Autor Wątek: Gemini zaczyna odliczać  (Przeczytany 81204 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline katarzyna_84

• Chuck Norris
  • Razem od 2-8-2000
  • data ślubu: 2.8.2008
Gemini zaczyna odliczać
« Odpowiedź #600 dnia: 13 Lutego 2007, 21:01 »
Cytat: "rajdowka"
Gemini, wiem ze to trudne i moze mala pociecha.. ale to tylko wlosy

Masz rację, ale zdrowie psychiczne tez jest ważne, a kobieta jeśli chodzi o wygląd to wrażliwa jest wiadomo... ale zawsze można się pocieszać, że nie jest gorzej, tu racja.

Offline kuchasia

• Szczęśliwa Pani W.:)
  • Chuck Norris
  • Lenka-Nasz Największy Skarb...
  • data ślubu: 21.04.2007 godz.18.00 Sak
Gemini zaczyna odliczać
« Odpowiedź #601 dnia: 13 Lutego 2007, 21:08 »
Gemini jestesmy z Toba i z Twoja mamcia,to okropne ze ja to spotkalo.Napewno nie jest latwo ale trzeba sie cieszyc ze zyje ze macie siebie...
Czy ta choroba dotyczy glownie wlosow czy jeszcze cos sie dzieje bo pierwsze slysze...

Offline megan

• Chuck Norris
  • Miłość jak rewolucja - nie udaje się słabym.
  • data ślubu: 4 sierpnia 2007
Gemini zaczyna odliczać
« Odpowiedź #602 dnia: 13 Lutego 2007, 21:32 »
Gemini -  trzymajcie sie cieplutko z mama, wiem co to znaczy bo w 2001 bralam leki po ktorych wyszlo mi 2/3 wlosow nie bylo to lysienie plackowate ale wlosy zrobily sie bardzo rzadkie i lamliwe i mysie  :mdleje:  i przez 2 lata nosilam jeza na 1 cm max  :dno: dla kobiety to okropne, ale milosc i cieplo i oddanie pomagaja

Offline tete

• "Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań."
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 2.06.2007
Gemini zaczyna odliczać
« Odpowiedź #603 dnia: 13 Lutego 2007, 21:33 »
Gem jakbys potrzebowa....wal jak wdym domnie. :uscisk:  :uscisk:  :uscisk:  :uscisk:
będzie dobrze!!!!musi być :uscisk:
Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań.

Offline anowi

• forumowicz
Gemini zaczyna odliczać
« Odpowiedź #604 dnia: 13 Lutego 2007, 22:26 »
Monik  :przytul:  wiem, że jest Ci bardzo trudno...

I mimo, że chodzi "tylko" o włosy, to ciezka sytuacja - bo dotyczy osoby, tak ważnej, którą bardzo kochasz...
Trudno tu cokolwiek powiedzieć na pocieszenie... :(

Będę Was wspierać dobrymi myślami  :przytul:

Wiesz, ja mam przyjaciółkę. Jest w naszym wieku.
Znamy się od prawie 6 lat, przyjaźnimy od 5. Studiowałysmy razem.
Ania to świetna dziewczyna. Pogodna, wesoła, zawsze gotowa by pomóc, dąży do swoich celów, chociaż wiele przeszkód napotyka... A jaką ma intuicję!! :) To taka dobra dusza.
Niedawno, w lipcu, wyszła za mąż. 10 stycznia urodziła córeczkę. Ma wspaniałą rodzinę :)
Układa jej się bardzo dobrze.

I wszystko byłoby super, gdyby nie jeden "mały" problem...
Ania nie ma włosów.
Wypadły jej, gdy miała 8 lat. Nie wiadomo dlaczego, przyczyny nie są znane, chociaz leczyła sie już w tylu miejscach, że samej jej cieżko zliczyć. Diagnozy nie ma.
Od dzieciństwa nosi perukę.
Ania jest z tym pogodzona. Martwi sie tylko, żeby Karolinka, ich córeczka, nie odziedziczyła tego po niej...

Po co Ci to piszę...?
Nie wiem w sumie...
Może po to, żeby Ci pokazać, że można z tym normalnie żyć... Choć wiem, potrzeba czasu na przywyknięcie do choroby.

