Bardzo sie ciesze, ze podobaja Wam sie zaproszenia

Zeby nie podawac strony gdzie kupowalam to powiem tak, wpiszcie w google" zaproszenia ślubne weselne Forum" i pierwszy link to bedzie ten sklep.
annawiezel - zgadza sie

tylko ze ja bralam z siedziby w Nadarzynie

Jestem bardzo zadowolona poniewaz zrobili tak jak chcielismy tzn. zaproszenie głowne to jest wlasnie to ale, wstazka jest z innego i oryginalnie powinny byc tylko inicjaly z przodu ale poprosilismy o całe imiona i nie bylo problemu, male zaproszenia mialy inne kolory, poprosilismy zeby zrobili nam z tego samego co duze i zrobili, wiec jesli cos byscie chcialy zmienic albo polaczyc jakies elementy z roznych zaproszen to trzeba pytac i na pewno zrobia

mariposa - tak to papier perłowy, wkładka jest dwubarwna, z zewnatrz bordowa wewnatrza biala i tez z perlowego papieru.
agatkaa - duze zaproszenia 4,95, male byly w promocji po 3,64 jesli sie nie myle, do wszystkich dostalam koperty i nawet dali naklejki obraczki na zaklejenie punktowe kopert.
annawiezel zgadza sie z tymi wstazkami tez sie tego balam ale ... zaproszenia na slub mam bez personalizacji wiec nie musze rozwiazywac kokardki i w chwili wreczania ladnie beda wygladac a jesli chodzi o weselne to mam wykropkowane ale dostałam osobno okladke i osobno wkladke, ktora wypisuje i tylko wsuwam bez rozwiazywania zaproszen, wiec jak dla mnie super , oczywiscie po przeczytaniu juz tak fajnie nie beda wygladac
Dzisiaj normalnie chyba mam dzien dobroci dla mnie .... przyszly podziekowania dla gosci

sie pochwale bo na zywo pieknie wygladaja

Kolejna rzecz do odhaczenia

Zajmuje sie pierdołami a po sukienke jakos nie chce mi sie isc ..... ale i za to trzeba bedzie sie wziąć w koncu