Oleandro a co Cie skłoniło do wyboru Katedry? Ja strasznie chciałam na początku właśnie tam.. ale poza tym, że słyszałam różne opinie, to przestraszyły mnie "bramy" jednosobowe lekko nie dzisiejsze:/
Kivi:
- ja o jednoosobowych bramach nie slyszalam

staram sie do tego podchodzic z dystansem, jesli tak bedzie to trudno, nie pozwole jednak aby to zepsulo nam dobry humor, a moze i nawet bedzie przy tym smiesznie, chociaz potwierdzam ze to lekko nie dzisiejsze

- Z katedra mamy piekne wspolne wpsomnienia, na poczatku naszego zwiazku czesto jezdzilismy tam razem na studenckie msze do ks. Piotra Lesnego.
- Bardzo chcielibymsy aby slubu udzieli nam ks. Piotr bo ma piekne kazania i mam nadzieje, ze zgodzi sie np na to abysmy w trakcie mszy dzielili sie chlebem z goscmi, chcielibysmy sami ulozyc i przeczytac Modlitwe Wiernych czyli prosby
- Katedra jest pieknym i magicznym miejscem, bardzo podoba mi sie dlugie wejscie Panny Mlodej

-Nasz kamerzysta powiedzial ze w katedze bardzo dobrze rozchodzi sie glos i nie bedzie problemu z kreceniem filmu
Ale jak narazie nie jestesmy zapisani w ksiedze na nasz dzien i nasza godzine

Dziewczyny, ja tez sie mocno przejmuje organizacja, duzo czytam, ogladam i bardzo to lubie.
Oczywiste jest ze moj kochany mezczyzna mniej sie tym wszystkim przejmuje ale pamietajcie ze kochamy kogos "pomimo ze..."
Dzis piatek!!!!!! jutro mozna spac do 13!!!