Autor Wątek: salony ślubne w szczecinie  (Przeczytany 151999 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline ellie
  • użytkownik
  • **
Odp: salony ślubne w szczecinie
« Odpowiedź #570 dnia: 8 Maja 2010, 17:44 »
Cytat: puella link=topic=458. msg1213747#msg1213747 date=1269626452
ciąg dalszy. . .
zaliczyłam jeszcze pracownię ślubną w Pilchowie - fajna pani, miła, zaproponowała zdjęcia i wszystko super poza tym, że nic kompletnie dla siebie nie znalazłam :/
w Vivien babeczki super. . .  ubrały mnie od stóp do głów i kolejna piękna suknia do wyboru. . .  ceny dość przystępne- to kolejny plus.
Szczerze mówiąc im dalej w las tym gorzej się zdecydować. . .
cierpnę na  samą  myśl ile wizyt mnie  czeka,na razie tylko  orientuję  się  na tym  forum gdzie warto iść,jednak do Pilchowa się nie  wybieram,ponieważ parę miesięcy temu byłam na weselu przyjaciółki,szyła suknię właśnie tam,wykonanie było fatalne,nie będę się rozpisywać  na temat jakości  wykonania i samego wyglądu sukni,ale  odradzam,bo to nie  tylko moja opinia,pozdrawiam

Offline puella
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #571 dnia: 8 Maja 2010, 23:05 »
mnie w Pilchowie rzucil sie w oczy krzywo wszyty zamek do jednej sukni - rzekomo mial byc poprawiany... i pliski nierowne... wole nie ryzykowac tym bardziej ze koszt uszycia sukni na ktora sie zdecydowalam bylby drozszy o 600zl od jej kupna w salonie do tego koszt dojazdu tam co najmniej kilka razy  pomysl uszycia sukni tam odrzucilam natychmiast tym bardziej ze pojechalam do Stargadru gdzie Pani szyje za 1000 zl a wykonanie?-rewelacja szwy prosciutkie, materialy dobrej jakosci... i tak zdecydowalam sie na kupno nowej bo po odwiedzinach w Pilchowie zdecydowala ze ryzykowac nie bede a ze zalezalo mi na senie wybralam salon vivien - dostalam upust i gratis halke welon i bizuterie i jak na razie jestem mega zadowolona. Zobaczymy jak bedzie po przymiarkach bo oczywiscie suknie trzeba skrocic

Offline ellie
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #572 dnia: 9 Maja 2010, 09:23 »
na pewno pojadę  do Vivien zobaczyć,na razie   tylko  z  ciekawości bo poczekam na  kolekcję 2011,puella ten zamek to pikuś w  porównaniu  z tym co ja widziałam;)

Offline Agulec_102

• Chuck Norris
  • data ślubu: 8.05.2010
« Odpowiedź #573 dnia: 10 Maja 2010, 10:24 »
Lola, najlepsze wyprzedaże to już były (styczeń-luty), teraz to pewnie zostały "resztki", ale najlepiej się przejść i popytać, ja chodziłam na koniec marca, tylko szukałam w niższym przedziale cenowym, no i jeszcze gdzieniegdzie mieli całkiem spory wybór (CMS, Scarlett).

Offline stokrota86

• uzależniony
« Odpowiedź #574 dnia: 11 Maja 2010, 07:46 »
wybralam salon vivien - dostalam upust i gratis halke welon i bizuterie i jak na razie jestem mega zadowolona.
ja dostałam upust 200zł na suknię, która i tak już była na wyprzedaży :D nic jej nie dolegało i w dodatku nawet nie trzeba robić poprawek.
Na początku też zastanawiałam się nad szyciem w Pilchowie, ale postanowiłam zwiedzić najpierw okoliczne salony i bardzo się cieszę, że się nie zdecydowałam na szycie bo bym się tylko denerwowała jak to wyjdzie. Zwłaszcza po takich opiniach na temat Pilchowa :o

Offline lolalola

• Chuck Norris
  • data ślubu: 02.10.10
« Odpowiedź #575 dnia: 12 Maja 2010, 10:35 »
Na razie mogę ocenić 2 salony:

NIKOL- Ładne sukienki i nawet jest w czym wybierać.
Fajnie się mierzyło, bo Pani, która mi pomagała bardzo miła,starała się.
2 Pani, z mina obrażonej zero angażowania się,nieprzyjemna.
Ponieważ to mój 1 salon, to nie wiem czy wrócę,ale ogólnie polecam :ok:

SCARLETT-żadna sukienka mi się nie podobała,choć suknie ładne.
A Panie? Nawet słowem się nie odezwały jak oglądałam suknie. Może zmęczone? :D
W każdym razie tam nie wrócę, bo jakoś mało sukien i nic dla mnie.

