Autor Wątek: Fasolkowe odliczanko :)  (Przeczytany 143714 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Fasolek
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 14.08.2009
Odp: Fasolkowe odliczanko :)
« Odpowiedź #2280 dnia: 8 Czerwca 2009, 12:27 »
Witajcie poniedziałkowo :)
Dzisiaj w Szczecinie pogoda w kratkę- oczywiście największe ulewy musiały być jak wychodziłam ze sklepu i przedzierałam się przez pole do budki ze szparagami... Zmokłam kompletnie, aż pod prysznic po powrocie wchodziłam, żeby się rozgrzać i teraz ciepłą herbatkę piję. Mam nadzieję, ze się nie rozchoruję.
Zarówno w piątek jak i w sobotę mieliśmy gości- kładłam się spać późno, bo w piątek ok 24 a w sobotę o 1.30- nie mam pojęcia jak wytrzymałam do tej godziny... No ale przez to niedziela była dla mnie kompletnie do tyły... Wczorajszy dzień miałam jakiś taki kompletnie rozmemłany- nic mi się nie chciało, dzidzia kopała już tak mocno że mnie bolał brzuch i nie mogłam sobie znaleźć wygodnej pozycji. K nic nie czuł- nie wiem jak to możliwe- ja czuję się jakbym nosiło nie jedno dziecko a całe tabuny...Mam nadzieję, że nie będzie miało ADHD bo się wszyscy pozabijamy :P
Poza tym nasi znajomi mają do odsprzedania fotelik samochodowy który pasuje do wózka Jane Nomad i teraz zastanawiamy się, czy chcemy ten fotelik i czy dokupować do niego wózek czy nie... Oni mieszkają w mieście i ten wózek bardziej taki miejski się wydaje, a nam potrzebny wózek na nieutwardzone polne i leśne drogi... No więc wczorajszy wieczór przeglądałam strony z wózkami i kompletnie zgłupiałam... Po ślubie wybierzemy się do hurtowni i będziemy oglądać wózki, jeździć nimi i sprawdzać co nam się podoba a co nie, a kupimy przez internet. Za to przyszły już lampy do pokoiku dziecinnego ;D Może w długi weekend je powiesimy z K :D
Tak w sumie to ślubne sprawy mnie dziwnie nie ekscytują- cieszę się bardziej na wesele, na którym sobie powybieram pyszności do jedzenia. Jakoś kompletnie zwisa mi teraz, że goście nie potwierdzają przybycia (mają czas do 14 sierpnia) i że to głównie goście z mojej strony dają ciała. A już najmniej się przejmuję jakimiś dekoracjami, kwiatkami, kokardkami i innymi bzdurkami- co za różnica, czy będą róże, czy eustomy czy storczyki- będzie co ma być i i tak będzie pięknie :) Sprawy dzidziusiowe wymiotły wszystko inne z mojej głowy i tak chyba powinno być.
A dziś znowu szkoła rodzenia- nie wiem, kiedy ten tydzień zleciał...nie chce mi się iść dziś na zajęcia- marzę o kubku herbaty i dobrym filmie wieczorem.
A teraz znowu siadam do nauki- jutro mam na 8 egzamin- nie wiem jak wstanę...To jakieś nieporozumienie robić egzaminy o 8 :mdleje: No i mgra jeszcze muszę pomęczyć,yhhh, mam dość >:( Chciałąbym wybierać pledziki i mebelki do dziecinnego pokoju a nie uczyć się jakiś pierdół >:( >:( >:(
Max 13 wrzesień 2009
Leoś 30 maj 2011

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
« Odpowiedź #2281 dnia: 8 Czerwca 2009, 13:14 »
No tak, chyba każda z Nas, gdyby nosiła pod serduszkiem taki wspaniały cud, bardziej skupiałaby się na nim niż na sprawach weselnych, slubnych ;)
Szkoda że złapał Cię deszcz(mam takie samo szczęście ;) ) ale mam nadzieję że ze zdrowiem będzie wszystko ok :)
Powodzenia na szkole rodzenia! :)
Juro trzymam mocno kciuki za egzamin :) pamiętaj co dwie głowy to nie jedna ;)

