Autor Wątek: Dwa serca przez miłość połączone w jedno, bijące dla nas dwojga -> 15.05.2010 r.  (Przeczytany 359143 razy)

Offline kivi_23

• uzależniony
  • data ślubu: 4 czerwca 2010 - 16:00
Werciu doczepienie włosków to jedno, ja to słyszałam metody różne nawet wczepianie piłeczek do ping ponga :hahaha:

Offline ciriness

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11.09.2010
trzymam kciuki :)

i na pw poszły czytania ;)

Offline osika_

• "Do miłości potrzebne są dwie osoby, nie jedna, i nie trzy"
  • bywalec
  • data ślubu: 24.04.2010r
Jestem za ta fryzurką z czerwonymi koralami ale bez tego czerwonego. Cirines moge tez prosić na priv czytania?

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
  • We are connected that is how I feel...e-zadymiary
  • data ślubu: :Serduszka: AF :Serduszka:
Co do fryz, którą robiłaś mi sie podoba..ale ...ehmmm no skoro musi być ten diademik ::) ::) ::)
Kochana...nie ma bata, próbuj dalej...my Ci tu nic nie poradzimy bo jak sama się przekonałaś..na zdjęciu to nie to samo co potem na głowie ;) ;) ;)
Jak zawieszkowe postępy? :D :D :D

Offline werka23

• Chuck Norris
  • Dwa serca przez miłość połączone stały się jednym
  • data ślubu: 14.02.2009 15.05.2010 :i_love_you:
ciriness dziękuję ci kochana za link  :-* :-* :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: znalazłam tam to czego szukałam!!!!! jupi!!!  :jupi: :jupi: :jupi: :brawo: :brawo: :brawo: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: ach sie wzruszyłam....

emeczko zrobiłam dziś około 30 i mam dość ;) ;) całe łapki w siniakach, odciskach i obolałe.... nożyczki to nie mój sprzęcior ::)

trzymajcie kciukaski, na razie pomagają... znaczy się cos w końcu pozytywnego sie ruszyło...  :blagam: :blagam: nie puszczajcie

ide na kolacjon ... dzis parówka.... a tak mnie naszło  :P :P

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
Podrzuć te motyle, ja Ci pomogę :P Ja tam jak mam wenę to mogę wycinać... Poleciłabym Ci mojego tatę, ale od dziś zaczął pracować więc nie w głowie mu nożyczki :P A on w wycinaniu jest dobry, jak maszyna dosłownie ;)

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
Łaaale mi narobiłaś smaka na parówkę!!! :Kill:
Uwielbiam!! ;D
Kciuki dalej zaciśnięte! ;) :D
Miłego dzionka życzę :-*

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
No, to my zjemy parówki jutro na śniadanie :P A przywieźliśmy z Polski takie dobre, jedyne jakie mi smakują ;) Bo ja ogólnie nie lubię parówek ;)

Offline agulla1919

• Chuck Norris
A ja paróek nie lubie ...  :D oj czasem zjem , raz na jakis czas  :D.

Morgan
  • Gość
a ja lubie parowki i tez woze z Polski jedyne jakie lubie :P

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
Trzymam kciuki za motyle  :-* :-* :-*

Offline Justys851
  • Chuck Norris
Mam nadzieję ze jeszcze zdążyłam z kciukami  ;)

Offline werka23

• Chuck Norris
hehe widze ze u mnie parówkowo sie zrobiło :D :D :D .... teraz to wy kochane narobiłyście mi ochoty... a mam jeszcze 2 w lodówce... hehe chociaż trochę późno za żarełko :P :P

trzymajcie kochane nadal... może jutro sprawa sie w końcu rozwikła  ::) justys jeszcze sie załapałaś na kciuki  :D :D

madziu hehe podaj adres wysle ci kurierem... jest ich jeszcze 90 do wycięcia to hehe podzielimy sie po połowie  :terefere:

nie miałam cały dzień neta  ::) i po moim cv i liscie motywacyjnym .... trudno widocznie nie pisane mi było... szkoda  ::)

dobranoc kochane  :-*

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
No to trzymamy dalej!! :D
Dobranoc Werciu :-*

Offline werka23

• Chuck Norris
hejka  :-* :-*

31 dzionków
:serce:

ale ten czas zasuwa...  ::) eh....  :D :D

wczoraj załatwiliśmy sprawę totra  :hopsa: :hopsa: tylko nie będzie żywych kwiatków na nim a jakieś marcepanowe  :D :D a dlaczego tak?... bo byśmy musieli kwiaty jeszcze im wieść a na to czasu nie będzie  ;)

byliśmy też w kancelarii parafialnej i podpisaliśmy 2 część protokołu :hopsa: :hopsa: :hopsa: :hopsa: pytania niektóre były komiczne... np. ze niby ja mam sprzątać w domu  :mdleje: :hahaha: powiedziałam ze zgadzam się póki nie pracuje  :p :p :p powiem wam, ze przeglądałam protokół na necie ale takich pytań nie widziałam  :P :P i zapłaciliśmy za ślub i dekorację... w sumie 470 zł oraz uzgodnilismy niektóre elementy mszy św.  :Serduszka: :Serduszka:

lista gości w końcu się zamknęła... mamy ponad 80 osób z gości plus 8 z oprawy wesela   ;) ;) 

zaraz zadzwonię do organisty :D :D  i muszę zamówić elementy dekoracji oraz podziękowania dla rodziców oraz zrobić listę na pokoje

później jedziemy na sale, zamówić noclegi, uzgodnić menu i takie tam....

