m_lena No więc u mnie w koncu zamowilismy zaproszenia - troche pozno, ale tak to bywa jak zalatwia sie z rodziną... szczegolnie z rodziną PM - jeszcze nie czuje sie na silach przedstawiac im swoje wymagania, tym bardziej, ze oni je sponsoruja

I tak poza tym to nic wiecej sie nie dzieje, a sprawa wyglada tak: obraczki niezamowione, ale wybrane (apart), sukienka sie szyje, ale przestaje sie podobac i zaczynam juz wymyslac przerobki, butki z akcesu przyszly, stroj PM bedzie kupowany w lipcu, bo jest na diecie, noclegi zalatwione, na chwile obecna to tyle. Jestem w trakcie zabiegow u kosmetyczki (mikrodermabrazja) i tez pilnie poszukuje fryzjerki, ktora stanie na wysokosci zadania i zadowoli mnie piekna fryzura

tydzien temu umowilam sie do fryzjerki, zeby ją sprawdzic i cale szczescie, ze to zrobilam, bo wiem, ze to tego zakladu na pewno nie pojde. Jutro testuje drugi zaklad i licze, ze misja zakonczy sie sukcesem, bo tą fryzjerke forumki polecały
Od jakiegos tygodnia zmagam sie z zamiarem zalozenia odliczania, ale jakos mam opory, ze nie bede w stanie go dopiescic, dlatego jak narazie to wtrącam swoje 3 grosze tu i ówdzie