Offline Olucha

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11 lipiec 2009r.
« Odpowiedź #2282 dnia: 8 Czerwca 2009, 13:16 »
Oluś ja prawie o tym samym dzisiaj pisałam, żresztą wiesz  ;) Też mam wylane na to całe wesele, nie tyle na ślub, ile na wesele  :) Jak szybko zmienia się punkt widzenia, to co kiedyś wydawło się ważne, teraz mam malutkie znaczenie  :) My, Mamy wiemy o tym najlepiej  ;)

:-* dla Was Fasolki

Offline Fasolek
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #2283 dnia: 8 Czerwca 2009, 14:10 »
Laski jestem kompletnie nieogarnięta... nie mam siły się uczyć, ruszyć- tak mnie bolą ścięgna w biodrach, tak w dole brzucha, że chodzić nie mogę, na siedząco i leżąco też źle... Mój mózg nic nie przyswaja :-\ Ja nie chcę się już uczyć :buu: :buu: :buu: :buu:
Max 13 wrzesień 2009
Leoś 30 maj 2011

Offline ASIA39

• Chuck Norris
  • Szata miłości utkana jest z materiału codzienności
  • data ślubu: 18.08.2012
« Odpowiedź #2284 dnia: 8 Czerwca 2009, 15:55 »
oj biedna Fasolinka  :przytul: :przytul: trzymam kciuki żeby ten ból szybko minął i powodzenia na egzaminie   :)

Offline Fasolek
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #2285 dnia: 8 Czerwca 2009, 17:58 »
Asiu, ten ból mi towarzyszy od paru dni... ale ani się nie nasila, ani nie jest taki regularny i nie trwa żadnej określonej ilości czasu- lekarka mówi że mam się nie martwić tym, bo dzwoniłam do niej dziś już naprawdę zaniepokojona... Mam sobie odpuścić ćwiczenia na szkole rodzenia i dużo odpoczywać ::)
P.S. Jak gotowałam dziś szparagi na parze to się oparzyłam- 3 środkowe palce prawej ręki mam czerwone i pieką :-\ Normalnie chyba mam dziś pecha >:(
Max 13 wrzesień 2009
Leoś 30 maj 2011

Offline Justys851
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #2286 dnia: 8 Czerwca 2009, 18:06 »
Oj Fasolku biedny  :przytul: :przytul: :przytul:

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #2287 dnia: 8 Czerwca 2009, 20:12 »
Jak cudownie czyta sie takie posty kiedy takie piekne uczucia przez Ciebie przemawiaja - jejku jak ja sie nie moge doczekac kiedy tez bede czula ruchy w brzuszku, wszytskich zakupow, ciuszkow :Serduszka: :Serduszka: :Serduszka: :Serduszka: :Serduszka: :Serduszka: :Serduszka:

Trzymaj sie cieplutko i jak najwiecej sloneczka zycze  :okularnik: :okularnik: :okularnik: :okularnik: :okularnik:

Buziaki  :-* :-* :-* :-*

Offline Fasolek
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #2288 dnia: 9 Czerwca 2009, 06:47 »
boję się tego egzaminu... Teraz jeszcze próbuje coś powtórzyć ale mój mózg śpi ::) A najlepsze jest to, że babka z ćwiczeń jeszcze nie dała wyników, więc wszyscy idziemy na egzamin teoretycznie bez zaliczenia ::)
Jak wrócę z uniwerku to pewnie pierwsze co zrobię to pójdę spać... Na forum wlezę pewnie jakoś wieczorem kochaniutkie. Buziaki :-* :-* :-*
Max 13 wrzesień 2009
Leoś 30 maj 2011

Offline margolka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #2289 dnia: 9 Czerwca 2009, 08:40 »
Powodzenia  :)

Offline diunia

• bywalec
  • data ślubu: 29.08.2009
« Odpowiedź #2290 dnia: 9 Czerwca 2009, 08:50 »
Trzymamy kciuki! :)

Offline madzia_n

• Chuck Norris
« Odpowiedź #2291 dnia: 9 Czerwca 2009, 17:00 »
Jak sie czujecie?
:przytul: Mam nadzieje ze duzo lepiej, i ze odpoczelas od tej nauki chociaz troche po egzaminie :przytul:

Offline Fasolek
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #2292 dnia: 9 Czerwca 2009, 17:42 »
Helllllllloo ;D