Ale ja mam nadzieje, że to się cofnie Monik  :przytul:  Że wszystko dobrze sie skończy. Że choroba pójdzie precz!!
Będę trzymać kciuki i codziennie rozmawiać o tym z Tym Kimś na Górze  :przytul: On przecież potrafi pomóc we wszystkim :)

Offline Gemini
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.06.2007
Gemini zaczyna odliczać
« Odpowiedź #605 dnia: 13 Lutego 2007, 23:19 »
Dziewczyny kochane dziękuję :przytul:

Teraz znów ryczę, ale ze wzruszenia

Wzruszyłam się, ze jesteście takie kochane, tak potraficie podnieś na duchu :przytul: Bardzo Wam dziękuję

Czy ta choroba dotyczy glownie wlosow czy jeszcze cos sie dzieje bo pierwsze slysze...

Kuchasiu to jest w tej chorobie najlepsze, że nie ma żadnych innych zagrożeń, fizycznie jest wszystko ok. Jedyne co mamie teraz dolega, to niedobór żelaza, ale ogólnie wyniki ma dobre.

W najostrzejszej odmianie choroby może stracic włosy na głowie, brwi, rzęsy. Choroba ta ma charakter nawrotowy, nawet jeśli włosy odrosną, mogą wypaśc znów

Lekarz zdiagnozował łysienie plackowate na skutek bardzo silnego stresu. Mama miała taką przykrą sytuację w pracy kilka miesięcy temy, przez te kilka miesięcy żyła naprawdę w ogromnym stresie, to najprawdopodobniej właśnie efekt

Dziewczynki kochane jedyne o co mogę Was prosic, to o pozytywne fluidy, wierzę, że takie kciuki i pozytywne myśli mogą zdziałac cuda. Mamusia idzie w poniedziałek do lekarza na kontrolę, zobaczymy czy zmieni leki, maści. Modlę się, żeby dała nam jakiś cień nadziei, że wszystko będzie dobrze

Iwonko ja cały czas dziękuję Bogu, że to nic gorszego, wiem, że ludzie cierpią na takie choroby, że takie łysienie to naprawdę nic. Cieszę się, ze mam mamę przy sobie, że mogę z nią rozmawiac, przytulic się

Tylko serce mi pęka kiedy widzę jej smutne oczy i gdybym mogła oddałabym jej moje własne włosy, żeby tylko już nie była smutna, żeby przestała się wstydzic, żeby znów była moja dawną uśmiechniętą mamusią :cry:  :cry:  :cry:  :cry:

Offline ewak
  • bywalec
Gemini zaczyna odliczać
« Odpowiedź #606 dnia: 14 Lutego 2007, 04:38 »
Tak sobie mysle Gemini, ze skoro :
Cytat: "Gemini"
Lekarz zdiagnozował łysienie plackowate na skutek bardzo silnego stresu.

to warto by bylo dostarczyc mamie milych przezyc. Bo wprawdzie stres w pracy minal, ale prawdopodobnie teraz oddzialuje na nia stres traconych wlosow. Mysle o drobiazgach poprawiajacych humor: karteczce samoprzylepnej z kilkoma milymi slowami podrzuconej gdzies po kryjomu; rozy kupionej bez okazji; wyslaniu niespodziewanego smsa; wyciagnieciu mamy do kina; kupienu Jej rurki z kremem, ksiazki, ktora zawsze chciala przeczytac. Wiesz, robienie rzeczy, ktore pozwola sie mamie usmiechnac i pokaza Jej jak mocno Ja kochasz.

Poza ty przytulam Was obie mocno i zycze duzo sil.
Siumao - rocznik 2006, mala, ekonomiczna, naped na 4 lapy, awangardowa laciata tapicerka, serwisowana u autoryzowanego weta, pieknie sie prowadzi na smyczy.

Offline rajdowka

• Chuck Norris
Gemini zaczyna odliczać
« Odpowiedź #607 dnia: 14 Lutego 2007, 08:43 »
Gemini, popatrz na tyle osob, kobiet ktore przechodzily leczenie raka.. tez stracily wlosy - wiem, ze im odrosna i to jest wieksze pocieszenie ale .. np babka ktora gra w M jak Milosc - w peruce - wyglada super i czy ktos poznal ze to wlasnie to?

wiem ze moze jestem malo delikatna.. ale po prostu zawsze szukam rozwiazania sprawy zeby dalej zyc - nauczylam sie wlasnie tego kiedy moja Mamusia byla chora - w koncu zarazilam ja tym optymizmem i zaczela patrzec w przyszlosc.

