Ile tu u mnie odpowiedzi!
Dziekuje Wam kochane 
Już za tydzień w poniedziałek idziemy do księdza spisac protokół, no i przy okazji zapytamy jak wygląda zawsze taka
oprawa muzyczna mszy, co organista gra i jak zapatruje się na to, żeby ktoś śpiewał

Troszkę się uspokoiłam jeśli chodzi o te
dzieciaczki. No, wasze wypowiedzi na pewno mi pomogły

Mam nadzieję, że przy zapraszaniu nie zaczne sie platać, tylko wyjdzie to naturalnie

Ja to jakaś dziwna jestem, nabiłam sobie tym głowe, tym, że nie wypisałam tych dzieci, a teraz widze, że niektóre z Was takich maluchów też nie umieszczały na zaproszeniach a logiczne było że rodzice mogą je zabrać
Haniu - fajnie wszystko napisałaś

Zupełnie się z Tobą zgadzam

Jeśli chodzi o jakiś kącik dla maluchów to nie przewiduje, niestety nasza sala do dużych nie należy, nawet nie wiem gdzie stolik z winkiem ulokować

Tak więc jeśli rodzice wezmą dzieciaczki, to będą sami musieli się nimi zająć

No ale tym to już chyba
nie powinnam się martwić
Tablice jeszcze nie wybrane
Domyślam się
Ewelinko że zamówiłaś dokladnie te tablice z ocynkowanej blachy które upatrzyłam ( te"moje" sa od tego samego sprzedawcy, u kórego zamawiałysmy zaproszenia, a te "Twoje" też? )
Chyba wstrzymam się z zamówieniem tych tablic do urlopu - choć teraz coraz bardziej podobają mi się od
Wiśniowej - z płytki PCV

A teraz pokażę Wam jeszcze naszą drugą pizze hihi

Zrobilismy tym razem z innymi składnikami, ale była tak samo pyszna, a może nawet pyszniejsza

Składniki

I gotowa pizza

Śpijcie dobrze