ja tez juz jestem po maratonie w salonach sukien slubnych... suknia wybrana, także moge odetchnąć i napisąc swoje spostrzezenia...
Byłam w salonach:
po kolei -
Jeanette - Boh. Wawy ( miła obsługa, pani doradziła mi, jako, że zupełnie nie wiedziałam jakiej sukni szukac... )
Anagra - Krzywoustego ( miła obsługa, przymierzyłam chyba z 10 sukienek, chociaz przyszłam na 1,5 godz. przed
zamknięciem, bardzo ładne sukienki, na pewno najwiekszy wybór w Szczecinie )
Pretty Woman - Krzywoustego ( obsługa srednia, trochę się naczekałam zanim ktolkolwiek zapytał po co przyszłam -
Centrum Mody Ślubnej -Kaszubska ( niestety obsługa srednia... nie wiem, moze nie trafiłam na opisywaną
wczesniej p. Monikę, kazali mi wybierac suknie z katalogów, z czego okazało
sie, ze z wybranych 15 tylko 3-4 będę mogła przymierzyć )
Jeanette - Lutniana ( pani miła, ale b. mały wybór, chociaz jesli ktos ma naprawdę bardzo mały budżet na suknię,
to wybierze coś w niewielkiej cenie a naprawdę ładne )
Justyna - Długosza ( niestety był remont i więcej tam nie poszłam )
Anna - Orzeszkowej - ( niestety dla mnie klimaty jak za PRL, wyszłam zdegustowana )
Arvena - Jagiellońska ( obsługa fatalna, choć trzeba się umawiać na okresloną godzinę ,suknie z kolekcji La Sposa-
b. piekne, ale niestety b. drogie - mozliwosc tylko kupienia od 3000 zł w górę i to nie
wszystkie modele dostępne )
Scarlett - Wojska Polskiego ( b. miła obsługa, sredni wybór sukien, niestety nie było tych ładnych z katalogów/
informatorów slubnych, niedrogo )
Marietta - Małkowskiego ( miła obsługa, ceny przystępne, choć jak byłam tam z drugim razem była mówiona inna
cena niz za pierwszym )
Vivien Vigo - Bogusława ( obsługa srednia, wybór mały )
Nikol - Bogusława ( niestety przyszły klientki z Niemiec i mogłam sobie stac i stac i nikt nie zwracał na mnie uwagi, wiekszosc modeli niedostepna )
Nikol - Pilsudskiego ( obsługa niemiła, mały wybór, mała chęć zaprezentowania sukien )
Vivien Vigo - Ku Słońcu ( obsługa swietna, potrafia doradzic, chętnie prezentują, mierzą, niedrogo )
Do konca nie wiedziaam którą suknię wybrać, w 3 salonach byłam 2 razy - Marietta, Scarlett, Vivien Vigo, wybrałam ten ostatni, poniewaz była tam miła obsługa i suknia, którą co prawda wypatrzyłam w salonie Vivien Vigo,ale na Bogusława...na Bogusława był tylko rozmiar 40, o wiele za duzy i w kolorze ecru- ponoc nie robią tego modelu białego, a ja się uparłam na biały. Okazało się, że robią biała - napisałam maila do producentki i na Ku Sloncu byl tenze model - biała i w mniejszym rozmiarze... wtedy wiedziałam już, ze suknia została wybrana...
do salonu Novia na Janusza juz się nie udałam, bo pomysłałam,ze mozna tam tylko kupic suknię,jak w Arvenie, a to nie wchodziło w grę. Szkoda,że nie wiedziałam nic o tym salonie na Pocztowej.
Generalnie b. się cieszę, ze udało mi się zamówic suknię, bo straszono mnie, że w mniej niz 3 miesiące może się to nie udać... fakt, że na suknie zagraniczne nie miałam szans, bo sredni czas oczekiwania 3-4 miesiące.