Autor Wątek: salony ślubne w szczecinie  (Przeczytany 153144 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Di

• Chuck Norris
  • Nat :)
Odp: salony ślubne w szczecinie
« Odpowiedź #180 dnia: 7 Września 2006, 18:22 »
Zgodnie z tym co pisalam wczesniej, poszlam do CMS. Myslalam ze beda juz przymiarki, ale przy pierwszych odwiedzinach byla dluuuuga i przemila rozmowa na temat co bym chciala, jak bym chciala itp :) Potem umówiłysmy sie na maile ze zdjeciami, a teraz na konkretny termin mierzenia i oceniania co mi pasuje :D Powiem szczerze ze nie moge sie doczekac..... :D:D:D

Offline .:Anka:.
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #181 dnia: 8 Września 2006, 10:37 »
Cytat: "anulka33"
Lisa Ferrera - pani powiedziała ze akurat w dniu w kórrym była, nie ma czasu bo ma dużo klientek i dała mi wizytówkę. Więcej tam nie poszłam.

Aniu, a ja myślę, ze to uczciwe podejście do klienta. Ja sama umawiałam się  tam na przymiarkę telefonicznie; przyszłam na umówioną godzinę i pani na mnie czekała i zajmowała się tylko mną.Ja byłam zadowolona z obsługi w tym salonie.

Offline Agnieszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.08.2005
« Odpowiedź #182 dnia: 8 Września 2006, 13:08 »
Cytat: "Anusia-szczecin"
Ja sama umawiałam się tam na przymiarkę telefonicznie; przyszłam na umówioną godzinę i pani na mnie czekała i zajmowała się tylko mną.

Tak jest o 100 razy lepiej, a nie jak pójdziesz i tylko podają Ci sukienki i nawet nie mają czasu doradzić...

Ja jako pierwsza pod sercem Cię noszę,ja o Twoje zdrowie najgoręcej proszę.Ja jestem przy Tobie od pierwszego grama,Tyś mój świat cały,a ja...Twoja mama..

Offline ~Ania~
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 2006-10-07
« Odpowiedź #183 dnia: 8 Września 2006, 19:41 »
Anusia-szczecin, masz rację ale już tam po prosu nie poszłam. Zresztą znalazłam moją sukienusię:)

Offline .:Anka:.
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #184 dnia: 8 Września 2006, 19:53 »
Anusia-szczecin, masz rację ale już tam po prosu nie poszłam. Zresztą znalazłam moją sukienusię:)

i to najważniejsze!!
 :P

Offline sylwia walter
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #185 dnia: 8 Października 2006, 19:13 »
Witam ponownie! Proszę wszystkich zainteresowanych o cierpliwość jeżeli chodzi o zdjęcia mojej sukienki. Nie odzywałam sie tak długo, ponieważ byłam na urlopie oraz nie spodziewałam się, że moja wypowiedż spotka się z takim zainteresowaniem. Wkrótce je zamieszczę. Pozdrawiam. Sylwia.

Offline gosiaczekk
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #186 dnia: 8 Października 2006, 21:38 »
Gigi-Amore - panie chyba pracują tam za karę. A szczególnie jedna, z czarnymi, kręconymi włosami.

Ooo z tym się nie mogę zgodzić. Ja tam kupowałam swoją suknię - pani bardzo miła, cierpliwa. Nie zauważyłam, aby robiła coś od niechcenia - a naprzymierzałam się tam troszkę sukien. Przy odbiorze dostaliśmy nawet szampana od firmy Farage :)

Offline belonka
  • zapaleniec
« Odpowiedź #187 dnia: 9 Października 2006, 10:28 »
Dzwoniłam do Arveny poniewaz na stronce znalazłam 3 piekne suknie i jedna na poprawiny  i mile zaskoczyła mnie sympatyczna pani powiedziała ze najlepiej umówic sie na przymiarke poniewaz ma wtedy cały czas dla mnie i przyszykujee mi moje wybrane modele a jezeli nie - bedzie mi cos pasowac robia poprawki lub szukaja nowej.
Pani udzielkiła mi fachowej rady i była niezwykle miła widac ze zalezy jej na klientkach.
Z kolei dzwoniąc do Giny usłyszłam ze mam jeszcze tyle czasu i juz dzwonie!!!
Jejku to nawet sie zapytac juz nie mozna. Od razu zrezygnowałam z takiej nafochowanej obsługi.

Offline agulkaaa
  • Chuck Norris
  • MISIO 13.05.2007, MACIUŚ 21.10.2009
« Odpowiedź #188 dnia: 9 Października 2006, 10:59 »
ja kupowałam swoją suknie w Arvenie i tyymi paniami jestem zachwycona

Offline Julia
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #189 dnia: 9 Października 2006, 11:45 »
Cytat: "belonka"
Z kolei dzwoniąc do Giny usłyszłam ze mam jeszcze tyle czasu i juz dzwonie!!!

No popatrz, a mnie w Ginie ujęła właśnie miła obsługa. Może z obsługą salonów tak jak z każdym - wszyscy miewają gorsze lub lepsze dni :wink:

Offline sylwia walter
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #190 dnia: 10 Października 2006, 15:44 »
Cześć! Niestety nie mogę przesłać swoich zdjęć, ponieważ mają za duży format, ale jeżeli ktoś bardzo chce je zobaczyć to proszę o maila i postaram się wówczas je przesłać. Pozdrawiam. Sylwia. :wink:

Offline liliann

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30 września 2006
« Odpowiedź #191 dnia: 10 Października 2006, 16:03 »
Cytat: "sylwia walter"
Niestety nie mogę przesłać swoich zdjęć, ponieważ mają za duży format

Sylwio wystarczy je zmniejszyć i zapisać zmniejszone kopie a potem umieścic na serwerze..napisz jakim programem graficznym dysponujesz, a postram Ci sie pomóc pomniejszyc foty.
To nie jest trudne...czasem tylko pracochłonne.
"Ludzie, którzy stawiają sobie mierne cele życiowe, zazwyczaj osiągają to co zamierzali: nie dążą do niczego i niczego nie zdobywają. ”
— Richard M. Devos

Offline tylunia
  • You are my person brand of heroine
  • Chuck Norris
  • Ludzie mają pewną wspanialą ceche. Zmieniają się.
« Odpowiedź #192 dnia: 11 Października 2006, 00:47 »
j antomiast bylam w 2 salonach  nikol i scarlet i bylo bardzo sympatycznie panie pomocne powybieraly sukienki i cierpliwie czekaly az przymierze w ogole to nie wiedzialam jak zaczac i czulam sie troszke dziwnie ze ja w takim miejscu...no ale jakos poszlo ;-) masz racje pewnie maja swoje dobre i zle dni;-)  :D

Offline a-nia
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #193 dnia: 12 Listopada 2006, 00:39 »
a czy ktoras z was wypozyczala suknie z nicol na pilsudzkiego? waham sie powaznie miedzy dwoma sukienkami - z ktorych jedna jest wlasnie tam.
tylko reguly wypozyczania byly jakies niejasne - niby mam miec nieuzywana wypozyczana, ale moga ja w miedzyczasie przymierzac. nie wiem czy to normalne? czy moze cos zle zrozumialam.. czy ktos ma doswiadczenia stamtad?

sukienki sa w zupelnie innym stylu, ale obie mi sie podobaja i szukam wszelkich argumentow za jedna lub druga, odnoszacych sie nawet do miejsca wypozyczenia..
a-nia

Offline monia

• złośliwy skorpionek :)
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2005
« Odpowiedź #194 dnia: 12 Listopada 2006, 15:58 »
ja nie wierzę w wypozyczenie nowej sukni, która już wisi w salonie..

chyba że jest to początek roku a suknia , którą właśnie wybralam przyjechała z nowym zamówieniem.. wtedy łyknę ten bajer..

suknie wiszace w salonie są  wielokrotnie przymierzane i wypozyczane..
przyjaciel gdy powiesz "zabiłem", odpowie "gdzie go zakopiemy"

Offline ela

• Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 13.08.2005
« Odpowiedź #195 dnia: 12 Listopada 2006, 19:14 »
Cytat: "monia"
ja nie wierzę w wypozyczenie nowej sukni, która już wisi w salonie..

