Autor Wątek: " Że Ty i ja spośród tysięcy ... " ---> odliczam do 27.06.2009 :)  (Przeczytany 139539 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline werka23

• Chuck Norris
  • Dwa serca przez miłość połączone stały się jednym
  • data ślubu: 14.02.2009 15.05.2010 :i_love_you:
Odp: " Że Ty i ja spośród tysięcy ... " ---> odliczam do 27.06.2009 :)
« Odpowiedź #570 dnia: 3 Lutego 2009, 12:33 »
hehe nio właśnie juz wtorek  ;D ;D ale niech agatka sie wyśpi, jak wstanie to pewnie nam powie  :D

Offline hania3033

• Chuck Norris
« Odpowiedź #571 dnia: 3 Lutego 2009, 14:25 »
Hmm... Czyżby to dziś był dzień powiadomienia nas o decyzji...??? ;D
Kochana, to nie jest tak, że nas suknia nie zachwyciła, po prostu są różne gusta, a skoro Ty się w niej czujesz Księżniczkowo to tak właśnie będziesz wyglądać!! :D
cudny bałwanek!! straszliwie mi się podoba ;D

Offline mikoala

• Chuck Norris
« Odpowiedź #572 dnia: 3 Lutego 2009, 16:31 »

mikoala - suknia z "Ireny" - 2700 - dla mnie to tez bardzo dużo... wszystkie inne które przymierzałam były w cenie ok 2000... dziękuję za miłe słowa :D

Przymierzałam taką w sosnowcu niedaleko plazy - jest poprostu przepiekna, tam kosztowala 2900 ale warta ceny naprawde. Niestety ja jej nie mogę mieć, poczekam na fotki z Twojego slubu naciesze sieprzynajmniej jak Ty w niej wygladasz

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
« Odpowiedź #573 dnia: 3 Lutego 2009, 17:05 »
Margolko, ja też tak znalazłam suknię - gdy zrezygnowana poszukiwaniami weszłam do salonu którego nie miałam na liście ;)
Mi też rodzice dołożyli do sukni, bo inaczej bym się chyba jednak na nią nie zdecydowała...
No, a teraz najważniejsze: Suknia będzie przepiękna, jak będzie biała. Bo te kolory to mi się nie podobają totalnie ;)
Wiesz Margolko, że ja mam podobne upodobania co do sukni ;D
Będziesz chciała diadem do niej? Tak pytam, bo ja zawsze byłam na nie dla diademów, ale jak przymierzyłam podobną suknię do Twojej, i założyłam do niej diadem - w całości wyglądałam bosko :)

Piękny śnieg! ;D ;D U Nas(Jako że mieszkamy po przeciwnej stronie Irlandii...) Wczoraj tylko lekko posypało śniegiem... Ale auta były zakryte, i dostałam od A. miniaturową śnieżką ;)
Bałwanek prześliczny, dobrze że uwieczniłaś go na zdjęciu ;D

Czekamy na decyzję :) Mam nadzieję że zdążę ją przeczytać, bo za niedługo A. wraca z pracy...   ::)

Offline marta082008

• Chuck Norris
  • data ślubu: 16.08.2008
« Odpowiedź #574 dnia: 3 Lutego 2009, 17:24 »
Właściwie, czemu nie ma zdjęć Ciebie w Twojej sukni?

Offline anulka_211

• forumowicz
« Odpowiedź #575 dnia: 3 Lutego 2009, 21:12 »
Suknia piękna- uważam, że będziesz wyglądała jak księżniczka. Jednakże nadal ciekawi nas Wasza decyzja. ???

Offline hania3033

• Chuck Norris
« Odpowiedź #576 dnia: 3 Lutego 2009, 21:20 »
nadal ciekawi nas Wasza decyzja

właśnie... za 2,5 godzinki koniec wtorku, a wtedy to już się nie liczy ;) :P

Offline evelaz

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.06.2009
« Odpowiedź #577 dnia: 3 Lutego 2009, 22:41 »
Agatko- my tutaj niecierpliwie czekamy  ;) :P

Offline hania3033

• Chuck Norris
« Odpowiedź #578 dnia: 3 Lutego 2009, 22:43 »
Agatka chyba zapomniała, że miała coś zrobić we wtorek :P
Ech tam, moze jest zajęta swoim PM. :D Wybaczamy zatem ;D

Offline buffy85

• bywalec
  • data ślubu: 19.09.09
« Odpowiedź #579 dnia: 4 Lutego 2009, 00:25 »
wtorek sie skonczyl, a decyzja nie ogloszona ;(
 :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot:

