Autor Wątek: Fasolkowe odliczanko :)  (Przeczytany 143979 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.05.2009
Odp: Fasolkowe odliczanko :)
« Odpowiedź #2760 dnia: 28 Lipca 2009, 22:05 »
szkoda że nie będzie fotek ale najważniejsze, że jesteś zadowolona.. cały czas pamiętam Twoją suknię (nawet z wizualizacją Eli) więc na pewno będzie pięknie  :)

Offline malavi

• maniak
  • On zawsze "kuma" o co mi chodzi :)
  • data ślubu: 3.06.2010
« Odpowiedź #2761 dnia: 28 Lipca 2009, 22:08 »
Mi sie baaardzo spodobał pomysł coby przyszłych tatusiów w owoce wyposażać, w końcu sie mówi ostatnio "chodzimy w ciąży", to niech to ma coś wspólnego z prawdą :)
dobrze, że zdał, bo byście mieli nerwówke
Ja bardzo lubie welony i bardzo jestem ciekawa jak wyglądaliście i czy Naksowi ładnie w białym  ;)

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
« Odpowiedź #2762 dnia: 29 Lipca 2009, 01:00 »
Tak, jeszcze neich urodzą arbuza :P I co miesiąc zmagają się z nie rzadko ogromnymi boleściami, to może zrozumieją co to znaczy kobieta :P ;) ;) ;)
Gratuluję Twojemu kochanemu prawka! :)
Ciesze sie ze suknia Ci odpowiada! :) To w koncu najwazniejsze :)
Ekhm... Miałam jeszcze coś napisać... ale mi wyleciało... chyba serio musze się kiedyś wyspać ;D

Offline justyna85

• Chuck Norris
  • data ślubu: 01.08.2009
« Odpowiedź #2763 dnia: 29 Lipca 2009, 08:28 »
no szkoda ze fotecze nie bedzie no ale trudno
ale dobrze ze ty w suknie czjesz sie dobrze :)

a pomysl z melonem i arbuzem da faceta to dobry pomysl oni tylko gadadac potrafia a zeby tak zobaczyli co my znosimy :)

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
« Odpowiedź #2764 dnia: 29 Lipca 2009, 08:32 »
hmm szkoda fotek no ale coz ;) ja tez moich fotek nie pokaze, za to jak zaczniesz relacyjke to ujrzymy Cie taka jaka powinnismy :)
Il corpo è solo uno strumento. Il corpo senza lo spirito non ha nessun valore.

całkiem nowa JA

Offline Fasolek
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 14.08.2009
« Odpowiedź #2765 dnia: 29 Lipca 2009, 16:20 »
Yhhhh, takiego długaśnego posta  napisałam rano, a teraz patrzę a go nie ma >:( >:( >:( >:( Już nawet nie pamiętam, co tam nawypisywałam :P

W każdym razie przyszły dziś winietki i księga gości- są śliczne, dokładnie takie jak oglądałam i baaaardzo mi się podobają :D
Napisałam maile do fotografa i DJ-a w celu spotkania, obgadania szczegółów i opłacenia ich usług.
Umówiłam się do fryzjera na poniedziałek przed weselem, na wtorek przed umówiłam się na opalanie. Ahhh, napięty się robi ten tydzień przed uroczystością...
A poza tym robię zestawienie kosztów dla rodziców K, bo chcą nam sfinansować do końca wesele- no nie będę protestować, hehehe, więc siedzę w liczbach teraz- a tak nie lubię cyferek ;) A że większość kosztów będziemy ponosić właśnie teraz, to stwierdzili że chcą takie zestawienie na dziś wieczór ::)
Zamówiłam szafki do pralni, w łazience przybywa płytek, murek przed domem już fugują, więc będzie można do końca rozsypać czarnoziem i zasiać trawę :D

Wiśniowa, w sumie to wyglądam dokładnie tak w tej sukni jak na przeróbce Eli, tyle że z brzuchaczem ;)

Paooolka, to jeszcze nawet ja nie wiem że będzie moja relacja ze ślubu, a Ty już wiesz? Ciekawe dość ;D :P

Poza tym Maks rozrabia w brzuchu a że dzisiaj równo 27 tygodni mija, to mam dla Was zdjęcie- marne pocieszenie za brak fotek z przymiarki, ale zawsze to coś ;)

27 tc:

Dla porównania 22 tc:

No i jak?  ;D
Max 13 wrzesień 2009
Leoś 30 maj 2011

Offline hania3033

• Chuck Norris
« Odpowiedź #2766 dnia: 29 Lipca 2009, 16:23 »
Łoo, ale Ci brzuchacz rośnie :D super ;D

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.05.2009
« Odpowiedź #2767 dnia: 29 Lipca 2009, 16:56 »
rośnie Maksiu rośnie :) śliczny brzusio  ;D ;D ;D

nie gadaj że nie będzie ralcyjki dla Forumek  ;)

