Dziewczęta.... muszę Wam zdać relacje z dzisiejszych wizyt w salonach

Kwiat Lotosu w Mysłowicach:
Obsługa ok, pani miła, nie narzucająca swojego zdania (miałam swój projekt sukienki). Suknie ładne, materiały ok, natomiast trochę gorzej z wykonaniem niestety... Niektóre suknie bardzo ładnie ale te z koronkowym zakończeniem gorsetu znacznie gorzej- wyglądały jak by ktoś wyciął te hafty i nie obszył końców- takie postrzępione gdzie nie gdzie, aczkolwiek jak na 1450zł za komplet suknia+bolerko+welon to można spokojnie znaleźć coś ładnego dla siebie. Szybko jednak sie okazało ze bolerko w cenie jest zwykłe białe a za koronkowe już trzeba dopłacić, zastanawia mnie czy podobnie by było z welonem- pewnie tak i z jakimiś materiałami na sukienkę. Suma summarum i tak mogło by wyjść drożej niż te wyjściowe 1450zł

Madame w Sosnowcu:
Suknie piękne

, Materiały i wykonanie na wysokim poziomie. Ceny do 2500zł za suknię ( w zależności od kroju i materiału) Robią wg projektu PM

Pani dość miła, kompetentna, starała się dorzucić swoje 3 grosze do mojej wizji sukienki- choć nie wiem czy to traktować jako wadę czy zaletę... bo chyba chciała po prostu doradzić. Ogólnie to Znalazłam salon który stworzy dla mnie tę wymarzoną

(Oczywiście ten drugi) Tak że teraz tylko muszę zaklepać co i jak i szyjemy