Offline Justys851
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #580 dnia: 4 Lutego 2009, 08:47 »
 :-* :-* :-* :-*
Agatko  miłego dnia i pamiętaj o nas że mu tu czekamy  :D

Offline margolka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #581 dnia: 4 Lutego 2009, 10:02 »
Witam w środę  :)
Wczoraj nie miałam możliwości tutaj wejść - wybaczcie  :blagam:

buffy85, Ilona1985, paooolka, myszkasc, Olucha, Justys851, diunia, Fasolek, evelaz, werka23, justyna85, Karolla77, nataliaxp, hania3033, mikoala, madzia_kubica, marta082008, anulka_211 - jak Was dużo  :hopsa: :hopsa:
Mam nadzieję że nikogo nie pominęłam, a jeśli tak to przepraszam  :Daje_kwiatka:
Badzo się cieszę że mnie odwiedzacie  :-*

Fajnie, że bałwanek Wam się spodobał hihi  :hahahaha: U nas śniegu jeszcze więcej dosypało!
Takie małe zdjątko - ja w drodze do pracy  ;)

Jeśli chodzi o moją suknię, to:

Właściwie, czemu nie ma zdjęć Ciebie w Twojej sukni?
Nie mam zdjęć w sukni, bo nie pozwolono mi ich zrobić  :-\ Ja ją mierzyłam chyba 4 razy, a kiedy poszłam wpłacić zaliczkę i podpisać umowę, to już jej nie mierzyłam. Miałam wtedy okropny humor (po prostu taki dzień) i już nawet nie mierzyłam tej mojej sukienki...

Przymierzałam taką w sosnowcu niedaleko plazy - jest poprostu przepiekna, tam kosztowala 2900 ale warta ceny naprawde. Niestety ja jej nie mogę mieć, poczekam na fotki z Twojego slubu naciesze sie przynajmniej jak Ty w niej wygladasz

mikoala ten salon, w którym kupiłam suknię, "Irena" jest właśnie niedaleko Plazy - więc myślę, że mierzyłaś  tę samą  :) Dziwne, że cena inna - widocznie dla każdego klienta jest inna  ::)
Ja chciałam, żeby pani spuściła trochę z ceny, ale nie dało rady - jedyne co udało mi się wynegocjować, to welon gratis  :D

a jakie dodatki do tej sukni, welon już wybrałaś?  :)

Welonu jeszcze nie wybrałam, ale będzie na pewno  :D Nie wiem jaki - mam go w cenie sukni więc dopiero jak będę mieć pierwszą przymiarkę to pooglądam. Bo do tej pory to się nad tym nie zastanawiałam  ;)
I nad innymi dodatkami też jeszcze nie myślałam - pomyślimy wspólnie  ;D

No to teraz Wam napiszę co ustaliliśmy z moim Miłoszkiem  :D
Ja - wracam do Polski na stałe ostatniego kwietnia. On - wróci przed samym ślubem, tzn. z tydzień przed  lub ostatniego maja (myślę, że bedzie właśnie tak - tzn. oboje tak myślimy, ale bierzemy też tę pierwszą ewentualność  :) )
Oj - powiem Wam, że tak się cieszę, że w końcu podjęliśmy decyzję! Męczyło mnie to bardzo, i to nie od tygodnia, ale od wielu tygodni! Teraz czuję taką ulgę! Zresztą na pewno widzicie to, że jestem radośniejsza  :D
Nie wiem jak wytrzymam bez mojego skarba w Polsce  :beczy:
Ale uznaliśmy, że tak bedzie najlepiej, że ja polecę wcześniej - będę szukać pracy w swoim zawodzie, odpoczywać, dbać o siebie, mam nadzieję, że 2 miesiące wystarczą, żebym troszkę przytyła, żeby odżyły moje włosy, cera, paznokcie, żeby moja oczka odzyskały swój dawny blask! Boje się tęsknoty - kiedyś rozstaliśmy się na 10 dni (tzn nie w sensie że zerwaliśmy, tylko PM był na obozie sportowym ze studiów) - ojj jak mi było ciężko bez niego, ciagle byłam smutna - w dodatku mój brat, z którym dzieliłam pokój i zawsze byłam bardzo zżyta wyjechal wtedy na 3 miesiące do Holandii - no i nie było dwóch moich kochanych chłopaków  :Wzruszony: :Wzruszony: :Wzruszony:
Teraz brat ma już żonę, więc też będę w pokoiku sama, ale mam nadzieję, że przez te kilka tygodni wytrzymam i nie będę czuła się bardzo samotna...
PM zostanie tu jeszcze 4 lub 6 tyg. - żeby jeszcze trochę zarobił - nie ukrywajmy, ale pieniążki są bardzo ważne  ::)
Mam nadzieje, że dobrze robimy rezygnując z Irlandii... Gdybyśmy tu zostali jeszcze rok lub dłużej, może mielibyśmy dużo kasy, ale moje zdrowie by chyba tego nie wytrzymało  :-\

