Autor Wątek: Rybka bedzie MAMUNIA!  (Przeczytany 90004 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline jagodka24

• Chuck Norris
Rybka bedzie MAMUNIA!
« Odpowiedź #2340 dnia: 2 Marca 2007, 22:58 »
super ten nowy kolorek bardzo cie ozywił

Jagoda - 05.06.2007
Maja - 29.03.2010

Offline Gosia-oosta

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.06.2007
Rybka bedzie MAMUNIA!
« Odpowiedź #2341 dnia: 2 Marca 2007, 23:45 »
Aga, to trzecie zdjecie odlotowe :!: :!: :!: swietnie Ci w tej fryzurce :!:

rybkawiedenka
  • Gość
Rybka bedzie MAMUNIA!
« Odpowiedź #2342 dnia: 3 Marca 2007, 00:03 »
Dziekuje. Przepraszam ale nie mam nastroju do pisania. Ale wierzcie mi ze ciesze się w głębi że wam się podoba.

Jest mi smutno, tak strasznie smutno w środku. Chciałam żeby ten wieczór był wyjątkowy. Ja chciałąm być wyjątkowa. Dla niego.

Nie będę pisała szczegułów, nie chce. Ale czuje się oszukana w perfidny sposób. Taki prosto w oczy. Przez kogoś kogo kocham ponad wszystko.  Męża, przyjaciela, kochanka, ojca.

Offline Gosia-oosta

• Chuck Norris
Rybka bedzie MAMUNIA!
« Odpowiedź #2343 dnia: 3 Marca 2007, 00:10 »
oj Agniesiu  :przytul:  :przytul:  :przytul:

Offline Kasia*

• Chuck Norris
Rybka bedzie MAMUNIA!
« Odpowiedź #2344 dnia: 3 Marca 2007, 08:38 »
Rybko :przytul:  :przytul:  :przytul:
Mam nadzięję że dzis już lepiej. pamietaj że jak bedziesz chciała pogadac to pamietaj o nas z forum i pisz a my zawsze znajdziemy jakies cieple słowo. :przytul:  :przytul:  :przytul:
Wszyscy mówią mi - kiedyś przyjdą lepsze dni, ktoś na dobre zmieni mnie, czekam na ten dzień

Offline ela

• Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 13.08.2005
Rybka bedzie MAMUNIA!
« Odpowiedź #2345 dnia: 3 Marca 2007, 10:44 »
:przytul:  :przytul:  :przytul:  :przytul:  Cokolwiek sie stało zawsze bedziemy z toba . Zawsze jesteśmy tu w wirtualnym świecie i mozemy cie wysłuchać i pocieszyc  :przytul:
To, że się uśmiecham, śmieje i żartuje jak zawsze nie znaczy, że u mnie jest zajebiście. Ja po prostu nie lubię pokazywać, że jest mi bardzo źle. -

rybkawiedenka
  • Gość
Rybka bedzie MAMUNIA!
« Odpowiedź #2346 dnia: 3 Marca 2007, 10:52 »
Oosta, Klaudia, jesteście kochane.

W sumie wytłumaczyliśmy sobie wszystko. M czuje się podle, jest mu wstyd. A ja mam w środku straszną pustke. Nic siępoważnego nie stało, głównie chodzi o to że M mnie okłamał bo bał się mojej reakcji ale kłamać nie umie i widać było że coś ukrywa.

Nic się nie stało wielkiego, rozmawialiśmy i M wie żę zrobił mi przykrość i żę już nigdy więcej nie możę ukrywać ani kłamać, nawet jak dzwoni "jakaś kobieta z pracy z życzeniami" a M rozmawia z nią szeptem a potem mówi mi że dzwonił kolega Mariusz. Nie chciał się przyznać bo bał sięże sięwściekne że jakieś koleżanki dzwonią.

A mnie jest przykro nie dlatego że dzwonią ale dlatego że ukrywał to. I że skłamał.

Ale koniec martwienia się, z czasem mi smutek przejdzie...

Popołudniu wkleje wam zdjęcia fryzury i prezentów urodzinowych, impreza się udała, pomijając mój nastrój - bo całą sprawa wynikła na 10 min przed przyjściem gości.

rybkawiedenka
  • Gość
Rybka bedzie MAMUNIA!
« Odpowiedź #2347 dnia: 3 Marca 2007, 10:55 »
Cytat: "ela"
Cokolwiek sie stało zawsze bedziemy z toba
Dziękuje Elu. Tak naprawde to nic poważnego sie nie stało. Raczej chodzi o to że się zawiodłam na szczerości i odwadze żeby przyznać się do tego co się dzieje. Ale z każdym dniem będize lepiej, jakoś zapomne i może zaufam.

Offline nadzieja

• Chuck Norris
  • Kocha się za nic. Nie istnieje powód do miłości...
Rybka bedzie MAMUNIA!
« Odpowiedź #2348 dnia: 3 Marca 2007, 11:07 »
Rybko nie martw się. Mogę sobie tylko wyobrazić co czułaś i pewnie jeszcze czujesz ale trzeba myślec pozytywnie i wierzyć M. bo nie chciał Cię martwić i wiedział że Ci będzie przykro jak się zorientujesz że dzwoniła koleżanka. Niestety nie przewidział, że będzie Ci jeszcze bardziej przykro jak odkryjesz jego oszustwo. Faceci mają taki prosty rozum, że nie przewidują różnych sytuacji. Widzą tylko jedną opcję-wyjście i dlatego najczęciej oszukują tylko nie wiedzą, że nie umieją tego robić. Rozchmurz się Rybko, idzie wiosna, masz cudowną córeczkę i lada chwila będziesz miała jeszcze drugą taką pocieszkę. Buziaczki :przytul:
Kamil VIII.2008  Kaja VII.2011  Klara IX.2013      https://e-wesele.pl/forum/index.php?topic=48945.new

Offline ela

• Moderator
  • Chuck Norris
Rybka bedzie MAMUNIA!
« Odpowiedź #2349 dnia: 3 Marca 2007, 11:27 »
Cytat: "rybkawiedenka"
Tak naprawde to nic poważnego sie nie stało

uffffff To dobrze !  :los:
Niech sobie ma koleżanki ale niech mówi tobie o nich .
Moze raz już poprostu zawiódł ciebie i teraz sie boi twoich reakcji , bo nie chce zrobic tego zowu ?
Tak czy inaczej dobrze , ze to tylko takie cos :)
Nie jestem zagłębiona w wasz zwiazek ,ale pewnie wiesz czemu tak postąpił .
To, że się uśmiecham, śmieje i żartuje jak zawsze nie znaczy, że u mnie jest zajebiście. Ja po prostu nie lubię pokazywać, że jest mi bardzo źle. -

Offline jagodka24

• Chuck Norris
Rybka bedzie MAMUNIA!
« Odpowiedź #2350 dnia: 3 Marca 2007, 11:33 »
powiem ci szczerze rybko ze mój tez pewnie by sie tak zachował
najgorsze jest to ze oni myslą że jak cos przemilczą to dla nas bedzie lepiej
a ja wole usłyszeć każdą prawde byle prawde

teraz kiedy jestes bardziej wrażliwa to jest zrozumiałe ze żle zniosłaś taką sytuacje
trzymaj sie kochana  :przytul:

Jagoda - 05.06.2007
Maja - 29.03.2010

rybkawiedenka
  • Gość
Rybka bedzie MAMUNIA!
« Odpowiedź #2351 dnia: 3 Marca 2007, 11:38 »
Jej, jakie wy jesteście kochane.... Naprawde cudownie mieć was :)

Nie jestem zagłębiona w wasz zwiazek ,ale pewnie wiesz czemu tak postąpił
Wiem, bał sięże wpadne w szał. Ale nie przewidział że gorzej będzie jak mi nie powie a potem złapany na kłamstwie będzie kłamał dalej. Prawda jest taka że nie wpadłabym w szał, w końcu w urodziny mogą dzwonić nawet byłe dziewczyny i nie mam na to wpływu, istotny jest fakt ukrywania tego.

W rzeczywistości jaką mam pewnośc że to rzeczywiście była sekretarka z firmy? I tak mnożą sie pytania...

