Autor Wątek: salony ślubne w szczecinie  (Przeczytany 153160 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline AnetaM

• uzależniony
  • data ślubu: 10.09.2005
Odp: salony ślubne w szczecinie
« Odpowiedź #30 dnia: 18 Stycznia 2006, 18:09 »
Cytat: "Sylvi"
salonu pretty woman już tam nie ma

hmmm nie wiedziałam jeszcze chyba we wrzeżniu był, w takim razie wycofuję  :roll:
czekam aż szczęście powróci...

Offline Moongirl

• zapaleniec
« Odpowiedź #31 dnia: 26 Stycznia 2006, 20:59 »
Cytat: "Julia"
Anagra na Krzywoustego - strasznie nieprzyjemna obsługa

POPIERAM! Byłam tam z Kalether, pani nawet nie powiedziała nam "dzień dobry" i zachowywała się tak, jakby nas tam wcale nie było. Nie mogłyśmy obejrzeć ANI jednej sukni. Zlewka total. Masakra. To już lepiej było w scarlett, bo Pani się chociaż zapytała "w czym pomóc"...

Najlepsza obsługa w Lisa Ferrera, Nicol i CMŚ :)

Offline Moongirl

• zapaleniec
« Odpowiedź #32 dnia: 26 Stycznia 2006, 21:02 »
Cytat: "AnetaM"
polecam jeszcze Preety Woman boczna od Krzywoustego

ooo właśnie zapomniałam. Sklep zamknięty, napis "wyprzedaż" ale w środku ani wieszaka i sukienki.... może się przenieśli na inną ulicę?

Offline agulkaaa
  • Chuck Norris
  • MISIO 13.05.2007, MACIUŚ 21.10.2009
« Odpowiedź #33 dnia: 27 Stycznia 2006, 00:56 »
a ja polecam salon ARVENA zajęli 2 miejsce na targach w neptunie a panie tam są przemiłe

Offline Sylvi

• Administrator
  • maniak
« Odpowiedź #34 dnia: 27 Stycznia 2006, 10:16 »
Cytat: "Moongirl"
AnetaM napisał/a:
polecam jeszcze Preety Woman boczna od Krzywoustego

ooo właśnie zapomniałam. Sklep zamknięty, napis "wyprzedaż" ale w środku ani wieszaka i sukienki.... może się przenieśli na inną ulicę?

Z tego co wiem właścicielka szuka innego lokum, a póki co salon z królowej jadwigi zamknęła.

Offline didi

• entuzjasta
« Odpowiedź #35 dnia: 27 Stycznia 2006, 10:34 »
To ja się dołączę (tak w przerwie w pracy :wink: )

1. Novia,
2. Demetrios,
3. Nikol (na Bogusława)
5. Gina

Co do Scarrlet mam mieszane uczucia (czarownica kupowała tam suknię) nie żeby cos szczególnie było nie tak ale zachowanie sprzedających lekko drażniło , były tez przejścia w CMS ale podobno poszli po roazum do głowy :wink: , Pretty Woman jest zamkniety, na Niebuszewie obsługa taka sobie, jak jest ta młodsza babka to pół biedy jak ta stare babsko to lepiej w ten dzieć nie przychodzić :twisted:, Agora - mam wrażenie że  tam interesuja ich tylko klientki z Euro 8) ,w Anagrze byłam ostatnio babki bardzo miłe tylko jakość ciężko było sie dogadać w kwestii La sposa :|  no i stanowczo mnie poinformowano że sprzedają tylko bolerka jakie maja na salonie jak chciałyśmy odszyć bolerko do sukni która go nie miała to usłyszałyśmy stanowcze nie :oops:
4 lutego ruszamy jeszczcze raz z Grażynką po salonach i zdam realcje na "gorąco" :mrgreen:
Bezwarunkowo kocham tylko zwierzeta bo ludzie czasami mnie wkurzają !!!!

Offline didi

• entuzjasta
« Odpowiedź #36 dnia: 27 Stycznia 2006, 10:47 »
w..... Anagrze byłam ostatnio babki bardzo ...UPPPS Sorry w Arvenie :oops:
Bezwarunkowo kocham tylko zwierzeta bo ludzie czasami mnie wkurzają !!!!

Offline anka24

• entuzjasta
  • data ślubu: 15.07.2006
« Odpowiedź #37 dnia: 27 Stycznia 2006, 19:46 »
a ja polecam CMŚ..strasznie miłe panie, które mają wprawne oko jeśli chodzi o dobranie fasonu, dodatków do sukienki..potrafią stworzyć cudeńko..klimat tam tak przyjazny jest że aż sie wychodzić stamtąd nie chce..moja mama już nie może sie doczekać kiedy ze mną na przymiarkję tam pojdzie bo tak sie jej miło tam gawędziło :wink: ponadto olbrzymi wybór sukienek maja i naprawdę potrafią doradzić...

Offline kamyk4
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 12.10.2002
« Odpowiedź #38 dnia: 28 Stycznia 2006, 18:24 »
Polecam Salon Gina na Slawomira. Rewelacyjna matka z corka ktore nie wciskaly mi kitu ze "do malego biustu to kazdy gorset pasuje a na bardzo wysoka i szczupla dziewczyne to kazdy model sukni" (no pewnie, bedzie sie tylko lekko zapadal tam gdzie powinny byc piersi no i bede wygladac jak chuda wieza z szyja zyrafy). Babeczki bardzo rozsadnie sobei ze mna pogadaly, pokazaly ktore modele sukni beda najlepsze i dlatego je polecam.

Offline Julia
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #39 dnia: 28 Stycznia 2006, 18:29 »
Przychylam się do opinii o salonie Gina. My kupowaliśmy tam garnitur dla mojego męża. W pełni profesjonalna i uprzejma obsługa. Spory wybór sukni w korzystnych cenach.

Offline monia

• złośliwy skorpionek :)
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2005
« Odpowiedź #40 dnia: 28 Stycznia 2006, 19:21 »
Cytat: "kamyk4"
nie wciskaly mi kitu

żadka cecha w dzisiejszych czasach... szukając swojej sukni trafiłam do XXX salonu...kobita z tego salonu chciała wcisnąc dzieweczkę o rembrantowskich kształtach w rybkę (pomimo "niedużego" sadełka) i wmawiała jej ,ze wygląda przecudnie.. ta.. pefnie... jak sliczny michellin..

kiedy skomentowałam jej zachwyty jako przekoloryzowanie i  wciskani kitu, skomentowała, że jestem niemiłą a ona chciała właśnie taka być.. dobre sobie... lepiej żeby dziewczę wyglądało jak potworek niż jak piękna panna młoda... :mrgreen:
przyjaciel gdy powiesz "zabiłem", odpowie "gdzie go zakopiemy"

Offline liliann

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30 września 2006
« Odpowiedź #41 dnia: 30 Stycznia 2006, 17:01 »
A ja polecam Centrum Mody Ślubnej na ul. Kaszubskiej. Przesympatyczna obsługa.
Można w miłej atmosferze (przy kawce) obejrzeć i wybrać suknie.
Los mnie do nich pchnął...nie żartuje. Pierwsze spotkanie miało miejsce na tragach ślubnych w Galaxy (końcówka 2005r). Dosłownie prześlizgnęłam się obok ich stoiska, bo czasu do wesela miałam sporo (wrzesień 2006). Zostałam w bardzo miły sposób zagadnięta przez właścicielkę. Odparłam, że mam już wymarzony model sukni (ściągnięty z netu). „Proszę go (fotografię) do nas przynieść” - usłyszałam - „postaramy się dla Pani znaleźć coś podobnego, jeśli nie to zaprojektujemy suknie zgodnie z Pani preferencjami”.
Tak też zrobiłam. Po serii przymiarek i rozmów mam już projekt mojej sukni ślubnej. Umowę idę podpisać za trzy dni….a potem tylko czekać finału….
Naprawdę polecam. Plus tego salonu to właścicielka, która sama suknie projektuje i jest otwarta na wszystkie propozycje i bardzo chętna do współpracy.
"Ludzie, którzy stawiają sobie mierne cele życiowe, zazwyczaj osiągają to co zamierzali: nie dążą do niczego i niczego nie zdobywają. ”
— Richard M. Devos

Offline Misia

• zapaleniec
« Odpowiedź #42 dnia: 30 Stycznia 2006, 21:40 »
Ad salonu Pretty woman...zostanie przeniesiony na krzywoustego...w odcinku między placem kościuszki a turzynem

a co do Salonu na kaszubskiej...to ja jestem zdegustowana....zosatałam potraktowana jak gowniara ( może za młodo wyglądam)...nie zainteresowano sie mną wcale...dano katalog w rece posadzono i koniec...jak mialam pytania...to zero kreatywnych odpowiedzi......Oczywiście w tym czasie były niemki w salonie....no to juz wiadomix..wokolo nich skakano..i dawano do przymiarki co chceta

Polecam salon na Bogusława..Nikol...super obsługa..mierzyć do woli można....i to po kilka razy..jak przyprowadza się znajome by pokazac sukienkę

Offline liliann

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30 września 2006
« Odpowiedź #43 dnia: 31 Stycznia 2006, 08:35 »
Salon na Kaszubskiej cieszy się dużą popularnością…. Niestety czasami trzeba poczekać. Skoro są  tylko dwie sprzedawczynie i dwie przymierzalnie. Jeśli zajmują się już klientkami to się nie rozdwoją. Z drugiej strony jak czułaby się osoba obsługiwana, gdyby ktoś z personelu zostawiał ją w trakcie przymiarki dla innej klientki.  
Dlatego czasem warto pooglądać katalogi i …poczekać…
Cierpliwość rzecz święta…
"Ludzie, którzy stawiają sobie mierne cele życiowe, zazwyczaj osiągają to co zamierzali: nie dążą do niczego i niczego nie zdobywają. ”
— Richard M. Devos

Offline monia

• Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #44 dnia: 31 Stycznia 2006, 09:19 »
Cytat: "Misia"
Oczywiście w tym czasie były niemki w salonie

dlaczego oczywiście... równie dobrze mogły być dziewczyny polki czy ktośtam jeszcze... nawet kobitka mierząca swoją suknię wieczorową na sylwka...

ja również dotałąm katalog.. na szczęście jedna przymierzalni była wolna więc mogłąm również coś przymierzyć..

wokolo nich skakano..i dawano do przymiarki co chceta

i tak właśnie wokół mnie pani monika skakała.. dawała co chciałam i nawet nie pinęła ,ze zabieram jej czas...

jak mialam pytania...to zero kreatywnych odpowiedzi......

misiu kochana.. jak mi ktoś dzwoni i zadaje tysiące pytań kiedy mam na fotelu pacjenta to też odpowiadam zdawkowo i zapraszam na dłuzszą rozmowę do gabinetu.. dokładnie to samo ktos może powiedziec o każdej znas.. jak jest czas i możemy ten czas poświęcić dla 1 osoby to każda z nas zrobi wykład...

cierpliwości

idź tam ponownie, moze najpioerw zadzwoń i umó się na rozmowę.. będą miały czas dla ciebie i będziesz na spokojnie mogła zabawić się w 100 pytań do...

Offline Misia

• zapaleniec
« Odpowiedź #45 dnia: 31 Stycznia 2006, 10:31 »
no właśnie sęk w tym...z tymi odpowiedziami....że to było jak znalazła czas dla mnie...bo niemką zajęła sie druga pani( bo ja spokojnie czekalam z tym katalogiem aż będzie wolna )....wiec ta pierwsza miala czas dla mnie bo była wolna(przynajmiej tak mi sie zdawało)....i wtedy zdawkowo odpowiadała mi na pytania...i raczej słyszałam...no przykro mi....tego nie ma..tamtego też....i raczej nie wysilała sie zaproponować coś innego w zamian.

poza tym moja psiapsiulka tez tam była....na 30 min przed zamknięciem...i wiecie co powiedziały jej ze to juz za poźno...i bez sensu teraz cokolwiek ogladać...no masakra...sklep jest czynny do TEJ godziny wiec do TEJ obsługuje sie klienta,albo wysłucha sie przynajmiej jego wizji.....

może i to dobry sklep...ale raz na 100 trafia sie klientki ktore trafiły na zły albo zapracowany  dzień pań ekspedientek..
no i bedą wtedy złe opinie raz na 100...i właśnie ja do nich należe, moja psiapsiołka z jej mamą

i raczej tam nie wrocę....i nikogo do tego sklepu namawiac nie będe...bo mam porownanie z innymi....lepszymi wg mnie

Offline Sylvi

• Administrator
  • maniak
« Odpowiedź #46 dnia: 31 Stycznia 2006, 10:36 »
moja psiapsiulka tez tam była....na 30 min przed zamknięciem...i wiecie co powiedziały jej ze to juz za poźno...

Ja byłam świadkiem jak grupka 4 osób przyszła do tego salonu na 3 minuty przed zamknięciem i zostali zaproszeni do środka z otwartymi rękami .....

Offline Misia

• zapaleniec
« Odpowiedź #47 dnia: 31 Stycznia 2006, 10:41 »
możliwe...ale niestety my należymy do tych pechowych.. i przykro mi ale utkwilo to w mojej pamiąci i psiapisołki też ...no bo to związane z naszym wielkim dniem....i dlatego jestem zdegustowana...

Offline Anielka

• maniak
  • data ślubu: 15.08.2006
« Odpowiedź #48 dnia: 31 Stycznia 2006, 12:48 »
Ja z kolei mam miłe doświadczenia z CMS. Moja koleżanka w ub. roku szyła tam swoją suknię, a ja chodizłam z nią na przymiarki i robiłam jej fotki. Zanim tam trafiłyśmy obleciałyśmy całe miasto i nigdzie tak miłej i fachowej obsługi nie spotkałyśmy. Nawet jak w sklepie pojawiły się Niemki, to i tak na nas się koncentrowano i one musiały poczekać przy stoliku oglądając katalog. Ja też zamierzam szyć tam moją suknię. Nie będę nigdzie biegac po sklepach, mam świeże doświadczenie jak z koleżanką biegałyśmy za jej suknią.

Offline .:Anka:.
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #49 dnia: 31 Stycznia 2006, 13:09 »
Najbardziej wkurza mnie jak panie w sklapach latają i płaszczą się przed Niemcami!

Offline okruszek

• maniak
« Odpowiedź #50 dnia: 31 Stycznia 2006, 13:13 »
Cytat: "Anusia-szczecin"
Najbardziej wkurza mnie jak panie w sklapach latają i płaszczą się przed Niemcami!

uparłyście sie na te niemki i tyle.  :mrgreen:
Dajcie na luz i zajmijcie się spojrzeniem na siebie a nerwy wyrzućcie do kosza ! :)
1 kwietnia 2006 - ślub cywilny

Będą bliźniaki :)

Offline Anielka

• maniak
  • data ślubu: 15.08.2006
« Odpowiedź #51 dnia: 31 Stycznia 2006, 13:40 »
Masz rację Okruszku. Nie warto się wkurzać, tym bardziej, że w Szczecinie jest dużo sklepów z sukniami ślubnymi i można sobie wybrać spośród tych najlepszych.

Offline anka24

• entuzjasta
  • data ślubu: 15.07.2006
« Odpowiedź #52 dnia: 31 Stycznia 2006, 15:39 »
Cytat: "Anielka"
Ja z kolei mam miłe doświadczenia z CMS.

ja również bardzo miło wspominam pierwszą wizytę w CMŚ..zostałyśmy z mamą bardzo ciepło przywitane ( mimo tłoku jaki panował w salonie-tyle chętnych do mierzenia sukienek)zarówno przez panie tam pracujące jak i włąścicielkę. mi też dano tonę katalogów i poproszono o cierpliwość bo miały napradwe mnóstwo roboty..poczekałam praiwe 2h ale warto było..wypytano mnie wnikliwie o typ sukienek jakj mi odpowiada, zaproponowano inne fasony..poczułam sie jak napradwe ważna persona :wink:  dlatego ciężko mi uwierzyć że panie mogły potraktować kogoś jak 5te koło u wozu..rozmawiałam z właścicielką która powiedziała mi że sama kiedyś jak szukała sukienki została nie raz zignorowana przez panie w salonach albo potraktowana jak intruz dlatego postanowiła otworzyć salon w którym każda z nas poczuje się wyjątkowo..i wg mnie udało jej sie to w 100%..

Offline Moongirl

• zapaleniec
« Odpowiedź #53 dnia: 31 Stycznia 2006, 16:07 »
A ja podobnie jak Misia polecam salon Nikol na Bogusława. Ceny BARDZO przystępne, naprawdę na każdą kieszeń. Panie bardzo uprzejme, potraktowały mnie bardzo życzliwie i pomagały we wszystkim, mimo, że kupowałam sukienkę ze starej kolekcji. Nie było rozróżniania na lepsze/gorsze klientki... :)

A swoją drogą naprawdę baaardzo dużo zależy od obsługi. I nie rozumiem jak można dzieić klientów w jakiejkolwiek branży na bardziej i mniej zamożnych... Przecież dobrze wiemy jak pozory mylą. A to że ktoś mówi po niemiecku wcale nie jest wyznacznikiem bogactwa... :wink:

Offline Agutka

• maniak
  • data ślubu: 26.08.2006
« Odpowiedź #54 dnia: 31 Stycznia 2006, 16:19 »
Cytat: "Moongirl"
A to że ktoś mówi po niemiecku wcale nie jest wyznacznikiem bogactwa...

-ja też mówię po niemiecku i o czym to świadczy ?-o niczym :wink: Niestety takie podejście, że jak Niemiec to "lepszy" panuje nie tylko w salonach sukien,ale byłabym w stanie twierdzić, że dosłownie wszędzie :?  kurczę może ja też dla jaj na początku będę gadać po niemiecku?zobaczymy jak mnie wtedy potraktują :twisted:
Relacja z tego Jedynego Dnia :) Zapraszam  Gość
http://e-wesele.pl/forum/viewtopic.php?p=119076#119076

Offline Moongirl

• zapaleniec
« Odpowiedź #55 dnia: 31 Stycznia 2006, 16:55 »
Cytat: "Agutka"
Niestety takie podejście, że jak Niemiec to "lepszy" panuje nie tylko w salonach sukien,

Ooooo! O tym to ja przeróżne historie mogę opowiadać... pracuję w hotelu w Świnoujściu.... A jakie walki odchodzą, gdy w hotelu są i Polacy i Niemcy... MASAKRA! Niemcy chcą być traktowani "wyjątkowo", a Polacy mają kompleksy i niezależnie od tego, jak się Niemcy zachowują i tak mają im wszystko za złe...

Offline monia

• Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #56 dnia: 31 Stycznia 2006, 22:48 »
Cytat: "Agutka"
kurczę może ja też dla jaj na początku będę gadać po niemiecku?zobaczymy jak mnie wtedy potraktują

zabecalujesz 2 lub 3krotność ceny dla polki  :twisted:

Offline Agutka

• maniak
  • data ślubu: 26.08.2006
« Odpowiedź #57 dnia: 1 Lutego 2006, 07:10 »
zabecalujesz 2 lub 3krotność ceny dla polki

A to ja jednak dziękuję  :lol:  :twisted: I będę wierzyć, że jednak mnie w salonach obsłużą tak jak każdą inną klientkę :D
Relacja z tego Jedynego Dnia :) Zapraszam  Gość
http://e-wesele.pl/forum/viewtopic.php?p=119076#119076

Offline Kasia*

• Chuck Norris
« Odpowiedź #58 dnia: 1 Lutego 2006, 13:24 »
ja tylko chcialam dodac pewne doswiadczenia z zeszlego roku.
przyjaciołka brała ślub we wrzesniu, suknie miala demetriosa , brakowało tylko welonu i jakiegos bolerka(w demetriosie welon 3 warstwowy kosztował 160zł:( wiec pani zparoponowala nam sie rozejrzec w innych salonach). Wiec wybrałysmy sie do CMS.
Tu panie owszem miłe były ale powiedziały ze bolerka nie wypożyczą bo sukni tu nie wyporzyczałysmy ani nie kupowałysmy ze w sumie jest jeden ale do slubu zostało jeszcze 3 tyg wiec moze jakas ich klientka sie zdecyduje i ona wtedy ich klientka bedzie bez bolerka...a co do welonu no to ona nam nie doradzi bo sukni nie widziala, no i ze cyt"ceny welonów sa ogolnie takie same roznia sie moze 30-50 zł wiec nie ma co biegac i szukac lepiej decydowac sie na zakup w demetriosie"

hmmm, to mi jakos tak zostało w głowie, ale obsluga naprawde miłai spory wybór sukien
Wszyscy mówią mi - kiedyś przyjdą lepsze dni, ktoś na dobre zmieni mnie, czekam na ten dzień

Offline madziulek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #59 dnia: 1 Lutego 2006, 15:24 »
byłam w CMS miła obsługa poprzymierzałam pare sukien pani Monika proponowała co i gdzie może zmienić dołożyć itp. Choć nie zdecydowałam sie na sukniez ich salonu to i tak go polecam. Suknie wybrałam w NOVIA gdzie również jest super obsługa poprzymierzałam pare sukni i powiedziałam ze jade jeszcze gdzie indziej zeby sie nie rozczaowac jakbym potem cos nawystawie jakiejs zobaczyla. Pani powiedziała ze mam racje. Pojechałam po czym szybko wróciłam do niej i tam jeszcze raz przymierzałam :) Mila i kometentna obsługa ... polecam  :P  nie polecam na tomiast scarlet - nie mila osługa  :evil:  :evil:
Kuba 2007
Szymon 2010