No i jeszcze coś - lecimy na urlop do Polski  :skacza:
To dlatego napisałam Wam, że musicie poczekać na naszą decyzję do wtorku - wczoraj właśnie dowiedziałam się że mogę wziąć urlop w dniach 2-8 kwiecień!
Bilety już mamy zabukowane  :hopsa:
Nawet nie wiecie jak się cieszę - termin jak dla mnie super  ;D Jest to tydzień przed Wielkanocą, bilety na samolot tanie, najtańsze jakie udało nam się znaleźć! Poza tym jest to akurat 3 miesiące przed ślubem - załatwimy sobie urząd stanu cywilnego, chcemy też rozwieźć wtedy nasze zaproszenia  :D
No i wreszcie - będę obchodzić moje 25 urodzinki w Polsce  :skacza:
Ojj jak się cieszę  :Wzruszony: :Wzruszony: :Wzruszony:
No i teraz tak - jeśli nie przedłużą mi umowy, to wrócę do Irlandii tylko na 2 nocki pracy i 2 tygodnie poleniuchuje  :)
Jeśli umowę przedłużą to popracuję do końca kwietnia, czyli po urlopie 2 nocki + 2 tygodnie  ;)
Ten kilkudniowy urlop w Polsce na pewno doda mi energii i dam radę, tak myślę  ;)
No i to chyba wszystko - ale się rozpisałam!

Jeszcze 2 miesiące i lecimy do Polski!  :hopsa:
Jeszcze 3 miesiące i kończę mój pobyt w Irlandii!  :hopsa:

Buziaczki dla Was  :-* :-* :-*
Miłego dnia - ja idę spać  :)
« Ostatnia zmiana: 30 Grudnia 2009, 13:21 wysłana przez liliann »

Offline werka23

• Chuck Norris
  • Dwa serca przez miłość połączone stały się jednym
  • data ślubu: 14.02.2009 15.05.2010 :i_love_you:
« Odpowiedź #582 dnia: 4 Lutego 2009, 10:10 »
tego sniegu to pozazdrościć  :D :D

agatko  jak sie cieszę że podjeliście słuszna decyzję  :hopsa: same dobre wieści u ciebie  :hopsa: teraz tylko wytrzymaj do kwietnia, a juz nie duzo zostało... Jej... napewno odżyjesz w polsce, odpoczniesz, poleniuchujesz i zajmiesz sie przygotowaniami to ani sie obejrzysz a bedzie już PM u twojego boku  ;) ;) hehe i fajnie z tym urlopem, zawsze to mniej w pracy  ;)

:-* zostawiam

Offline justyna85

• Chuck Norris
  • data ślubu: 01.08.2009
« Odpowiedź #583 dnia: 4 Lutego 2009, 10:14 »
no i dobrze ze juz decyzja podjeta, zreszta bardzo dobra  ten czas ktory bedziez sama w polsce szybko ci zleci , bo to akurat przed slubem , zreszta sama piszesz ze musisz o siebie zadbac wiec bedziesz miala co robic:), i my cie tu bedziemy wspierac takze dobrze bedzie :)

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
« Odpowiedź #584 dnia: 4 Lutego 2009, 10:24 »
kochana, mysle ze to dobra decyzja! odpoczniejsz, zadbasz o siebie a ten czas bez PM szybko minie na przygotowaniach!
superowo ze we dwojke mozecie wpasc na pare dni do Pl, rodzice napewno sie uciesza i Wy nabierzecie troche pozytywnej energii  :)
Il corpo è solo uno strumento. Il corpo senza lo spirito non ha nessun valore.

całkiem nowa JA

Offline Justys851
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #585 dnia: 4 Lutego 2009, 10:44 »
Ooo super że to taka decyzja  :D Moim zdaniem jak najbardziej słuszna  ;D
I jeszcze dodakowy urlpo w Polsce - super wieści  ;)

