Witam.

Wprawdzie ja swoją suknię wybrałam już kilka miesięcy temu, ale też mogę się podzielić opinia:
ANAGRA - katastrofa jak dla mnie jesli chodzi o obsługę (może ja źle trafiłam, na zły dzień, ale mi się tam nie podobało) - nawet nie mogłam nic kompletnie przymierzyć, bo w lutym, a ja mam wesele we wrzesniu, dla pań było zdecydowanie za wcześnie na mierzenie. Miałam sobie poprzeglądać na necie i za jakiś czas przyjść..
MARIETTA - przesympatyczna obsługa. W sumie to tam spodobała mi się suknia, ale niestety miała jak dla mojej figury kilka mankamentów, ale ogólnie bardzo miło wspominam. Tylko nieco mało miejsca.
Mierzyłam jeszcze w kilku miejscach, ale widocznie nie było dla mnie sukni ładnych, a i obsługa była ok.
No i
AGNES - ze Świdwina - o którym pisała moja poprzedniczka..
Zgadzam się ze wszystkim..
Bardzo miła obsługa, dość liczna, mierzyć można ile się chcę, na prawdę można pomarudzić, poprzymierzać sobie wszystko, dodatki. Wybór ogromny jak dla mnie, śliczne materiały sukni, no i cenowo faktycznie taniej niż w Szczecinie (porównując podobne suknie)..
Można zadzwonić, umówić się na konkretną godzinę (w sobotę nawet lepiej, bo na prawdę jest tam duży ruch). Ale jest sporo przymierzalni, bardzo obszernych. Można w nich czuć się niesamowicie swobodnie, nikt nas nie widzi, poza nami, Panią pomagającą ubierać się i osobami, które z nami przyjechały..
Na prawdę salon godny polecenia..