Autor Wątek: salony ślubne w szczecinie  (Przeczytany 151926 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Ninka
  • Chuck Norris
Odp: salony ślubne w szczecinie
« Odpowiedź #240 dnia: 9 Maja 2007, 14:53 »
zakładam, że wypożyczenie od 2000 (2200 płaci moja kumpela za model: SARAH z tego roku w salonie Novia) więc zakup będzie 2x wypożyczenie, czyli 4400.

To ta suknia:

Offline Ninka
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #241 dnia: 10 Maja 2007, 15:27 »
kajmanka2, poprawka wypożyczenie ww sukni to koszt 2000 zł, a zakup 4000. Wypożyczyć można już od 1700zł. Koronki są najdroższe.

Offline narwanka

• entuzjasta
  • data ślubu: 26.08.2006
« Odpowiedź #242 dnia: 10 Maja 2007, 15:45 »
Ceny w CMS sa jakie tylko chcesz :) Ja swoaj suknie uszyta na mnie - kupiłam za 1800 zł około :) Ale była bardzo skomna i miała mało dodatków.

Ceny jak widzialam są od 1500 do 3000 zł tak około. Najlepiej tak idz i popatrz sobie, porozmawiaj z Pania Monika i ona Ci wszystko opowie :)

gorzej ze jak tam wejdzeisz to wpadniejsz jak śliwka w kompot i do innego salonu nie bedziesz chciala juz iść ;)  :tupot:
Agata

Offline kajmanka2

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 20.10.2007
« Odpowiedź #243 dnia: 10 Maja 2007, 16:50 »
Dzięki dziewczyny za info :)
W pierwszej kolejności w Novej popatrze, następnie CMS, a dalej to sie okaże :)
Kasia mama Mateuszka 2005

Offline elisabeth81

• Chuck Norris
« Odpowiedź #244 dnia: 10 Maja 2007, 17:26 »
kajmanka2, ja w zeszłym roku kupowałam La Sposę za 2580zł i ten sam model mogłam wypożyczyc za 1700zł....
teraz będę próbowała ją sprzedac choc już chyba jest trochę póżno..
"Wstać rano, zrobić przedziałek i odpieprzyć się od siebie. Czyli nie mówić sobie: muszę to, tamto, owo. Ja zapisuję rano, co mam zrobić. A chwilę potem skreślam połowę"

Offline *Ewelina*

• Chuck Norris
  • data ślubu: 29.12.2007
« Odpowiedź #245 dnia: 11 Maja 2007, 11:08 »
Ja tez bede sie wybierala do CMS ale troszke jeszcze czasu przede mna moze gdzies za 2-3 miesiace ale sukienke mam juz upatrzona i mam nadzieje ze ją tam znajde tylko jestem ciekawa jaki jej koszt wyporzyczenia jest.

Offline tylunia
  • You are my person brand of heroine
  • Chuck Norris
  • Ludzie mają pewną wspanialą ceche. Zmieniają się.
« Odpowiedź #246 dnia: 12 Maja 2007, 01:41 »
a ja dzisiaj siedzialam w samochodzie przy CMS i tam normalnie sie drzwi nie zamykaly :brewki:  :brewki:  :brewki: wchodzily i wychodzily panny mlode, same i z mamami...szok :mdleje: zwlaszcza ze pogoda dzis nie za ciekawa...i mocno wyparywalam forumek  :drapanie:  :drapanie:  :drapanie:ale strasznei lalo :popija:

Offline tchiopentalik
  • forumowicz
« Odpowiedź #247 dnia: 23 Maja 2007, 20:22 »

Miałam suknie kupioną w CMS to ,że dla mnie suknia była piękna to normalne, ale pani Monika jest rewelacyjna super babeczka , przystępna uśmiechnięta ,aż chciało się wchodzić do tego salonu a miała bardzo dużo pracy z moją suknią bo potrfiłam tak schudnąć,że suknię trzeba było przerabiać dwa razy i nigdy nie widziałam u niej skrzywionej buzi. Doradziła mi w dobraniu dodatków. Po prostu salon Super.

