Jestem
Dziękuję Wam przede wszystkim za wszystkie kciuki
Mamuś już po wizycie. Dowiedziałyśmy się, że włosy wypadają tak szybko i dużo dlatego, że mamusia ma bardzo duży niedobór żelaza( dostała jakieś mocne żelazo w tabletkach), oraz coś jest nie tak z krwinkami czerwonymi( ja się nie znam na tym zupełnie) i musi jeśc bardzo dużo produktów bogatych w białko. To powinno trochę wzmocnic włosy, ale niestety powiedziała, że sporo jeszcze wypadnie, bo są one bardzo słabe
A to czy urosną nowe zależy w sumie nie wiadomo od czego, mogą odrosnąc zupełnie same, wtedy kiedy same będą miały ochotę. Jedyne co możemy zrobic, to wzmocnic te cebulki i miec nadzieję. No i mamuś powinna unikac stresów, ale jest nerwus jak ja, no i niestety nie jest łatwo jej się nie denerwowac
Tak w sumie, nie jest ani dobrze, ani źle. Do naszego wesela raczej włoski nie odrosną i moja mamuś głównie z tego powodu jest smutna( no bo jak ona będzie wyglądała

, ech my kobiety), Nie wolno jej farbowac tych włosów które ma i to też jej się nie podoba
Jedyne co ja mogę zrobic, to trzymac kciuki i wierzyc, że już niedługo włosy same zaczną rosnąc
Was również czasami proszę o jakiegoś kciuka w sprawie włosów
Zmykam spac kochane, bo jestem padnięta, miałam dziś 13- godzinną zmianę w pracy
A jutro do makijażystki