Autor Wątek: Gemini zaczyna odliczać  (Przeczytany 82840 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline carlunia

• maniak
  • data ślubu: 10.02.2007 Cywilny~16.06.2007 Kościelny
Gemini zaczyna odliczać
« Odpowiedź #1020 dnia: 12 Kwietnia 2007, 19:59 »
Cytat: "megan"
carlunia napisał/a:   
Ze swojej strony tez zapraszam tylko takie osoby, ktore przedewszystkim znam i chce na weselu widziec. Nie zapraszam krewnych, ktorych w zyciu nie widzialam tylko dlatego, ze tak wypada.

to tak jak ja - ale u Pawla niestety bylo a co wujek Zbyszek nie no jak to .... ech no i dalam se chlopa urobic bo by mnie zaszczekali :mdleje: :mdleje:

P. rodzice maja to samo. Jeszcze pol biedy gdyby wymyslali tych gosci wtedy jak byla robiona lista gosci czyli w tamtym roku jakos we wrzesniu a nie na 2 miesiace przed slubem. Dobrze ze zamowilismy pare zaproszen wiecej bo bylby problem :mdleje:

Offline megan

• Chuck Norris
  • Miłość jak rewolucja - nie udaje się słabym.
  • data ślubu: 4 sierpnia 2007
Gemini zaczyna odliczać
« Odpowiedź #1021 dnia: 12 Kwietnia 2007, 23:26 »
hmmm moze ja jakas dziwna jestem - ale jakby nie bylo przykro mi nie jest Lisa moja psiapsiola z porzedniej pracy nie przyjedzie, wiem ze moze byc problem dla Agatki - w czerwcu porod a jest samotna mama i niewiadomo co wyjdzie - licze sie z tym ze z moich przyjaciol pare osob odpadnie ale jakos nie biore tego do siebie  :drapanie:

przymiarka - Gemini kochana mysle ze w salonie ci pstrykna foteczke  :los: super by bylo  :los:

Offline tylunia
  • You are my person brand of heroine
  • Chuck Norris
  • Ludzie mają pewną wspanialą ceche. Zmieniają się.
Gemini zaczyna odliczać
« Odpowiedź #1022 dnia: 13 Kwietnia 2007, 00:52 »
Gem czekamy na fotki :brawo_2:
ps.zawsze jest przykro jak ktos odmawia zwlaszcza ze to nie Te osoby o ktore bylismy pewni ze beda :popija:

Offline Gemini
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.06.2007
Gemini zaczyna odliczać
« Odpowiedź #1023 dnia: 13 Kwietnia 2007, 11:02 »
Cytat: "oosta"
Cytat: "SaTine"
napewno jak poprosisz to jakąś foteczkę pstrykną.. powiedz paniom że my tu niecierpliwie czekamy na foty

na pewno..bierz koniecznie aparat  :tupot:  :tupot:  :tupot:

Monia, pisałaś na stronie wcześniejszej, że czekasz na dokumenty z USC 2 tygodnie..co to za dokumenty :?: zaczynam się bać, że o czymś nie wiem i coś przegapię..ja dziś załatwiłam odpis aktu urodzenia, ale to od ręki..

Akty chrztu to owszem od ręki, a w USC mamy dostac ten papier, który daje się księdzu, a on go później wypełnia i odsyła ( bo mamy ślub konkordatowy) w USC powiedzieli, że ten papier można dostarczyc księdzu nawet dzień przed ślubem i że mamy czekac dwa tygodnie, za to ksiądz mówi, że bez tego papieru mamy nie przychodzic i kazał przyjśc po 20 kwietnia :mdleje:

Mówię Wam, sama już nie wiem co robic

Ponoc nauki są w dwa pierwsze weekendy maja, ale w kościele gdzie proboszcz należy do gatunku tych nawiedzinych ( wiem, bo to kiedyś była moja parafia) i już się boję

Aparat na przymiarkę wezmę, mam nadzieję, że chociaż jedną fotkę mi panie pstrykną

Wiecie co, mam taką przykrą sytuację w rodzinie. Mam wujka(bardzo bliska rodzina), który kiedyś pokłócił się z moim chrzestnym i moimi dziadkami, nie odzywają się już kilka lat. Ponieważ ja się z nimi nie kłóciłam, a jest to bliska rodzina postanowiłam zaprosic na wesele ich, ich syna i wnuczkę. Zadzwoniłam trzy dni temu zapytac kiedy można ich zastac, bo chciałabym przyjechac zaprosic ich na wesele. Ciocia pwiedziała, że nardzi się z wujkiem kiedy będą w domu i wieczorem oddzwoni :neutral: Nie zadzwonila do tej pory. Nie wiem co robic. Dzwonic jeszcze raz, czy dac spokój, bo poczułam się totalnie zignorowana

A wogóle odpadają nam kolejne osoby. Z naszych 120 osób zrobiło się w tej chwili 72 :nerwus: , co prawda kilka osób ma jeszcze potwierdzic, ale jakoś wydaje mi się, że nie przyjdą

Idę sobie poolewac tą sprawę

Offline met

• Młoda Żonka
  • Chuck Norris
  • Amor Vincit Omnia
  • data ślubu: [size=
Gemini zaczyna odliczać
« Odpowiedź #1024 dnia: 13 Kwietnia 2007, 11:17 »
Moniś, spoko.
70 osób to i tak sporo.
A koszty się przez to zmniejszą.
Nie ma tego złego.
No i nic na siłę przecież. Będzie dobrze  :przytul:

Offline Gemini
  • Chuck Norris
Gemini zaczyna odliczać
« Odpowiedź #1025 dnia: 13 Kwietnia 2007, 11:22 »
Tylko mi się wydaje, że będzie nas tak malo, że się po sali będziemy gonic :hahaha:

Ale wiem jedno, wódki nie zabraknie, bo kupiliśmy licząc na 120 osób :hahaha:

Offline tylunia
  • You are my person brand of heroine
  • Chuck Norris
  • Ludzie mają pewną wspanialą ceche. Zmieniają się.
Gemini zaczyna odliczać
« Odpowiedź #1026 dnia: 13 Kwietnia 2007, 11:28 »
Gem no nieciekawie...mysle ze moze ciocia zapomniala :drapanie: moze jeszcze oddzwonia  :brewki: wiesz moze biora pod uwage ze na Weselu bedzie Druga strona sporu :dno:  sama nie wiem co o tym myslec bo te sytualcje jak dla mnie sa chore...np ze jak starzy sie kloca to wciagaja w to dzieci... :drapanie: szczerze powiem ze mysle ze przyjma Ciebie ale pewnie nie przyjda smutne ale prawdziwe :mdleje:

uch juz Wam zostalo 72 osoby :mdleje: szybko wiesz co a nie masz listy rezerwowej...a jak nie to nie przynajmniej bedziesz wiedziala ze Masz wokol siebie kochajacych ludzi ktorzy chca byc z Toba Tego Dnia nie liczy sie ilosc ale jakosc :przytul:  :przytul:  :przytul:  :przytul:  Trzymaj sie Kochana :przytul:  :przytul:  :przytul:

Offline SaTine

• ღ KM ღ
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 21.06.2008
Gemini zaczyna odliczać
« Odpowiedź #1027 dnia: 13 Kwietnia 2007, 11:30 »
Gemini, napewno będzie świetna zabawa czy to 120 osób czy 70. Są tacy co mają wesele na 50 osób i super się bawią.

A za te koszty co wam się zwróca możecie kupić jakąś wycieczkę na miesiąc miodowy np  :brewki:

Offline Gemini
  • Chuck Norris
Gemini zaczyna odliczać
« Odpowiedź #1028 dnia: 13 Kwietnia 2007, 11:33 »
Tyluniu właśnie zaprosiliśmy już ludzi z listy rezerwowej

20 osób odpadło nam z powodu przebywania za granicą, połowa znajomych nam wyemigrowała, no i większośc powiedziała wprost, że nie przyjedzie

A reszta, to już wiadomo, o pogrzebie wujka Wam mówiłam, teraz ta sytuacja z tą ciocią, jestem na 99% pewna, że nawet jeśli do nich pojedziemy, to i tak oni nie przyjdą

Offline Gemini
  • Chuck Norris
Gemini zaczyna odliczać
« Odpowiedź #1029 dnia: 15 Kwietnia 2007, 13:46 »
Nie mogę się już doczekac wtorku :skacza:

Bardzo jestem ciekawa jak będzie wyglądała moja suknia w bieli :skacza:

Offline anelle82

• uzależniony
  • data ślubu: 13.10.2007r, godz.16
Gemini zaczyna odliczać
« Odpowiedź #1030 dnia: 15 Kwietnia 2007, 14:12 »
Cytat: "Gemini"
Bardzo jestem ciekawa jak będzie wyglądała moja suknia w bieli

Ja też czekam z niecierpliwością :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:  :tupot:

Offline Gemini
  • Chuck Norris
Gemini zaczyna odliczać
« Odpowiedź #1031 dnia: 16 Kwietnia 2007, 23:06 »
Udało nam się dziś spisac protokół i dac na zapowiedzi w obu kościołach