Offline Fasolek
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #2768 dnia: 29 Lipca 2009, 17:26 »
Ach jak ja lubię tak się z Wami droczyć- nie mówię, że nie będzie relacji- po prostu jeszcze o niej nei myślałam- chcę dożyć w jednym kawałku z Maksem do 15 i wtedy będę myśleć nad relacją :P

A dzisiaj wszyscy na mnie wołają "gruba"... Zaczynam myśleć, że chyba faktycznie kurde przemieniam się w walenia ::)
Max 13 wrzesień 2009
Leoś 30 maj 2011

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #2769 dnia: 29 Lipca 2009, 19:04 »
Olciu piekny brzuszek :) achhhh brak slow, porostu cudo nosisz w sobie :)

hmmm ja wiem ze bedzie relacja, musi byc!! :)

całkiem nowa JA

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #2770 dnia: 29 Lipca 2009, 19:11 »
Jak ja kocham patrzec na takie brzuszki  ;D ;D ;D

Dzisiaj bylam odwiedzic moja kuzynke ktora urodzila blizniaki - dwoch slicznych, zdrowych chlopcow i tego samego Tobie zycze kochana - zdrowego, duzego (malego do porodu  :P ) bobasa  ;D ;D ;D ;D

Offline Olucha

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11 lipiec 2009r.
« Odpowiedź #2771 dnia: 29 Lipca 2009, 22:44 »
Toż to brzuchol a nie brzuszek  :P Żartuję, brzuszek w ciąży to jeden z najpiękniejszych widoków  ;) Ja swój z taką dumą eksponuję że niedługo chyba pęknę z tej dumy  ;)

Offline japcio

• Chuck Norris
  • data ślubu: 2009
« Odpowiedź #2772 dnia: 29 Lipca 2009, 22:59 »
ale fajniusi brzuchol :) pozdrawiam :)

Offline agairish

• Chuck Norris
  • Nasz aniołek 10t3d (9.07.10) godz. 13.15 [ * ]
  • data ślubu: 01.08.2009
« Odpowiedź #2773 dnia: 29 Lipca 2009, 23:00 »
super brzusio!!!

:-* :-* :-* zostawiam

Offline Madziulka83

• Chuck Norris
  • data ślubu: 19.09.2009
« Odpowiedź #2774 dnia: 29 Lipca 2009, 23:14 »
Cudny brzusio, ślicznie maluszek sobie rośnie ;D aż zaczynam Wam tych brzuszko zazdrościć ;)

Offline madzia_n

• Chuck Norris
« Odpowiedź #2775 dnia: 30 Lipca 2009, 00:11 »
Brzusio śliiiiczny! :) I wcale walenia nie przypominasz ;)

Offline Castia

• Chuck Norris
  • totalnie zakochana
  • data ślubu: sierpień 2009
« Odpowiedź #2776 dnia: 30 Lipca 2009, 07:32 »
ładnie rośnie brzuszek :)

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #2777 dnia: 30 Lipca 2009, 08:30 »
hmmm moze to dziwnie zabrzmi ale mi sie strasznie babeczki w ciazy podobaja  ;D uwazam sie sa straaasznie pociagajace i seksowne ;) no powaznie :) oczywiscie to zalezy od babeczki i jej checi do dbania o siebie  :D

całkiem nowa JA

Offline pamela

• Chuck Norris
« Odpowiedź #2778 dnia: 30 Lipca 2009, 11:07 »
och ja tez uwielbiam patrezc na kobiety w ciazy, te brzuszki sa takie magiczne  :)
twoj jest sliczny i super ze rosnie, a maluch razem z nim. oby rosl zdrowo  :-*

Offline Justys851
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #2779 dnia: 30 Lipca 2009, 11:51 »
ale śliczny brzusio  :Serduszka:
rośnie maluszek rośnie  :D :D :D