Najgorsze w tej chwili jest przypominanie ze miala wlosy, ze tak o siebie dbala, ze cos przeminelo - przeciez uroda i piekno tak naprawde promienieje z oczu, usmiechu i nastawienia! i same wlosy tego nie zniszcza!

Trzeba walczyc z tymi przeciwnosciami: tak jak kylie minogue - walczyla z taka choroba i teraz wyglada pieknie!

Offline **sloneczko**

• maniak
  • data ślubu: 02-05-2007
Gemini zaczyna odliczać
« Odpowiedź #608 dnia: 14 Lutego 2007, 09:00 »
Cytat: "rajdowka"
przeciez uroda i piekno tak naprawde promienieje z oczu, usmiechu i nastawienia! i same wlosy tego nie zniszcza!

W 100% się z tym zgadzam. Poza tym o kobiecym pięknie przecież nie tylko włosy świadczą, mama nadal może być piękna i zadbaną kobietą. I na pewno małe drobiazgi czy niespodzianki poprawią mamie humor.

Przesyłam pozytywne fluidki  :przytul:

Offline Gemini
  • Chuck Norris
Gemini zaczyna odliczać
« Odpowiedź #609 dnia: 14 Lutego 2007, 09:41 »
Staram się to robic Ewuniu :smile: Właśnie kupiłam jej czekoladowe serduszko, dostanie jak wróci z pracy :smile:

Słoneczko, Rajdowka, ja to wszystko wiem, i też mamy za sobą taką rozmowę i też podałam przykład Marysi z M jak Miłośc, z tym, że mojej mamy chwilowo nie obchodzą inni, obchodzi ją ona sama

I jakoś na razie nie odnajduje pocieszenia w słowach, że jest wspaniałą kobietą i z włosami i bez włosów

A ja naprawdę ją rozumiem, bo gdybym ja w tej chwili straciła włosy, to guzik by mnie obchodziło, czy jestem wspaniałą osobą czy nie, na to jeszcze za wcześnie po prostu

Za wcześnie na pogodzenie się z losem, ta choroba zaczęła się niecały miesiąc temu, myślę, że minie sporo czasu zanim spojrzy na to z dystansem

Offline rajdowka

• Chuck Norris
Gemini zaczyna odliczać
« Odpowiedź #610 dnia: 14 Lutego 2007, 09:58 »
pewnie po prostu na wszystko potrzeba czasu, moze kazdy musi przejsc jakis rodzaj "zaloby"...

wazne zebys byla przy Mamie.. na pewno w koncu zaswieci dla Niej slonce i bedzie sie usmiechala

Offline tylunia
  • You are my person brand of heroine
  • Chuck Norris
  • Ludzie mają pewną wspanialą ceche. Zmieniają się.
Gemini zaczyna odliczać
« Odpowiedź #611 dnia: 14 Lutego 2007, 10:44 »
Gemini naprawde trudna sytuacja dla Twojej mamy ale moze po wizycie u lekarza jakos nadzieja wroci...moze choroba sie cofnie :przytul: oby
trzymaj sie cieplutko :brawo_2:

Offline Gemini
  • Chuck Norris
Gemini zaczyna odliczać
« Odpowiedź #612 dnia: 14 Lutego 2007, 11:19 »
Siedzę sobie właśnie i staram się myślec pozytywnie

Postanowiłam się zrelaksowac przeglądając stronki ślubne :wink:

I znalazłam śliczne bukiety, może którąś z Was jeszcze zainspiruję :smile:

Zaraz poszukam czegoś jeszcze

Offline Gemini
  • Chuck Norris
Gemini zaczyna odliczać
« Odpowiedź #613 dnia: 14 Lutego 2007, 12:28 »
Dalej

Offline Gemini
  • Chuck Norris
Gemini zaczyna odliczać
« Odpowiedź #614 dnia: 14 Lutego 2007, 12:42 »
I dekoracje samochodów, takie bardzo w moim stylu :wink:

Offline tylunia
  • Chuck Norris
Gemini zaczyna odliczać
« Odpowiedź #615 dnia: 14 Lutego 2007, 12:51 »
kurcze Gemini swietne sa te wiazanki i jakie rozne :drapanie: mi najbardziej podobaja sie tzw kulki ale w jakiems zywym kolorze sama biel odpada :skacza:
a samochod podoba mi sie te kwiatuszki male rozrzucone po masce bomba :blant:

Offline Gemini
  • Chuck Norris
Gemini zaczyna odliczać
« Odpowiedź #616 dnia: 14 Lutego 2007, 12:57 »
Ja miałam miec kulkę, bo kulki podobały mi się od zawsze

Ale jak zobaczyłam bukiet który bedę miała, oszalałam, zakochałam się z miejsca i innego już nie chciałam :skacza:

Offline olkahof

• Chuck Norris
  • data ślubu: 08.04.2007
Gemini zaczyna odliczać
« Odpowiedź #617 dnia: 14 Lutego 2007, 13:10 »
Ale jak zobaczyłam bukiet który bedę miała, oszalałam, zakochałam się z miejsca i innego już nie chciałam

no to ktory w koncu bedziesz miala??bo sie pogubilam... :drapanie:

przesliczne te kwiatki co wkleilas  :mdleje:

Offline Gemini
  • Chuck Norris
Gemini zaczyna odliczać
« Odpowiedź #618 dnia: 14 Lutego 2007, 13:28 »
Oluś mojego nie mam na zdjęciu niestety, ale te wszystkie bukiety robionę są ręką pani, która będzie robiła mój bukiet :skacza:

Offline anowi

• forumowicz
Gemini zaczyna odliczać
« Odpowiedź #619 dnia: 14 Lutego 2007, 13:36 »
Monik, wielkie Ci dzięki, bo mnie właśnie tchniesz we mnie natchnienie  :afro:  :skacza:

te dekoracje sa też w moim stylu i chyba będe odgapiać  :los:

Offline Gemini
  • Chuck Norris
Gemini zaczyna odliczać
« Odpowiedź #620 dnia: 14 Lutego 2007, 13:40 »
Odgapiaj Iwo, po to właśnie je wklejam, żeby Was natchnąc :wink:

Offline Gemini
  • Chuck Norris
Gemini zaczyna odliczać
« Odpowiedź #621 dnia: 14 Lutego 2007, 15:54 »
Jakaś taka melancholia mnie dopadła

Chyba się starzeję, jeszcze z 10 lat temu targałam ze szkoły stos walentynek od kolegów, "tajemniczy wielbiciel" podrzucał różę pod drzwi, dzwonił i uciekał

:lol: A teraz nic...nie ma co liczyc na kartki i kwiatki, mój M. sam wczoraj mi powiedział, że mi współczuje, bo on wogóle nie jest romantyczny, więc i nie ma co liczyc na jakiś miły gest :hmmm:

Kolacji romantycznej też nie będzie, bo jest tak zmęczony po wczorajszej trasie, że za chwilę idzie spac i wstanie najwcześniej jutro rano :lol:

Nie żebym jakoś szczególnie ja była romantyczna, ale nawet buzi walentynkowego nie ma :drapanie: Jasny gwint co to będzie 10 lat po ślubie? :szczeka:

Offline anowi

• forumowicz
Gemini zaczyna odliczać
« Odpowiedź #622 dnia: 14 Lutego 2007, 16:03 »
noo,kiedyś to było, działo się w Walentynki  :los:

A dzisiaj ja zapomniałam  :afro:
Piotrek zadzwonił koło 1 w nocy i mówi mi "wszystkiego najlepszego" i że mnie kocha najbardziej na świecie. A ja  :drapanie:  że wiem, że mnie kocha, ale z jakiej okazji życzenia  :drapanie:  
Dopiero jak mi przypomniał co to za dzień, to mi się rozjaśniło  :los:

Offline Zaneta_81

• Chuck Norris
  • data ślubu: 7.07.2007
Gemini zaczyna odliczać
« Odpowiedź #623 dnia: 14 Lutego 2007, 16:04 »
hehe no u mnie podbobnie  mój P. śpi !!!! :mdleje:
Ale starał sie troszkę chłopak, dał buziaczka, poprzytulał, przyniósł nawet czekoladki i zaproponował wyjscie na drineczka :skacza: czyli nie jest z nim tak źle. tylko oby sie obudził do wieczora a nie jutro rano :brewki:
Gdzie ci mężczyźni prawdziwi tacy????!!!!! orły sokoły herosy!!! :brewki:

Dzieci się nie wychowuje, dzieciom daje się przykład...