Ja tez nie !
Przeciez wypozyczenie sukni to zarobek dla salonu ! A suknia specjalnie nie bedzie wisiec i czekac !
To, że się uśmiecham, śmieje i żartuje jak zawsze nie znaczy, że u mnie jest zajebiście. Ja po prostu nie lubię pokazywać, że jest mi bardzo źle. -

Offline monia

• Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #196 dnia: 12 Listopada 2006, 19:25 »
dokładnie tak

nikt nie będzie odwieszał tej sukni wiedząc,ze może spodobac się komus innemu..

na szczęście ty slubujesz na poczatku roku ( do lutego  sa pełne kolekcje w salonach) więc jest duża szansa, ze załapiesz się na nówkę nieśmiganą z kolekcji 2007

Offline a-nia
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #197 dnia: 12 Listopada 2006, 22:15 »
tylko, że ja myslę o sukience ze starej kolekcji z 2006 roku. I nawet nie chodzi mi o to, czy ktos ja wczesniej pozyczal (choc fajnie by bylo jakby w takim wypadku cena spadala), bo w sumie widzę w jakim jest stanie, ale raczej o to czy jak ja teraz zaklepie na luty - to czy juz bedzie odlozona na bok "tylko dla mnie :) " czy tez ja beda jeszcze inni w miedzyczasie na siebie wkladac, choćby do przymiarki. Bo tego wlasnie nie do konca zrozumialam..
a-nia

Offline monia

• Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #198 dnia: 12 Listopada 2006, 22:22 »
Cytat: "a-nia"
czy tez ja beda jeszcze inni w miedzyczasie na siebie wkladac, choćby do przymiarki. Bo tego wlasnie nie do konca zrozumialam..

aniu.. nie chcę  robić ci przykrości ale ta suknia do lutego napewno bedzie wisiała na sklepie a nie bedzie odwieszona na zaplecze.. przed twoim weselem ( jak bedziecie robić poprawki) suknia zostanie wyprana i dopiero wtedy odwieszona na bok..

jesli zdarzy sie ,ze bedzie chetna na tą suknię jakas panna grudniowa lub styczniowa to napewno ją wypozyczą.. w koncu salony po to kupują suknie żeby pracowały na siebie...

Offline megan

• Chuck Norris
  • Miłość jak rewolucja - nie udaje się słabym.
  • data ślubu: 4 sierpnia 2007
« Odpowiedź #199 dnia: 13 Listopada 2006, 22:23 »
Bardzo podoba mi się kilka sukien z nowej kolekcji La Spoza - czy ktoś może wie czy będą osiągalne w Szczecinie (Averna lub Novia prowadzą ich sprzedaż)? na razie na stronie mają (oba salony) kilka sukien z kolekcji 2006.
Czy w salonach tych istnieje możliwość wypożyczenia sukni i na jakich zasadach?

Offline monia

• Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #200 dnia: 13 Listopada 2006, 23:22 »
sa 2 salony z la sposą..

oba maja i sprzedaz i wypozyczanie.. zazwyczaj cena wypozyczenia to połowa ceny sukni..

Offline megan

• Chuck Norris
« Odpowiedź #201 dnia: 14 Listopada 2006, 21:26 »
Dzięki Monia.
Jak przyjadę do Polski to będę się rozglądać po wszystkich salonach bo tak w zasadzie to chodzi mi o typ sukienki.
Obawiam się tylko problemów z rozmiarem noszę 34, ale chyba jakoś sobie poradzą ...

Offline monia

• Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #202 dnia: 15 Listopada 2006, 10:32 »
jesli zdecydujesz się na cos pomiedzy 36 a 34 to powiedz.. moja studentka ma z arveny la sposę..

https://e-wesele.pl/forum/viewtopic.php?t=4765

Offline tete

• "Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań."
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 2.06.2007
« Odpowiedź #203 dnia: 25 Listopada 2006, 23:01 »
TERAZ KOLEJ NANIE! :lol: skoro mowa o salonach.

NA 10000000000% polecam CMŚ.
należe do osób u których "co w myśli to i na języku" ...mówie co mi sie nie podoba..znaczy potrafie wypalić wprost! a tam-lux  klasa..każda kobieta traktowana jest indywidualnie..można pokombinować,można szczerze rozmawiać(czytajcie"mówić ile ma sie fundusza przeznaczonego :mrgreen:  na kiece)..Panie mają anielską cierpliwość i naprawde stamtąd niechce sie wychodzić!!!!kiedy zapytałam czy mają damskie garnitury białe(taką miałam wizje) Pani dopowiedziała że ONE zrobią wszystko co możliwe abym w kiecy czuła sie równie swobodnie co w garniturze.Efekt?
przyszłam po "upatrzoną " kiece prostą skromną..a wyszlam z "prawie " moją iście barokową 'królewską' suknią!!!!!

NOVIA.. pojechałam dla czystości sumienia :mrgreen:  powiem jedno-suknie przepiękne wybór duży..ale  w tych sukienkach nie czułam tego"czegoś" co było widać w moich ślepiach przy 'mojej' pozatym nie czułam sie tam dobrze..masówka sie odbywała-jest tam mini-przebiralnia a panie tam traktowały mnie z wyższoscią...znaczy tak jakby "niebyło mnie stać" na ich kiece///ale to być może tylko moje subiektywne odczucie..

w Novii zabiła mnie cena bolerka...2800zł kupno(sama koronka pod pachy) 1400 wypoż. :evil:  :evil:  :evil: suknia która mierzyłam była tańsza!

ehhh rozpisałąm sie,,,w kazdym razie CMŚ jest fenomenem na skale ogólnopolską!
Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań.

Offline iza1981
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #204 dnia: 26 Listopada 2006, 14:24 »
ja wybrałam suknie w salonie ARVENA. jestem bardzo zadowolona. profesjonalna Pani krawcowa wie co robi. fachowa i rzetelna. super suknia dopasowana do mojej sylwetki. praktycznie wykonana usługa przez super krawcową. POLECAM!!!!

Offline monia

• Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #205 dnia: 26 Listopada 2006, 19:22 »
a to tak apropo postu p4w????

Offline Mona
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #206 dnia: 30 Listopada 2006, 08:37 »
Hej:) Ja kupowałam suknie w salonie Novia i baradzo bardzo polecam ten salon!!! Znalazłam tam suknie jakich nigdzie indziej nie ma!! Jest duży wybór różnych sukni, a panie są tak miłe i znają się "na rzeczy", że zawsze dobrze doradzą co najbardziej pasuje do danej osoby. Jeszcze raz polecam:)

Offline megan

• Chuck Norris
« Odpowiedź #207 dnia: 3 Grudnia 2006, 23:23 »
Bylam w Arwenie - jestem prawie zdecydowana na La Spose Satelite - musze jeszcze do Novii uderzyc jak bede w Polsce. Moze ktos wie czy jest czynna 27.12?

Offline megan

• Chuck Norris
« Odpowiedź #208 dnia: 4 Grudnia 2006, 22:14 »
A oto moje cudenka.
Satelite mierzylam :) w Arwenie, jestem zakochana w niej :)

Bede ogladac jeszcze podobna z Lasposy w Novii :) umowilam sie dzis :) na 27/12

Offline Kames
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #209 dnia: 18 Grudnia 2006, 16:51 »
Mam pytanko... czy oprócz tych dwóch salonów w Szczecinie można jeszcze gdzieś trafić na sukeinki z La Sposy? Są nie powtarzalne :) POMOCY