No ja już "na chodzie". Wróciłam z uniwerku ok 12, zrobiłam obiad, zjadłam i poszłam spać- spałam do 17 ;D No ale teraz jestem jak nowo narodzona :P generalnie teraz musimy się z K zebrać bo na 18.30 idziemy do jego rodziców- tata ma dziś urodziny i jest imprezka :drinkuje: Nie bardzo mi się chce szczerze mówiąc- mam ochotę zalec na kanapie i zbijać bąki....
Max 13 wrzesień 2009
Leoś 30 maj 2011

Offline madzia_n

• Chuck Norris
« Odpowiedź #2293 dnia: 9 Czerwca 2009, 18:01 »
No super ze juz sie lepiej czujesz :) A jak poszedl egzamin? :)
Udanej imprezki! Zawsze to dobrze pobyc z rodzinką, a wcale nie musicie dlugo siedziec :)

Offline Fasolek
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #2294 dnia: 9 Czerwca 2009, 22:48 »
Egzamin nie wiem jak poszedł MAdziu... się okaże, ale nie czuję się pewnie... No nic, imprezka zaliczona a teraz wybaczcie, ale zmykam się kąpać i spać... Jestem znowu nieżywa a jutro mnie tyle emocji czeka :D
Max 13 wrzesień 2009
Leoś 30 maj 2011

Offline justyna85

• Chuck Norris
  • data ślubu: 01.08.2009
« Odpowiedź #2295 dnia: 9 Czerwca 2009, 23:09 »
i nadrobilam :)

dobrze ze sie lepiej czujesz egzamin napewno zdasz zobaczysz

co do gosci to u mnie tez w sumie z mojej strony cala rodzinka sobie poejchala no ale ja tez bede ich miala tam gdzie oni mnie teraz ...

ja w ciazy nie jestem ale jakoas wesele tak jak bedzi etak bedzie za to slubu sie doczekac nie moge zwlaszcza ze tak bardzo obraczki sie nam podobaja :)

Offline Olucha

• Chuck Norris
« Odpowiedź #2296 dnia: 10 Czerwca 2009, 08:59 »
Ola to chyba dzisiaj o ile dobrze pamiętam będziesz podglądała maleństwo?  ;) Czekam na relację, swoją drogą chłopca obstawiam  ;)

Offline Iga_

• bywalec
  • data ślubu: 20.06.2009
« Odpowiedź #2297 dnia: 10 Czerwca 2009, 09:23 »
tak, tak czekamy i na zdjęcia też
a ja mówię, że będzie dziewczynka  :-*

Offline Fasolek
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #2298 dnia: 10 Czerwca 2009, 09:44 »
Witojcie!

Ja dziś się jakoś kiepsko czuję, głowa mnie boli, wszystkie mięśnie a prawą nogę mam ciągle zdrętwiałą- chyba mi się dysk przesunął troszkę... I kuśtykam teraz ledwo :-\ Tak więc dzisiaj siedzę cały dzień w domku, dopiero wieczorem zamierzam wyjść na uniwerek po wpis jeden i potem na 20 na usg ;D A tak to cały dzień spędzę na kanapie pod kocykiem, popijając herbatki z miodkiem i cytryną i kończąc mgra- bo zostały mi tylko poprawki do zrobienia :)
Co do płci to jakoś tak mentalnie na chłopca jestem nastawiona... Boję się, że jak będzie dziewczynka to będę zawiedziona :P W sumie to taka jestem podekscytowana tym usg dzisiejszym, że chyba już nawet bobas to odczuwa- wierci się bez opamiętania no. Dobrze że jeszcze do żołądka nie sięga to mi nie przestawia śniadanka ;D

I w ogóle to jak patrzę na moją obrączkę to mi się coraz bardziej nie podoba :-[ Tzn fason i szafir piękne wg mnie są, bardzo mi odpowiadają...Ale powiem Wam, że ponosiłam tą obrączkę przez parę godzin i mi po jakimś czasie taki ślad jak po oparzeniu się zrobił- mam wrażenie, że krawędzie nie są dobrze oszlifowane i po prostu obrączka mnie pocięła :'( Muszę pojechać z nią do złotnika- znowu. Kurcze, wszystkim ten złotnik robi cudeńka, a moją spartaczył :(
Max 13 wrzesień 2009
Leoś 30 maj 2011