Offline Gemini
  • Chuck Norris
Gemini zaczyna odliczać
« Odpowiedź #624 dnia: 14 Lutego 2007, 16:28 »
Cytat: "Zaneta_81"

Gdzie ci mężczyźni prawdziwi tacy????!!!!! orły sokoły herosy!!! :brewki:

O to, to :brewki:

Offline tete

• "Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań."
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 2.06.2007
Gemini zaczyna odliczać
« Odpowiedź #625 dnia: 14 Lutego 2007, 16:39 »
żebym jakoś szczególnie ja była romantyczna, ale nawet buzi walentynkowego nie ma  Jasny gwint co to będzie 10 lat po ślubie?

będzie pięknie Gem!musimy wierzyć :afro:  :afro:  :afro:

ja tez się zadnych wyczynów romantycznych nie spodziewałam(na palcach 1 łapki moge wyliczyc ile ich było odkad jestesmy razem :los: ) ale nic to...

od mojego byłego z którym bylismy razem 4lata cay czas dostawałam kwiaty i zapewnienia o wiecznej pięknej miłości domnie...tylko że bedąc zemną pewnie zapewniał tez tak i mase innych dziewczyn,a jego "wielka miłość" podała się przy 1 próbie..

oo dzięki .to ja juz wolę mojego szorstkiego G.

ucha do góry :uscisk:  :uscisk:  :uscisk:  :uscisk:
Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań.

Offline kuchasia

• Szczęśliwa Pani W.:)
  • Chuck Norris
  • Lenka-Nasz Największy Skarb...
  • data ślubu: 21.04.2007 godz.18.00 Sak
Gemini zaczyna odliczać
« Odpowiedź #626 dnia: 14 Lutego 2007, 16:39 »
A moje sloneczko jest bardzo romantyczne i bardzo kochane...oboje jestesmy po nocce i w czasie jak ja spalam on specjalnie wstal i pojechal do kwiaciarni po kwiatki dla mnie...kiedy sie obudzilam spojrzalam zaspana na stolik nocny zeby wiedziec ktora godzina a tam lezt sliczny bukiet kwiatow...nawet sie nie spodziewalam bo oboje mamy nocki i on tez jest zmeczony a tu taka niespodzianka:)Jestem taka szczesliwa...w ramach rewanzu zaprosilam go do kawiarni....wiec zmykam dzewczynki...

Offline Gemini
  • Chuck Norris
Gemini zaczyna odliczać
« Odpowiedź #627 dnia: 14 Lutego 2007, 20:42 »
No to udanego wieczoru Kuchasiu :uscisk:

A ja siedzę sama, M. śpi, trochę mi smutno dziś, taka melancholia :wink:

Mojej mamusi wyszedł kolejny placek włosów :cry: smutno znów nam obu

Offline tylunia
  • Chuck Norris
Gemini zaczyna odliczać
« Odpowiedź #628 dnia: 15 Lutego 2007, 21:34 »
Gemini przeciez walentynki mozecie obchodzic kazdego dnia  :brawo_2:
moj R tez mowil mi na poczatku ze zadnych dat nie ustaje i narzucanych swiat...ale wie jakie to dla mnie wazne i wczoraj przyniosl mi karteczke z zyczeniami a w srodku wkleil nasze fotki a pozniej poszlismy do kina( ja kupilam bilety)  :przytul:

nie smuc sie  :przytul:

Offline Gemini
  • Chuck Norris
Gemini zaczyna odliczać
« Odpowiedź #629 dnia: 15 Lutego 2007, 22:08 »
Nie, już się nie smucę :przytul:

Dziś zaliczkowaliśmy samochód, tego czarnego Passata :skacza:

Po niedzieli mamy też kilka spraw, które będzie można już odhaczyc

Nie za wcześnie to wszystko? :drapanie: Co my będziemy robic przed samym ślubem? :drapanie: