Autor Wątek: salony ślubne w szczecinie  (Przeczytany 153155 razy)

Offline Aischa

• entuzjasta
  • data ślubu: 29.04.2006
Odp: salony ślubne w szczecinie
« Odpowiedź #120 dnia: 22 Kwietnia 2006, 14:31 »
przymierzalam wlasnie takie nieprzezroczyste ale wszytskie mieli za male dla mnie niestety :( a co do tej obrozki hmm mi sie wlasnie podoba i nie wiem co zrobic bo jestes druga osoba ktora mowi ze lepiej lancuszek hhmmmm ale dalas mi do myslenia  :o

Offline Aischa

• entuzjasta
« Odpowiedź #121 dnia: 21 Maja 2006, 08:21 »
Chcialam jeszcze dodac na temat CMŚ. W dniu gdy odbieralam suknie juz gotowa na slub to dostalam jeszcze w prezencie slonika na szczescie, bardzo mnie to zaskoczylo. Mam teraz wpasc bo koniecznie chca zdjecia obejrzec ale jakos czasu brak, musze sie wkoncu zmobilizowac.

POLECAM ten salon !!!!

Offline Ninka
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #122 dnia: 21 Maja 2006, 17:02 »
I bardzo dobrze, że zostałąś w obróżce Mi się podoba :)

Offline Aischa

• entuzjasta
« Odpowiedź #123 dnia: 21 Maja 2006, 20:39 »
dzieki, mysle ze to byl dobry wybor  :D

Offline Anogete
  • zapaleniec
« Odpowiedź #124 dnia: 24 Maja 2006, 19:30 »
musze napisac ze Pretty Woman na Krzywoustego jest fantastyczny!!! Kobieta otworzyla w niedziele na telefon, aby moja siostra mogła obejrzec kiecke :)
Jest jak jest, nie jak powinno być ;)

[img]http://ticker.7910.org

Offline Ninka
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #125 dnia: 24 Maja 2006, 23:05 »
Cytat: "Anogete"
musze napisac ze Pretty Woman na Krzywoustego jest fantastyczny!!! Kobieta otworzyla w niedziele na telefon, aby moja siostra mogła obejrzec kiecke

Moja mama tam zamawia suknię na wesele. Pani "kierowniczka" jest super. Niestety krawcowa taka trochę jakby jej się nie chciało robić tego, co powinna. Poprawki miały być w cenie sukni, a tymczasem doliczona została kwota za nie. Pozatym suknia do mierzenia nie była rozprasowana i miejsca zaszewek były mocno widoczne i źle się układały. Jeszcze jedna przymiarka przed nami, więc nie tracę nadzieji na to, że za cały lokal i obsługę będę mogła dać BDB :!:

Offline casjopeja55
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #126 dnia: 27 Maja 2006, 20:58 »
Czesc dziewczyny , ostatnio sen z powiek spędza mi suknia ślubna , której jeszcze nie mam mimo iż ślub za 2,5 miesiaca . Problem w tym ze jestem wzrokowcem i trudno mi jest sie zdecydować na suknie która podczas przymiarki jest na mnie o wiele za długa i za szeroka, nie wiem czy po przeróbkach ta suknia nie straci fasonu i tak jest prawie z kazdą suknia którą mierze, (dodam ze mam 158 cm). W oststnią sobote łaziłam po szczecinie szukajac i upatrzyłam sobie ładną la spose za ładną sumkę ale oczywiscie do przeróbki, i teraz mam dylemat bo jak po przeróbce ona nie bedzie mi sie podobać to co ja wtedy zrobie . Kilka dni temu byłam już taka zrezygnowana ze wybrałam sie do salonu w moim miescie i byłam naprawde zaskoczona , bo przymierzałam sliczna suknie , nowa do sprzedania za 500 zł !! byłam w szoku bo dwa dni spedziłam w salonach w szczecinie mierzac suknie za gruba kase i nic nie mogłam wybrać. Gdyby wszystkie suknie które mierzyłam były tak dopasowane i wielkoście prawie ildealne jak ta za 500 zł to juz dawno miała bym suknie . Zamierzam ostatni raz jechać do szczecina bo zostały mi jeszcze trzy salony do "zaliczenia" , moze macie namiary na salony gdzie maja niedrogie i ładne suknie , wcalenie musza być firmowe , albo pracownie gdzie mają już gotowe uszyte modele , a mozę jakies malutkie salony gdzie nie zdzieraja forsy z klientek . Prosze was kochane o pomoc :-(

Offline .:Anka:.
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #127 dnia: 27 Maja 2006, 21:02 »
a gdzie juz byłaś - dziewczyny bardzo zachwalają Centrum Mody Ślubnej

Offline casjopeja55
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #128 dnia: 27 Maja 2006, 21:28 »
No właśnie zostały mi trzy salony w tym centrum mody slubnej na kaszubskiej , Gina i jakiś salon na ulicy Lutnianej

Offline klempa
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #129 dnia: 28 Maja 2006, 21:13 »
witam! mam pytanie odnośnie salonu sukien ślubnych "Justyna". Byłam tam w poszukiwaniu swojej sukni, bardzo miła pani poinformowała mnie że jeśli wypożyczę lub kupię suknie ślubną za kwotę minimum 700 zł, to w prezencie otrzymamy opłacone noclegi w jakims pensjonacie na 7 dni. Czy któraś z was skożystała z tej oferty?byłyście zadowolone z pobytu w tym pensjonacie :?:

Offline megi28

• uzależniony
  • data ślubu: 30.09.2006
« Odpowiedź #130 dnia: 28 Maja 2006, 21:46 »
A ja swoją zamówiłam w Pretty Woman. Byłam najpierw w Scarlett ale tam Panie zajęte były tylko Niemkami więc postałam sobie 20 minut i wyszłam zła, potem ruszyłam do Arveny i tam historia się powtórzyła panie powiedziały że około 30 minut muszę zaczekać i oczywiście 2 kobitki skakały koło niemki a przecież mogła jedna zająć się mną. więc poszłam dalej i trafiłam do Pretty Woman. Słuchajcie przymierzyłam 3 kiecki i już wiedziałam że to ta trzecia. Wszystkie trzy były przepiękne. Panie bardzo miłe i mało tego dołączyły się jeszcze panie z salonu męskiego Niko który jest na dole pod Salonem sukien. Ja stałam w sukni a one przynosiły męskie garnitury i dobierały do mojej sukni. Potem poleciałam po mojego przyszłego który cierpliwie czekał w samochodzie i przymierzył garnitur. Oczywiście zamówiliśmy go od razu.
Mówię wam wybór niesamowity obsługa też i polecam. :jupi:

Offline Ninka
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #131 dnia: 28 Maja 2006, 21:58 »
Cytat: "klempa"
witam! mam pytanie odnośnie salonu sukien ślubnych "Justyna". Byłam tam w poszukiwaniu swojej sukni, bardzo miła pani poinformowała mnie że jeśli wypożyczę lub kupię suknie ślubną za kwotę minimum 700 zł, to w prezencie otrzymamy opłacone noclegi w jakims pensjonacie na 7 dni. Czy któraś z was skożystała z tej oferty?byłyście zadowolone z pobytu w tym pensjonacie

Odpowiem we wtorek, bo mam tam przymiarkę tego dnia. sama jestem ciekawa czy coś dostanę, Ale owszem słyszałam 7 dni w Karpaczu, prawda :?:

Offline Julia
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #132 dnia: 29 Maja 2006, 10:28 »
Zamawiałam suknię w Justynie i dostałam kupon na tydzień pobytu w pensjonacie, ale nie skorzystałam. Jeśli skorzystasz z tej oferty, to zdaje się masz obowiązek w czasie pobytu w ośrodku wykupić wyżywienie.

Offline casjopeja55
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #133 dnia: 29 Maja 2006, 16:47 »
Kochane bardzo was prosze poradzcie coś:-( , slub mam za 2,5 miesiąca a nie mam sie w co ubrac . Może wiecie czy salon Pretty Woman jeszcze istnieje bo z internetu ściagnełam zupełnie dwie różne lokalizacje a telefon nie odpowiada . Bardzo mi sie podoba suknia firmy Sincerity model 3117 i ponoć ten salon masuknie tej firmy..

Offline Julia
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #134 dnia: 29 Maja 2006, 18:03 »
Ten salon przeniósł się z Królowej Jadwigi, ale nie pamiętam na jakiej jest teraz ulicy :( , dziewczyny pisały na forum nowy adres. Jeśli szukasz niedrogiej sukni możesz zajrzeć do sklepu Julia na Krzywoustego, zaraz przy skrzyżowaniu z Wojska Polskiego. Są tam niedrogie polskie suknie, ale obsługa fatalna :evil:

Offline Ninka
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #135 dnia: 30 Maja 2006, 23:06 »
A ja zapomniałam zapytać, tak byłam przejęta przymiarką :)

Offline Magda M.
  • Moderator
  • uzależniony
  • data ślubu: sierpień 2006
« Odpowiedź #136 dnia: 31 Maja 2006, 22:04 »
Cytat: "Anogete"
musze napisac ze Pretty Woman na Krzywoustego jest fantastyczny!!!

Cytat: "megi28"
Panie bardzo miłe

Tak wszystko się zgadza z ta uprzejmą obsługa. Tylko jedno mi sie nie podoba, że na swoja suknię czekam juz 4 miesiąc i wciaż jestem zbywana, że w "przyszłym tygodniu będzie, bo przedstawiciel firmy C... jest na pokazach mody we Francji".  :evil: (Dodam, że od miesiąca jest na tych pokazach   :roll: )

Offline megi28

• uzależniony
« Odpowiedź #137 dnia: 31 Maja 2006, 22:27 »
Kiki to mnie teraz wystraszyłaś wiesz ja byłam zamówić suknie dopiero 20 maja i powiedziały że będzie koniec lipca początek sierpnia i tak stwierdziałam że to długi okres bardzo no ale taka ładna kiecka że warto czekać.
Mam nadzieję że w końcu dostaniesz swoję sukienusię i daj mi koniecznie znać jak to się odbyło i kiedy oki?
Bo nerwówka napewno jest.

Pozdrawiam cię i powodzenia:)

Offline .:Anka:.
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #138 dnia: 31 Maja 2006, 22:33 »
megi28 - a jaką będziesz kieckę? może jakieś zdjęcie ;)

Offline megi28

• uzależniony
« Odpowiedź #139 dnia: 31 Maja 2006, 22:42 »
Co ja mogę powiedzieć piękną ,cudną i wogóle:) Niestety nie znalazłam jej nigdzie jeszcze bo jest to nowa kolekcja i jeszcze nie ukazała się na stronie. Ale jak będe miała z przymiarki to napewno wkleje jak się doczekam oczywiście bo mnie kiki wystraszyła że już tak długo czeka:(

Ale moja sukienusia jest zupełanie inna niż ta którą miałam w głowie jak jechałam na poszukiwania. Miała być biała ale jest taka delikatniutka ecri. Miała być krótki welon ale będzie długi bo krótki poprostu nie pasuje i brzydko wyglądam (szczerze mówiąc byłam w szoku że aż tak brzydko). Naprawdę juz nie mogę się doczekać kiedy ją znowy włożę :) jak wariatka taka hehe

Offline Magda M.
  • Moderator
  • uzależniony
« Odpowiedź #140 dnia: 31 Maja 2006, 22:49 »
Megi28 nie stresuj się za wczasu, może u ciebie będzie wszystko ok.  Ja mam tylko nadzieje, że ta sukienka wkoncu dojdzie, bo jest to moja wymarzona suknia i na znalezienie równie pieknej mam juz za mało czasu  :(

Offline megi28

• uzależniony
« Odpowiedź #141 dnia: 31 Maja 2006, 22:54 »
To i tak Cię podziwiam za wytrwałość przecież 4 m-ce to szmat czasu. A płaciłaś jakąś zaliczkę i sporządzałaś umowe na tą sukienusię?
Trzymam kciuki za Ciebie napewno ją dostaniesz :) musi być dobrze, napewno będzie :)

Pozdrawiam cieplutko

Offline Magda M.
  • Moderator
  • uzależniony
« Odpowiedź #142 dnia: 31 Maja 2006, 22:58 »
Zapłaciłam 1000 zł zaliczki i mam sporządzoną umowę. Niestety nie jest w niej określone kiedy dokładnie będzie suknia. Według początkowych ustalen miała byc pod koniec kwietnia  :?

Offline megi28

• uzależniony
« Odpowiedź #143 dnia: 31 Maja 2006, 23:19 »
No to tak samo jak ja ale bądźmy dobrej myśli że wszystko będzie oki:)

Daj mi znać proszę jak już ją będziesz miała w rękach w tedy mi ulży

Offline Magda M.
  • Moderator
  • uzależniony
« Odpowiedź #144 dnia: 31 Maja 2006, 23:26 »
Ok, dam znać. Liczę na to, że ją w tym tygodniu odbiorę.

Offline monia

• złośliwy skorpionek :)
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2005
« Odpowiedź #145 dnia: 4 Czerwca 2006, 10:19 »
byłam byłam...

i w novi coś wybrałąm  :mrgreen:
przyjaciel gdy powiesz "zabiłem", odpowie "gdzie go zakopiemy"

Offline redzia

• Gosia
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 02.09.2006
« Odpowiedź #146 dnia: 4 Czerwca 2006, 17:50 »
Polecam wam Nicol (na Boguslawa), mila, pomocna obsluga. Mozna za jednym zamachem dobrac tam bizuterie, buty, welon, rekawiczki i nawet granitur dla waszego mezczyzny. Sukienke i dodatki kupilam walsnie tam. Zajelo mi to az 2 godziny  :oops:

[glow=red][shadow=darkred]Milego dnia [/shadow][/glow] :P

Offline Ninka
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #147 dnia: 4 Czerwca 2006, 18:01 »
Cytat: "redzia"
Zajelo mi to az 2 godziny

O rany, to Ty szybki Bill jesteś. A ja to się z tym tak guzdraaaałam, ale chyba trochę celowo.... :)

Offline redzia

• Gosia
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 02.09.2006
« Odpowiedź #148 dnia: 4 Czerwca 2006, 18:06 »
:D  gdybym miala wiecej czasu, to grymasilabym kilka dni dluzej. Mialam 3 dni do wyjazdu za granice wiec musialam sie "spiac"  :oops:  :lol:

Offline madziulek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #149 dnia: 5 Czerwca 2006, 09:00 »
megi28, i KIKI,  mam nadzieje ze wszystko skończy się pomyślnie i odbierzecie swoje suknie w terminie. Szkoda że niektórzy w salonach nie moga zrozumieć że dla panien młodych to niesamowity stres kiedy je ktoś tak zbywa a slub tuz tuz  :roll:
Kuba 2007
Szymon 2010