Witam drogie koleżanki 
O tak, taki papier to restauracja powinna zapewniać
Za tydzien już lecimy - jeju jak ja się cieszę! Choć tyle rzeczy musimy załatwić i pewnie będę miała mało czasu na odpoczynek, to ciesze się przeogromnie na ten urlop! Jestem już bardzo przemęczona pracą...
Oprócz USC, protokołu w kościele i rozwiezienia zaproszeń podczas tego krótkiego urlopu, byc może wyjaśni się sprawa ciast i torta, oraz sprawa naszego ślubnego autka - bo to chyba też już najwyższa pora!
A teraz zasypię Was pytaniami i prośbami

Wiem, że to wszystko gdzieś na forum pisze, ale naprawdę nie mam teraz czasu na szukanie

1.
Pieśni do kościoła - nie znam, a wiem, że wy znacie

Gdzie mam ich szukać ? pewnie odpowiecie że w googlach

Ale może któraś z Was ma jakąś stronkę, albo jakieś linki do konkretnych utworów - proszę prześlijcie, posłuchamy sobie z M. i jak będziemy u księdza to pogadamy z nim o tej oprawie muzycznej

2.
Zaproszenia - chciałam Was zapytać czy na zaproszeniach uwzględnialiście małe dzieciaczki, takie do lat 3,4 ?
I czy wypada w niedziele palmową rozwozic zaproszenia? Bo właśnie się skapłam (czy skapnęłam

?) że ta niedziela, kiedy to chcę objechać Sosnowiec (dokładnie 6 mieszkań na różnych osiedlach) to niedziela palmowa...
3.
Ciasta 
Ile rodzajów ciast zamawiacie ? 3, 4, a może więcej ?? Chodzi mi tylko o ciasto na stół weselny, bo po imprezce nasi goście ciasta nie dostaną

No i jak to się liczy to ciasto, ile gramów na osobę, czy jak

4.
Tort 
Wiecie już jaki będziecie miały?
5. Samochód, a raczej
tablice rejestracyjne 
Lepsze blaszane, czy tekturowe ? Bo znalazłam na all... takie fajne, ale są blaszane i nie wiem czy to dobrze czy to źle

I chyba tyle pytań! Z góry dziękuję za odpowiedzi