Offline diunia

• bywalec
  • data ślubu: 29.08.2009
« Odpowiedź #2299 dnia: 10 Czerwca 2009, 10:12 »
Ale super, że już dziś dowiesz się czy w Twoim brzuchu mieszka chłopak czy dziewczyna :) Myślę, że emocje będą takie, ze żadna płeć Cię nie rozczaruje  :P
Niefajnie z tymi obrączkami, że musisz tyle się przy nich pozałatwiać. Mam nadzieje, że w końcu i Twoją obrączkę złotnik doprowadzi do etapu cudeńka  :)

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
« Odpowiedź #2300 dnia: 10 Czerwca 2009, 10:58 »
mam nadzieje ze podzielisz sie z nami nowina :)
mecz zlotnika jesli Ci cos nie pasuje
Il corpo è solo uno strumento. Il corpo senza lo spirito non ha nessun valore.

całkiem nowa JA

Offline Fasolek
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #2301 dnia: 10 Czerwca 2009, 11:14 »
Ponadrabiałam Wasze wątki  :skacza: Trochę tego było, ale już miałam takie wielkie wyrzuty sumienia, że mi się po nocach śniłyście, że nie czytam Waszych wątków :P

Paooolka, nie będę szła do tego samego złotnika- pójdę do innego. Najwyżej będzie robił tą obrączkę od nowa- trudno, jakoś przeżyję. W sumie dobrze że teraz tą obrączkę ponosiłam i teraz się okazało że ona kaleczy rękę, to przynajmniej po ślubie nie będę musiała się jej "pozbywać", gdy nabierze o wiele większej wartości sentymentalnej. Yhhh, tylko teraz nie wiem do jakiego pójść- macie jakiś znajomych złotników w Szczecinie? ::)

No i oczywiście podzielę się z Wami nowinami, gdy tylko wrócę do domu :)
Max 13 wrzesień 2009
Leoś 30 maj 2011

Offline Olucha

• Chuck Norris
« Odpowiedź #2302 dnia: 10 Czerwca 2009, 11:16 »
Ło Matko dopiero o 20  ;D no nic, poczekam cierpliwie  ;)

Offline Fasolek
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #2303 dnia: 10 Czerwca 2009, 11:25 »
Olucha- no trening cierpliwości dziś będziesz miała :P O 20 to ja planowo dopiero wchodzę, usg trwa ok 40 minut (a podobno zawsze tam jest opóźnienie), powiedzmy że o 21 wyjdę, zanim dojadę do domu i puszczę jeszcze raz ten film i zgram zdjęcia to może być jakaś 21.30-21.45 więc powiedzmy ok 22  się dowiecie :P

Aaaaa, jak cudownie zobaczyć- masz 0 nowych wiadomości :D W końcu jestem z Wami na bieżąco :los:
Max 13 wrzesień 2009
Leoś 30 maj 2011

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #2304 dnia: 10 Czerwca 2009, 11:43 »
poczekamy :)

całkiem nowa JA

Offline madzia_n

• Chuck Norris
« Odpowiedź #2305 dnia: 10 Czerwca 2009, 12:42 »
Będziemy czekać bardzo cierpliwe! :) Heh sama się denerwuję razem z Tobą tym uzg ;D Jeju, co to musi być za uczucie :P
Co do obrączki - faktycznie, zanieś sobie ją do złotnika. Lepiej żeby zrobił ją od nowa, w końcu to na całe  życie i MUSI Ci się podobać i być wygodna.

Offline Fasolek
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #2306 dnia: 10 Czerwca 2009, 14:09 »
na umilenie oczekiwania obiecana fotka brzusia w 20 tygodniu :D Chociaż tak szczerze mówiąc dalej mnie niewiele ::)

A więc ty 20 tydzień:

Tu dla porównania tydzień 17:
Max 13 wrzesień 2009
Leoś 30 maj 2011

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #2307 dnia: 10 Czerwca 2009, 14:18 »
nie widze fotek wrrrrr w domu dopiero zobacze  >:(

całkiem nowa JA

Offline madzia_n

• Chuck Norris
« Odpowiedź #2308 dnia: 10 Czerwca 2009, 14:21 »
Widzę widzę, widzę brzusio :skacza: ale fajny ;D

Offline Castia

• Chuck Norris
  • totalnie zakochana
  • data ślubu: sierpień 2009