Na allegro
użytkownik akces2, ale możesz też w Google wpisać tą nazwę to znajdzie Ci ich sklep firmowy. Model: Victoria
To ja ich widziałam, oni buty do tańca robią. I robiłaś na zamówienie? Podałaś swoje wymiary stopy i Ci zrobili? Wygodne są? Dużo zapłaciłaś? Przepraszam, że tak Cię zasypuje pytaniami, ale sama rozważam zakup butów do tańca 
Już tyle dobrego o tych bucikach pisałam na różnych wątkach ze nie chce mi się powtarzać

Tak, robiłam na zamówienie. Obcas flare 6 cm. Całość wyszła mnie dokładnie 248zł z przesyłką, z tym że wybrałam dodatkowo płatne opcje: szybkie zapięcie i sprzączka z cyrkoniami. Najpierw im podałam tylko rozmiar to upomnieli się o inne wymiary, pomierzyłam, podałam i mi zrobili, oni doradzili która podeszwa użytkowo- taneczna jest lepsza (można wybrać z dwóch). Oni odpowiedzą na wszystkie nurtujące Ci pytania- czy zadzwonisz czy to napiszesz

Na prawdę mogę ich polecić

A same buciki: Porządnie wykonane, satyna wygląda jak jakiś drogi atłas czy coś- pięknie błyszczy. Wyglądają bardzo elegancko. Pasek świetnie trzyma nogę. Są bardzo elastyczne, a podeszwa w środku tak miękka, że jak schodziłam ze schodów to czułam takie jak by sprężynowanie- jak by noga wpadała w jakąś piankę, a potem pianka wracała do pierwotnej postaci- tak można to opisać. Obcasa wys 6cm w ogóle nie czuć, jak bym chodziła na jakiejś po prostu ciut wyższej podeszwie niż normalnie, noga nie chybocze się na boki, pomimo że obcas jest w kształcie standardowej szpilki- nic nie pogrubiany, poszerzany itp.
Ja zazwyczaj "na co dzień" w szpilkach nie chodzę i w ogóle nie specjalnie lubię chodzić, ale te są wyjątkowe. Śmiało mogę rzec że to najwygodniejsze buty jakie w życiu miałam

zobaczę jak się sprawdzą na całą noc, ale na pewno nie będę musiała ich przebierać na inne- niższe.
W ogóle pomimo cienkich pasków tam i ówdzie są bardzo solidnie zrobione, myślę że nic się nie zerwie i nie odpadnie- bo tylko podeszwa jest inna niż w butach dla tancerzy, a przecież oni pracują w nich całą stopą i wyginają na wszystkie strony