Czesc dziewczyny , ostatnio sen z powiek spędza mi suknia ślubna , której jeszcze nie mam mimo iż ślub za 2,5 miesiaca . Problem w tym ze jestem wzrokowcem i trudno mi jest sie zdecydować na suknie która podczas przymiarki jest na mnie o wiele za długa i za szeroka, nie wiem czy po przeróbkach ta suknia nie straci fasonu i tak jest prawie z kazdą suknia którą mierze, (dodam ze mam 158 cm). W oststnią sobote łaziłam po szczecinie szukajac i upatrzyłam sobie ładną la spose za ładną sumkę ale oczywiscie do przeróbki, i teraz mam dylemat bo jak po przeróbce ona nie bedzie mi sie podobać to co ja wtedy zrobie . Kilka dni temu byłam już taka zrezygnowana ze wybrałam sie do salonu w moim miescie i byłam naprawde zaskoczona , bo przymierzałam sliczna suknie , nowa do sprzedania za 500 zł !! byłam w szoku bo dwa dni spedziłam w salonach w szczecinie mierzac suknie za gruba kase i nic nie mogłam wybrać. Gdyby wszystkie suknie które mierzyłam były tak dopasowane i wielkoście prawie ildealne jak ta za 500 zł to juz dawno miała bym suknie . Zamierzam ostatni raz jechać do szczecina bo zostały mi jeszcze trzy salony do "zaliczenia" , moze macie namiary na salony gdzie maja niedrogie i ładne suknie , wcalenie musza być firmowe , albo pracownie gdzie mają już gotowe uszyte modele , a mozę jakies malutkie salony gdzie nie zdzieraja forsy z klientek . Prosze was kochane o pomoc