Offline diunia

• bywalec
  • data ślubu: 29.08.2009
« Odpowiedź #586 dnia: 4 Lutego 2009, 10:52 »
Bardzo się cieszę, że decyzja jest podjęta i to taka , z której jesteś zadowolona  :) Jak wrócisz do Polski pod koniec kwietnia to rzeczywiście będziesz miała czas, żeby wszystko podopinać na ostatni guzik i żeby o siebie porządnie zadbać i przygotować się do tego najpiękniejszego dnia. Sama wiem jak to jest-pracowałam przez chwilę w Irlandii i też zmizerniałam, ale po powrocie wszystko szybko wróciło do normy. Nie dość, że po powrocie wróciłam do bardziej normalnego odżywiania się to miałam też szerszy (i tańszy...) dostęp do fryzjera, solarium, fitness itd  :) Co do tęsknoty to na pewno sobie poradzisz-czas zapełnią Ci przygotowania, a my na forum będziemy Cie tu ze wszystkich sił wspierać. Tak więc nie pozostaje Ci nic innego jak cieszyć się podjęta decyzją! :-*

Offline Fasolek
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 14.08.2009
« Odpowiedź #587 dnia: 4 Lutego 2009, 11:13 »
No Agatko, bomba! :brawo_2: Dobrze żę się zdecydowaliście już :) Sam fakt że taka radosna jesteś mówi za siebie :D

Co do welonu i dodatków my tu Tobie pomożemy ;D
Max 13 wrzesień 2009
Leoś 30 maj 2011

Offline marta082008

• Chuck Norris
  • data ślubu: 16.08.2008
« Odpowiedź #588 dnia: 4 Lutego 2009, 11:50 »
Margolka, a teraz jak już masz zadatkowana to możesz sobie w niej zrobić fotkę, co?

Offline mikoala

• Chuck Norris
« Odpowiedź #589 dnia: 4 Lutego 2009, 11:56 »
mikoala ten salon, w którym kupiłam suknię, "Irena" jest właśnie niedaleko Plazy - więc myślę, że mierzyłaś  tę samą  :) Dziwne, że cena inna - widocznie dla każdego klienta jest inna  ::)
Ja chciałam, żeby pani spuściła trochę z ceny, ale nie dało rady - jedyne co udało mi się wynegocjować, to welon gratis  :D

Ja przymierzałam suknie na poczatku stycznia   :) i do ceny 2900 jakies 400 zł Pani zaspiewała mi za dodatki - bolerko i welon, dlatego ta cena mnie zabila poprostu   :mdleje:   :mdleje:   :mdleje:   . W pierwszej opcji jak jeszcze myslalam o tej sukni to tez miałam ją zmieniac na białą, ewentualnie z dodatkami ekri!! Dziaki Tobie zobaczę jak to bedzie wyglądało    :ok: !!!     
JAk sie cieszę     :brawo_2:  że podjeliscie taką decyzję i nie bedziesz musiała się meczyć  :skacza: . 2 miesiace to akurat bedziesz miala czas zajety zeby zadbac o siebie!! No i ten urlopik super że się udało!
jak tak popatrzyłam jak Ty biedna jeszcze ciemno opatulona    :boje_sie: przy takim sniego do pracy musisz isc jeszcze 2 km buuuuuuuuu podziwiam
« Ostatnia zmiana: 4 Lutego 2009, 11:57 wysłana przez mikoala »

Offline hania3033

• Chuck Norris
« Odpowiedź #590 dnia: 4 Lutego 2009, 12:00 »
Same super wiadomości!!!! :D
My Ci zapełnimy czas na forum i te chwile bez PM szybko zlecą. Wytrzymasz dzielna dziewczynko!!!! :D Buziaki :-*

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
« Odpowiedź #591 dnia: 4 Lutego 2009, 12:55 »
Ile śniegu u Was! Ja teeeeż chcę  :Placz_1: I A. chce jeszcze bardziej... Buuuuu....
Heh ;) Nie lubię zimy, bo jest zimno... Ale jak ten śnieg by się tu pojawił, to nie siedzielibyśmy długo z A. w domu ;D
Bardzo się cieszę że podjeliście właśnie taką decyzję :) Ten czas minie szybciutko na przygotowaniach ślubnych, będziemy Cię wspierały i zabierały Ci czas! Kochana, będziemy obie odliczały do zobaczenia się ze swoimi PM... :przytul: wszystko będzie dobrze, napenwo sobie poradzicie :)
Super że lecicie na tydzien do Polski :) Ja tydzień pozniej, od 9 do 14 kwietnia będę leciała do Irlandii ;) A mogę spytać ile płaciliście za jeden bilet i z jakiej firmy?
Cieszę się razem z Tobą jednocześnie trochę zazdroszcząc tej "pewności", bo My to ciągle nie wiemy co i jak...  A bym chciała wrócić po ślubie do Polski ::)
Co do różnej ceny tej samej sukni to pewnie dlatego, że po nowym roku z reguł wszytkie suknie drożeją.

