Ale słuchajcie dzisiaj byłam u tej krawcowej... REWELACJA!
Żałuję że nie poszłam do niej od razu

Babeczka cudna, czułam się jak bym gadała z koleżanką. Nic nie narzuca, ma sporą wiedzę jak na swój wiek, widać że zna się na tym. Od razu zarzuciła mnie materiałami, kazała wybierać z pośród 4 rodzajów satyn i kilku rodzajów koronek. Wytłumaczyła jakie zrobi materiałowe triki żeby sukienka nie wyszła fortunę. Wszystko, ale to wszystko zależy ode mnie, co ja chciałam to ona się zgadzała od razu tłumacząc jak to zrobi. I będę miała odpinany całkiem tren i nawet wbudowany stanik! Sukienka nie przekroczy 1800zł a za bolerko powiedziała 100zł (bo wcześniej liczyła z długim rękawem, a ja chcę z krótkim) i wyobraźcie sobie że jeszcze dostanę od niej welon GRATIS!
W ogóle bardzo ładna, nowa siedziba 'firmy' ona chyba szyje sama i każdą klientkę traktuje indywidualnie

Zapewniła mnie że gdybym chciała coś zmienić, pojawił się jakiś nowy pomysł to mogę o każdej porze dzwonić. Widziałam u niej suknię- bardzo ładnie wykonana. Ciekawe jak wyjdzie ta moja...
Nawet na halce mi pokazywała że tu jeszcze będzie taka warstwa, a tam taka i jaką 'kopą' będzie ta sukienka i co się stanie jeśli to zrobi inaczej czy tamto- no bosko!
Od razu wzięła miarę, wyznaczyła terminy2 czy 3 przymiarek i odbioru sukni (2 tyg przed weselem). Zaliczki jeszcze nie wzięła- mam przelać na konto.
Ciekawe jak wyjdzie ta sukienka, ale póki co jestem bardzo zadowolona z poziomu usług tej Pani

Bez porównania do wszystkich innych 'salonów' jak do tej pory- nawet tych, w których pani uznawałam za miłe

Teraz pozostaje tylko walczyć o tamtą zaliczkę