Autor Wątek: Dwa serca przez miłość połączone w jedno, bijące dla nas dwojga -> 15.05.2010 r.  (Przeczytany 362664 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
mam takie samo zdanie jak olucha, trzeba zachowac troche dyskrecji i tyle. nie kazdy chcialby słuchac codzien odglosów milosci :) zawsze trzeba spojrzec jakby to bylo gdybym ja słuchała ...  ;D
my na szczescie mieszkami sami wiec...  ;D
Il corpo è solo uno strumento. Il corpo senza lo spirito non ha nessun valore.

całkiem nowa JA

Offline oleandro

• uzależniony
  • data ślubu: sierpień 2010
Oleandro, weszła do pokoju- zapomnieliśmy zamknąć drzwi na klucz ;) Było zaskoczenie a potem po prostu kupa śmiechu, nikt do nikogo nie miał o nic żalu :)

Fasolek ale mamie musialo  byc glupio :) naprawde podziwiam za poczucie humoru :):):)

Offline Doris85

• Chuck Norris
  • data ślubu: 25.12.2008r :) NA ZAWSZE RAZEM
heheh widze ze tu wesoło sie zrobiło ;D
Moj S kiedys był w delegacj i zrobił mi małą niespodzianke o 3 wnocy  :) no i jak wiadomo było to co miało byc  ;D bo to chyba normalne hehehe wylądowalismy na podłodze i w pewnym momencie weszła tesciowa do pokojua a my na podłodze i to nago mowie wam jak ja sie spaliłam z wstydu na 2 dzien nie wychodziłam z pokoju bo sie wstydziłam a ona sie z tego simiała przez cały tydzien ;) oczywiscie teraz ja sie z tego smieje ;D

Offline Betti

• uzależniony
  • data ślubu: 2010
Witam czwartkowo :)
Zostawiam :-* :-*

Offline Doris85

• Chuck Norris
Witam  :-* :-* :-* :-* :-* :-* czwartkowe zostawiam

Offline Sylwina

• Chuck Norris
  • Szczescie to wszystko czego chcem
  • data ślubu: 27.09.2008
ale mialyscie przezycia dziewczyny  ;D ;D ;D
 :-* :-* :-* zostawiam

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
heh zdarza sie :)

całkiem nowa JA

Offline werka23

• Chuck Norris
  • Dwa serca przez miłość połączone stały się jednym
  • data ślubu: 14.02.2009 15.05.2010 :i_love_you:
hello dziś

:lol: :lol: :lol: ale u mnie zabawnie i wesoło sie zrobiło

wieczorakiem więcej napisze a teraz foteczka dla was na osłodę  :D :D

Dwa serca przez miłość połączone w jedno, bijące dla nas dwojga  :serce:

Offline Justys851
  • Chuck Norris
Pieknie  ;)
Kochana ale nam dawkujesz ::)

Offline myszkasc

• Chuck Norris
  • Moje niebo na ziemi...
Weronika przepiękna z Ciebie KOBIETA!!!
Błagam o więcej  :blagam: :blagam: :blagam:

Offline Doris85

• Chuck Norris
Zgadzam sie całkowicie z myszkasc :D

Offline justyna85

• Chuck Norris
  • data ślubu: 01.08.2009
werka to powinna dostac medal za umiejetnosc znecania sie nad nami :P
ale fotka ładna ladna to juz czekam na wieczor bo ma nadzieje ze jeszcze tez cos nam wrzucisz

Offline Fasolek
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 14.08.2009
Nie no, nieeeeeeeeeee... Jak prośby nie działają to trzeba groźbą :D Werciu, wklejaj nam tu natychmiast więcej fotek bo jak nie to osobiście Cię znajdę i przykuję łapki do klawiatury :P Może wtedy doczekamy się należytej relacji okraszonej zdjęciami :tupot: :tupot: :tupot:
Buziaczki czwartkowe :-* :-* :-*

p.s. zdjęcie boskie, ale to stanowczo za mało... :(
Max 13 wrzesień 2009
Leoś 30 maj 2011

Offline Madziulka83

• Chuck Norris
  • data ślubu: 19.09.2009
Chcemy relacyjkę i więcej fotek, nie znecaj się już nad nami Werciu ;D Śliczna z Was para

Offline oleandro

• uzależniony
  • data ślubu: sierpień 2010
Bardzo ladnie wygladacie !! :):) Slicznie!
Popieram dziewczyny  ;D

Offline mag
  • bywalec
  • data ślubu: 06.06.2009
Fiu fiu, ale wesoło :D

Werciu, zdjęcie śliczne :D

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
Pięknie wyglądacie :) Na tej fotce PM przypomina mi mojego męża kolonijnego hehe ;D
Czekamy na opowieść... Ale nas maltretujesz no ;D

Offline akayu
  • maniak
  • data ślubu: 27.06.2009
no werka daj nam troche tych zdjec bo sie doczekac nie mozemy ;D :-* :-* :-*

Offline werka23

• Chuck Norris
:-* :-* dzisiejsze

dziękuje za wszystkie ciepłe, miłe słowa  :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka:

wczoraj już nie zdążyłam wejść na forum...  :oops:

hm... w byłym domku siedziałam najczęściej po 22 w nocy, tu o tej godzinie jestem pod prysznicem i szykuje sie do spania. Myślę, że stąd ten brak mnie na forum. A rano, to nie to samo. M. siostrzenica daje popalić grrr...

