Autor Wątek: Gemini zaczyna odliczać  (Przeczytany 81444 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Gemini
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.06.2007
Gemini zaczyna odliczać
« Odpowiedź #1260 dnia: 9 Maja 2007, 21:18 »
Te max trzy dni, to ja na internecie wyczytałam :taktak: Może faktycznie jakby był mocniejszy klej, to by wytrzymały dłużej

Nadzieja, mówisz, żeby mniej się błyszczało w kącikach? Zapamiętam i powiem pani makijażystce

A co do skrętu włosów, muszę to przemyslec jeszcze, boję się żeby mi się nie rozprostowały te fale jakby było gorąco

Offline katarzyna_84

• Chuck Norris
  • Razem od 2-8-2000
  • data ślubu: 2.8.2008
Gemini zaczyna odliczać
« Odpowiedź #1261 dnia: 9 Maja 2007, 21:36 »
Cytat: "Gemini"
Nadzieja, mówisz, żeby mniej się błyszczało w kącikach? Zapamiętam i powiem pani makijażystce

A może nie żeby tak całkiem 'nie błyszczało' tylko może bardziej w beżyku, czy jaśniutkim różu, a nie srebrze :?:

A co do skrętu włosów, muszę to przemyslec jeszcze, boję się żeby mi się nie rozprostowały te fale jakby było gorąco

Jak są dobre kosmetyki to powinny się trzymać, a próbna była obficie sprykana lakierem :?: Jak długo wytrzymała :?:

Offline Gemini
  • Chuck Norris
Gemini zaczyna odliczać
« Odpowiedź #1262 dnia: 9 Maja 2007, 22:08 »
Lakieru nie było tyle ile będzie w ostatecznej wersjii, ale trzymała się bardzo dobrze, praktycznie dopóki nie powyciągałam spinek było tak jak po wyjściu

Srebro w makijażu było na moją prośbę, bo będe miała srebrne dodatki i chciałam, żeby było też trochę srebra w makijażu, ale przemyślę to jeszcze

Offline asiaItomek

• zapaleniec
  • data ślubu: 21.07.2007
Gemini zaczyna odliczać
« Odpowiedź #1263 dnia: 9 Maja 2007, 22:45 »
Gem- bardzo fajnie wyglądasz, a sztuczne rzęsy podkreślaja niesamowicie oczy. Zastanowie sie też nad tym.... :)
Asia i Tomek

Offline tete

• "Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań."
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 2.06.2007
Gemini zaczyna odliczać
« Odpowiedź #1264 dnia: 9 Maja 2007, 22:51 »
Gem nie zmieniaj nic..widać ze makijaż stał sie druga skórą..a przytym piękny jest jak..ehh coś mi słownictwo zubożało :pogrzeb:  :pogrzeb:  :pogrzeb:  :pogrzeb:
ale jest miód :skacza:
Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań.

Offline Gemini
  • Chuck Norris
Gemini zaczyna odliczać
« Odpowiedź #1265 dnia: 11 Maja 2007, 12:47 »
Wczoraj zanieśliśmy do księdza nasze swiadectwa z religii, mój M. miał z religii dostateczny i ... wiecie co?

Ksiądz powiedział, że w związku z tym musi go przepytac z 10 przykazań, 5 przykazań kościelnych, 7 grzechów głównych i głównych prawd wiary :szczeka:

Dziś ma egzamin :hahaha:

Od wczoraj siedzi biedny z książeczką do nabożeństwa w rękach :hahaha:

Trzymajcie za niego kciuki dziś o 16.00 :hahaha:

A o 17.00 mamy pierwsze nauki :mdleje:

Offline Lemmy
  • No one but you, I love like a fool, you're my dream come true!
  • Chuck Norris
  • Karolina i Patysia
  • data ślubu: 30 czerwca 2007
Gemini zaczyna odliczać
« Odpowiedź #1266 dnia: 11 Maja 2007, 17:44 »
Wczoraj zanieśliśmy do księdza nasze swiadectwa z religii, mój M. miał z religii dostateczny i ... wiecie co?

Ksiądz powiedział, że w związku z tym musi go przepytac z 10 przykazań, 5 przykazań kościelnych, 7 grzechów głównych i głównych prawd wiary :szczeka:

U nas ksiądz też czepiał się Daniela za ocenę dostateczną! Na szczęście obyło się bez egzaminu. Trzymam kciuki za M.!!!!

Jejku, wiecie, gdyby nie kościół, dawno mielibyśmy wszystko załatwione, a oni ciągle robią jakieś problemy. Gdyby nie dobra wola księdza, wogóle nie moglibyśmy podpisać protokołu...

Offline Aniutek83
  • maniak
Gemini zaczyna odliczać
« Odpowiedź #1267 dnia: 11 Maja 2007, 18:16 »
Boziu ja też mam dostateczny na maturalnym bo ksiadz był u nas jakis dziwny prawie wszyscy mieli dostateczny to mnie sie tez pewnie bedzie czepiał
A mój W. ma taie osobne coś ze szkoły ponadpodstawowej- swiadectwo ukończenia katechizacji w szkole ponadpodstawowej z wynikiem dobrym
Gemini ty mi nic nie zmieniaj w tym makijazu w tym srebrnym Ci super do Twoich ciemnych włosków MIODZIO

Offline katarzyna_84

• Chuck Norris
  • Razem od 2-8-2000
Gemini zaczyna odliczać
« Odpowiedź #1268 dnia: 11 Maja 2007, 18:50 »
O matko kochana... jaki egzamin :?: :!: Bosssssszzzzz  :szczeka:

Offline Gemini
  • Chuck Norris
Gemini zaczyna odliczać
« Odpowiedź #1269 dnia: 11 Maja 2007, 19:23 »
Egzamin zdany :hahaha:

Nauki też jakoś poszły, od razu po nich mieliśmy poradnię rodzinną

Jedyne co zapamiętałam, to, że mężczyzna żeby utrzymywac stałą temperaturę plemników powinien chodzic w skórzanym płaszczu i okularach :Co_jest:

Niestety nie dowiedziałam się gdzie okulary powinien nosic :hahaha:

Offline katarzyna_84

• Chuck Norris
  • Razem od 2-8-2000
Gemini zaczyna odliczać
« Odpowiedź #1270 dnia: 11 Maja 2007, 19:27 »
Jedyne co zapamiętałam, to, że mężczyzna żeby utrzymywac stałą temperaturę plemników powinien chodzic w skórzanym płaszczu i okularach  

Niestety nie dowiedziałam się gdzie okulary powinien nosic

Musicie mieć udanego tego księdza, toż to się włos na głowie jeży, ja bym miała ochotę wstac i wyjść.

Offline Elcik

• Chuck Norris
  • data ślubu: 02.06.2007
Gemini zaczyna odliczać
« Odpowiedź #1271 dnia: 11 Maja 2007, 21:17 »
Aaaaaa padłam śmiechem w klawiature  :skacza:  :tupot:  :mdleje:  :hahahaha:

Offline natart

• bywalec
  • Kocham życie bo dało mi Ciebie...
Gemini zaczyna odliczać
« Odpowiedź #1272 dnia: 11 Maja 2007, 21:55 »
Jedyne co zapamiętałam, to, że mężczyzna żeby utrzymywac stałą temperaturę plemników powinien chodzic w skórzanym płaszczu i okularach  

a to ciekawe:) hehe

Offline Gemini
  • Chuck Norris
Gemini zaczyna odliczać
« Odpowiedź #1273 dnia: 11 Maja 2007, 22:04 »
Kasiu to pani z poradni taki kwiatek nam powiedziała, ksiądz był akurat w porządku

A i jeszcze pani z poradni powiedziała nam, że bliźniaki dzielimy na jednojajeczne i dwujajeczne :hahahaha:

Offline natart

• bywalec
  • Kocham życie bo dało mi Ciebie...
Gemini zaczyna odliczać
« Odpowiedź #1274 dnia: 11 Maja 2007, 22:19 »
bliźniaki dzielimy na jednojajeczne i dwujajeczne

masakra  :hahahaha:  :hahahaha:  :hahahaha:

Offline megan

• Chuck Norris
  • Miłość jak rewolucja - nie udaje się słabym.
  • data ślubu: 4 sierpnia 2007
Gemini zaczyna odliczać
« Odpowiedź #1275 dnia: 11 Maja 2007, 22:38 »

Niestety nie dowiedziałam się gdzie okulary powinien nosic

dzises no padlam - Pawel tyz  :los: toz to sredniowiecze istne  :mdleje:  :pogrzeb:
Gem jak ci sie udalo nie parsknac  :drapanie: ja by, nie wytrzymala  :brewki:

Cytat: "natart"
Gemini napisał/a:
bliźniaki dzielimy na jednojajeczne i dwujajeczne

masakra  

masakra pila lancuchowa normalnie w bialy dzien  :pogrzeb:

jaka ulga ze my bez tych cudow na kiju mamy juz protokol za soba w IRE i nic czysta formalnosc + 20EUR na stamp duty  :los:

Offline carlunia

• maniak
  • data ślubu: 10.02.2007 Cywilny~16.06.2007 Kościelny
Gemini zaczyna odliczać
« Odpowiedź #1276 dnia: 11 Maja 2007, 23:17 »
Gemini: z rzesami przekonalam sie na wlasnej skorze, ze odpadaja jak zmywa sie makijaz. Ale dopoki nie zaczelam sie szorowac to sie trzymaly. Mi sie strasznie podobaly..takie mialam kocie spojrzenie :skacza:
Co do makijazu: roz bardzo pasuje. Z tym srebrem tez bym sie zastanowila..jakos tak za duzo i za mocno. Loczkow na wesele tez sie balam. Dlatego zdecydowalam sie na kok, zeby mnie chociaz fryzura tego dnia nie stresowala :taktak:

Offline Beaataa
  • zapaleniec
  • data ślubu: 28.07.2007
Gemini zaczyna odliczać
« Odpowiedź #1277 dnia: 12 Maja 2007, 10:09 »
Nadrabiam :D
Fryzura i makijaz swietny :)
Naprawde pieknie wygladasz - wszystko swietnie dobrane :ok:
A przygody w poradni i na naukach tez niedawno przerabialam - u nas byly rady w stylu "mezczyzni nie powinni nosic tel. komorkowych w spodniach" i jak na komende wszyscy faceci zlapali sie za kieszenie :D

Offline epox

• maniak
  • data ślubu: 18.08.2007 ... podejście x uda sie?...
Gemini zaczyna odliczać
« Odpowiedź #1278 dnia: 12 Maja 2007, 10:48 »
Fryzura i makijaż podoba mi się,zostawiłabym to tak jak jest,bo wiadomo,że w tym dniu będzie jeszcze sliczna suknia i dodatki , bedzie inaczej wyglądło jak połączy się w jedną całość dla mnie super  :brawo_2:

Offline rajdowka

• Chuck Norris
Gemini zaczyna odliczać
« Odpowiedź #1279 dnia: 12 Maja 2007, 12:43 »
Teksty z poradni  :mdleje: pije kawe i prawie oplulam monitor hehe ojezu ja bym nie wytrzymala tam bez smiechu  :los:  :los:  :los:

Offline Gemini
  • Chuck Norris
Gemini zaczyna odliczać
« Odpowiedź #1280 dnia: 12 Maja 2007, 14:32 »
No to mi namieszałyście z tym makijażem :drapanie: Sama nie wiem mniej srebra czy nie? :drapanie:

Jak mi się udało nie parsknąc śmiechem? Otóż siedziałam dokładnie na wprost pani prowadzącej i ona się patrzyła na mnie jak mówiła, więc mi było głupio, ale chichotałam i tak, i tak, za to mój M. razem z resztą towarzystwa śmiali się już całkiem otwarcie

Dziś byliśmy u pierwszej spowiedzi. Bałam się bardzo, pojechaliśmy do takiego małego kościółka na moim osiedlu, dziś była spowiedź dla dzieci idących do komunii, ale jak przyjechaliśmy(zaraz po pracy), to już nikogo nie było. Usiedliśmy, pomodliliśmy się i przyszedł do nas ksiądz. Zapytał czy może nam w czymś pomóc, powiedzieliśmy, ze chcieliśmy się wyspowiadac, ale chyba się spóźniliśmy, powiedział, żebyśmy chwilę poczekali, wyszedł, za chwilę wrócił i usiadł w konfesjonale.

Pierwszy poszedł M., później ja. Trafiliśmy na wspaniałego, mądrego księdza. Nie moralizował, nie odsądził nas od czci i wiary, nie potępił. Mówił mądrze, skupiając się na nas i na sakramencie, który mamy przyjąc. Jesteśmy obydwoje bardzo zadowoleni z tej spowiedzi.

Na ostatnią przed samym ślubem też chyba pójdziemy do tego kościoła

Offline anusiaaa

• Chuck Norris
Gemini zaczyna odliczać
« Odpowiedź #1281 dnia: 12 Maja 2007, 14:56 »
Gemini, Gemini te teksty z poradni nadaja sie na jakis kabaret, podrzuc tekst do Ani Mru Mru albo do Moralnego Niepokoju, na pewmno zrobia z tego urzytek :los:  :skacza:

Dziś byliśmy u pierwszej spowiedzi.

No dobrze slyszc ze niekiedy trafia sie na ksiezy z powolania :taktak:
"Travel is the only thing you buy that makes you richer"

Offline Vall

• Chuck Norris
  • Żyć - oznacza wciąż wyrywać się do przodu!
  • data ślubu: 07.07.2007 :smile:
Gemini zaczyna odliczać
« Odpowiedź #1282 dnia: 12 Maja 2007, 19:18 »
Oj Gem  :skacza: normalnie zabiłas mnie tymi tekstami  :mdleje:  :mdleje:  :mdleje:

Co to makijazu - ja uwazam, ze jesli Tobie przypadł do gustu - a to nie ulega wątpliwości, czułas sie w nim jak w drugiej skórze to nie powinnaś nic zmieniać  :taktak:

CO do spowiedzi - to zazdroszcze... ja wczoraj dostałm karteczki..ksiadz powiedział, ze jedna teraz po protokole druga przed slubem - ale mam strasznego pietra..jakos odwykłam chyba  :drapanie:

No ale trzeba.... :tupot:

Offline carlunia

• maniak
Gemini zaczyna odliczać
« Odpowiedź #1283 dnia: 12 Maja 2007, 21:49 »
Gemini: zazdroszcze Ci tej spowiedzi. Ja mam wielkiego pietra przed ta "przyjemnoscia" i odwlekam to w nieskonczonosc :popija: Ale w koncu bedziemy musieli isc :drapanie:

Offline megan

• Chuck Norris
  • Miłość jak rewolucja - nie udaje się słabym.
  • data ślubu: 4 sierpnia 2007
Gemini zaczyna odliczać
« Odpowiedź #1284 dnia: 12 Maja 2007, 21:59 »
Gem - ja nadal jestem zachywcona makijazem - sliczny i pasowal ci superancko no i tobie sie tez podobal - trzymaj sie tego co ci serduszko dyktuje  :przytul:  :przytul: a zreszta taka slicznej dziewczynie jak ty to moze sobie na ekstrawagancje w makijazu pozwolic i tak bedziesz wyg;adac booooosssskkkkooooo :los:

Offline Gemini
  • Chuck Norris
Gemini zaczyna odliczać
« Odpowiedź #1285 dnia: 12 Maja 2007, 22:40 »
Dziękuję :uscisk: Chyba zostanę jednak przy tej wersjii makijażu :skacza:

Carluniu ja też się bałam ogromnie i też odwlekałam to, ale ksiądz nas zmobilizował, bo powiedział, że jak już poszły zapowiedzi, to żebyśmy najlepiej do pierwszej spowiedzi poszli jak najszybciej

Cieszę się, że mamy to już za sobą i że trafiliśmy na mądrego księdza

Wcalę Ci się nie dziwię, że odwlekasz tą spowiedź. Życzę Ci, żeby poszło Wam rownie dobrze jak nam :uscisk:

Offline anelle82

• uzależniony
  • data ślubu: 13.10.2007r, godz.16
Gemini zaczyna odliczać
« Odpowiedź #1286 dnia: 12 Maja 2007, 22:54 »
Gem, ja nic bym nie zmieniała w makijażu, zostaw tak jak jest.
Bardzo fajnie, ze pierwszą spowiedź macie za sobą. My równiez mamy bardzo pozytywne wrazenia, poniewaz również trafiliśmy na odpowiedniego księdza :los:

Offline Kllusia

• entuzjasta
  • data ślubu: 1.09.2007
Gemini zaczyna odliczać
« Odpowiedź #1287 dnia: 12 Maja 2007, 22:54 »
Moniczko, nadrobiłam 5 stronniczek Twojego liczyde;ka i powiem tak: makijaż zachwycający   :brawo_2:  :brawo_2:  :brawo_2: podobnie jak fryzurka, ale ładnemu we wszystkim ładnie  :brawo_2: Pinie masz ślepka podkreśłone, a te rzęski sztuczne rzeczywiście Ci pasują  :brawo_2: Nic nie zmieniaj, to Tobie ma się podobac i Ty masz sięw tym dobrze czuć  :przytul: A tak w ogóle to u Was makijaż i fryzura niebyt drogie - mojej Ani babka policzyła 250 złotych za to i to, a próbny fryz plus tapetka - 180  :mdleje:
Chłopa po tych egzaminach będziesz miała prawie świętego  :los:

Offline carlunia

• maniak
Gemini zaczyna odliczać
« Odpowiedź #1288 dnia: 12 Maja 2007, 23:01 »
Gemini: niedlugo musimy sie do spowiedzi zostac bo zostal miesiac i kilka dni do slubu :mdleje: Wiec wypada sie zmobilizowac chyba :drapanie: Jak juz sie do tego zmusze to na pewno dam znac :los:

Offline Gemini
  • Chuck Norris
Gemini zaczyna odliczać
« Odpowiedź #1289 dnia: 13 Maja 2007, 19:14 »
Dziękuję Wam dziewczyny :uscisk: Czyli makijaż zostanie jak jest :skacza:

Kllusiu to drogo u Was bardzo

Mnie makijaż plus fryzura będzie kosztowac 140 zł, a na drugi dzień 210 zł, ponieważ za niedzielę pani makijażystka dolicza 50% za pracę w wolny dzień, ale to i tak dużo taniej niż u Was