Offline Fasolek
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #2780 dnia: 31 Lipca 2009, 19:02 »
Hejkum ;D
Dzisiaj miałam pracowity dzionek ::) Troszkę zmęczona jestem, ale co tam ;) Gorączki przedślubnej jakoś nie odczuwam, za to odczuwam czułość i troskę K o mnie i w sumie to wszystko inne już się nie liczy :P
Zrobiłam dzisiaj troszkę porządku w piwnicy, umyłam szybę kominkową, wytarłam kurze w sypialni i gościnnym, przyszłym dziecinnym pokoju (nawet pana kafelkarza poprosiłam o poodsuwanie mebli, to pod i za meblami też posprzątałam ;D ) , poprałam obrusy i troszkę łaszków i chyba zaraz wezmę się za prasowanie, hmmm ::)  W międzyczasie podlewam ogródek. A, no i zrobiłam obiad i zamiotłam chodnik przed domem. Najgorsze jest to, że mam wrażenie, że ciągle jest dużo do zrobienia i ja się za chiny z tym nei wyrobię przed urodzinami małego :P Odczuwam dziś bardzo silnie potrzebę sprzątania, ciągle chodzę, układam, wycieram, przestawiam, przenoszę i generalnie przewracam chałupę do góry nogami, byle tylko najdrobniejsze pyłki wyeliminować ::) K stwierdził, że mi odbiło i ze mam się kłaść i odpoczywać, a nie robić wszystko na raz :P A faceci co nam ogrodzenie stawiają, jak zobaczyli z jakim zapałem dziś wszystko robię stwierdzili, że chyba dopadł mnie instynkt wicia gniazda- jeden z nich został 4 miesiące temu tatą, więc może wie co mówi ;D ;D ;D
Oczywiście miedzy tymi zajęciami sobie leżę na kanapie i odpoczywam patrząc na pająki na suficie- lubię patrzeć jak robią pajęczyny- tak je zwinnie plotą, poruszają się w tak symetryczny sposób, że oczu oderwać czasem nie mogę ;) No i mam potem co sprzątać ;D
No a w czasie jednej z takich przerw Maks tak mocno wystawił nogę do góry, że aż się stopa odbiła mi na brzuchu  :shock:- tzn zarys, bez paluszków i jak go tam postukałam w tą stópkę, to czkawki dostał i brzuch mi tak śmiesznie skakał :hahahaha: Jakie to było zabawne i rozczulające, no mówię Wam, kocham go z każdym dniem mocniej, nie wiedziałam, że kogoś można tak kochać, jeszcze go w sumie nie znając do końca :Serduszka: :Serduszka: :Serduszka: Można mówić o miłości do dziecka ale to kompletnie bez porównania, gdy zaczyna się ją odczuwać samemu :D

A poza tym to wkurzają mnie muchy >:( Grrrrr.... Na dwóch się zemściłam, 1 już trochę ospała była i ją ścierą trafiłam, a druga wleciała do otwartej mikrofali, w której chciałam podgrzać obiad (jak zwykle isę spóźnił), no to ja ją w tej mikrofali zamknęłam i włączyłam grzanie :twisted: :twisted: :twisted: Wiecie że wybuchła? ;D ;D Przy okazji umyłam kuchenkę w środku co i tak miałam zrobić w sumie ;D ;D ;D Ale ja pokręcona jestem, co? :bredzisz: No ale mucha sama sobie winna, ja jej tam na siłę nie wkładałam :P
Max 13 wrzesień 2009
Leoś 30 maj 2011

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #2781 dnia: 31 Lipca 2009, 19:11 »
wow skad Ty masz tyle energii? cholerka zazdroszcze

A faceci co nam ogrodzenie stawiają, jak zobaczyli z jakim zapałem dziś wszystko robię stwierdzili, że chyba dopadł mnie instynkt wicia gniazda- jeden z nich został 4 miesiące temu tatą, więc może wie co mówi ;D ;D ;D
cos w tym jest :

A poza tym to wkurzają mnie muchy >:( Grrrrr.... Na dwóch się zemściłam, 1 już trochę ospała była i ją ścierą trafiłam, a druga wleciała do otwartej mikrofali, w której chciałam podgrzać obiad (jak zwykle isę spóźnił), no to ja ją w tej mikrofali zamknęłam i włączyłam grzanie :twisted: :twisted: :twisted: Wiecie że wybuchła? ;D ;D Przy okazji umyłam kuchenkę w środku co i tak miałam zrobić w sumie ;D ;D ;D Ale ja pokręcona jestem, co? :bredzisz: No ale mucha sama sobie winna, ja jej tam na siłę nie wkładałam :P

dobre  :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:

całkiem nowa JA

Offline Fasolek
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #2782 dnia: 31 Lipca 2009, 19:19 »
wow skad Ty masz tyle energii? cholerka zazdroszcze

Wiesz, że nie mam pojęcia- ja po prostu odczuwam mus, pewnie gdybym energii nie miała a zobaczyła coś co trzeba zrobić wg mnei natychmiast to też bym to zrobiła :P
Max 13 wrzesień 2009
Leoś 30 maj 2011

Offline pamela

• Chuck Norris
« Odpowiedź #2783 dnia: 31 Lipca 2009, 19:32 »
o rany to mucha miala niezwykla smierc, ale sie usmialam !!!
moja bratowa jak urodzila corke, to mowila, ze nie przypuszczala nigdy ze tak bardzo mozna kochac, dopiero jak sie ma swoje dziecko to sie wie, co to jest milosc matki do dziecka, i ze nie ma nic wiekszego od takiej milosci.
cudne musi to byc uczucie, oby kazda z nas mogla tego doswiadczyc nie raz
a energii zazdroszcze i dobrego samopoczucia zycze.  :-*