Buziaczki Margolko:-* :-* :-* Jak dobrze "widzieć Cię" w tak pozytywnym nastroju :)

Offline Olucha

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11 lipiec 2009r.
« Odpowiedź #592 dnia: 4 Lutego 2009, 12:58 »
Super decyzja  ;) cieszę się bardzo że przyniosła ulgę  ;)

:-* zostawiam

Offline Fasolek
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 14.08.2009
« Odpowiedź #593 dnia: 4 Lutego 2009, 12:59 »
łooooo, ile śniegu! :o Ale zimę i tak najbardziej lubię na zdjęciach ;)
A ty taka zakutan w ten szalik i kaptur, że prawie ciebie nei widać :hahahaha:
Max 13 wrzesień 2009
Leoś 30 maj 2011

Offline Daruda

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.06.2009
« Odpowiedź #594 dnia: 4 Lutego 2009, 14:39 »
decyzja napewno słuszna,podjęta po tyluuu przemyśleniach niemoże być inna;-)))i napewno dojdziesz do siebie;-)ja też w pewnym momencie pobytu w Szkocji(najpierw byłam tam ,potem przeniosłam sie do Irlandii)bardzo zmarniałam,schudłam,rodzinka na weselu u brata niemogła mnie poznać,starsznie sie o mnie martwili.jeden kuzyn tańcząc ze mna skomentował,że jak będzie tańczył ze mną na Moim weselu i nadal bedzie czuł moje żebra,to moge zapomnieć,że bedzie mnie prosił do tańca!!!!hihihi no ale jakoś wykaraskałam się z tego i w czerwcu raczej moich żeber nikt niebedzie dotykał,dlatego tez wierzę,że i Tobie uda sie troszke nad sobą popracować,no ale to teraz juz możesz nadrobić,sprawa z powrotem jakos uregulowana(tylko jedna przeciwnośc losu-brat PM),no ale niewarto o nim mysleć,dlatego wysyłam Ci troszke słoneczka co o dziwo dzis sie w Cork pojawiło :okularnik: :okularnik: :okularnik: :okularnik: :okularnik: :okularnik: :okularnik: :okularnik: :okularnik: :okularnik: :okularnik: :okularnik: :okularnik: :okularnik:,o rany to jakiś okularnik bo niemoge znaleźć słoneczka;-)pozdrawiam

Offline myszkasc

• Chuck Norris
  • Moje niebo na ziemi...
« Odpowiedź #595 dnia: 4 Lutego 2009, 19:51 »
Agatko jak się ciesze :)
Aż się uśmiecham do monitorka, jak z postów płynie taka radość i entuzjazm :)
 :-* :-* :-*

Offline Olka1983
  • uzależniony
  • data ślubu: 11.07.2009
« Odpowiedź #596 dnia: 4 Lutego 2009, 20:27 »
Agatko, wkoncu zaczniesz sie usmiechac i oczka nabiora blasku :D najwazniejsze abyscie oboje byli szczesliwi :D podjeliscie bardzo sluszna decyzje :D Szkoda ze u mnie ani platka sniegu nie ma.... a wy tak niedaleko od nas jestescie i macie duuuuzo, no i balwanka macie :D :) pozdrowionka :*

Offline anulka_211

• forumowicz
« Odpowiedź #597 dnia: 4 Lutego 2009, 20:35 »
Teraz widać wiele optymizmu w Twoich postach, dlatego wiem, że Wasza decyzja jest słuszna. Nabierzesz sił zdrowia i energii i na pewno do ślubu będziesz jak nowo narodzona. Poza tym zatęsknisz za PM i dzień ślubu będziecie wtedy jeszcze bardziej przeżywać :D

Offline Madziulka83

• Chuck Norris
  • data ślubu: 19.09.2009
« Odpowiedź #598 dnia: 4 Lutego 2009, 22:55 »
Podoba mi się Twoja suknia, mimo, że nie do konca w moim guście ;) gratki podjęci tak ważnej decyzji :)

Offline buffy85

• bywalec
  • data ślubu: 19.09.09
« Odpowiedź #599 dnia: 4 Lutego 2009, 23:30 »
super decyzja :))) gratuluje i bardzo sie ciesze ze powialo u Ciebie optymizmem :))))
no i jeszcze ten urlopik-same pozytywne decyzje :))))

buziak