Offline lol
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #248 dnia: 24 Maja 2007, 21:54 »
Ja osobiście polecam CMS na Kaszubskiej - salon duży i przestronny, obsluga bardzo miła a pani Monika rewelacyjna.  Poza tym zapewniają również kurs "obsługi" sukienki, jak wchodzić po schodach, jak siadać, jak wsiadac do samochodu, jak zachować się w kościele itp.  itd.

Jeżeli chodzi o inne salony z przykrością stwierdzam, że nie byłam zadowolona z żadnego.  Jestem stosunkowo młoda jak na małżeństwo (21 lat) i kiedy chodziłam po salonach to nigdzie nikt nie potraktował mnie należycie.  To w jednym salonie panie kawke sobie piły inne rozmawiały sobie z koleżanką wogóle nie zwracając na mnie uwagi, a jak śmiałam się o cokolwiek sama zapytać to odpowiadały mi od niechcenia i z dystansem.  Aż w końcu trafiłam na Kaszubską gdzie na dzieńdobry wręczono mi katalogi i zaproszono do mierzenia.

Offline didi

• entuzjasta
« Odpowiedź #249 dnia: 25 Maja 2007, 12:20 »
Wiecie co dziewczyny chyba z ta Novią ostatnio naprade sie coś nie tak dzieje ::) aaa jak wam wiadomo to ja sie po wszystkich salona szwędam hehehehe ;D
ja często mam możliwość bycia u nich i zawsze było fajnie ale ostatnio to mnie po prostu zbili z tropu :-\ wręcz powiem niemiło było, poszłysmy z koleżanka po suknie , umówione byłyśmy na konkretna godzinke, kumpleta dokładnie wiedziała jaki fason sukienki chce i w jakim jej dobrze więc powiedziła wszystko dokładnie pani włascicielce nawet z preferaencjami firmyi co uszłyszałymy.... tu są wszystkie wywieszone !!! tylko po jakiego ćwieka mamy oglądać 50 sukienie jak leci jak na o konkretny fason chodziło :'(  zostawiła nas na salonie poszła sobie z kimś hihotać na zaplecze >:( a my w sumie nie wiedziałysmy co mamy ze soba zrobić poczułyśmy sie jak nie na miejscu ,ak już w końcu przyszła to miał taka znudzona minę ze az strach, no to nie pozostało nam nic innego jak się zbierać! goska powidziała ze w zyciu juz tam nie pójdzie a mnie było głupio bo poleciłam jej ich. Suma sumarum jak mawiają La sposa została zakupiona w Arvenie bez fochów i w ciągu 10 minut za 350 zł mniej to tyle przykre ale prawdziwe ???
A i nowy salon Vivien Vigo jest naprade warty uwagi fajne babeczni a suknie cosik mi łudząca Farge przupominają :D
Bezwarunkowo kocham tylko zwierzeta bo ludzie czasami mnie wkurzają !!!!

Offline ann80
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #250 dnia: 25 Maja 2007, 21:12 »
Podpisuję sie wszystkimi kończynami za CMS .  Pani Monika - rewelacja Każdy szczegół dopieści tak żeby przyszła Panna Młoda była zadowolona .  Ja jestem po dwóch przymiarkach i na prawdę złego slowa nie moge powiedzieć.  Sukienka mimo że do wypożyczenia to szyta na mnie od nowa tak jak sobie wymarzyłam- koszt wypożyczenia 1300 zł.  Ale na prawdę jak któraś przyszła Panna Młoda się zastanawia - to na prawdę nie ma nad czym - pierwszy salon do odwiedzenia w szczecinie - mieści sie na Kaszubskiej :) aha tylko jedna uwaga jeśli tam wejdziecie a akurat obie Panie będą zajęte i nikt do Was nie podejdzie to nie zrażajcie sie na prawdę warto poczekać albo przjść troszkę póżniej a ruch te Panie mają na prwdę spory 

Offline Dorka24
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #251 dnia: 29 Maja 2007, 11:55 »
Witam. Ja niestety zle trafilam jesli chodzi o salon z sukniami. Swoja sukienke zamowilam w salonie PRETTY WOMEN i niestety jestem zalamana sytuacja jak wynikla. O toz mam nie cale dwa tygodnie do slubu a kiecki jak nie bylo tak nie ma. Najpierw zostalam zle wymierzona i suknia byla o 20 cm za dluga. Potem drugi raz uszyto sukienke i byla na dflugosc wrecz idealna (przymiarka w bucikach oczywiscie). Nie bylo potrzeby ani wydluzania ani skracania. I co sie okazalo. Pani z tego salonu dzwoni do mnie dwa tygod nie przed terminem odbioru ze sukienke trzeba uszyc po raz kolejny. Jutro mam przymiarke i az boje sie pomyslec co oni mi uszyja. Wszyscy do okola mowia mi ze kto wie czy ta druga suknia nie zostala komus sprzedana. Takze dziewczeta nie polecam Wam tego salonu jesli nie chcecie przezywac tego co ja teraz czyli ogromnego stresu. Bo niestety ja nie spie juz po nocach bo nie wiem co ja zrobie na tydzien przed slubem jesli sukienka niem bvedzie taka jak powinna. Pozdrawiam

Offline Ninka
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #252 dnia: 29 Maja 2007, 19:03 »
Dorka24 zapraszam Cię do wątku, którego adres masz w moim opisie. Jest o PW właśnie. Szczerze Ci współczuję, choć nie jestem zdziwiona. Moją wygraną sukienkę, też mieli uszyć na wymiar. Pani, która mnie mierzyła nie miała pojęcia, jak to zrobić. Mierzyła mi piersi na bezdechu, a gdy powiedziałam,że chcę odetchnąć i wówczas przybyły jej 4cm na miarze powiedziała : "BEZ JAJ"
Jeśli chodzi o długość stanu, to w ogóle jej ze mnie nie zdjęła. Tak też sukienka przyszła uszyta tak, że ma nadmiar materiału na pupę, nad talią. Co prawda oferowano mi poprawki na miejscu, jednak zdecydowałam się dokonać ich u pani Justyny, która szyła mi suknię ślubną. Tak, dla spokoju ducha...

Offline ricardo

• Patrycja
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 08.09.2007
« Odpowiedź #253 dnia: 29 Maja 2007, 20:55 »
No to teraz i ja się wypowiem, jestem już po całym slalomie za sukienkami, przeszłam wszystkie salony i powiem tak:
- Novia - po powiedzeniu jaką sukienkę mniej więcej bym chciała babka pokazała mi 1 (!!!!!!!!!!!!!!) i stwoerdziła że ta będzie idealna, jak poprosiłam o jakieś kolejne to powiedziała żebym sama sobie poszukała bo wszystkie są wywieszona. Gdy wyciągnełam kieckę która kosztowała 3600 za wypożyczenie nagle się ożywiła i zaraz wciskała mi wszystkie naszyjniki, diademy i ogólnie teraz to była cacy...

- CMŚ - panie obydwie przemiłe, podają dużo sukienek, oprócz tych któe wybrałam z katalogu jeszcze przymierzyłam kilka innych, dużo cennych rad i ogólnie bardzo przyjemna atmosfera;

- Justyna - panie również bardzo konkretne, sukienki zarzucają jedne za drugą i naprawdę patrzą dobrym okiem na pannę młodą;

- Anagra - jak byłam w lutym to powiedziała że to absolutnie za wcześnie żebym przyszła w kwietniu, przyszłam w maju to niby ok ale pokazały mi tylko 2 sukienki. Powiedziałam że to nie jest to, to babka na to żebym przyszła pod koniec lipca (ślub na poiczątku września) że będą nowe sukienki i napewno coś wyboerzemy,