Offline Castia

• Chuck Norris
  • totalnie zakochana
  • data ślubu: sierpień 2009
« Odpowiedź #2784 dnia: 31 Lipca 2009, 21:30 »
Fasolku, jak przeczytałam o tej musze nieszczęsnej to wybuchłam śmiechem takim, ze aż P. chciał bym mu przeczytałam co tam było napisane :D he he

Offline madzia_n

• Chuck Norris
« Odpowiedź #2785 dnia: 1 Sierpnia 2009, 00:29 »
O rany! Ja też aż oplułam monitor jak przeczytałam o tej musze ;D Hehehe
Kochana, czasem to Ci zazdroszczę tego uczucia! Mogę sie tylko domyślać jakie to wspaniałe... :) Ale topiękne, co piszesz, co czujesz... :)

Offline Fasolek
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #2786 dnia: 1 Sierpnia 2009, 13:40 »
Siemanko ;D

Dzisiaj się lenię- w sumie to do tej pory jestem w szlafroku, bo dopiero wstałam :P A wszystko przez to, że w nocy takiego kataru i kaszlu dostałam, że oddychać nie mogłam i od ok 3 w nocy walczyłam o każdy oddech- teraz w sumie też nie mogę, bo nas mam kompletnie zablokowany ::) Yhhhh, a chciałam pójść do Justynki na ślub, jeszcze zobaczę, ale coś mi się wydaje że tylko zakłóciłabym przebieg mszy moim kichaniem i kasłaniem :-[ W ogóle opryszczka znowu próbuje mnie zaatakować, ale ją Zoviraxem już w nocy zasmarowałam, i teraz czuję ze się zmniejsza...
K wczoraj organizował szkolenie jakieś i ok 22 zadzwonił żebym po niego przyjechała- ululany kompletnie był. Jak już udało mi się go wpakować do łóżka to musiałam odwieźć jego przyjaciela i naszego świadka do domu. Jak wróciłam to K spał w poprzek łóżka, na kołdrach i żeby samej się położyć to musiałam go najpierw przetransportować na jego połowę. Potem tak chrapał, że zasnąć nie mogłam a na dodatek tak parował z niego alkohol, że w głowie mi się kręcić zaczęło od samego wdychania tych oparów ::) No a potem ten katar i kaszel- efekt taki że o 8 wstałam, zrobiłam sobie kanapki, zjadłam i poszłam dalej spać no i wstałam z pół godziny temu ;D
No nic, idę pod prysznic i potem może poczytam coś....jakoś na nic nie mam ochoty ::) A może po prostu poleżę w ogródku w cieniu u rodziców i będę kontemplować kopniaczki Maksa ;D
Max 13 wrzesień 2009
Leoś 30 maj 2011

Offline Justys851
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #2787 dnia: 1 Sierpnia 2009, 18:58 »
 :D :D :D też sie uśmiałam z tej muchy ale dobrze nie lubie ich  :P :P  :P

ojoj to K poszalał nieźle  ;D ;D

Offline madzia_n

• Chuck Norris
« Odpowiedź #2788 dnia: 1 Sierpnia 2009, 22:35 »
Oj biedaczko, to miałas ciężką noc. Trzeba było zrzucić kochanego z łożka! :P Ja nawet jak nie jestem w ciąży to czasem tak długo śpię więc... Dobrze, każdemu się nalezy! Ważne byś była wypoczęta :)

Offline Fasolek
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #2789 dnia: 2 Sierpnia 2009, 10:01 »
No i kolejny dzień mniej do ślubu, rety, w ogóle to do mnie nie dociera- jakoś wypieram ten mój ślub ze świadomości ::)
Dzisiaj postanowiłam pojechać do sklepu po pończochy, o których przeczytałam u Madzi- kompletnie zapomniałam, że muszę je nabyć :P Tylko nie wiem jaki wziąc kolor, bo suknię mam kremową, to przecież białych pończoch brać nie bedę, co?? I mam nadzieję, że dostanę też silikonowe ramiączka do stanika :)
Poza tym małe zakupki spożywcze musimy zrobić, bo jutro bez auta będę i z tego mojego zadupia nigdzie się nie ruszę >:( >:(
A poza tym to wczoraj zaczęłam prasowanko, ale wyprasowałam tylko 3 obrusy i 2 koszule K (te ślubne ;D ) i miałam dość- dziś ciąg dalszy :) Przy okazji przekonałam się po raz kolejny, że ten kto wymyślił długie rękawy w koszulach powinien zostać ukamienowany :twisted: :twisted:
Max 13 wrzesień 2009
Leoś 30 maj 2011