Będą wygłaszane w tą i następną niedzielę :skacza:

A nauki będą w 2,3 i 4 piątek miesiąca, czyli skończymy je pod koniec maja :mdleje:

A jutro przymiarka

Nie mogę się doczekac, ale jednocześnie się boję, że jednak mi się suknia nie spodoba :oops:

Offline megan

• Chuck Norris
  • Miłość jak rewolucja - nie udaje się słabym.
  • data ślubu: 4 sierpnia 2007
Gemini zaczyna odliczać
« Odpowiedź #1032 dnia: 16 Kwietnia 2007, 23:11 »
A jutro przymiarka

Nie mogę się doczekac, ale jednocześnie się boję, że jednak mi się suknia nie spodoba

ej no cos ty - skarbie bedzie boska a ty w niej ... ufff ksiezniczka istna  :skacza:  :skacza: ja chce zdjecia  :tupot:  :tupot:  :tupot:

Offline Gemini
  • Chuck Norris
Gemini zaczyna odliczać
« Odpowiedź #1033 dnia: 16 Kwietnia 2007, 23:19 »
Świadkowa zapowiedziała, że zwolni się jutro z pracy, żeby do mnie dojechac :hahaha: tak, że chyba jakaś foteczka będzie

A wogóle nie chcę zapeszac, ale u mojej mamuni nastąpiło chwilowa poprawa stanu zdrowia, w dwóch miejscach zaczęły odrastac jej włoski, na razie kropla w morzu, ale tak ogromnie się cieszę :jupi: Bardzo bym chciała, żeby było coraz lepiej, dośc już problemów

Offline ewak
  • bywalec
Gemini zaczyna odliczać
« Odpowiedź #1034 dnia: 17 Kwietnia 2007, 04:18 »
Nie mogę się już doczekac wtorku

No to dzisiaj. Nie zapomnij zabrac apartu (upewnij sie ze batreia naladowana)! Czekam niecierpliwie na wrazenia z przymiarki :taktak:

I ciesze sie bardzo poprowa stanu zdrowia Twojej Mamci (tfu, tfu, tfu przez lewe ramie). Oby tak dalej!
Siumao - rocznik 2006, mala, ekonomiczna, naped na 4 lapy, awangardowa laciata tapicerka, serwisowana u autoryzowanego weta, pieknie sie prowadzi na smyczy.

Offline Gemini
  • Chuck Norris
Gemini zaczyna odliczać
« Odpowiedź #1035 dnia: 17 Kwietnia 2007, 08:35 »
Bateria naładowane, aparat naszykowany

Za godzinę wychodzę z domu

A denerwuję się jakbym miała dziś brac ślub :hahahaha:

Offline SaTine

• ღ KM ღ
  • Chuck Norris
Gemini zaczyna odliczać
« Odpowiedź #1036 dnia: 17 Kwietnia 2007, 09:56 »
Gemini, czekamy niecierpliwie tu na ciebie , razem z foteczkami oczywiście  :skacza:

Offline Gemini
  • Chuck Norris
Gemini zaczyna odliczać
« Odpowiedź #1037 dnia: 17 Kwietnia 2007, 12:08 »
Jestem

Fotki się ładują :skacza:

Offline Gemini
  • Chuck Norris
Gemini zaczyna odliczać
« Odpowiedź #1038 dnia: 17 Kwietnia 2007, 12:14 »
Oto ja

Suknia nadal do zmniejszenia, bo halka jest za długa i w biuście ogólnie za szeroka, ale moja suknie wygląda tak

I jak?

Offline sandrunia

• Chuck Norris
  • data ślubu: 18.08.2007
Gemini zaczyna odliczać
« Odpowiedź #1039 dnia: 17 Kwietnia 2007, 12:18 »
Sukienka śliczna i świetnie w niej wyglądasz  :brawo_2:  i bardzo ciesze się że z mamusią lepiej  :przytul:

Offline belonka
  • zapaleniec
Gemini zaczyna odliczać
« Odpowiedź #1040 dnia: 17 Kwietnia 2007, 12:24 »
Slicznie i jaka ty juz opalona a ja taki bladziuch pojde!! swietne te drapowania jak juz pislam kocham takie bogate sukienki, :skacza:

Offline Gemini
  • Chuck Norris
Gemini zaczyna odliczać
« Odpowiedź #1041 dnia: 17 Kwietnia 2007, 12:26 »
Dziękuję Wam kochane :uscisk:

A mnie się wydaje cały czas, że opalenizny jeszcze nie widac :skacza:

Offline tete

• "Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań."
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 2.06.2007
Gemini zaczyna odliczać
« Odpowiedź #1042 dnia: 17 Kwietnia 2007, 12:34 »
:mdleje:  :mdleje:  :mdleje:  :mdleje:  :mdleje:  :mdleje:  :mdleje:  :mdleje:
pieknie pięknie pięknie!!!ależ Ty będziesz cudna panną młodą!!!!!!! powiedz czy ta biżu zostaje? i co na główce planujesz???? :skacza:
Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań.

