hop hop hop
już jestem. Nareszcie udało mi się wejść na działające forum

Zuzka śpi z tatą wiec ja mam cwolną chwilkę.
No własnie co slychac u naszych Pan ??
oj wiele rzeczy.....
w czwartek ściełam włosy

zdjcia będą jak je zrobię...
wczoraj byliśmy na usg bioderek i Niunia ma klasę IA wiec chyba wszystko jest w należytym porządeczku. Ale że zwróciłam uwagę, że w szpitalu lekarze straszyli mnie tymi za wiokimi stawami, to mamy kontrolę za 2,5 miesiąca. Lekarz nas uspokajał, że raczej nie powinno się ze stawami nic zmienić.
Żabka lubi spać na dworku, więc tym samym ja nie mam jak wejść spokojnie na komputerek (czytaj forum) i popisać. choć poczytać czasem mi się udaje (trzymająć Zuzę na ręku). Dziś testowałam parasolke do wózka i (nie wiem czego się spodziewałam ale ta parasolka wydaje mi się trochę tandetna....
Wczoraj i dziś próbowałam kupić jej i sobie coś...i niestety muszę stwierdzic, że nie da się z córką robić zakupów- przynajmniej narazie....w sobote została z tatą na parenaście minut pod domem handlowym i zrobiła mu nieziemską awanturę....a jak ja z nią weszłam do sklepu i chciałam przymierzyć bluzkę, to co chwilę smoczka wypluwała i też mi chciała zrobić awanture....tragedia
Co do zakupów, to trochę się podłamałam, bo kupic letnią czapke czy letnią sukienkę (lub inne ładne letnie wdzianko) na szkraba w rozmiarze 62 graniczy niemal z cudem
A jutro mamy dzień pełn wrażeń ale o tym już jutro....

Zuzia jest w nocy śpiochem (co mnie cieszy) i budzi się tylko raz, około godziny 3. czasem ja jej się pomogę trochę dobudzić ze względu na nadmiar mleka

Z jednej strony się cieszę ale z drugiej lekarka mi mówiła, że odstęp pomiędzy karmieniami nie powinien być dłuższy niż 6 godzin, bo laktacja może zaniknąć...trochę się tego boję...
Napisane: Maj 23, 2007, 09:34:18
Ja mam pytanie co do wozeczka - jak sie rosklada spacerowka ? Mała bedzie mogla lezec w niej na płasko ?
Zupełnie na płask, tak jak w gondoli, nie. Ale wydaje mi się, że jest to ystarczająco płaska pozycjado spania.
Oki, ja wcinam bułeczkę, piję herbatkę i znikam czytać inne wątki. Może ktoś się urodził przez te pare dni, które mnie tu nie było

ooo i pranie mi sie prało - trza powiesić