Witam wszystkie nowe foremki

super, że jest nas coraz więcej

ale tu się dzieje co chwila nowy watek

oleandro gratuluję kolejnego kroku na przód

Katedra w Szczecinie jest piękna!!!
macie rację, kościół jest bardzo istotny, jeżeli ma się taki który jest bliski sercu to warto brać właśnie tam ślub, tak samo z księdzem
agneska21 życzę udanych wakacji!! wyszalej się i wracaj do nas brązowa

czekamy na relację:)
margeritta jeżeli znaleźliście dobrego fotografa to nie zastanawiajcie się nawet

kamerzysta, fotograf i zespół to 3 kwestie, którym powinno się według mnie poświęcić najwięcej uwagi. Czasem jest tak, że komuś bardziej zależy na zdjęciach niż na filmie więc warto wtedy poświęcić jakość filmu dla wspaniałych zdjęć. U nas było odwrotnie, jako że mój PM sam zajmuje się z pasji videorejestracją to postawiliśmy na kamerzystę ( mój PM strasznie wybrzydzał, zresztą przyznam się, że ja też.

) Będzie nas to kosztowało 3000 zł więc mimo, że zdjęcia chcieliśmy mieć też profesjonalne to jednak musimy z tego luksusu zrezygnować. Będzie je nam robiła prawdopodobnie znajoma. Ale jakoś mi nie żal jak patrzę na efekty pracy naszego kamerzysty oglądając inne wesela. Dlatego wszystkim doradzam szczerze, że warto postawić na to na czym najbardziej zależy.
manx piękny ten utwór!! a myślałaś już konkretnie, w którym momencie chciałabyś żeby Ci to zagrali?? ja nadal szukam czegoś na wejście zamiast mojej ukochanej ciszy i nic mi się tak nie podoba