Marta ja sie tez nie spodziewalam.... pamietasz jakie mialam akcje malzenskie

Co do USG u Nas sa dwa, ale jedno napewno do 16tygodnia wlasnie na przyziernosc, az dziw bierze ze u Was jest gorzej. Jezeli masz pieniazki to lec do kraju i zrob sobie USG chocby na przyziernosc, albo jak chcesz wczesniej to wczesniej... bedziesz bynajmniej spokojniejsza.
Co do tygodnia ciazy, tutaj i tak licza od ostatniej miesiaczki, wiec nie wiem jak jest u Ciebie czy nie tak samo... pierwsze spotkanie ma sie w 8 tygodniu ciazy... umow sie u Was to wtedy zobaczysz jak jest, chyba ze masz kogos kto rodzil juz i sie orientuje?
kobietka... licze na to ze urodze jak najszybciej juz, a kolejnosc to spokojnie, cisnienia nie ma .... ja mowilam ze mnie wyprzedzisz, ale nie spodziewalam sie ze Twoje jednak uparte jeszcze dzisiaj bedzie siedzialo
anulka bylam w szpitalu zeby ich oszukac.... odeslali mnie do domu, juz pisalam

) tez tylko sprawdzili tetno i czy serduszko bije i tyle. Ja juz tu rodzilam wiec moglam sie tego spodziewac

) Tutaj opieka podczas porodu i po porodzie jest fantastyczna - chociaz tez podobno nie w kazdym miescie - ja sobie bardzo chwale, a na temat prowadzenia ciazy to lepiej sie nie wypowiadac.
Justynka, ja nie wybieram sie na porodowke bo nie mam skurczy, nie przyjma mnie

Ty pewnie skurcze mialas po czopie ze tak szybko pojechalas? Czy tak po prostu?
AnioOlek oby oby