Offline jagodka24

• Chuck Norris
Rybka bedzie MAMUNIA!
« Odpowiedź #2352 dnia: 3 Marca 2007, 11:58 »
W rzeczywistości jaką mam pewnośc że to rzeczywiście była sekretarka z firmy? I tak mnożą sie pytania...

a ty kobietko wstrętna !!!!!
wiadomo że masz takie wątpliwości ja miałabym takie same
takie to jesteśmy my kobiety

bardzo dobrze cie rozumiem ale wiem że mu wybaczysz i zapomnisz wszystko bedzie dobrze
teraz jestes bardziej uwrażliwiona na wszelkie przejawy kłamstwa a nawet nie kłamstwa tylko przemilczenia pewnych spraw bo potrzebujesz stabilności i pewności

on bardzo cie kocha dlatego też wolał pewne rzeczy przemilczec
ale nie pomyslał że to błąd

Jagoda - 05.06.2007
Maja - 29.03.2010

Offline asia

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 10.09.2005r.
Rybka bedzie MAMUNIA!
« Odpowiedź #2353 dnia: 3 Marca 2007, 12:02 »
Rozumiem Ciebie Rybko doskonale... miałam podobną sytuację z moim Tomkiem... Jestem zazdrosna i czasami wybuchowa ale tylko wtedy kiedy mam powody... Wiem, że zaufanie w związku jest najważniejsze dlatego tak samo bolało mnie wtedy to, że Tomek mnie okłamał... Jak małe dziecko złapane na czymś... A ja nienawidzę krętactwa! Wolę usłyszeć najgorszą prawdę niż najsłodsze kłamstwo  :boks_4:
Dlatego doskonale rozumiem Twój nastrój  :przytul:
Faceci są czasami dziwni...nie rozumieją, że gdyby powiedzieli prawdę to może i by nas to zezłościło ale szybko by nam przeszło. A tak...rodzą się domysły, niepotrzebne wizje... Jeśli człowiek nie ma nic do ukrycia to powinien być szczery - przecież to takie oczywiste...ale widać mężczyźni widzą to inaczej...
Trzymaj się Agnieszko! Jestem z Tobą  :przytul:

Offline ela

• Moderator
  • Chuck Norris
Rybka bedzie MAMUNIA!
« Odpowiedź #2354 dnia: 3 Marca 2007, 12:03 »
Cytat: "jagodka24"
takie to jesteśmy my kobiety

Dokładnie . ja też bym tak samo postąpiła .
No bo co moze sobie myslec kobieta jak jej mezczyzna szepcze do słuchawki ...ma kochanke . Kobieta to se potrafi dopowiedziec duuuuzoooo .
Ja to bym pewnie chciała jeszcze zobaczyc tą sekretarke .
....chyba musisz ja pogonic tak se teraz pomyslałam. Niech mu składa zyczenia w pracy , a nie do domu dzwoni !!!!!
 :zbanowac:

Offline rajdowka

• Chuck Norris
Rybka bedzie MAMUNIA!
« Odpowiedź #2355 dnia: 3 Marca 2007, 14:50 »
Rybko, mysle ze nie chcial psuc Ci humoru w taki wieczor i na pewno pozniej by powiedzial prawde.

Nie wnikam w szczegoly ale uwazaj na takie kobiety - potrafia perfidnie namieszac w zyciu szczesliwych facetow dla samej satysfakcji.
Trudno im jednak wygrac z tak cudownymi i madrymi kobietami jak Ty! wiec nie daj sie :)

P.S. Fryzurka miodzio :)

Offline ~Ania~
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 2006-10-07
Rybka bedzie MAMUNIA!
« Odpowiedź #2356 dnia: 3 Marca 2007, 15:23 »
rybkawiedenka, domyślam się jak możesz się czuć... :( Przykro mi że M. tak postąpił, ale postaraj się już o tym nie myśleć, nie mozesz się denerwować. Jestem pewna że z czasem zapomnisz i będzie jak dawnie. Trzymam kciuki. Buziaki

Offline Kasia*

• Chuck Norris
Rybka bedzie MAMUNIA!
« Odpowiedź #2357 dnia: 3 Marca 2007, 15:52 »
ciesze się że juz wszystko między Wami ok :przytul:
No i wklej czekamy na te fotki :tupot:
Wszyscy mówią mi - kiedyś przyjdą lepsze dni, ktoś na dobre zmieni mnie, czekam na ten dzień

rybkawiedenka
  • Gość
Rybka bedzie MAMUNIA!
« Odpowiedź #2358 dnia: 3 Marca 2007, 17:41 »
bardzo dobrze cie rozumiem ale wiem że mu wybaczysz i zapomnisz wszystko bedzie dobrze

Ja mu wybaczyłam ale żal pozostał...
Cytat: "asia"
Wiem, że zaufanie w związku jest najważniejsze dlatego tak samo bolało mnie wtedy to, że Tomek mnie okłamał.

Takie świadome kłamstwo boli najbardziej....

....chyba musisz ja pogonic tak se teraz pomyslałam

mam nadzieje ze nie będę musiała....że nie ma nic więcej o czym nie wiem....

Cytat: "anulka33"
Jestem pewna że z czasem zapomnisz i będzie jak dawnie

Pewnie będzie ale skaza gdzieś pozostanie.

Cytat: "klaudia"
ciesze się że juz wszystko między Wami ok

Tyle że "jest ok" czasami nie wystarcza.

M wie że zawiódł, powiedział że poniesie konsekwencje jeżeli chcę się gniewać albo złościć. Tyle że ja nie chce. TUliłam się do niego rano, jak zawsze, wtulałam się w jego włosy i czyłam zapach który daje bezpieczeństwo. POtem razem z Kasią jedliśy śniadanie, poszliśy razem na spacer, trzymalismy się za ręce. Słuchałam jak M mówi że będzie mu brakowało brzuszka jak Tosia się urodzi, że kocha i że ma obok siebie najcudowniejsze trzy kobiety. Słuchałam, uśmiechałam się, oddawałam pocałunki a smutek i pustka pozostały...

rybkawiedenka
  • Gość
Rybka bedzie MAMUNIA!
« Odpowiedź #2359 dnia: 3 Marca 2007, 17:47 »
Na poprawe nastroju:

zestaw ramka na zdjęcie i album na zdjęcia od teściowej :)

Dwa kubeczki z sitkiem do zaparzania herbaty plus 5 różnych smaków herbat (narazie spróbowaliśmy 2).

Reszta prezentó to aksa i książki więc nie będę fotografować.
Ale OTO JA:

rybkawiedenka
  • Gość
Rybka bedzie MAMUNIA!
« Odpowiedź #2360 dnia: 3 Marca 2007, 18:56 »
I moja nowa sukienka - zakup dzisiejszy :)

M jakośnie potrafi zrobić ładnego zdjęcia :(

Offline ela

• Moderator
  • Chuck Norris
Rybka bedzie MAMUNIA!
« Odpowiedź #2361 dnia: 3 Marca 2007, 19:08 »
Bardzo łądnie wygladasz :D
Jak tylko zobaczyłam twoja buzke to i mi sie mordka usmieceneła :D

Blond zawsze dodaje takiego ciepłą ...no i odmładza :D

rybkawiedenka
  • Gość
Rybka bedzie MAMUNIA!
« Odpowiedź #2362 dnia: 3 Marca 2007, 19:29 »
no i odmładza
Też to zauważyłam.....szkoda tylko że młodsza to nie zawsze znaczy "atrakcyjniejsza..."

Offline Gosia-oosta

• Chuck Norris
Rybka bedzie MAMUNIA!
« Odpowiedź #2363 dnia: 3 Marca 2007, 19:54 »
szkoda tylko że młodsza to nie zawsze znaczy "atrakcyjniejsza..."

fakt, ale nie dotyczy to Ciebie :) sexy z Ciebie "ciężarowka" , nie ma co :)

ciesze się, że juz Ci lepiej..wierze, że o tej sytuacji z M. zapomnisz..podobno Ryby nie są pamietliwe :)..nie ma co się dreczyc..pozytywny jest ten usmiech na Twej buźce :)

Offline jagodka24

• Chuck Norris
Rybka bedzie MAMUNIA!
« Odpowiedź #2364 dnia: 3 Marca 2007, 21:25 »
rybko sliczna z ciebie kobitka
i fajnoa sukienusia
ja własnie sie cały czas zastanawiam jak sie ubiore na slub kuzyna w kwietniu  :mdleje:  poprostu nie mam koncepcji a chciałabym wyglądać super

