;D
No, teraz to już naprawdę mam prawie labę ;)

W ogóle to do 14 czerwca mieliśmy potwierdzenia...I z mojej rodziny prawie nikt się nie odezwał :-\ Nie wiem, czy to po tej aferze z kuzynką, czy jak ??? Smutno mi i przykro... Jak do końca tygodnia nie dadzą ludzie znać to będę dzwonić i pytać. A jak nie przyjdą- ich strata, a my mniej zapłacimy, czyli same plusy :twisted: Tylko nie po to się ludzi zaprasza, żeby ich potem nie było... No cóż- znowu potwierdza isę że z rodziną to najlepiej na zdjęciu. Za to wszyscy znajomi nam się potwierdzili w terminie i przynajmniej wiemy, że na pewno będzie u nas na weselu wesoło ;D

A tak w ogóle to jutro mam wizytę u gina- musi mi obadać, czy szyjka się dalej nie rozwiera i nie skraca. Jeśli będzie gorzej niż było to pewnie dostanę przykaz leżenia, yhhh, a mnie tak energia rozsadza (no może akurat nie w tym momencie :P)... Mam ochotę sprzątać, sadzić krzaki w ogródku, myć okna, spacerować i w ogóle żyć pełnym życiem. Oby było ok, bo ja zwariuję jak będę miała leżeć i stanę się nieznośna dla otoczenia i K szybko zobaczy co to moja upeirdliwość ;D ;D ;D ;D
A dzisiaj wieczorem idziemy do rodziców K na wieczór- mamy imprezę pt zamknięcie sezonu szparagowego i będziemy konsumować nieprzyzwoite ilości Hatifnatów ;D ;D ;D ;D ;D Mniam :P
Max 13 wrzesień 2009
Leoś 30 maj 2011

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
« Odpowiedź #2387 dnia: 17 Czerwca 2009, 18:08 »
GRATULUJE pozaliczania wszystkiego na tak dobre ocenki! :skacza:

Prykro mi z powodu tego ze rodzinka nie dopisuje... Ale wiesz, oni po prostu nie zdaja sobie z tego wszystkiego sprawy. Nie rozumiem tego wszystkiego, ale niestety takie sa realia - mamy niestety to samo ::)

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #2388 dnia: 17 Czerwca 2009, 19:00 »
gratuluję zdania egzaminów  :Najlepszy: :Najlepszy: :Najlepszy:

a rodzinką się nie przejmuj... jakoś ludzie tak mają, że jak dostają zaproszenie to rzucają w kąt i zapominają o tym, że mają potwierdzić... niestety nie unikniesz dzwonienia  ;)

Offline Justys851
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #2389 dnia: 17 Czerwca 2009, 19:26 »
Gratuluję serdecznie
 :D :D :D

Niestety z rodzinka tak to juz bywa u nas było podobnie więc nie masz się co przejmować, zrezsta jak widać u każdej z nas prawie jest to samo wiec należy to uznać za tradycję weselną  ;D ;D ;D

Offline Olucha

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11 lipiec 2009r.
« Odpowiedź #2390 dnia: 17 Czerwca 2009, 19:44 »
Tak jak piszą dziewczyny co do potwierdzeń to to że ludzie mają to gdzieś staje się już weselną tradycją  :)

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #2391 dnia: 17 Czerwca 2009, 21:19 »
mam nadzieje ze wszystko bedzie ok!
gratki z okazji konca sesji!

całkiem nowa JA

Offline agairish

• Chuck Norris
  • Nasz aniołek 10t3d (9.07.10) godz. 13.15 [ * ]
  • data ślubu: 01.08.2009
« Odpowiedź #2392 dnia: 18 Czerwca 2009, 00:44 »
Gratuluję tak fantastycznie zaliczonej sesji  :brawo_2: :brawo_2: :brawo_2:

Braku potwierdzeń ze strony rodzinki nawet nie komentuję - znam ten ból, zresztą chyba niejedna z nas ma dokładnie to samo ;)

:-* :-* :-* zostawiam

Offline Fasolek
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #2393 dnia: 18 Czerwca 2009, 09:08 »
Rety, jak mnie dzisiaj wszystko boli... Nie wiem jak ja spałam, chyba przez sen gimnastykę uprawiałam jakąś, bo normalnie czuję każde ścięgno, a przynajmniej tak mi się wydaje :mdleje: A tyle rzeczy mam dziś do załatwienia...Na 11.30 muszę na uniwerek pojechać po wpis, potem zakupki i obiad dla mnie (K jest w Bydgoszczy i wróci wieczorem) jakiś kupić- gotowy, bo w ogóle nie mam ochoty samodzielnie gotować. Muszę kupić książki na które poluję i takie malusie ogrodniczki sztruksowe z dinozaurem dla Maksa- widziałam je parę dni temu w Smyku i nie mogę o nich zapomnieć :P Mam nadzieję, że jeszcze będą :)
Potem na 15.30 ginka, pewnie znowu mnie zważy :boje_sie:, ale tam pal licho, ciekawe jak tam moja szyjka... Jeśli szyjka będzie ok i dostanę od niej pozwolenie to jutro jedziemy z K do Holandii i wracamy we wtorek wieczorem. :D Tylko że trzeba się będzie wieczorem spakować- wyboru nie mam wielkiego- wszystkie rzeczy w które się teraz mieszczę mogę zmieścić w jednej reklamówce :-\ Dobrze że mam dużo butów i jak na razie wszystkie dobre, to mogę zaszaleć z nimi chociaż ;D Mam nadzieję, że K wcześnie wróci, to porobi też parę rzeczy do wyjazdu, bo ja zwyczajnie nie będę miałą siły i ochoty wszystkiego samodzielnie przygotować...
W sumie to wczoraj przeżyłam lekkie załamanie, bo wciągam dżinsy na gumce, które kupiłam na samym początku i co- ledwo mi przez tyłek przechodzą :buu: Muszę kupić następne spodnie, bo w legginsach za kolano nie da się ciągle chodzić... Ale teraz to myślę nad jakimiś lnianymi spodniami w kilku kolorach- ciekawe, czy robią lniane rzeczy na gumce ::)
Za to Maks dzisiaj znowu daje czadu- obudził mnie o 6 :hahahaha: Kochany synek- już mnie trenuje do wczesnych pobudek ;D
Max 13 wrzesień 2009
Leoś 30 maj 2011

Offline Justys851
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #2394 dnia: 18 Czerwca 2009, 09:19 »
Musi mamusie przezwyczajać pomału  ;D ;D ;D
przynajmniej robi to wcześniej  ;D

Offline Fasolek
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #2395 dnia: 18 Czerwca 2009, 09:39 »
Tia, wolałabym żeby to był słodki buziak na dzień dobry, a nie skopanie w pęcherz, ale co tam, jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma ;D ;D ;D W sumie to jak mi tak zaczął napierać na pęcherz to myślałam, że się zsikam :P
Max 13 wrzesień 2009
Leoś 30 maj 2011

Offline diunia

• bywalec
  • data ślubu: 29.08.2009
« Odpowiedź #2396 dnia: 18 Czerwca 2009, 09:47 »
No tak Maks przyzwyczaja mamusię do porannych pobudek  :) Miłego czwartku życzę!

Aaaa i wielkie gratulacje z okazji zakończenia sesji! :)

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #2397 dnia: 18 Czerwca 2009, 09:53 »
jakie fajne plany macie :)
trzymam kciuki zeby u lekarza bylo wszystko ok!
mhm te ogrodniczki o ktorych mowisz musza byc slodkie, fotka bedzie ? :) ja jak wejde juz do sklepu z dzieciecymi ubrankami to wyjsc nie moge :)

całkiem nowa JA

Offline hania3033

• Chuck Norris
« Odpowiedź #2398 dnia: 18 Czerwca 2009, 10:06 »
Cześć Olku-Fasolku :D Melduję że powróciłam na forum, już wczoraj u Ciebie podczytałam, a dziś piszę ;D
Po pierwsze - gratulacje synka ;D tatuś, wcale się nie dziwię, że wniebowzięty ;) a tak sobie myślę o tych spodniach co to się w nie nie mieścisz - są lniane na gumce!! ;D Dostałam takie kiedyś od teścia - w sumie nie wiem czemu, bo rozmiar duża elka, no ale wzięłam bo "kiedyś się przydadzą"... No i przyjechała do mnie sis, która też już nie ma spodni w które może się ubrać (termin ma na koniec sierpnia-początek września), i owe spodnie leżą jka ulał!! Z tyłu gumeczka, z przodu normalnie na zamek, z wysokim stanem, że akurat cały brzuchol sie zmieścł ;D także jeśli dobrze poszukasz, to na pewno coś znajdziesz :)
Buziaki :-*

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
« Odpowiedź #2399 dnia: 18 Czerwca 2009, 16:27 »
No tak, to są uroki ciąży - co chwilę spodnie lub w ogóle ciucy za małe się robią ;) Ale, Maksiu Ci to wszystko wynagrodzi! :) Póki co nie bardzo mu to wychodzi, budząc Cię skoro świt... :P Ale gdy zobaczysz jego cudne oczka i w ogóle to maleńkie ciałko, to wszystko inne zniknie, i zapomnisz mu te straszne poranki ;) ;) ;)
Trzymam kciuki za wizytę u ginka :) Obyście mogli sobie pojechac, odpocząć :)