Autor Wątek: Tylunia zaczela odliczac  (Przeczytany 82536 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline carlunia

• maniak
  • data ślubu: 10.02.2007 Cywilny~16.06.2007 Kościelny
Tylunia zaczela odliczac
« Odpowiedź #540 dnia: 11 Marca 2007, 20:03 »
Tylunia: jak mowisz ze taki fajny film to moze i my sie skusimy :brewki: A butki: rzadko mi sie zdarza obetrzec nogi w nowych butach. ALe wychodzi na to, ze ja jakas nietypowa jestem :drapanie:

Offline ela

• Chuck Norris
  • data ślubu: 13.08.2005
Tylunia zaczela odliczac
« Odpowiedź #541 dnia: 11 Marca 2007, 20:07 »
Cytat: "Gemini"
Zastanawiałam się właśnie czy iśc na Testosteron, ale po takiej reklamie, to chyba nie ma się nad czym zastanawiac

Niezastanawioaj sie . Ja sama mam chrapke na ten film...chociaz chyba jakas forumka pisała ze jest  :dno:
To, że się uśmiecham, śmieje i żartuje jak zawsze nie znaczy, że u mnie jest zajebiście. Ja po prostu nie lubię pokazywać, że jest mi bardzo źle. -

Offline katarzyna_84

• Chuck Norris
  • Razem od 2-8-2000
  • data ślubu: 2.8.2008
Tylunia zaczela odliczac
« Odpowiedź #542 dnia: 11 Marca 2007, 20:24 »
Cytat: "ela"
Ja sama mam chrapke na ten film...chociaz chyba jakas forumka pisała ze jest

Ja tez różne opninie słyszałam, ale zdecydowałam iść i nie żałuję, wiadomo, że wszytskim się nie dogodzi. W ubiegłym miesiącu byliśmy na Rysiu, ale jakoś średnio mi się podobał, natomiast moje Kochanie było zachwycone, ale na testosteron chętnie bym się jeszcze raz wybrała  :brewki:

Offline żabcia_69
  • nowicjusz
  • *
Tylunia zaczela odliczac
« Odpowiedź #543 dnia: 12 Marca 2007, 00:00 »
Cytat: "della.bea"

Pozdrow Rycha i pogon go niech udostepni uwiecznione przez niego nasze zmagania z gotowaniem :los:

spoko jutro przyniose na zajęcia  :pijaki:  

ps: żaba szpieguje :blant:

Offline żabcia_69
  • nowicjusz
  • *
Tylunia zaczela odliczac
« Odpowiedź #544 dnia: 12 Marca 2007, 00:41 »
Cytat: tylunia

za to Rys byl na wyprawie w puszczy bukowej mialo byc krotko a bylo po samo binowo...z otarciem o dziki :los:

oj do PUSZCZY do PUSZCZY i focić wsio co się rusza lub dobrze leży w kadrze :tupot:

KOCHAM CIę MISIKU :przytul:  :uscisk:

Offline żabcia_69
  • nowicjusz
  • *
Tylunia zaczela odliczac
« Odpowiedź #545 dnia: 12 Marca 2007, 01:15 »
a to moje warchlaczki [tzw. pasiaki];) same powiedzcie moje drogie Panie czyż nie są piekne? Prawda Sylwuniu moja Kochaniutka Niuniu

hihi nie mogłem sie powstrzymac, jak już nadrobiłem braki to po prostu nie mogłem byc bierny;-) kocham moją Sylwunie bo jest najwspanialsza na świecie :uscisk:

ps: mam też filmik o tych dziczkach, jak by ktoś chciał to do Syluni-ups ale mi sie dostanie za zaśmiecanie wąteczku Syluni :pogrzeb:

hihi dobranoc pa

Offline met

• Młoda Żonka
  • Chuck Norris
  • Amor Vincit Omnia
  • data ślubu: [size=
Tylunia zaczela odliczac
« Odpowiedź #546 dnia: 12 Marca 2007, 07:11 »
Ryś :>

:hello:

Ech Tyluś, też bym się na film wybrała.

A co do butów.
Mnie dokładnie jak Słonko, nawet klapki i sandałki dają się we znaki na początku.
Mam wrażliwe stopy :P  :skacza:

Offline Maja

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • bono animo es
  • data ślubu: 28 sierpnia 2004r.
Tylunia zaczela odliczac
« Odpowiedź #547 dnia: 12 Marca 2007, 15:01 »
Kofana, ja tam mam nowe butki ale nóżki całe - chociaż plaster w torebce jest, w razie co ;)
Na film też mam chrapkę, bo - czy ktoś widział sztukę o tym samym tytule :?: jeśli tak to myślę, że film może być tylko lepszy :taktak:
Tańce były powiadasz...jejku, a ja tak dawno nie pląsałam :dno:

Offline tylunia
  • You are my person brand of heroine
  • Chuck Norris
  • Ludzie mają pewną wspanialą ceche. Zmieniają się.
Tylunia zaczela odliczac
« Odpowiedź #548 dnia: 12 Marca 2007, 21:33 »
Cytat: "Maja"
Na film też mam chrapkę, bo - czy ktoś widział sztukę o tym samym tytule

ja nie widzialam ale slyszalam ze extra :brawo_2:
film mnie powalil na kolana :los: z checia poszlabym jeszcze raz :skacza:

z pietami juz lepiej bo pomalu przestaje kulec ale wczoraj jeszcze byla masakra :dno:

hej żabcia_69, sliczne te Twje dziczki widze ze jestec wcoiaz z Nami :przytul:  :przytul:  :przytul:  :przytul:  :przytul:  :Zakochany:

buziaki

Offline tete

• "Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań."
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 2.06.2007
Tylunia zaczela odliczac
« Odpowiedź #549 dnia: 12 Marca 2007, 23:23 »
Tyluś czy ja Ci juz mówiłam że bedziesz miała małża z zajebistą fantazją??? :drapanie:
ale to pewnie juz wiesz...
na film moze sie wybierzemy jutro :brawo_2:
Cytat: "tylunia"
ale wczoraj jeszcze byla masakra  
zobacz kostki lodu przykałdane do pięt.Jak pracowałam na 'polonii' gdzie biegałam 16h na dobe na szpilach tylko to przynosiło mi ulgę...
Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań.

Offline sandrunia

• Chuck Norris
  • data ślubu: 18.08.2007
Tylunia zaczela odliczac
« Odpowiedź #550 dnia: 13 Marca 2007, 00:14 »
Mogła bym dostać na priva zdjęcia twojej sukni. Ciekawość mnie zżera. :D

Offline megan

• Chuck Norris
  • Miłość jak rewolucja - nie udaje się słabym.
  • data ślubu: 4 sierpnia 2007
Tylunia zaczela odliczac
« Odpowiedź #551 dnia: 13 Marca 2007, 00:21 »
wow jakie super dziczki  :skacza:  :skacza:

z pietami juz lepiej bo pomalu przestaje kulec ale wczoraj jeszcze byla masakra

nastepnym razem pewnie bedzie juz bezproblemowo - ja tak mam bynajmniej - masakra po pierwszym noszeniu a pozniej luuz  :los:

Offline tylunia
  • Chuck Norris
Tylunia zaczela odliczac
« Odpowiedź #552 dnia: 13 Marca 2007, 22:34 »
Cytat: "megan"
nastepnym razem pewnie bedzie juz bezproblemowo - ja tak mam bynajmniej - masakra po pierwszym noszeniu a pozniej luuz

mam nadzieje megan,  ja narazie nie moge na te butki pattrzec a tak mi sie podobaly :popija:
wiecie co za tydzien w srode mamy 3 lata razem ale szybko zlecialo :skacza:  :skacza:  :skacza:  :skacza:  :skacza:  :skacza:
jest to jedyna rocznica jako narzeczenstwo 2 poprzednie mielismy jako para a nastepne juz malzenstwo :los: do mnie chyba jeszcze to tak naprawde nei dociera :drapanie:  :brewki:  :brewki:  :brewki:

i ta piekna pogoda w szkole luz...najbardziej mecze sie tym nierobieniem bo jade na 12( dzisiaj ) gadam 1,5 godziny o slubie i wracam do domku ehhh :brawo_2:  

a jak sobie pomysle ze jeszcze 4 mieisace i wszystko sie zmieni bede po slubie z mezem... :blant: wow jak to brzmi, po studiach...i co dalej...kurcze drastyczne te zmiany i na raz...tzn w przeciagu paru dni...i co potem tego wciaz nie wiem :afro:  :drapanie: ale mi sie zebralo...eh... :przytul:  :popija:
buziaki

Offline Kllusia

• entuzjasta
  • data ślubu: 1.09.2007
Tylunia zaczela odliczac
« Odpowiedź #553 dnia: 13 Marca 2007, 23:05 »
i co potem tego wciaz nie wiem
- jak to co??? Małe żabciowo-tyluniowe różowiutkie  :skacza: dzieciaczki  :przytul:  :skacza:

Offline carlunia

• maniak
  • data ślubu: 10.02.2007 Cywilny~16.06.2007 Kościelny
Tylunia zaczela odliczac
« Odpowiedź #554 dnia: 13 Marca 2007, 23:08 »
Kllusia: :hahahaha:  :hahahaha:
Cytat: "Kllusia"
Małe żabciowo-tyluniowe różowiutkie :skacza: dzieciaczki :przytul: :skacza:

Offline SaTine

• ღ KM ღ
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 21.06.2008
Tylunia zaczela odliczac
« Odpowiedź #555 dnia: 13 Marca 2007, 23:11 »
tylunia, no kochana te trzy siódemeczki troche zmienią w twoim życiu.. ale napewno na dobre  :przytul:

Offline Maja

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • bono animo es
Tylunia zaczela odliczac
« Odpowiedź #556 dnia: 14 Marca 2007, 11:32 »
Trzy siódemki to podobno magiczna data ale i tak najważniejsze jest to, co Wy czujecie :taktak:

Offline Maniarka

• zapaleniec
Tylunia zaczela odliczac
« Odpowiedź #557 dnia: 14 Marca 2007, 13:04 »
:los:  melduje się w odliczanku  :hahahaha:
jak to mówia lepiej pózno niż wcale  :brewki:  no to teraz standardowo poproszę o zdjęcia sukieniusi  :blant:
mega pozdrowionka
P.S.
co do filmu to był naprawdę git - a te hasło o sakiewkach  :skacza:
 i rola Kota  :afro: odegrana rewelacyjnie  :los:
...ważne są tylko te dni, których jeszcze nie znamy...;)
http://www2.glitteryourway.com/img/glitteryourway-beeac9c9.gif

Offline tylunia
  • Chuck Norris
Tylunia zaczela odliczac
« Odpowiedź #558 dnia: 15 Marca 2007, 19:37 »
Cytat: "Maniarka"
rola Kota  odegrana rewelacyjnie

o tak to bylo swietne :skacza: moj R ledwo go poznal  :drapanie:

Maniarka,  :hello:  witam u mnie :brawo_2:

Trzy siódemki to podobno magiczna data

mam nadzieje ze dla nas bedzie poczatkiem szczescia :blant:

wiecie co w sprawach slubnych zastuj...nie liczac liczniczkow :mdleje:  ale pomalu klaruje sie sprawa z wyjazdem...patrzac na naszych znajomch i ich moznolna walke z terazniejszoscia i po plusach i minusach i perspektywie ze moze wrocimy( jak bedzie zle bardz pozniej jak troszke podrobimy zeby nie zyc tu na kredyt) to narazie jestesmy coraz blizej,....wyjazdu i :brewki:  ...chyba sie ciesze :drapanie:  :brewki:  :brewki:

buziaki

Maniarka, wysle ci suknie pozneij bo R u mnie siedzi :los:

Offline froogunia

• uzależniony
  • data ślubu: 16 września 2006r.
Tylunia zaczela odliczac
« Odpowiedź #559 dnia: 15 Marca 2007, 20:41 »
Hej Sylwciu  :los:  Dawno na forum nie zaglądałam...aż tydzień :hahahaha:  :hahahaha:  :hahahaha:
Równie gorąco polecam film TESTOSTERON uśmiałam się tak...to jest normalnie masakra :brewki: ........zlew Balladyny...krwiomocz...Żubry....etc.... film jest świetny...po obejrzeniu Rysia straciłam wiarę w polskie filmy ale Testosteron mi ją przywrócił  :skacza:

Zmian szykuje się tyle że szok :taktak: Tak troche też myślę nad wyjazdem...mój Mich bardziej intensywnie...choć ostatnio trochę jakby mniej o tym mówi :drapanie:  Narazie niech się uczy...a na prace tez nie narzekamy ale mimo to ciągnie za granicę..... :mdleje:
"wszystkie zwieŻęta są rUwne, ale świnie są rUwniejsze"
Orwell G. "Folwark Zwierzęcy"

Offline tete

• "Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań."
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 2.06.2007
Tylunia zaczela odliczac
« Odpowiedź #560 dnia: 15 Marca 2007, 22:38 »
Cytat: "urszula_k"
ale mimo to ciągnie za granicę.....
popieram w 100% (zreszta kazdy kto bywa umnie wie że tak 'bardzo ciągnie że mi małż przyszły dzien przed ślubem wróci" :skacza:  nie no-rozumiem.To świadomość lepszego jutra ciągnie
Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań.

Offline tylunia
  • Chuck Norris
Tylunia zaczela odliczac
« Odpowiedź #561 dnia: 15 Marca 2007, 23:33 »
Cytat: "tete"
To świadomość lepszego jutra ciągnie

dokladnie tete :mdleje: taka rzeczywistosc gdyby tu bylo dobrze nikt by nie wyjezdzal...smutne. :dno: ..gdzies wyczytalam ze Polska jest krajem bogatym bo Polacy wyjezdzaja zarabiaja i wydaja wlasnie w polsce jak wracaja...eh marna pociecha co :mdleje:

Hej Sylwciu  Dawno na forum nie zaglądałam...aż tydzień

ja pare dni i juz nie moge sie ogarnac tyle nowych odliczan itd...dzieki Ula ze do mnie zajrzalas...tak Testosteron daje nadzieje zaj...ty film :skacza:  :skacza:  :skacza:

Zmian szykuje się tyle że szok

dokladnie i trzeba to jakos zorganizowac eh :drapanie:  :brewki:  :brewki:

Offline megan

• Chuck Norris
  • Miłość jak rewolucja - nie udaje się słabym.
  • data ślubu: 4 sierpnia 2007
Tylunia zaczela odliczac
« Odpowiedź #562 dnia: 15 Marca 2007, 23:41 »
ja pare dni i juz nie moge sie ogarnac tyle nowych odliczan itd...d

ja w zasadzie jeden i szok  :mdleje: tyle postow  :mdleje: ech nei nadrobie zwlaszcza ze przez weekend malowanko domciu  :los:

Offline asiaItomek

• zapaleniec
  • data ślubu: 21.07.2007
Tylunia zaczela odliczac
« Odpowiedź #563 dnia: 16 Marca 2007, 00:07 »
a ja dopiero zaczęłam wchodzić w odliczanka, witam Tylunia na Twoim  :przytul: . Tyle tu do poczytania.... a wstep piekny. Będę zaglądać częściej, obiecuję.  :hello:
Asia i Tomek

Offline tylunia
  • Chuck Norris
Tylunia zaczela odliczac
« Odpowiedź #564 dnia: 16 Marca 2007, 14:12 »
asiaItomek, dziekuje i zapraszam :hello:
narazie mam maly przestuj... :drapanie: kurcze jestem zalatana ale nie chodzi o slub tylko ostatnio o szkole...biurokracja...wiec robilam glupie 2 tabelki do mojej pracy a Pan Promotor na moj widok powiedzial...nie dzis ( czwartek) to pytam kiedy...a on w przyszlym tygodniu i po co siedzialam do 3 w nocy nad nimi moglam sie wyspac i nie jechac tak daleko ehhh :mdleje:
dobra nie marudze choc pogoda sie popsula :dno: do bani
jutro w domku mam dzampreze tata Zbigniew i dziadek Jozef w jedym domu to za duzo nie myslicie :drapanie: kiedys babcia z mama szalaly i robily 2 imprezki jedna po drugiej (17.03 i 19.03)a teraz juz razem :skacza: juz lepiej :skacza:

a tak w ogole to dlaczego zadna forumka nie wychodzi za maz w marcu przeciez jest r i bymsy mieli jakas relacje. :brewki: ..jejku chyba marudze :drapanie:

a dzis poradnia ciekawe czego sie dowiemy...mi starczyl tamten raz  :mdleje: ale napisze Wam zaraz jak bedzie cos smiesznego :los:

oooo cos fajnego dostalam esa ze moja kuzynka ze Starachowic dostala juz nasze zaproszenie na ślub :skacza:  ale sie ciesze czyli zaproszenia w Polsce juz podochodzily :brawo_2:  :brawo_2:
zostal jeszcze szczecin i znajomi no i R rodzina ale on zalatwi to w Swieta... :brewki:  :brewki:  wiecie co ja nie dostawalam tak wczesnie zaproszen ale mamy takie czasy ze wszyscy chca wczesniej aby wiedziec zalatwiac w pracy wolne czy zjechac wczesniej z zagranicy :skacza:

moze moja ulubiona ciocia przyjedzie ale sie ciesze narazie jest moze...ale bylo w ogole wiec juz jest lepiej :los:

i cos jeszcze czy ja kiedys nadrobie posty :mdleje: wiec dochodze do 1 powiadomienia jak skoncze to mam 8  :mdleje: potrzebuje jakiegos dnia tylko na forum :drapanie:  :drapanie:

buziaki :przytul:

Offline Maja

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • bono animo es
Tylunia zaczela odliczac
« Odpowiedź #565 dnia: 16 Marca 2007, 14:30 »
tylunia, no to zaszalałaś..ops konkretny :hahahaha: z promotorem i tak źle nie masz - mojego małża promotor zgubił prace :los: aaa ja też mam Józia w domu - tatuś będzie świętował, tylko muszę podpytać czy w weekend czy po :drapanie:
W poradni nie dowiesz się nic nowego, chyba że...np. że prezerwatywy powodują bezpłodność ;)
Zaproszenia faktycznie dośc szybko rozsyłacie :drapanie: my wysyłaliśmy w maju :drapanie: a o nadrabianiu postów to mi nawet nie mów :mdleje:

Offline Kllusia

• entuzjasta
  • data ślubu: 1.09.2007
Tylunia zaczela odliczac
« Odpowiedź #566 dnia: 16 Marca 2007, 21:54 »
zadna forumka nie wychodzi za maz w marcu przeciez jest r i bymsy mieli jakas relacje
- Tyluniu, bo jest post i przed Wielkanocą w kościele śłubów sie nie udziela  :przytul:
A z odliczankami to, niestety, jak jednego dnia nie poczytasz, to potem juz amba  :mdleje: dnia brakuje, bz wszystko ogarnąć  :ekxpert:

Offline dorka_9

• uzależniony
  • data ślubu: 30 sierpnia 2008
Tylunia zaczela odliczac
« Odpowiedź #567 dnia: 16 Marca 2007, 21:59 »
Super data :skacza: zazdroszczę ci że to już w tym roku.gratulacje :skacza:

Offline tylunia
  • Chuck Norris
Tylunia zaczela odliczac
« Odpowiedź #568 dnia: 18 Marca 2007, 11:36 »
Cytat: "dorka_9"
Super data

dziekuje dorka_9,
Zaproszenia faktycznie dośc szybko rozsyłacie

tez tak uwazam ale chyba tylko ja ( u mnie w rodzinie) :drapanie:
Cytat: "Kllusia"
A z odliczankami to, niestety, jak jednego dnia nie poczytasz, to potem juz amba  dnia brakuje, bz wszystko ogarnąć

dokladnie np od paru dni juz nie nadazam :mdleje: i jest coraz gorzej... :dno:

a czy wczoraj tez Wam forum szwankowalo :drapanie: kurcze jakos tak bywa ze moge nadrabiac watki wweekendy a wtedy nie mozna wejsc wrrr pewnie jakies przeciazenia :mdleje:  :afro:

oki a teraz pomarudze widzicie ta pogode :pogrzeb: wrrr

oki a teraz skrot bylismy w poradni i bylo calkiem symatycznie :los: Pani pieknie mowila o dzieciach itd...np ze mozna odkladac chec posiadania ze wzgledu na mieszkanie czy finanse tylko nie mozna z wygody :skacza:  luzik gdyby Pani znala moj poglada na to ze dzieci jak najbardziej ...ale nie moje :blant:
w ogole to mila niespodzianka bo zaliczyla nam to jao 2 spotkania czyli koniec :skacza:  :skacza:  :skacza:  :brawo_2:  :brawo_2: to bylo najlepsze z calych spotkan wiec juz mamy poradnie za soba siuper...a no i byla bezplatna :drapanie:

na to spotkanie z Nami przyszedl moj kolega co robilismy razem nauki i jego dziewczyna przyszli nie umowieni i dzieki R( bo przelozyl ta wizyte) trafili i tez juz maja z glowy :los: fajnie :skacza:

a wczoraj byla imprezka  :afro: w domku tata i dziadek imieninowali sie i byl najlepszy moment jak skakal Malysz a goscie wchodzili...wiec jakby to zobrazowac wzieli kwiaty od gosci i zostawili ich w przedpokoju a sami siup do pokoju i patrza w tv na Malysza :mdleje: to bylo dobre wszyscy co juz siedzieli to w smiech :hahahaha:
a w ogole to jakos duzo nas bylo :drapanie:  :brewki:  :brewki:  :brewki:

ooo i wczoraj z R robilismy foty do dyplomow :brewki: rany jak to zlecialo...i dalej leci halo niech to sie zatrzyma(liczniczki) bo do slubu malo :los: fajnie ale przed praca mgr i obrona :mdleje:

ps. ogladalam wczoraj tv i tak w niani byla scena lozkowa...w kryminalnych tez...a pozniej na tvn style ogladam serial o 22 w soboty i uwaga tam tez 3 pary sceny lozkowe :mdleje: czy ja nie powinnam ogladac tv :drapanie: oki ale sie napisalam...jak  odbierzemy foty zrobie scan i wam poklaze...eh ciekawa jestem jak wyszly :skacza:

Offline tylunia
  • Chuck Norris
Tylunia zaczela odliczac
« Odpowiedź #569 dnia: 18 Marca 2007, 11:44 »
a teraz R ulubiona fotka(gicior) jest to zdjecie z wykladu przedmiotu co sie nazywa Lowiectwo :przytul: zainteresowanie zadne przedmiot na obecnosc...wtedy na 2 rzedy mielismy gazetki i ulotki slubne w 1 rzedzie siedzialysmy 3 przyszle panny mlode i do tego 2 z 07.07.07 :blant:

hehe zdagnijcie ktora to ja  :brewki:  :brewki:  :brewki: