Witam w poniedziałkowy poranek

Dziewczyny, przedwczoraj pisałam w jednym wątku, że tej zimy sniegu nie zobaczę, a wczoraj padał u nas snieg hihi 
Takie wielkie płaty

Tylko szybko topniały
mikoala, Justyś sala podoba mi się, owszem, ale nie wiem tak do końca czy to dobry wybór
Ale to, że bar jest otwarty to mi tak bardzo nie przeszkadza. Te szklane drzwi, które nas odzdzielają będą zasłoniete kotarą taką, zaraz po wejściu gości na salę. A wyjście do ogródka jest z drugiej strony
Mam za to wątpliwości co do tego, czy się pomieścimy! Czy będzie gdzie tanczyć! Czy jedzonko bedzie dobre i obsluga miła! Tego się boję 
Nie napisałam wczoraj, że........
Kiedy oglądaliśmy salę po raz pierwszy, nie było tam stołow weselnych, tylko inne, takie węższe. W czerwcu pojechaliśmy z moim M. zobaczyc jak wygląda sala przygotowana do wesela - załamałam się wtedy

Stoły były tak poustawione, że zajęły praktycznie całą salę, a do tanczenia pozostawiony był tylko maly prostokąt. Poza tym stół młodych był taki skromiutki

Przez parę dni bylam smutna, ale PM mnie pocieszał że ustawimy sobie stoły jakos inaczej i bedzie fajnie. No i sie uspokoiłam, ale tylko na trochę... Na forum pojawiła się negatywna opinia o tej sali, dokładnie chodziło o to, że jedzonko

Znowu załamka

Forumki jednak zdołały mnie pocieszyć

dzieki wielkie

W wakacje pojechalismy tam jeszcze raz, też przed czyimś weselem. Stoły byly poustawiane dużo lepiej, niz za tym pierwszym razem, ale jeszcze nie do końca tak jak ja chcę. Na szczescie ułożenie stołów jest dowolne

Stół pary młodej też wyglądał duzo lepiej, krzesla mialy pokrowce, czego za pierwszym razem nie było. I troche mnie to podniosło na duchu

Na razie jestem nastawiona dość pozytywnie. Już chyba wiem jak ustawimy stoły, i wiem tez że będę chciała trochę salę przydekorować

No to teraz fotki - tylko uwaga,
zdjęcia robiłam wtedy, kiedy tak się załamałam. Jak bylismy nastepnym razem, to też chciałam zrobić, ale nie było czasu, bo zaraz miała przyjechać para młoda

Wpuścili nas tylko na 3 minutki
Nasza restauracja - z zewnątrz
Wejście na salę (zdjęcie zrobione ze srodka sali) - i szklane drzwi o których byla mowa
I sama sala Zdjęć z ogródeczka nie mam - tzn mam ale w Polsce, a na razie nie będę męczyć taty, bo ostatnio kazałam mu wysłać te zdjęcia z fryzurką w loczkach i zajęło mu to ze 2 godziny

Pewnie teraz tez z chęcia by wysłał, no ale na razie dam mu wolne