Autor Wątek: Vall postanowiła rozpocząć swoją trzysetkę :)  (Przeczytany 215843 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline ela

• Chuck Norris
  • data ślubu: 13.08.2005
Vall postanowiła rozpocząć swoją trzysetkę :)
« Odpowiedź #3390 dnia: 7 Marca 2007, 16:12 »
Cytat: "Vall"
Tragi

A jakie targi ?? Co tam bedzie ? :D
To, że się uśmiecham, śmieje i żartuje jak zawsze nie znaczy, że u mnie jest zajebiście. Ja po prostu nie lubię pokazywać, że jest mi bardzo źle. -

Offline Vall

• Chuck Norris
  • Żyć - oznacza wciąż wyrywać się do przodu!
  • data ślubu: 07.07.2007 :smile:
« Odpowiedź #3391 dnia: 7 Marca 2007, 17:03 »
Cytat: "ela"
A jakie targi ??

Edukacyjne kochana - porpstu jedziemy głosić wiesc o Uczleni w ktorej pracuje :)

Juz wróciłam..więc za długo nei tęskniłyście  :skacza:

Katarzynko - no niesttey czasu na spotkanie nie byłoby i tak  :drapanie:

Dowiedziałam się dziś, że moja sis wczoraj wieczorem była w szpitalu zbeys rpawdzic co sie dzieje...dostała prawei 40 stopni gorączki. Oglądnął ją ginek, ale twierdzi, ze to nei do "ran" porodowych..mówi, że byc moż eod piersi - ale one ją jakos specjalnie bolą. Moze zwykła grypa - ale obajwów tez nie ma. Może stres i zmęczenie wychodza..Dzis sis miała za to 34 stopnie, czyli jakby  nie miała :drapanie: Generalnei ejst słaba..a maluch daje w tyłek :) po nocach szaleje..spi jedynie na spacerach i po nich, a sis nie ma siły an długie maratonu, więc babcia (moja macia) daje czadu po miescie :)
Moja sis stweirdziął, ze jednak nie jest widac stworzona do rodzenia dzieci! :mdleje: Mam nadzieje, ze wkrótce wszytsko sie jakoś unormuje. Wczoraj robiła tez badania krwi, moczu z posiewami, w pon. wyyniki więc zobaczymy... ehhhhhh :drapanie: Jak to mówią "jak nie urok to....." :dno:

No ale wam tu bredze bez sesnu, a to topic ślubny - w tych sprawach póki co zero postępów. Jedynie może to że jednak stanęło na kościele Farnym, więc ojciec John idzie w odstawke. Nie chcemy utrudniać życia rodzicom ...... TAk więc możemy niby zabrac się za zaproszenia..tlyko kurna nie ma póki co kiedy!!

Od next week nauka...w sb, zaczyunam anieglski..totalnie brak mi sił, a doba jest zbyt krótka..ale co tam..moze pogoda taka jak dzis, piękna się utrzyma i jakos doda powera :brewki:

Offline carlunia

• maniak
  • data ślubu: 10.02.2007 Cywilny~16.06.2007 Kościelny
« Odpowiedź #3392 dnia: 7 Marca 2007, 17:33 »
Vall: wspolczuje Twojej sis. Moja kolezanka po porodzie tez brala antybiotyki, rany sie nie goily i w ogole ma fatalne wspomnienia. ALe z czasem jej to minelo i juz by znowu chciala malenstwo ;) Milosc do maluszka zatrze te wspomnienia z czasem :) Zycze duzo zdrowka dla Lolka i siostrzyczki.
Fajnie, ze Wam sie udalo kurs tanca zrobic. U nas to na pewno nie wypali i porzucilismy ten pomysl. Bedzie zwykly przytulaniec :) Teraz tylko musze sie zmobilizowac i zalatwic sobie makijazystke i musimy ruszyc tylki i spisac protokol slubny :drapanie: P. wroci i znowu bedzie bieganinia :mdleje:

Offline Di

• Chuck Norris
  • Nat :)
« Odpowiedź #3393 dnia: 7 Marca 2007, 20:48 »
Vallus dasz rade z angielskim, obrona doktoratu i przygotowaniami slubnymi! Zobaczysz!!!! A jak skonczy sie ten kolowrotek to bedziesz siadac i sie zastanawiac - co by tu zrobic ;)

Mam nadzieje ze sis wkrotce poczuje sie lepiej. Ciesze sie ze z malenstwem juz jest ok :)

Buziaki!!!

Offline katarzyna_84

• Chuck Norris
  • Razem od 2-8-2000
  • data ślubu: 2.8.2008
« Odpowiedź #3394 dnia: 7 Marca 2007, 20:58 »
Współczuję Twojej sis, kurcze zamiast cieszyć się macierzyństwem takie coś... mam nadzieję, że wszytsko szybko się wyjaśni i będzie dobrze. A z tymi objawami... ja miałam takie skoki temp przy alergii...

Katarzynko - no niesttey czasu na spotkanie nie byłoby i tak

Domyślam się Martuś, ale szkoda, mam nadzieję, że kiedyś dane nam będzie się spotkać  :przytul:

No ale wam tu bredze bez sesnu, a to topic ślubny

Ktoś chce po tyłku dostać, chętna na bacika? :brewki:

Offline megan

• Chuck Norris
  • Miłość jak rewolucja - nie udaje się słabym.
  • data ślubu: 4 sierpnia 2007
« Odpowiedź #3395 dnia: 7 Marca 2007, 22:06 »
Vall usciskaj siostre i malucha  :przytul:
takie komplikacje sa zawsze przykre  :przytul: ale bedzie dobrze zobaczysz  :przytul:

Offline merkunek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #3396 dnia: 7 Marca 2007, 22:23 »
Martusiu tulam cię  :przytul:  jakby sie dało to bym Ci dobę rozciągneła, a co?!

Współczuje Twojej sis, wiem co to znaczy nie mieć gorączki (a właściwie jak temp. zamiast rosnąć spada fest) i nie zazdroszczę jej, bo wtedy nie ma sie siły ręka ruszyć,a  tu mały człowiek, ech...dobrze, że ma pomoc!

Buziaków moc ślę, będzie dobrze!!!

Offline Vall

• Chuck Norris
« Odpowiedź #3397 dnia: 7 Marca 2007, 22:47 »
No kochane - kolejne przykre wiesci - moja sisi lezy w szpitalu!!!!!!!!!!!!!!
gorączka megasna - podejrzewaja zalepnei byc moz emacicy ale orbia spec. badania.. Chyba streptoccoci nie daja spokoju..Poki co lezy pod kroplówk a z atybiotyku...boze kiedy to sie do  się skończy :(!!!!!!!!!!!! :mdleje:

Offline Vall

• Chuck Norris
« Odpowiedź #3398 dnia: 7 Marca 2007, 22:58 »
W takich chwilach odechciewa mi się wszystkiego :( :( :(

Offline **sloneczko**

• maniak
  • data ślubu: 02-05-2007
« Odpowiedź #3399 dnia: 7 Marca 2007, 23:06 »
Vall tak mi przkro, musisz być dzielna :przytul:

Offline megan

• Chuck Norris
« Odpowiedź #3400 dnia: 7 Marca 2007, 23:07 »
W takich chwilach odechciewa mi się wszystkiego

Vall  :przytul:  :przytul:  :przytul:
trzymaj sie  :przytul:  :przytul:

Offline Vall

• Chuck Norris
« Odpowiedź #3401 dnia: 7 Marca 2007, 23:28 »
Niestety cięzko mi bo same starszne mysli przychodzą mi do głowy - spesa..why not :( skoro mały miał ?? U starszych jest gorzej... moze jestem okropna, ale problemy z macicą, nawet te najgorsze byc moze prowadzace to jej wycięcia wydaja mi się niczym... Boże..martwie się o kochana sis..nie wiem jak jej pomóc..jestem tym razem 150 km od niej..nie moge jej pomóc osobiscie -chciałbym, ale mam zakaz od rodziców, do teog obwoiązki -praca :(..do tego maluszek bez mamy :(

eeeeeeehhhhhhhhhhhhhhhh....wyc mi się chce!!

Offline megan

• Chuck Norris
« Odpowiedź #3402 dnia: 7 Marca 2007, 23:37 »

Vall wspolczuje ci ogromnie  :przytul:  :przytul:
przezywasz ciezkie chwile - ale nie poddawaj sie - musisz wierzyc ze bedzie dobrze i myslec pozytywnie  :przytul:  :przytul:  :przytul:

Offline Di

• Chuck Norris
  • Nat :)
« Odpowiedź #3403 dnia: 7 Marca 2007, 23:41 »
Vallus -  :uscisk: prosze dawaj znac w miare mozliwosci jak czuje sie siostra i jak sobie radzisz. Nie martw sie prosze....

Offline ela

• Chuck Norris
  • data ślubu: 13.08.2005
« Odpowiedź #3404 dnia: 8 Marca 2007, 00:02 »

:przytul:  Napewno będzie OK ! Zobacz jak mały chorował i było ciezko , a teraz jest super chłopaczkiem . Tak też będzie z siostrą !
Trzymamy za nia :ok:
To, że się uśmiecham, śmieje i żartuje jak zawsze nie znaczy, że u mnie jest zajebiście. Ja po prostu nie lubię pokazywać, że jest mi bardzo źle. -

Offline irishania

• entuzjasta
« Odpowiedź #3405 dnia: 8 Marca 2007, 01:01 »
Vall trzeba myslec pozytywnie, bedzie dobrze sis bedzie ok i jeszcze Lolek bedzie mial po dwie siostry i braci :taktak: zobaczysz.Wiem ze latwo tak mowic ale zamartwianiem sie niczego nie dokonasz, mysl pozytywnie, wiara czyni cuda :przytul:
Irishowe odliczanie GośćZapraszam
[/url]

Offline katarzyna_84

• Chuck Norris
  • Razem od 2-8-2000
  • data ślubu: 2.8.2008
« Odpowiedź #3406 dnia: 8 Marca 2007, 07:42 »
:przytul:  :przytul:  :przytul:

Offline Vall

• Chuck Norris
« Odpowiedź #3407 dnia: 8 Marca 2007, 08:10 »
Rozmawiałam z sis - nie ma jescze wyników - pewnie podstawowe będa jak bedzie wizyta, a posiewy trzeba czekac dłużej. Podaja jej jakeis 3 antybiotyki wszytsko dożylnie w kroplówach + zastrzyki w brzuch. Cos mi się widzi że ida metoda taka jak leczyli malucha :( Jego wyleczyli więc trzymam się nadzieji, że sis tez. Sama Sis poza złą kondycja psychiczną, gorączką , bolem "kości", no i standardowym bołem spraw kobiecych..nie narzeka - nie czuje sie jakos specjalnie inaczej niż ostatnio bywało. NO ale..... lekarze powiedzieli, ze sposob postępowania speca -konowała w Krk..jest godny nagany. NO mam nadzieje, ze w tych posiewach poziom zakazenia wyjdzie niewielki, albo żadne... Moze to grypa??? :dno: (mało prawdopodbne)
Dziś sis ma miec jescze USG...

Ehhhhhh.....  :popija:
a ja ide na targi ale dzis na m-scu od 10-14.... moze i dobrze zajmę troche głowę czymś innym....

Offline AndziaK
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 23.06.2007 r.
« Odpowiedź #3408 dnia: 8 Marca 2007, 08:23 »
Martuniu mocno Cie ściskam  :przytul:

Kochana bedzie dobrze, tak jak z Loluniem !!!!

My trzymamy mocno kciuki !!! Sis jest silna kobietą i da sobie z tym radę, a Ty nie zamartwiaj sie, bo tez musisz mieć siły na naukę i pracę..... Trzymaj sie Martulka !!!!

Offline anusiaaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #3409 dnia: 8 Marca 2007, 09:08 »
Martuś trzymam kciuki za siostre, na pewno bedzie wszystko ok :ok: tylko sie nie zamartwiaj :uscisk:

A co do Targów to czy one czasami nie byly w Altusie w Katowicach??
"Travel is the only thing you buy that makes you richer"

Offline Gosia-oosta

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.06.2007
« Odpowiedź #3410 dnia: 8 Marca 2007, 09:22 »
Martuś, z sis wszystko będzie dobrze..musicie uzbroić się w cierpliowość..ale zobaczysz, że szybciutko dojedzie do zdrowia :)

Offline **sloneczko**

• maniak
  • data ślubu: 02-05-2007
« Odpowiedź #3411 dnia: 8 Marca 2007, 10:29 »
trzymaj się  :przytul: z siostrą będzie wszystko ok, tak samo jak z małym Lolkiem, zobaczysz  :przytul:

a ja ide na targi ale dzis na m-scu od 10-14.... moze i dobrze zajmę troche głowę czymś innym....

i dobrze, musisz na chwilę odetchnąć  :przytul:

Offline gosia_kwiecień

• maniak
« Odpowiedź #3412 dnia: 8 Marca 2007, 10:34 »
martuniu, okropne rzeczy piszesz o Siostrze, ile Ona biedactwo się nacierpi, mam nadzieję,z e tym razem już wreszcie bedzie zdrowa i szybko do siebie dojdzie i będzie mogła cieszyć się Lolkiem i zyciem :)!!!!

gosia_kwiecień życzy miłego dnia :)

Offline Gemini
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.06.2007
« Odpowiedź #3413 dnia: 8 Marca 2007, 12:10 »
Martuś tak bardzo mi przykro, że tak się sprawy toczą :przytul:

Trzymam mocno kciuki za Twoją siostrę, będzie dobrze, musi byc :przytul:

Offline Zaneta_81

• Chuck Norris
  • data ślubu: 7.07.2007
« Odpowiedź #3414 dnia: 8 Marca 2007, 12:46 »
Strasznie mi przykro z powodu siostry, tyle musi przechodzić...ale wierze ze wsztrsko sie dobrze i szybko skończy. Trzymam kciuki !!!!
:przytul:  :przytul:  :przytul:

Dzieci się nie wychowuje, dzieciom daje się przykład...

Offline Vall

• Chuck Norris
« Odpowiedź #3415 dnia: 8 Marca 2007, 13:52 »
Dziękuję dziewczyny za wspracie - wierze, że będzie dobrze, ale starsnzie mnie męczy to ż enie mogę być z nią. Ale niesttey odległosc, praca, obowiązki :( I dot ego zakaz od rodziców - "mam się zając swoimi sprawami", ale jak?????

Sis czeka na usg, miała rtg płuc, czekaja na wyniki badań ciągle... jest duzo podejrzeń co do diagnozy ale nikt jescze nie stawia jednoznacznej tezy - czekamy.

Ja własnei wrócilam z targów...umęczyłam się, ale to dobrze - gorzej tlyko, ze jakos za gors znie mam chęci i ochoty do nauki - tak mnie enrwy tłuką ze raczje blizej mi do spania po prochach niz do robienia czekokolwiek...

Na pocieszenie dostał pięknego tulipana od studentów z Samorzadu Studenckiego kurierem - miło :) ehhh
A rnao do mojego A. płyte cd z muza z ostatnich edycji Tanca z Gwaizdami + dvd z wybranymi tańcami - do podszkolenia się..ale jakos się nei ciesze :( docenie to poźniej!!

Zamelduje jak bede co swięcej wiedzieć.

Lolkiem zajmują się dziadkowie - podbno idzie im to w miare sparawnie - moj tato przewija, mama usypia i akrmi, tato kąpie :) Wrcą im wspomnienia młodości..ehhh

Offline AndziaK
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 23.06.2007 r.
« Odpowiedź #3416 dnia: 8 Marca 2007, 14:46 »
I dot ego zakaz od rodziców - "mam się zając swoimi sprawami"

Rodzice chcą dla Ciebie dobrze, wiedzą co przeszłaś niedawno z Loleńkiem.....  :przytul:
Na pocieszenie dostał pięknego tulipana od studentów z Samorzadu Studenckiego kurierem - miło  ehhh
A rnao do mojego A. płyte cd z muza z ostatnich edycji Tanca z Gwaizdami + dvd z wybranymi tańcami - do podszkolenia się..ale jakos się nei ciesze  docenie to poźniej!!

Miłe gesty i uśmiech był.....
Lolkiem zajmują się dziadkowie - podbno idzie im to w miare sparawnie - moj tato przewija, mama usypia i akrmi, tato kąpie  Wrcą im wspomnienia młodości..ehhh

Napewno mimo kłopotów z sis dla rodziców to wielka radość opiekować sie Loluniem... przypomą sobie conieco :)
Martuniu odpocznij choć kapkę.... Muszisz mieć siły.... Mocno ściskam i cały czas myslę o Tobie...  :przytul:  :przytul:  :przytul:

Offline kuchasia

• Szczęśliwa Pani W.:)
  • Chuck Norris
  • Lenka-Nasz Największy Skarb...
  • data ślubu: 21.04.2007 godz.18.00 Sak
« Odpowiedź #3417 dnia: 8 Marca 2007, 14:53 »
Kochana trzymaj sie dzielnie,napewno sie wszystko unormuje a dziadkom przyda sie taki maluch...wracaja wspomnienia i :) :przytul:

Offline Vall

• Chuck Norris
« Odpowiedź #3418 dnia: 8 Marca 2007, 15:06 »
Dzięki :(

Ale żeby wam nieuprzykszać i żebyście wiedziały że o Was kochane pamiętam o to dla Was ode mnie w Dniu Naszego Święta

Offline Vall

• Chuck Norris
« Odpowiedź #3419 dnia: 8 Marca 2007, 15:55 »
Sis po USG - wynika z niego, z echyba nie od babskich sprw - owszem ejst zapalenie ale nie bardzo gorżne - obaiwali sie zę byc mzoe bedzie koneiczne czyszczenie  - że stąd ta gorączka.
Jutrowyniki RTG Płuc i reszty - prawdopodobnie jednak zakażenie :( Ale szprycuja antybiotykami - skoro Lolek dął rade, ona tez musi - no nie!!!!:( Nie ma wyjścia!!

Jutro zobaczymy co będzie....