Offline lolalola

• Chuck Norris
« Odpowiedź #576 dnia: 14 Maja 2010, 01:21 »
Moja ocena salonów c.d:

PRETTY WOMAN- wchodząc do salonu widzimy laseczki ekspedientki.Czujemy ich wzrok na sobie już od progu i myślimy,ze obrabiają nam standardowo dupsko :D Może to wystraszyć i pewnie niejedna tak pomyślała wchodząc do tego salonu( taka nasza mentalność ).
Jednak Pani miłe!
Jedna pomogła mi się poprzebierać całkiem sprawnie, szybko i na temat ;D
Znalazłam tam 2 typy, jednak cena jednej z nich, czyli tej IDEALNEJ przekracza moje możliwości.
Można robić foty.
Ogólnie plus, bo miło,wybór jest,polecam.
Może sama wrócę, kto wie? :D

LADIS-Pani bardzo miła, jednak nic nie znalazłam dla siebie.Polecam. no i maja fajowe gadżety na wieczory panieńskie ;D

CMS-Panie, które tam pracują wiedza co robią, sensowne młode kobiety.
Wybór też mają.
Można robić foty.
Można tam ubrać Parę Młodą.
Polecam.

SALON SUKIEN ŚLUBNYCH na krzywoustego, chyba JULIA- tzw.przeze mnie  "no name" ;D
Wciskanie ludziom szycie sukien, upiększania na siłę, wciskania swoich pomysłów...
Gdy spytałam czy tafta i koronka to nie problem do uszycia, to Panistwierdziłą,że nie, jednak po chwili dalej wciskała mi swoje pomysły z okropnymi materiałami za ponad 2 tys. zł.
Przesada!
Nie podobało mi się.

ELIZABETH,na deptaku- Pani naprawdę miła. Szyją tam suknie z fajnych materiałów i ładne.
Trzeba się umówić na przymiarkę.
Polecam.

Offline ellie
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #577 dnia: 14 Maja 2010, 08:00 »
lolalola,a  mają w  Elisabeth biżuterię?bo na targach panie mówiły że  same ją wykonują,ładne miały te naszyjniki

Offline Agulec_102

• Chuck Norris
  • data ślubu: 8.05.2010
« Odpowiedź #578 dnia: 14 Maja 2010, 10:20 »
Ladies - potwierdzam, pani tam jest przesympatyczna, kupowałam tam butki.

Na ul. Krzywoustego też byłam w jednym sklepie, taki właśnie No name, na początku ulicy od strony centrum, nie wiem czy o tym samym piszemy, ale babka strasznie mnie wkurzała, bo ja swoje, ona swoje  :mdleje: i też mi wciskała wszystko, tylko nie to co chciałam.

Offline lolalola

• Chuck Norris
« Odpowiedź #579 dnia: 14 Maja 2010, 11:19 »
Agulec, tak to ten sam salon na krzywoustego,zaraz za Empikiem.
A jak weszła Pani z dzieckiem komunijnym, w trakcie rozmowy ze mną Pani ekspedientka z miejsca mnie olała i poszła do komunijnego dziecka( pewnie myślała,że tam coś sprzeda z miejsca, a mnie nie koniecznie)
Nawet do widzenie mi nie powiedziała jak wychodziłam.

W Elisabeth widziałam gablotę, ale nie zwracałam uwagi na to co w niej jest. Interesowały mnie tylko suknie.
Jednak polecam wejść na stronę internetową.

Offline molly18
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 18.09.2010.
« Odpowiedź #580 dnia: 26 Maja 2010, 17:35 »
Ja swoja suknie zamowilam w salonie Elizabeth :) oni maja tam bizuterie, ale jesli Tobie chodzi o tą ręcznie robioną to też tam dostaniesz namiary na nią. Chyba, że chcesz to na prv mogę wysłać Ci kontakt do tej pani, która to robi.

Offline Sara86

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #581 dnia: 19 Czerwca 2010, 22:27 »
czy któraś z dziewczyn czuje się w jakikolwiek sposób oszukana, kupiwszy suknie w salonie scarlett? jeśli tak to proszę o wiadomość na pw.

Offline mamba2545

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: usc 5 czerwiec 2010
« Odpowiedź #582 dnia: 21 Czerwca 2010, 21:35 »
ja kupowałam w tym salonie swoją sukienkę i byłam w 100% zadowolona, miałam 3 przymiarki i sukienka wisiała w salonie do dnia przed ślubem.
Do tego uszyto mi bolerko po cenie wypożyczenia .

Offline ~Ania~
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 2006-10-07
« Odpowiedź #583 dnia: 25 Czerwca 2010, 21:00 »
A możesz coś jeszcze napisac? Czujesz sie oszukana? Dlaczego?

Trochę enigmatyczne Twoje posty...

Offline Sara86

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #584 dnia: 27 Czerwca 2010, 22:24 »
Mam podejrzenie że moja suknia była wypożyczana, mimo że ją kupiłam, ale zostawiłam w salonie, bo Panie tam pracujące mnie do tego przekonały, mówiąc że w  domu mi się pogniecie.
Nie złapałam nikogo za rękę, dlatego nie chce oczerniać.  Chciałam się dowiedzieć czy komuś coś podobnego się przytrafiło.

Offline Olaa
  • Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #585 dnia: 28 Czerwca 2010, 00:16 »
Mi co prawda to się nie przydarzyło, ale słyszałam o takich przypadkach w innych salonach.
Dlatego ja swoją zabrałam.

Co z suknią było nie tak, że nabrałaś podejrzeń  ???
There is no such thing as an ending. Just a new beginning...

Offline Sara86

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #586 dnia: 28 Czerwca 2010, 01:18 »
jak pojechałam na pierwszą przymiarkę po kilku miesiącach od kupna sukni, okazało się że jest dużżżżżo za ciasna.  w pierwszej chwili pomyślałam, że przytyłam, ale jak wróciłam do domu, przemyślałam, to doszłam do wniosku, że to niemożliwe.  pojechałam po kilku następnych dniach jeszcze raz przymierzyć suknie i była dobra!cud! :) na moje słowa ze jestem zaniepokojona tym ze suknia jest za mała, panie w salonie bardzo się zdenerwowały i to do końca rozwiało moje wątpliwości że coś jest nie tak z moja suknia, bo jakby były niewinne, to by nie atakowały.
poza tym na 2 przymiarce była popruta koronka.  jak to wszystko wytłumaczyć?
zastanawiam się jak w przeciągu kilku dni można zrzucić 10 cm w obwodzie klatki piersiowej.  mi to się wydaje mało możliwe.

Offline luana
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 31,07,2010
« Odpowiedź #587 dnia: 6 Sierpnia 2010, 19:50 »
Zdecydowanie Pretty Woman polecam (tam kupiłam suknie).  Poszło bardzo sprawnie przy takiej młodej szczupłej ciemnowłosej Pani.  Polecam jeszcze Centrum Mody Ślubnej (chyba taka nazwa) na ul.  Kaszubskiej.  Też jest tam świetna młoda ciemnowłosa dziewczyna.  Akurat nie wybrałam u nich sukni, ale dziewczyna co do stroju ślubnego państwa młodych ma widac dużą wiedzę i sukni też dużo.  Warto zajrzeć.  Oba salony stawiam na I-szym miejscu.  Na drugim (a nawet egzekwo też na pierwszym) Arvena.  A po tych salonach dlugo, dlugo, dlugo nic.
Przestrzegam przed szyciem w pracowni Ashley w Szczecinie.  Bierze zaliczke a tydzien przed ślubem zaczyna udawac, ze cos szyje.  Dwa dni przed ślubem okazuje się, że nie ma jeszcze materiału i zostawia przyszłą pannę młodą bez pieniedzy i bez sukni.  Tak było w moim przypadku a sprawa trafia na policje i na forum, by ktos inny się juz nie dał nabrać.

Offline anullali

• uzależniony
  • data ślubu: 10.09.2011
« Odpowiedź #588 dnia: 13 Sierpnia 2010, 11:05 »
ja polecam nikol na boguslawa.  zakochalam sie tam w jednej sukience i mimo,ze mam jeszcze rok do slubu,to kupilam ja juz teraz :P byl duzy wybor roznych krojow sukienek, w roznych cenach wiec dla kazdego cos dobrego.  panie byly przemile i uwijaly sie, zeby tylko mi dogodzic i obiektywnie doradzaly co najwazniejsze. 

Offline puella
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #589 dnia: 13 Sierpnia 2010, 20:14 »
Cytat: puella link=topic=458. msg1213747#msg1213747 date=1269626452
ciąg dalszy. . .
zaliczyłam jeszcze pracownię ślubną w Pilchowie - fajna pani, miła, zaproponowała zdjęcia i wszystko super poza tym, że nic kompletnie dla siebie nie znalazłam :/
w Vivien babeczki super. . .  ubrały mnie od stóp do głów i kolejna piękna suknia do wyboru. . .  ceny dość przystępne- to kolejny plus.
Szczerze mówiąc im dalej w las tym gorzej się zdecydować. . .
cierpnę na  samą  myśl ile wizyt mnie  czeka,na razie tylko  orientuję  się  na tym  forum gdzie warto iść,jednak do Pilchowa się nie  wybieram,ponieważ parę miesięcy temu byłam na weselu przyjaciółki,szyła suknię właśnie tam,wykonanie było fatalne,nie będę się rozpisywać  na temat jakości  wykonania i samego wyglądu sukni,ale  odradzam,bo to nie  tylko moja opinia,pozdrawiam

no wlasnie fajna pani mila i w ogole ale te suknie... nie dla mnie! moze dla kogos kto nei zwraca uwagi na detale by przeszly albo ja jestem zbyt wymagajaca... w kazdym razie zadnej z tych sukien bym nie ubrala nawet za 1/4 tych cen - suknie sa wg za drogie. Moja np orginalna prosto z salonu z metka nieuzywana kosztowala mniej niz jej uszycie wlasnei tam! chyba cos nie tak prawda?

Offline CuKs4
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 30.10.2010
« Odpowiedź #590 dnia: 19 Sierpnia 2010, 15:34 »
Witam Forumowiczki. . .
Chciałam się podzielić swoimi wrażeniami po kampani salonowej trwajacej ponad miesiąc. . . ceny i jakosc wykonania niektrych sukni daje wiele do myslenia. . . ja stwierdziłam, że nie zapłacę 3000zł za kreację na jedna noc. . . z czystej kalkulacji i rozsadku. . . już wolę za zaoszczedzoną kwotę wynajac dobrego fotografa. . . moja batalia skończyła się właśnie , bo w poniedziałek odebrałam moja wymarzoną suknie, którą zobaczyłam na zdjęciu w necie. . . podobną przynierzyłam w CMS i kosztowała około 3000zł a  ja ją uszyłam u wspaniałej Pani krawcowej Małgorzaty za 1100zł razem z halką i bolerkiem z tiulu i koronki (to jest koszt szycia i materiału zaznaczam).  Naprawdę polecam ta panią-rewelacyjnie szyje.  Wykończenie bardzo ładne i staranne. . . możliwość dowolnego modyfikowania dodatków, zapięć. . . jestem bardzo zadowolona przedewszytkim z tego, że nie musiałam wydawać grubych pieniędzy na suknię, która założę na siebie raz a po drugie jest zrobiona wg moich zachcianek i wizji i jest nowiusieńka. . . oczywiście pani Małgorzata doradza i proponuje wiele rzeczy i to są naprawdę świetne rady, np.  że warto szyc suknie z lekkich materiałów, żeby sie nie męczyć na weselu, żeby zapięcie było na tasiemkę, bo można dowolnie regulować w trakcie wesela jej objętość. . . a jak wiadomo jeść trzeba w tym ważnym dla nas dniu hehe.  poza tym pani Małgorzata prowadzi internetowy sklep z wszelkimi dodatkami ślubnymi: buty, welony, bolerka, halki, szyje również suknie wieczorowe np.  dla świadkowych. . . moje tez tam będzie szyła. . . Z Pania Małgorzatą podpisuje sie umowę o dzieło, w której dokładnie sie zaznacza parametry sukienki-matriały, wykończenie, tren, wykonczenie gorsetu. . . no poprostu pełen profesjonalizm. . . gdyby któraś z Pan była zainteresowana to polecam serdecznie mozna do mnie pisać na PV, bo uważam, że nie trzeba wydawać kosmicznych kwot w salonach slubnych i płacic dodatkowych pieniędzy za to tylko ze cos sie nazywa slubne. . . pozdrawiam serdecznie

Offline paulincia1984
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 2016
« Odpowiedź #591 dnia: 24 Sierpnia 2010, 19:00 »
Witam, ja osobiście polecam salon Julia jest to jak do tej pory jedyny salon w którym pani doradziła w jakim fasonie bedzie mi dobrze Zapytała co mi się osobiście podoba. Dodam, że zwiedziłam 6 salonów i w żadnym nie zostałam tak miło i profesjonalnie obsłużona

Offline ellie
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #592 dnia: 24 Sierpnia 2010, 20:08 »
mogłabyś  podać namiary na ten salon bo pierwsze słyszę:)

Offline nuage
  • forumowicz
« Odpowiedź #593 dnia: 5 Października 2010, 21:38 »
Polecam CMS!! Pełny profesjonalizm!!

Offline lolalola

• Chuck Norris
« Odpowiedź #594 dnia: 5 Października 2010, 21:45 »
A ja chciałam pochwalić panie z Pretty woman, miały do mnie anielska cierpliwość, szczególnie pani krawcowa ;D
Byłam na paru poprawkach,a że jestem wybredna i wymagająca, to troszkę się pokrzywiłam nieraz :-\
Jednak babeczki super się sprawiły, polecam ten salon :ok:

Offline ziomaleczka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 12.09.2009
« Odpowiedź #595 dnia: 8 Października 2010, 10:41 »
Nie wiem jak się zapatrujecie na salon ARVENA ale ja właśnie tam kupiłam swoją wymarzoną suknię i byłam w pełni zadowolona z jakości obsługi i podejścia pań tam pracujących. Oprócz mnie suknie zakupiły tam jeszcze: moja siostra i dwie przyjaciółki. Wszystkie byłyśmy zadowolone. Także polecam ten salon w 100%:)
Piszcie czy coś się tam zmieniło, bo od mojego zakupu minęło jakieś półtora roku.
Pozdrawiam ;)

Offline CooLToscA
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 05.03.2010/21.05.2011
« Odpowiedź #596 dnia: 11 Października 2010, 14:07 »
Hej ja też dodam moje spostrzeżenia co do salonów :)

NOVIA - salon niezły, dość duży wybór sukni, obsługa bardzo miła, ale nie do końca zdecydowana, wg Pań we wszystkich sukniach wyglądałam "przecudnie", także się na żadną nie zdecydowałam, no i jak dla mie ceny za wysokie.

VIVIEN - miła obsługa, nie wolno robić zdjęć - dopiero po podpisaniu umowy, suknie ładne, ale niestety Panie niektóre suknie "upiększają" wg własnego uznania psując ich wygląd (w jednej z sukni podpięły tren na stałe psując jej kształt, oczywiście jak bym chciała z "rozpuszczonym" trenem muszę zamówić nową o wiele droższą. . . )

ROMATICA - pani bardzo miła, wyboru nie ma specjalnego, przymierzyłam tam jedną sukienkę - i pani uważała, że rybka na 100 osobowe wesele jest w sam raz a ja nie mogłam się w niej ruszyć. . .  rewelacji nie ma

SCARLETT - umiarkowanie miła obsługa, trochę tak z łaski, ale da się przeżyć, suknie ładne i duże rabaty i wyprzedaże (na dzień dzisiejszy), ale jakoś mnie nie przekonało

Na koniec ANAGRA - jak dla mnie najbardziej miła obsługa jaka mi się trafiła (niektórym na pewno Pani wyda się lekko ekscentryczna, ale to kwestia już charakteru), dobrała mi takie suknie, że się rozpłakałam, jak się zobaczyłam i to było to czego mi było trzeba, najbardziej otwarta babeczka jak dla mnie, wcale się nie śpieszyła, pozwoliła robić zdjęcia (wręcz nakazała :)) i ja na pewno do niej wrócę :)

Jeśli chodzi o krawcową - byłam w JUSTYNIE - ale Pani jak na mój projekt nie miała pomysłu i w ogóle sobie tego nie wyobraziła.  Kazała mi przynieść zdjęcia jak ma każda część suknie wyglądać. . .  no sory ale jak masz jakiś pomysł w głowie i dajesz jej projekt wyrysowany co do szczegółu to skąd zdjęcie?? Także mnie nie przekonała a wręcz starciłam chęć do szycia bo jak kupię gotową to wiem jak wygląda, a efekt końcowy szycia może odbiegać od moich oczekiwań. . .  No i powiem Wam, że cena. . .  jak za dobrą markową suknię. . . 

Offline A. i U. Landowscy
  • nowicjusz
  • *
Centrum Mody Ślubnej ul.Kaszubska 58
« Odpowiedź #597 dnia: 12 Października 2010, 19:23 »
witam. chciałbym gorąco zarekomendowac CMŚ ul.  Kaszubska 58.
Na szczególne uznanie zasługuje pani która dopina wszystko na ostatni guzik:),jest nią Pani Joasia,którą gorąco pozdrawiam.
Wybór garniturów ogromny,suknie ślubne również spora kolekcja.
Dobór elementów (spinki,welon,pasek,buty,torebka) do sukni i garnituru według uznania klienta,w moim przypadku wszystko było decyzją p. Joanny,oczywiście trafny jak najbardziej.
Gorąco polecam ten salon jeszcze niezdecydowanym.
Dziekujemy bardzo za miłą i naprawde fachową obsługę.

Offline kobalamina
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 25.06.2011
« Odpowiedź #598 dnia: 12 Października 2010, 20:07 »
Witam, również chciałabym podzielić się z Wami moimi spostrzeżeniami.

Pretty Woman- bardzo uprzejma, cierpliwa obsługa. Pani, która mnie przyjęła pokazała mnóstwo sukien. Byłam nastawiona na suknie z wyprzedaży 2010, jednak mimo sporego wyboru nie znalazłam tam mojego typu.  Ceny po obniżce od 1.000 do 3.000 zł
Anagra- Panie w tym salonie, jak stwierdziła wcześniej CooLToscA nieco ekscentryczne. Przy zakładaniu każdej sukni narzucały mi na głowę jakąś chustę, żeby sukni nie pobrudzić, mimo, że mówiłam, że nie mam makijażu, na brudną też raczej nie wyglądam :) Oczywiście byłam wyrozumiała i za każdym razem cierpliwie znosiłam szmatkę na twarzy, bo czego się nie zrobi, by znaleźć tą wymarzoną  ;) Suknie  ładne, jak dla mnie nie powalające na kolana, ale świetnie dopasowane, choć jak na przeceny dla mnie za drogie- 2.500- 3.000 zł. A Panie
CMS - to był strzał w dziesiątkę. To właśnie tam wybrałam swoją wyśnioną i jedyną :) Obsługa przemiła i profesjonalna. Moim zdaniem to salon, w którym można znaleźć suknię inną niż wszystkie, mającą "to coś", niestandardową i jak się okazało (po obniżce niedrogą)  :) :) To właśnie tam w bardzo nastrojowej przymierzalni czułam się jak księżniczka zakładając coraz to ciekawsze modele.  Pani, która mnie obsługiwała potrafiła obiektywnie oceniać, w której wyglądam najlepiej, co się później całkowicie pokrywało ze zdaniem moim, mojej przyszłej świadkowej oraz druhny  ;D Ceny po obniżce od ok. 1.500-3.500. Ceny ewentualnych poprawek (przy sukni z wyprzedaży) max. 200 zł.   Polecam serdecznie ten salon, ale zachęcam również do odwiedzenia innych salonów, ponieważ tak naprawdę wszystko zależy, od tego, w którym salonie znajdziemy "tą jedyną".

Offline Rita010
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 18.06.2011
« Odpowiedź #599 dnia: 12 Października 2010, 21:13 »
Mam zamiar niedlugo zaczac chodzic po salonach i w zwiazku z tym mam pytanie, do tych ktore maja to juz za soba. Czy przed pojsciem do salonu, umawialyscie sie wczesniej na spotkanie?