właśnie wymieniają nam domofon.... eh... będzie cyfrowy w sumie i dobrze bo wciąż zapominam kluczy  :P :P   

Offline werka23

• Chuck Norris
a trzymacie nadal kciuki?? ;) ;) strasznie sie denerwuję  ::) :o

Offline ciriness

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11.09.2010
trzymamy  :przytul:

Offline czigra

• Chuck Norris
  • Ewa i Maciek
  • data ślubu: [i
oooj werciu trzymamy trzymamy ;D strasznie Ci zazdroszczę, juz tak niewiele czasu zostało, na samą myśl, już mnie skręca w żołądku :skacza: mam nadzieje ze jak skończysz wycinać motylki, to sie Nam pochwalisz ;)

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
3mamy  :ok: :ok: :ok: :ok:

Przygotowania pełną parą..a tort jaki smak będzie miał?Bo ja nie pamiętam czy pisałaś, a na forum tyle wątków, że mam mętlik w głowie  :D :D :D

:-* :-* :-*

Offline werka23

• Chuck Norris
czigra mnie tez już skręca w żołądku, mało tego cała w środku jestem na baczność  :cegly:

organista zaśpiewał 170 zł za oprawę  :Olaboga: :Olaboga:  laski to duzo czy mało?? chcielismy do tego jeszcze skrzypka, który bierze 200 zł... zbankrutujemy  :shock: :shock: nie wiem co teraz wyjdzie ze skrzypkiem  ::)

uf.... to dobrze ze trzymacie  :-* :-* :-* ja obgryzam pazury  :oops: cos trzymanie mi nie idzie

własnie zamówiłam rattan, balony, perełki i piórka... jeszcze wstążka, pompka i bańki i nie mam pojęcia co jeszcze.... ale mam nerwy wrrr.....

czigra pochwale sie na pewno jak skończę wycinać te motylki  ;) ;) a fotka będzie dopiero jak hehe będą zawieszki  :terefere: :terefere:  nio chyba ze chcecie zobaczyć ta masówkę  ;D ;D ;D

w sobotę mam egzamin... nie jestem w stanie się uczyć  ::)

emeczko tort będzie trzy smakowy... na dole cos z owocami, ale nie pamiętam  chyba smietankowy, w środku czekoladowy i na górze śmietankowy.... niestety nie ma w kremie wielkiego wyboru  ;)

Offline czigra

• Chuck Norris
  • Ewa i Maciek
wercia uważam ze 180 to bardzo dużo! U nas czasem biorą tylko 50-100zł, ja za śpiew sakralny place 150 (trzy pieśni)

Offline mka

• Chuck Norris
Hmm...tylko jeden organista 170zł??To też wg. mnie dużo ::) ::) ::)

Czyli torcik będzie pyszny..jest czekolada jest przyjemność :los: :los: :los:

Egzamin masz??Ojj...nie dziwię się, że Ci się uczyć nie chce..ale chyba jakoś trzeba..dasz radę :uscisk: :uscisk: :uscisk: :uscisk:

Offline Nemezis

• maniak
  • data ślubu: 3 lipca 2010
U nas w zeszłym roku płaciło się 100 zł organiście, 100 skrzypaczce i 100 sopranistce, ale nie wiem, czy w tym roku ceny nie poszły w górę... Z tą drugą częścią protokołu mnie zaskoczyłaś - nie słyszałam o czymś takim :nie:

Co do egzaminów, mi zjazd sesyjny wypada na tydzień przed ślubem. Już widzę, jak się będę pilnie uczyć :Co_jest:

Kciuki oczywiście trzymam :)

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
Wercia jednoczę się z Tobą w bólu, bo ja też mam egzamin w sobotę!! :-\
Co prawda to tylko zerówka, ale tym bardziej nie mam chęci do nauki :P
Powodzonka dzisiaj! bo kciuki wciąż zaciśnięte! ;D :-*