Wczoraj po tanach utknęłam u gina. Niestety nawet wizyte u przyjaciół  musieliśmy przełożyć. Kolejka przedłużyła się o 2 godziny  ::) Dobrych wieści nie mam. Znalazła sie przyczyna bóli miesiączkowych, bóli podczas miłości i innych przygód z @. Tak, jak kiedyś poruszyłyśmy temat, branie ciągle tablet nic nie da. Mam przerośnięte jajniki. Mierzą prawie 4 cm, a maksymalnie powinny być wielkości 2.5- 3 cm. W dodatku, okazuję się że częśto nie mam owulki, a jak jest to tez przerośnięta, bo w jajnikach nie jadno jajeczko dojrzewa a jest ich mnóstwo w tej samej fazie rozwoju. Muszę też się z tym liczyć, że w przyszłości może czekać nas długa droga do dziecka (jeśli ze chce  ;D) lub nawet niepłodność. Wiecie, M. wczoraj był bardzo smutny a po mnie to jakoś spłynęło. Moze jestem jakaś dziwna  :-\ Dostałam jakies tablety regulujace cylk ale cudów facet nie każe sie spodziewać. Ach... no właśnie przełamałam sie i poszłam do tego faceta  ;D ;D

och.. kochane ja was nie chce maltretować  :przytul: :przytul:  wiec wkleję jeszcze zdjątko  ;) ;) ale to po śniadanku  bo niedawno wstałam  i jestem głodna i spragniona  :kawa: :hahahaha:

Offline Justys851
  • Chuck Norris
Oj Kochana  :przytul: :przytul: :przytul:
Ja bym się chyba załamała... no ale każdy regauje inaczej  ;)
Ale dobrze że zmieniłaś tego lekarza i dowiedziałaś się co Ci dolega , dziwi mnie że tamta lekarka tego nie zauważyła ::)

czekamy na foteczki  ;D

Offline Betti

• uzależniony
Justys851ma rację, bardzo dziwne, że poprzednia ginka niczego nie zauważyła. Tak, że bardzo dobrze, że poszłaś do tego doktora. Mam nadzieję, że z czasem wszystko się unormuje i jeśli będziesz tego chciała będziesz mogła bez problemów zajść w ciążę :)

Ostatnia fotka co wkleiłaś - cudowna  :skacza:
Ale popieram dziewczyny, nie męcz nas i uracz nas cała relacyjką :)

Offline werka23

• Chuck Norris
dziwni mnie tez ten fakt, hm... on od razu mi zmierzył wielkość jajników, zwłaszcza, że jak zawsze zwijałam sie przy badaniu  :-\  
ach...o miała tez napisać, moja sis u niego była i powiedział że żadnej nadżerki nie ma  ::) Tamta baba zrobiła by zabieg nie potrzebnie  :-\

Kiedy patrzę Tobie w oczy, widzę radość naszych serc  :Serduszka:

eh.. moja przeróbka

Tylko miłość  :Zakochany:

Offline Fasolek
  • Chuck Norris
No pięknie wyglądacie :D :D :D

Co do jajników- nie zazdroszczę... Po reakcji M widać, że widocznie chciałby mieć dziecko, tylko czeka aż ty też będziesz gotowa....
Dobrze że ginka zmieniłaś, to przynajmniej pomoże w unormowaniu wszystkiego. Jak było u faceta? Bo ja chodziłam tylko do babek zawsze, nigdy jeszcze mnie facet nie badał :P
Max 13 wrzesień 2009
Leoś 30 maj 2011

Offline Betti

• uzależniony
Śliczne zdjęcia :Serduszka:

He he Fasolku, a ja z kolei tylko do facetów ;)

Offline Olucha

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11 lipiec 2009r.
A ja zawsze chodzę do facetów, jacyś tacy bardziej konkretni mi się wydają  :) dobrze Werciu że poszłaś bo to ważne wcześniej wykrywać tego typu rzeczy  :) a Twój PM pewnie jak każdy facet chciałby mieć kiedyś potomka ;)
śliczne zdjątka  ;)

buziole zostawiam  ;)