Jagoda - 05.06.2007
Maja - 29.03.2010

Offline asiek

• Chuck Norris
  • data ślubu: 14.08.2004
Rybka bedzie MAMUNIA!
« Odpowiedź #2365 dnia: 3 Marca 2007, 22:13 »
rybkawiedenka, przyko mi z powodu tej sytuacji,ale z czasem zaapomnisz.Ale bądź czujna hehe
A fryzurka super i laska z Ciebie w tej sukienusi!!!!!! :brawo_2:

rybkawiedenka
  • Gość
Rybka bedzie MAMUNIA!
« Odpowiedź #2366 dnia: 4 Marca 2007, 07:06 »
Cytat: "oosta"
fakt, ale nie dotyczy to Ciebie  sexy z Ciebie "ciężarowka" , nie ma co  
Wiecie co. właśnie M zauważył kilka dni temu żę oglądaja sie za mną ludzie. I to wcale nie mężczyżni tylko kobiety! Najpierw mnie to rozśmieszyło ale potem zasstanowiło. Dlaczego tak jest??? I już wiem!
Wczoraj poszliśy do knajpy bo opijaliśy urodziny ze znajomymi. Miałam na sobie sukienke (czarną, już wcześniej wklejałam fotke), szpilki, itd. Wszyscy sięzachwycali jak to ja śłicznie wygląam, koleżanki nie mogły się nadziwić,  a mnie było głupio.. Bo odniosłam wrażenie że jak w ciąży to nie ożna być sexy. Że jak w ciąży to po co fryzjer, paznokcie czy makijaż?  I tak rozmawialyśmy o tym i do takiego samego doszłyśmy wniosku - że jest jeszcze wiele kobiet które w ciąży przestają nagle o siebie dbać. Najlepsze na wyjście są dresy męża i włosy w kitke żeby myć nie trzeba. A jak już ciężarna kobita założy kozaczki pod kolano, spódnice i pomaluje rzęsy to przyciąga straszną uwage! Kochane ciesze się że my jako młode pokolenie ciężarówek zmieniamy ten trend!

poprostu nie mam koncepcji a chciałabym wyglądać super

Ja tę sukienke kupiłam właśnie z myślą o śłubie Kasi chrzestnego. Coprawda on ma być28 kwietnia, czyli na 10 dni przed terminem narodzin TOsi, ale w razie czego sukienka jest :) Jagódko ty jesteśtak ładna że na 100% cokolwiek założysz będzie śliczne!

Cytat: "asiek"
Ale bądź czujna hehe
Nie chce być czujna. Chce wierzyć że nie musze.
Kiedy M mi się przyznał to powiedział że sie bał. I wtedy mu odpowiedziałam że zanim staliśmy się małżeństwem to mogłam sprawdzać jego telefony, emaile, kieszenie, itd. Mogłam (sama sobie pozwalałam), bo nie ufałam. Ale wychodząc za niego pozostawiłam wątpliwości, obawy i podejrzenia i nigdy więcej nie sprawdziłam czy mówi prawde. I nigdy więcej nie chce mieś podstaw żęby to robić. Rzeczywiście było mu głupio bo zdałsobie sprawe żę zawiódł na całej lini...

Czy wiecie że gołębie mają okres godowy właśnie?  :skacza:
Jezu, jest 7,05 w niedziele a ja już od godziny nie śpie! A impreza skończyła się o 12! Więc w łóżku byłam chyba ok1.

Offline agulkaaa
  • Chuck Norris
  • MISIO 13.05.2007, MACIUŚ 21.10.2009
Rybka bedzie MAMUNIA!
« Odpowiedź #2367 dnia: 4 Marca 2007, 10:35 »
sukieneczka śliczna
i wcale się nie dziwię że się za tobą oglądają wyglądasz super
ja też jestem zdania że ciąża nie zwalnia z dbania o siebie
:):):):):):)

rybkawiedenka
  • Gość
Rybka bedzie MAMUNIA!
« Odpowiedź #2368 dnia: 5 Marca 2007, 08:07 »
Cytat: "agulkaaa"
sukieneczka śliczna
Dziekuje Agulko. Mam tylko naszieje ze nie zrobi się za mała! Niby materiał się rozciąga, ale..... Brzuszek Też!

rybkawiedenka
  • Gość
Rybka bedzie MAMUNIA!
« Odpowiedź #2369 dnia: 5 Marca 2007, 08:08 »
Łaaaaaaaaaaaaaaa! Weszłam w 8 miesiąc!!!!!!!!!!!!!!!!!