Witam, również chciałabym podzielić się z Wami moimi spostrzeżeniami.
Pretty Woman- bardzo uprzejma, cierpliwa obsługa. Pani, która mnie przyjęła pokazała mnóstwo sukien. Byłam nastawiona na suknie z wyprzedaży 2010, jednak mimo sporego wyboru nie znalazłam tam mojego typu. Ceny po obniżce od 1.000 do 3.000 zł
Anagra- Panie w tym salonie, jak stwierdziła wcześniej CooLToscA nieco ekscentryczne. Przy zakładaniu każdej sukni narzucały mi na głowę jakąś chustę, żeby sukni nie pobrudzić, mimo, że mówiłam, że nie mam makijażu, na brudną też raczej nie wyglądam

Oczywiście byłam wyrozumiała i za każdym razem cierpliwie znosiłam szmatkę na twarzy, bo czego się nie zrobi, by znaleźć tą wymarzoną

Suknie ładne, jak dla mnie nie powalające na kolana, ale świetnie dopasowane, choć jak na przeceny dla mnie za drogie- 2.500- 3.000 zł. A Panie
CMS - to był strzał w dziesiątkę. To właśnie tam wybrałam swoją wyśnioną i jedyną

Obsługa przemiła i profesjonalna. Moim zdaniem to salon, w którym można znaleźć suknię inną niż wszystkie, mającą "to coś", niestandardową i jak się okazało (po obniżce niedrogą)

To właśnie tam w bardzo nastrojowej przymierzalni czułam się jak księżniczka zakładając coraz to ciekawsze modele. Pani, która mnie obsługiwała potrafiła obiektywnie oceniać, w której wyglądam najlepiej, co się później całkowicie pokrywało ze zdaniem moim, mojej przyszłej świadkowej oraz druhny

Ceny po obniżce od ok. 1.500-3.500. Ceny ewentualnych poprawek (przy sukni z wyprzedaży) max. 200 zł. Polecam serdecznie ten salon, ale zachęcam również do odwiedzenia innych salonów, ponieważ tak naprawdę wszystko zależy, od tego, w którym salonie znajdziemy "tą jedyną".