Cześć dziewczynki
Hania, Mag, Fasolek, Karola, Anulka, Olucha, Justyś, Ola, Buffy, Ewelinka, Mikoala, Diunia, Beatka, Justynka, Marta, Paolka, Natalia - cieszę się że buciki się podobają

Jak dla mnie są najśliczniejsze

Jeśli chodzi o wysokość obcasa, to nie ukrywam, że chciałam sobie dodać troszkę centymetrów. Mój przyszły mąż bardzo wysoki, wyższy ode mnie o 30 cm - według tego co pisze w naszych dowodach, ale tak naprawdę to chyba o więcej

Poza tym na takiej właśnie szpileczce mi się spodobały

Oby były wygodne

Tak jak już wspomniałam oprócz butków mam jeszcze biustonosz, ale biuścik mi zmalał bardzo, więc będę musiała kupic inny

Chciałabym żeby jednak wrócił do swojego rozmiaru - jak nie to się załamię - bo przecież moja suknia ma dekolt
W ogóle to zastanawiam się co mogłabym tutaj zrobic, żeby przytyć.
Czerwcowe panny młode radzą mi jeść slodycze i fastfoody

Oczywiście te rady traktuję z przymrużeniem oka

Chyba musze poczekać aż wroce na stałe do Polski

A wiecie ze jeszcze rodzicom nie mowilam o naszej decyzji

Na razie wiedzą tylko o urlopie, bardzo się cieszą i już odliczają. Wymyśliłam, że dopiero wtedy im powiem, że za miesiąc wracam, ale na pewno nie wytrzymam, bo już mnie korci, żeby ich o naszym powrocie poinformować
mikoala, Justyś - no jak na razie to średnio mi wychodzi zasypianie po południu, przewracam się czasem 2 godziny i dopiero zasypiam

Ale to dopiero tydzień. Wczoraj mi się spało za to super - ale wczoraj miałam strasznie zajety dzień - dlatego nawet nie weszłam tutaj...
Jak wiecie, a może i nie wiecie - mój tydzien pracy zaczynam od niedzieli od północy, a kończe w piątek rano (czyli 5 nocek). Czasami, rzadko, idziemy też do pracy z piątku na sobotę na overtime-a (szósta noc - dodatkowa kasa). Wczoraj właśnie był overtime. Wiedziałam już od środy, że będzie, ale już zaplanowane mieliśmy z M., że w piatek jedziemy do miasta (bo mój M. pracuje od poniedziałku do czwartku, a piatek ma wolny). Musielismy załatwić parę rzeczy w urzędzie podatkowym (moje rozliczenie za zeszly rok, sprawe podatku PM-a - jako ze jest nowym pracowanikiem, musial wypelnic taki formularz, zeby miec normalny podatek, no i poza tym
sprawe mojego wysokiego podatku - bo ciagle mi taki zabieraja!! Chociaz jak sobie przypominacie byłam już tam raz i im mowilam i mieli po dwoch tygodniach pieniądze zwrócić, a nie dość ze jeszcze nie zwrocili, to cały czas mi taki wysoki zabieraja

).
Wczoraj jak przyszłam po nocy (o 7.30) to położyłam się na godzinkę spać, potem pojechalismy do tego miasta, byliśmy w tym urzędzie, w sklepie polskim i w innych też

i wróciliśmy na 14.00, poszłam spać, spałam do 20.00 bo na 21.00 do pracy. Bo overtime jest u nas od 21.00 do 4.00 w nocy (7 godzin).
No i dlatego wczoraj mnie na forum nie bylo, ale dziś już wyspana jestem i będę nadrabiać zaleglości

Buziaki sobotnie
Beatko to miłe co napisałaś

A jeśli chodzi o spotkanie, to ja zawsze chetnie