Offline werka23

• Chuck Norris
ach... fasolku wczoraj, to tez był mój debiut  ;D ;D  Ach, w sumie to foremki mnie przekonały by lepiej pójść do faceta  ;) dziękuję!  :-* :-* :-* Powiem ci, że zestresowana byłam strasznie. Gr... nie należało ta wizyta do przyjemnych, były tam fartuszki więc półnaga, wystraszona nie stałam tylko w zielonej spódniczce  :brewki: ale tak dokładnie badana, poczułam sie po raz pierwszy. Tylko po tym badaniu strasznie boli podbrzusze  :'(  Było strasznie ale następnym razem do niego pójdę. Od razu też zrobił mi cytologię. Wszystko objaśniał mi na monitorku i wytłumaczył co jest nie tak z moimi jajnikami.  Oczywiście chciałam w końcu mu wiać z  fotelika ale usłyszałam jeszcze nie koniec badania  :Maruda:  

ach... jak wiece, u mnie z tymi dziećmi to temat rzeka. M. w sumie wiedział przed ślubem, że mam problemy z z TSH i jakie moga byc tego skutki, nio ale ja nawet tego nie przewidziałam  ::) Wiedział też, że dzieci nie mam w swym planie życiowym, bynajmniej na razie  ;D  

Najciekawsze jest to, że oj... myślę ze taki stan jajników nie jest od wczoraj. Kiedyś (około 5 lat emu)  jedna gin podejrzewała, ze lewy jajnik jest powiększony ale jakoś nikt tym sie nie przejął, sprawa poszła w zapomnienie aż do wczoraj. Miałam długie cykle, nieregularne miesiączki, wariacje ze śluzem owulacyjnym, bólami podbrzusza, krwotokami i tylko tablety mi przepisywali przeciwbólowe albo czopki.  Wcześniej chodziłam do babek. Wiecie, śmiac mi sie chce; ja myślałam ze my wpadliśmy a tymczasem ja w ogóle nie miałam owulki   ::)

miło słyszeć, ze zdjęcia sie podobają  :-*:-* dziekuję

Offline Fasolek
  • Chuck Norris
Wiecie, ja zawsze do babek chodziłam, bo: na pierwszą wizytę do gina nie wyobrażałam sobie pójść do faceta, w końcu wystarczy że stres ogromny, a tu jeszcze przed obcym facetem? o nie! Potem mnie dwóch gości napadło po pracy jak się przebierałam i na dłuuugi czas bałam się wszystkich facetów, prócz tych których znałam wcześniej i zdążyłam choć trochę poznać, z pracy się wtedy nawet zwolniłam, ale strach został, to i do męskiego gina też nei wyobrażałam sobie pójść.... I tak w sumie teraz to muszę się jakoś przemóc, bo w szpitalu, jak facet będzie dyżurnym lekarzem, to co- nie dam sie zbadać mimo że rodzę?? ::) No głupio to brzmi nawet w mojej głowie... ;D Dlatego tak teraz pytam jak to u faceta...Babka zawsze bardziej delikatna mi się wydawała, bo w końcu ona wie, jaki to może być ból z jajnikiem, czy okresem- facet tego nie wie, bo i skąd? ;)
Max 13 wrzesień 2009
Leoś 30 maj 2011

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
ja tez chodze tylko do babek, poprostu na takie trafialas ze chcialo sie wracac!

Werka jeszcze niedawno tez nie mialam dziecka w planach, a teraz, hmmm juz mysle inaczej. chce miec ale w odpowiednim czasie. chce miec rok dla siebie po slubie a potem zaczniemy starania :) w sumie  moja decyzja o rzuceniu studiów tez byla podjeta pod tym katem :)
potrzebujesz tylko czasu!

całkiem nowa JA

Offline werka23

• Chuck Norris
fasolku a ja mam inne odczucie... co do babkek, w sumie to zanim jeszcze nie poszłam do faceta... W babki gina, spotkałam sie z takiem podejściem "boli. na to sie nie umiera. Prawie każda z nas to przechodzi. Poboli, poboli i przestanie". Hm... moja mam jest kobietą, ale nie rozumie co to znaczy bolesna miesiączka. Ja widzę jak mój M. jest facetem, nie wie co to @ ale jest bardziej wyrozumiały niz mamita które ma tez @.  :P :P
och... fasolku, myślę ze pierwszy raz jest najgorszy. Ja tez broniłam się rękami i nogami. Ale przeżyć to ci nie zazdroszczę, miałam bardzo podobne  :przytul: :przytul: nic przyjemnego, współczuję

paula hm... wiem, że kobietom to sie zmienia nio ja tak sobie daje czas do 30, wtedy jak nie będę chciała nadal baby to zacznę sie martwić ale teraz to może i dobrze że nie czuje takiego pragnienia, bo to takiej wizycie to bym sie załamała a tak,  prawie light  ;) trzeba sie leczyć i tyle.

Offline Fasolek
  • Chuck Norris
Hmmmm, może coś w tym jest :P No ale dobrze, że się nie załamałaś wynikami- trzeba po prostu wziąć byka za rogi i tyle :)
Max 13 wrzesień 2009
Leoś 30 maj 2011