Super data
dziekuje
dorka_9,
Zaproszenia faktycznie dośc szybko rozsyłacie
tez tak uwazam ale chyba tylko ja ( u mnie w rodzinie)
A z odliczankami to, niestety, jak jednego dnia nie poczytasz, to potem juz amba dnia brakuje, bz wszystko ogarnąć
dokladnie np od paru dni juz nie nadazam

i jest coraz gorzej...
a czy wczoraj tez Wam forum szwankowalo

kurcze jakos tak bywa ze moge nadrabiac watki wweekendy a wtedy nie mozna wejsc wrrr pewnie jakies przeciazenia
oki a teraz pomarudze widzicie ta pogode

wrrr
oki a teraz skrot bylismy w poradni i bylo calkiem symatycznie

Pani pieknie mowila o dzieciach itd...np ze mozna odkladac chec posiadania ze wzgledu na mieszkanie czy finanse tylko nie mozna z wygody

luzik gdyby Pani znala moj poglada na to ze dzieci jak najbardziej ...ale nie moje
w ogole to mila niespodzianka bo zaliczyla nam to jao 2 spotkania czyli koniec

to bylo najlepsze z calych spotkan wiec juz mamy poradnie za soba siuper...a no i byla bezplatna
na to spotkanie z Nami przyszedl moj kolega co robilismy razem nauki i jego dziewczyna przyszli nie umowieni i dzieki R( bo przelozyl ta wizyte) trafili i tez juz maja z glowy

fajnie
a wczoraj byla imprezka

w domku tata i dziadek imieninowali sie i byl najlepszy moment jak skakal Malysz a goscie wchodzili...wiec jakby to zobrazowac wzieli kwiaty od gosci i zostawili ich w przedpokoju a sami siup do pokoju i patrza w tv na Malysza

to bylo dobre wszyscy co juz siedzieli to w smiech
a w ogole to jakos duzo nas bylo
ooo i wczoraj z R robilismy foty do dyplomow

rany jak to zlecialo...i dalej leci halo niech to sie zatrzyma(liczniczki) bo do slubu malo

fajnie ale przed praca mgr i obrona
ps. ogladalam wczoraj tv i tak w niani byla scena lozkowa...w kryminalnych tez...a pozniej na tvn style ogladam serial o 22 w soboty i uwaga tam tez 3 pary sceny lozkowe

czy ja nie powinnam ogladac tv

oki ale sie napisalam...jak odbierzemy foty zrobie scan i wam poklaze...eh ciekawa jestem jak wyszly