Offline werka23

• Chuck Norris
witajcie wieczorkowo

faktycznie organista nasz zdziera  ::) ::) nio ale nie mamy wyjścia... choć jeszcze popatrzymy na necie za oprawą ślubu  ;) ;) 

dopiero do domku wróciłam  :mdleje: :mdleje: jestem zajechana... noclegi uzgodnione, menu i szczegóły wesela obgadane, dekoracja sali tez już zamówiona  :hopsa: :hopsa: padam na zęby... na maila harmonogram wesela przyjdzie mi na skrzynkę  ;) ;)

muszę dodatkowo zrobić z M. plan rozsadzenia gości eh.... ale damy rade  ;) ;)

już możecie kciuki puścić.... wasze kciuki mają niesamowitą siłę!!!!! sprawa zakończyła sie pomyślnie  :hopsa: :hopsa: szczerze mówiąc to myślałam już ze w sadzie wylądujemy  :-[ kochane dziękuję, dziękuję, dziękuję!!!!!!!!!!! :-* :-* :-* :-* :-* :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: po kwiatuszku i buziaczku dla każdej z was!!!!!!!!!!!!!!

teraz powiem o co chodzi
no więc.....  chodzi o zespół.... w piątek byliśmy w Gostyniu i spotkaliśmy sie na live z zespołem credo band... i podpisaliśmy z nimi umowę :skacza: jeszcze w czwartej rozmawiał z naszym byłym zespołem... i śpiewka była ta sama... szukamy wokalistki, może weźcie sobie DJ na poprawiny, nie mamy repertuaru nowej wokalistki itp... mieliśmy już tego serdecznie dość... w piątek byliśmy już zmęczeni tym i zdecydowani na zmianę zespołu  ;) ;)  My już wracamy uśmiechnięci do domku... i dzwonie do byłego zespołu że rezygnujemy z ich usługi... a on nagle, z tekstem że znalazł wokalistkę i  że podpisał z nia właśnie dziś (czyli w piątek) umowę na 15 maja... Mówię wam jak się wkurzyłam i oblały mnie zimne poty... powiedziałam mu, że jeśli znalazł wokalistkę, to czemu my o tym nie wiemy, siedzimy jak na szpilkach, bo przez 3 tygodnie trwała wielka niewiadoma i jako pierwszych nas powinien o tym poinformować.... I powiedziałam ze nasza decyzja jest nieodwołalna i proszę o zwrot zaliczki (700 zł) ... a on ze niczego zwracać nie będzie, bo my z nich zrezygnowaliśmy... (nie powiedziałam mu ze mamy nowa umowę hehe)... nio to ja, że  to oni nie wywiązali się z umowy, to z ich strony wciąż był problem itp,  i ze sami zaproponowali nam rozwiązanie umowy...  a M. z nimi wczoraj jeszcze o tym rozmawiał i rozmowa miała wciąż ten sam charakter... i powiedziałam im ze jeśli są fer to powinni zaliczkę zwrócić bo to oni zawinili a nie my.... Zawał serca mówię wam... M. kamienna twarz a ja normalnie szukałam tylko argumentów w głowie by odzyskać ta kasę... :shock: :shock: i mówi mi szczęścia i pomyślności... a ja że jak kasę nam prześle?  :P :P   powiedział by mu eskiem wysłać numer konta.... ja ze co? eskiem? meilem mu wyślę :urwanie_glowy: nio i tak wysyłał.... aż zaczęłam pisać czy dostali maila, itp. i dziś odzyskaliśmy zaliczkę  :hopsa: :hopsa: sprawa zakończona...  :hopsa: :hopsa: :hopsa:  to tak w skrócie  ;)

widzicie w jak ważnej sprawie trzymałyście kciuki  :D :D dzięki  :-* 

Offline agulla1919

• Chuck Norris
Wspólczuje Wam tego stresu !!Ja chyba bym osiwiala ! :P
Dobrze ze oddal kase ... bo jednak 700 zl nie jest malo  ;)!

Ten zespol co wybraliscie teraz jest naprawde rewelacyjny  :D!Wiec imprezka na bank sie uda !!Teraz tylko czekac na Twój Dzien !

Aaa banki po co Tobie?Zeby byly pod kosciol czy na pierwszy taniec ??Ja tez chce banki i nie wiem wlasnie czy pod kosciol czy na pierwszy taniec , ale chyba wezme na pierwszy taniec  :D chociaz ... oj sama nie wiem.

Offline Justys851
  • Chuck Norris
super ze udało Ci się odzyskac zaliczkę  ;)
Co do organisty my dalismy 100 zł i jeszcze śpiewała dziewczyna którą poprosiłam za darmo  ;)

Offline czigra

• Chuck Norris
  • Ewa i Maciek
wercia jak czytałam o Waszym ex- zespole, to aż sie wku......  :nerwus: :nerwus:co za dupki, szlak by mnie jasny strzelił, ja bym im zrobiła z dupy jesień średniowiecza :ckm: :ckm: :ckm: całe szczęście oddali zaliczkę, uffff....... tak więc gratuluje zespołu :skacza: :skacza:

Offline kivi_23

• uzależniony
Werciu, ale się tu dzieje  ;) ale nadrobiłam  ;D gratulacje zespolu bardzo się ciesze, że wszystko :ok: ztym oragnistą hmm my placimy 250 zł ::) a jak tam motylki :-* ? postaram się być ma bieżąco  :-*

Offline kivi_23

• uzależniony
.. a miałam zapytać gdzie te ozdoby kupiłaś ? ;)