Offline **sloneczko**

• maniak
  • data ślubu: 02-05-2007
Gemini zaczyna odliczać
« Odpowiedź #1043 dnia: 17 Kwietnia 2007, 12:37 »
I jak?

fiu fiu :brewki: pięknie  :brawo_2:  :brawo_2:

Offline Gemini
  • Chuck Norris
Gemini zaczyna odliczać
« Odpowiedź #1044 dnia: 17 Kwietnia 2007, 12:38 »
Tetuś dzięki :przytul:

Bardzo mi zależało m.in. właśnie na Twojej opinii

Biżu została kupiona w styczniu i założyłam ją tak na próbę, panie w salonie powiedziały, że bardzo im się podoba i już nic swojego nie będą mi proponowac

Na głowie będzie welon, ale dopiero mi go zamówiły, bo będzie obszyty nitką, taką jak mam w koronce, będą też rękawiczki, ale też dopiero mi zamówiły

Na głowie planuję też z tyłu żywy kwiat, ale kwiatowi sprzeciwia się mój M., tak więc sprawa kwiatka jest nadal otwarta, poczekam co na niego powie fryzjerka

Offline tete

• "Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań."
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 2.06.2007
Gemini zaczyna odliczać
« Odpowiedź #1045 dnia: 17 Kwietnia 2007, 12:44 »
Tetuś dzięki  
alez nie ma zaco!!!!!!!ino prawde mówie ze jak modelka się prezentujesz od co! aczemu Małż sie sprzeciwia? :drapanie:  kwiatkowi na główce(moim zdaniem potem jak się firanke(znaczy welon  :skacza: ) ściągnie to kwiat zacnie wygląda...faktem jest ze nie zawsze pasuje ale zrób fryz wetknij badylka  a  my se popatrzymy..najwazniejsze cobyś Ty się dobrze w tym czuła!!!!!!!!!!
Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań.

Offline SaTine

• ღ KM ღ
  • Chuck Norris
Gemini zaczyna odliczać
« Odpowiedź #1046 dnia: 17 Kwietnia 2007, 12:57 »
Gemini, śliczna !!!!!!!!!! :mdleje:  Przecudnie wyglądasz... sukienka jakby stworzona specjalnie dla ciebie !!!! No i ślicznie opalona jesteś!  :skacza:

Offline belonka
  • zapaleniec
Gemini zaczyna odliczać
« Odpowiedź #1047 dnia: 17 Kwietnia 2007, 12:58 »
Cytat: "tete"
zrób fryz wetknij badylka a my se popatrzymy..najwazniejsze cobyś Ty się dobrze w tym czuła
 ja sobie niewyobrazam panny mlodej bez kwiecia we wlosach to bylo moim marzeniem i nie tam taki stuczniak tylko prawdziwy taki jak w bukiecie  pozniej jak juz sie sciagnie welonik to glowka taka biedna zostaje mozna jeszcze miec diademik ....ja tam nie wtajemniczam co bede miec na glowie i tak mowi ze zrobie jak bede uwazac  ja mu we wszystkim bede sie podobac jak mowi.

Offline Anogete
  • zapaleniec
Gemini zaczyna odliczać
« Odpowiedź #1048 dnia: 17 Kwietnia 2007, 13:58 »
sukienka BOMBA!!!!!  :brawo_2:  :brawo_2:  :brawo_2:  naprawde rewelka pieknie w niej wyglądasz!!!!! z reszta ładnemu we wszystkim ładnie!!!!  a co!!!!!!!
Jest jak jest, nie jak powinno być ;)

[img]http://ticker.7910.org

Offline kuchasia

• Szczęśliwa Pani W.:)
  • Chuck Norris
  • Lenka-Nasz Największy Skarb...
  • data ślubu: 21.04.2007 godz.18.00 Sak
Gemini zaczyna odliczać
« Odpowiedź #1049 dnia: 17 Kwietnia 2007, 14:22 »
Slicznie wygladasz w sukience a co do opalenizny to jakl dla mnie super,nie jestes spalona atylko naturalna opalenizna jak dla mnie super:)Po prostu pieknie :skacza: