megan - satelite jest rewelkacyjna, tez przykłuła moje oko od razu, na pewno będziesz wyglądała cudnie, dawaj fotki jak tylko beziesz miała.
Co do szczecińskich salonów ja również polecam salon
ARVENA na jagioellońskiej, przemiła i bardzo pomocna obsługa, mam tu mój typ 2 vanessa 507. równiez pozytywne wrażenie wywarł salon
PRETTY WOMAN na krzywoustego, zreszta najprawdopodobniej tu będę wypozyczać sukienki, spory wybór, przystepne ceny.
\serdecznie poolecam odwiedzić salonik
MARIETTE na bogusława na przeciwko NIKOL, salonik malutki, lecz sukienek dość sporo. do tego dziewczyna tam pracująca jest projektantką więc wszystko co tylko przyjdzie wam do głowy jest możliwe do uszycia. dziewczyny są przemiłe i naprawde służa czasem i pomocą.
CENTRUM MODY ŚLUBNEJ na kaszubskiej, głównie dla dziewczyn które poszukują "bez", z prostych, wąskich sukienek raczej mały wybór, ale warto zajrzeć, panie służą fachową poradą i zawsze można cos przymierzyć,
niestety salonu na pocztowej nie odnalazłam, nie mma tez żadnej informacji, żeby został przeniesiony...
równiez nie udało mi się zawitac do JUSTYNY na długosza ani do NOVII na janusza, gdyż byłam po prostu za wcześnie. ale myslę, że jeszcze je odwiedzę przed podjęciem ostateznej decyzji. powodzenia wszystkim poszukującym tej jedynej