- Marietta - młode dziewczyny bardzo sympatyczne, dużo sukienek, chętnie wszystko pokazują

No i na koniec zostawiłam sobie moje cudeńko:

- salon Julia - maleńki salonik na Krzywoustego, właścicielka jest bardzo miła, daje dużo dobrych rad, pomaga wszystko wybrać, naprawdę polecam :) może zamówić każdą kieckę z katalogu, a katalog jest bardzo spory - zwłaszcza że jest to kilka firm. Ja tutaj właśnie znalazłam sukienkę swoich marzeń :) Polecam

Offline kajmanka2

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 20.10.2007
« Odpowiedź #254 dnia: 31 Maja 2007, 16:02 »
No i ja już jestem po wizytach w salonach...  Suknia już zamówiona. W Novi. Co do sukien w tym salonie, to musze przyznać, że jak dla mnie mają tam najładniejsze (oczywiście opieram sie tylko na tych salonach w których byłam). Byłam umówiona na godzine, pani na wstepie wypytała czy mam jakiś fason w głowie, po czym zaczeła pokazywać różne modele i odwieszała do przymiarki.. Łącznie zmierzyłam tam około 12 modeli :]

- CMŚ  fakt, panie bardzo miłe, niestety suknie mnie tam nie powaliły, ale to oczywiście kwestia gustu...

- Scarlet, to samo he :P

No i wróciłam do Novi. Wypożyczam suknie White One. Mam nadzieje, że pięknie mi ją dopasują...
Kasia mama Mateuszka 2005

Offline Anetos
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 25.08.2007
« Odpowiedź #255 dnia: 12 Czerwca 2007, 18:42 »
Teraz posypią się pewnie gromy ale ja po wizycie w CMS po prostu się poryczałam (może dlatego że nie trafiłam na panią Monikę).Czekałam cierpliwie na moją kolejkę do przymierzalni,tak jak mi panie poleciły (ponad godzinę)ale to spoko bo sezon slubny.W międzyczasie weszła przyszła panna młoda z 2 kolezankami. Zakręciły się,stwierdziły że kolejka długa,że chyba trzeba się tu na wizyte umawiać i zaraz potem  rozmawiały wesoło z pracującymi tam dziewczynami i po 5 min były w przymierzalni obsługiwane przez 2 panie.a ja nadal czekałam drugą godzinę.zdołałam przymieżyć 2 sukienki i miałam dość, bo za każdym razem te dziewczyny które się wepchały, przychodziły sobie oglądać mnie w najlepsze (mi nawet nie przyszłoby do głowy żeby gapic się na ich przymierzanie).Zwolniłam się wtedy z pracy bo byłam umówiona w CSM, gdzie 2 godz czkałam by poczuć się jak osoba drugiej kategorii. Ja wiem ze tam jest duży ruch, ale po co się umawiać? Niefajnie...

Offline isiaczek
  • entuzjasta
  • data ślubu: Long time ago ;D
« Odpowiedź #256 dnia: 8 Sierpnia 2007, 14:23 »
A ja będę miała sukienkę z Jeanette na Lutnianej. Moje obie siostry się tam ubierały  i ja tez tam poszłam. Suknia jest jedyna w swoim rodzaju, wyjątkowa i najpiekniejsza jaką w życiu widziałam .A do tego nigdzie tu na forum nie widziałam żeby któraś z dziewczyn miała podobną. Byc może dlatego że ten salon nie jest tu mile widziany. Ja nie miałam z tymi paniami problemów. Dodatkowo udało mi się tam dostać welon, jakiego jeszcze nigdzie nie widziałam. Cały z tiulu i wyszywany przezroczystymi kryształkami (nie podobają mi się te z lamówką). Ja moge polecic ten salon. Jak do niego weszłam to zobaczyłam na wieszaczku "właśnie tę" suknię (całościowa sukienka (nie  gorset i spódnica), cała z atłasu, wyszywana kryształakami na piersiach, a pod biustem spięta srebrnym kółeczkiem wysadzanym "cyrkoniami"), potem przymierzyłam jeszcze kilka "bez", ale zupełnie nie były w moim stylu i chciałam tylko tą pierwszą. Suknia bardzo wysmukla i jest bajecznie ecru. Jest prosta , elegancka a zarazem bardzo wytworna. Wypożyczenie kosztowało mnie 800 zł., a więc bardzo tanio. Ja polecam Lutnianą. Pani poświęciła mi dużo czasu i  zajmowała się mna jak trzeba. Byłam też u nich na Boh. W-wy - tam rzeczywiście wybór kiepski, ale można znaleźć taką perełkę jak ta moja sukienka. Jutro ją sobie pójdę jeszcze raz przymierzyć to może wkleję jakieś zdjęcie. Pozdrawiam.

Offline ela

• Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 13.08.2005
« Odpowiedź #257 dnia: 9 Sierpnia 2007, 22:58 »
A co powiecie na salon w Stargardzie na Szczecinskiej ??
Moja szwagierk ama tam miec uszyta sukienkę od podtsaw w 11 dni przed slubem ....a własciwie to 4 dni przed slubem.
We wtorek posżła kupic sukienke ale niestety nei było rozmiaru i tzreba uszyc od nowa ....Pierwsza przymiark apo szyciu 4 dni pzred slubem...Ciekawe co z tego wynikinie ?
To, że się uśmiecham, śmieje i żartuje jak zawsze nie znaczy, że u mnie jest zajebiście. Ja po prostu nie lubię pokazywać, że jest mi bardzo źle. -

Offline tylunia
  • You are my person brand of heroine
  • Chuck Norris
  • Ludzie mają pewną wspanialą ceche. Zmieniają się.
« Odpowiedź #258 dnia: 10 Sierpnia 2007, 01:31 »
wow Ela czyste szalenstwo ;D ciekawa jestem jak to bedzie ;D
isiaczek pokazesz suknie ;D
moja byla z scarlet i ja tam bylam bardzo milo przyjeta ;D

Offline isiaczek
  • entuzjasta
« Odpowiedź #259 dnia: 10 Sierpnia 2007, 08:56 »
Nie wiem czy uda mi się wkleić górę sukienki, ale spróbuję...
cicho, cicho i....................

Offline ela

• Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 13.08.2005
« Odpowiedź #260 dnia: 10 Sierpnia 2007, 09:01 »
Ale masz sliczną góre  :brawo_2: Mało które sukienki mi sie podobają , ale ta jest bardzoładna !
To, że się uśmiecham, śmieje i żartuje jak zawsze nie znaczy, że u mnie jest zajebiście. Ja po prostu nie lubię pokazywać, że jest mi bardzo źle. -

Offline isiaczek
  • entuzjasta
« Odpowiedź #261 dnia: 10 Sierpnia 2007, 09:23 »
Oki, a teraz całość. Sukienka jest na mnie za duża i trochę wisi i odstaje, ale przymiarka dopiero przede mną. Tak mi się ona podoba że chyba ja kupię i będę w niej chodzić do pracy, zmywać naczynia i robic zakupy w warzywniaczku :hopsa: Wiem że jest dużo pięknych sukienek ale mi odbiło na jej punkcie. Ale to chyba dobrze. Proszę zwrócic na zdjęciu uwage na stylowy zegarek z bransoletą z gumy. Doskonale się komponuje z suknią ślubną. ..
A tak naprawdę to zapomniałam go ściągnąć, a ja bez zegarka jak bez głowy. Obym tylko na ślubie nie zapomniała... Pozdrawiam o życze samych przyjemności
Elu dziękuję!!!! Tak się ciesze że jeszcze komuś się podoba. To straszne że nie moge jej nikomu pokazać przed ślubem. Potem się człowiek zastanawia czy przypadkiem sie nie popełnił jakiegoś błędu. A tak nna marginesie to muszę dodać że na żywo sukieneczka jest dużo ładniejsza (no i jak się ja dopasuje do sylwetki bo na rzaie pogrubia a nie wyszczupla). Pozdrawiam

Offline Magda_lenka

• forumowicz
  • data ślubu: 6.10.2007
« Odpowiedź #262 dnia: 6 Września 2007, 14:30 »
ja tez juz jestem po maratonie w salonach sukien slubnych... suknia wybrana, także moge odetchnąć i napisąc swoje spostrzezenia...

Byłam w salonach:
po kolei -

Jeanette - Boh. Wawy ( miła obsługa, pani doradziła mi, jako, że zupełnie nie wiedziałam jakiej sukni szukac... )

Anagra - Krzywoustego ( miła obsługa, przymierzyłam chyba z 10 sukienek, chociaz przyszłam na 1,5 godz. przed   
                                        zamknięciem, bardzo ładne sukienki, na pewno najwiekszy wybór w Szczecinie )

Pretty Woman - Krzywoustego ( obsługa srednia, trochę się naczekałam zanim ktolkolwiek zapytał po co przyszłam -

Centrum Mody Ślubnej -Kaszubska ( niestety obsługa srednia... nie wiem, moze nie trafiłam na opisywaną   
                                                       wczesniej p. Monikę, kazali mi wybierac suknie z katalogów, z czego okazało
                                                       sie, ze z wybranych 15 tylko 3-4 będę mogła przymierzyć )

Jeanette - Lutniana ( pani miła, ale b. mały wybór, chociaz jesli ktos ma naprawdę bardzo mały budżet na suknię,
                                   to wybierze coś w niewielkiej cenie a naprawdę ładne )

Justyna  - Długosza ( niestety był remont i więcej tam nie poszłam )

Anna - Orzeszkowej - ( niestety dla mnie klimaty jak za PRL, wyszłam zdegustowana )

Arvena - Jagiellońska ( obsługa fatalna, choć trzeba się umawiać na okresloną  godzinę ,suknie z kolekcji La Sposa-
                                     b. piekne, ale niestety b. drogie - mozliwosc tylko kupienia od 3000 zł w górę i to nie
                                     wszystkie modele dostępne )

Scarlett - Wojska Polskiego ( b. miła obsługa, sredni wybór sukien, niestety nie było tych ładnych z katalogów/
                                               informatorów slubnych, niedrogo )

Marietta - Małkowskiego ( miła obsługa, ceny przystępne, choć jak byłam tam z drugim razem była mówiona inna
                                         cena niz za pierwszym )

Vivien Vigo - Bogusława ( obsługa srednia, wybór mały )

Nikol - Bogusława ( niestety przyszły klientki z Niemiec i mogłam sobie stac i stac i nikt nie zwracał na mnie uwagi, wiekszosc modeli niedostepna )

Nikol - Pilsudskiego ( obsługa niemiła, mały wybór, mała chęć zaprezentowania sukien )

Vivien Vigo  - Ku Słońcu  ( obsługa swietna, potrafia doradzic, chętnie prezentują, mierzą, niedrogo )

Do konca nie wiedziaam którą suknię wybrać, w 3 salonach byłam 2 razy - Marietta, Scarlett, Vivien Vigo, wybrałam ten ostatni, poniewaz była tam miła obsługa i suknia, którą co prawda wypatrzyłam w salonie Vivien Vigo,ale na Bogusława...na Bogusława był tylko rozmiar 40, o wiele za duzy i w kolorze ecru- ponoc nie robią tego modelu białego, a ja się uparłam na biały. Okazało się, że robią biała - napisałam maila do producentki i na Ku Sloncu byl tenze model  - biała i w mniejszym rozmiarze... wtedy wiedziałam już, ze suknia została wybrana...

do salonu Novia na Janusza juz się nie udałam, bo pomysłałam,ze mozna tam tylko kupic suknię,jak w Arvenie, a to nie wchodziło w grę. Szkoda,że nie wiedziałam nic o tym salonie na Pocztowej.

