Jak czytam zdanie o "stole", to nóż mi się w kieszeni otwiera. Lekarz i pielęgnairka, to zawody z powołaniem, a na życie i zdrowie nie ma ceny!!!!
Natomiast każdy pacjent powinien być świadomy misji i 'świętości" tych zawodów i dać IM odczuć swoją wdzięczność, szacunek, uczucie na swój własny sposób. Ja, za uratowanie mojego Ojca, oprócz kwiatów, ciast i wina, do dnia dzisiejszego myślę o Nich ze wzruszeniem i modlę się za Ich zdrowie i pomyślność, bo to są cudowni ludzie, nawet słowem, spojrzeniem nie dali odczuć nam, ze oczekują czegokolwiek za swoją cudowną wiedzę, talent, opiekę, dobre słowo dla nas i mojego Taty. Aż się teraz na nowo wzruszyłam

Rybko kochana, nie matrw się nic szpitalem i porodem, wsytsko będzie dobrze

Włoski, kolor, fryzurka, cuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuudne, przepiekne, przesliczne!!!!
Wyglądasz wspanale i przepieknie, bardzo elegancko i zgrabniusio. Jesteś piekna

!!!
Co do M, to sama zresztą jako psycholog, wiesz, ze dziewczyny mają rację tłumacząc M, głupio się zachował, ale dlatego, ze sie bał Twojej reakcji, tym bardziej, ze jesteś w ciąży, nie chciał Cię deneerwować i stąd te szepty i "konspira"

Natomiast, zgadzam się też z opinią, że kobiety bywają straszne, szczególnie te tzw "singielki", oczywiście ABSOLUTNIE!!! nie generalizuję!!!!! Nie wszytskie sa takie same!!!
jednak czasem warto za wczasu wkroczyć do akcji, bo najczęściej facet jest całkiem niewinny, w zyciu nie ma zadnych dziwnych mysli, ale taka to już cały "romans" sobie wizualizuje i małżeeństwo nie jest żadną przeszkodą, natomiast dziecko już tak, bo to kłopot ciągnący się, a dwoje dzieci to już dwa kłopoty

Więc może warto pokazać się w pracy z Kasią

?
ja ostatnio widziałam zdjęcia z imprezy firmowej mojego M i jak zobaczyłam zdjęcia takiego zonatego kolegi Michała, którego obściskiwała taka "panienka" właśnie, a ten obejmował ją, trzymając swoją rękę na jej piersi, to się tak wkurzyłam, za tą biedną nieświadomą żonę, że "nawrzucałam" mojemu niewinnemu Mężusiowi, w jakim to towarzystwie sie obraca, jakby to On biedaczyna był winny temu, z jakimi ludzmi pracuje

Musiał byc na tej imprezie i finito, a i tak zawsze najwczesniej wychodzi, bo max o 23.00
Buziaczki Kochanie, cudnie wyglądasz, musze to napisać jeszcze raz