Hej dziewuszki! 
Fajnie, że zdjęcia się podobają

To pierwsze zdjęcie na którym widzę tą Waszą różnice wzrostu
W dodatku na tym zdjęciu stałam na schodku niżej
Tak jak napisałyście, to już jutro ten dzień, kiedy lecę do Polski!JAk tam pakowanie?
o której masz samolot? dzisiaj pewnie wieczór pożegnalny z ukochanym... szykujesz coś specjalnego?
Samolot mam o 15.40 czasu irlandzkiego

A dziś wieczorem będę się właśnie pakować - narzeczony będzie w tym czasie w pracy.
Dziś rano obudzilismy się i zdaliśmy sobie sprawę, że to nasza ostatnia wspólna noc w Irlandii...
A w ogóle to jak się nie mylę ( a mylić się nie mogę

) dziś 27 kwietnia, a to oznacza, że do naszego ślubu pozostały dokładnie
I jeszcze Wam napisze, jakie mamy wiadomości z Polski

Nasi rodzice rozdali wszystkie powierzone im zaproszenia (to było kilka sztuk, bo większość rozdalismy przecież sami).
Tym sposobem mamy już rozdane wszystkie zaproszenia, prócz jednego, które to chcę dopiero zrobić - dla mojej mamy i mojego taty

Poza tym w parafii u PM-a wiszą już zapowiedzi - wczoraj zawisły

Mama PM-a zapłaciła księdzu aż 100 zł za te zapowiedzi

A u mnie w parafii zapowiedzi jeszcze nie ma - rodzice sprawdzają co tydzień. Mama mówi, że nie wywiesili u nas, bo nie zapłaciłam, jak bylismy spisywać protokół. Tyle, że ksiądz mi nie powiedział, że mam zapłacić za zapowiedzi, a skąd ja niby miałam wiedzieć, że za to się płaci. Przecież pierwszy raz ślub biorę

No najwyżej zapytam, jak będziemy następnym razem u księdza - mamy przyjść na początku czerwca

No i tyle, teraz zmykam