Generalnie b. się cieszę, ze udało mi się zamówic suknię, bo straszono mnie, że w mniej niz 3 miesiące może się to nie udać... fakt, że na suknie zagraniczne nie miałam szans, bo sredni czas oczekiwania 3-4 miesiące.
« Ostatnia zmiana: 6 Września 2007, 14:35 wysłana przez Magda_lenka »

Offline Agnieszka_J

• entuzjasta
  • data ślubu: 16-17.08.2008 :)
« Odpowiedź #263 dnia: 6 Września 2007, 18:11 »
A gdzie dokładnie mieści się ten salon przy ul. Pocztowej?

Offline Magda M.
  • Moderator
  • uzależniony
  • data ślubu: sierpień 2006
« Odpowiedź #264 dnia: 8 Września 2007, 19:27 »
A gdzie dokładnie mieści się ten salon przy ul. Pocztowej?

Salon Lisa Ferrera na pocztowej już dawno nie istnieje.... Najbliższa Lisa ferrera jest w koszalinie

Offline Niniel007

• nowicjusz
  • *
  • Lato 2007 - pełne emocji
  • data ślubu: 04.10.2008
« Odpowiedź #265 dnia: 18 Września 2007, 12:46 »
Witam wszystkich,

jestem żółtodziobem  ;) na tym portalu i chciałabym uzyskac pomoc w uzyskaniu adresu salonu mody slubnej Lisa Ferrera.  Wiem ze maja swój salon np w Koszalinie czy w Pile ale wiem tez ze MIELI salon w Szczecinie na Pocztowej 26a ale wczoraj tam byłam i teraz tam jest biuro nieruchomości.  Niestety oni także nie wiedzą gdzie sie przenieśli, a podobno sie przenieśli nie zlikwidowali.
Błagam o jakies informacje.  Ślub mam dopiero za rok ale juz teraz chciałabym zaklepac sobie suknie poniewaz wiem ze ta chce.  Chciałabym wiec ją przymieżyc i zobaczyć czy sie nie mylę.
Dzięki z góry  :-*

Offline Ninka
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #266 dnia: 18 Września 2007, 16:12 »
Niniel007 zobacz post powyżej :) Masz wszystko napisane, o co pytasz.

Offline iza1981
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #267 dnia: 24 Września 2007, 20:36 »
ja też już mam wybraną suknię.  przeszłam prawie wszystkie salony w Szczecinie.  i dziwi mnie że prawie wszędzie obsługa dla ciebie była fatalna.  może to z tobą jest problem.  a jeśli chodzi o ceny sukien to nie widziałaś drogich skoro la posa od 3 tys do 4 tyś uważasz za najdroższe.  tak to już jest że za klasę i suknie z wyższej pułki się tyle płaci.  poza tym ich wartość widać z daleka.  dziękuję panią z salonów: cmś, arvena i anagra za poświęcenie mi czasu i znakomitą pomoc w szukaniu odpowiedniego dla mnie fasonu.  mimo iż nie kupiłam tam mojej jedynej sukni to polecam te salony do odwiedzenia w pierwszej kolejności.

Offline Ninka
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #268 dnia: 24 Września 2007, 22:03 »
iza1981 O, grubo jedziesz ! Napisz chociaż do kogo !
Wiesz ja (i wiele innych forumek) maiłam suknię za 1700 zł i też miała klasę. Dodam, że z małeo cudownego saloniku Justyna, gdzie nie ma gotowych sukni w cenach o których piszesz. Rozumiem jednak, że dla Ciebie ma klasę tylko to, co kosztuje powyżej 5000 zł. Przykre :!:
« Ostatnia zmiana: 24 Września 2007, 22:09 wysłana przez Ninka »

Offline isiaczek
  • entuzjasta
« Odpowiedź #269 dnia: 25 Września 2007, 09:03 »
Izo 1981 ... ortografia została przez Ciebie deczko zmasakrowana... :mdleje: