fakt, ale nie dotyczy to Ciebie sexy z Ciebie "ciężarowka" , nie ma co
Wiecie co. właśnie M zauważył kilka dni temu żę oglądaja sie za mną ludzie. I to wcale nie mężczyżni tylko kobiety! Najpierw mnie to rozśmieszyło ale potem zasstanowiło. Dlaczego tak jest??? I już wiem!
Wczoraj poszliśy do knajpy bo opijaliśy urodziny ze znajomymi. Miałam na sobie sukienke (czarną, już wcześniej wklejałam fotke), szpilki, itd. Wszyscy sięzachwycali jak to ja śłicznie wygląam, koleżanki nie mogły się nadziwić, a mnie było głupio.. Bo odniosłam wrażenie że jak w ciąży to nie ożna być sexy. Że jak w ciąży to po co fryzjer, paznokcie czy makijaż? I tak rozmawialyśmy o tym i do takiego samego doszłyśmy wniosku - że jest jeszcze wiele kobiet które w ciąży przestają nagle o siebie dbać. Najlepsze na wyjście są dresy męża i włosy w kitke żeby myć nie trzeba. A jak już ciężarna kobita założy kozaczki pod kolano, spódnice i pomaluje rzęsy to przyciąga straszną uwage! Kochane ciesze się że my jako młode pokolenie ciężarówek zmieniamy ten trend!
poprostu nie mam koncepcji a chciałabym wyglądać super
Ja tę sukienke kupiłam właśnie z myślą o śłubie Kasi chrzestnego. Coprawda on ma być28 kwietnia, czyli na 10 dni przed terminem narodzin TOsi, ale w razie czego sukienka jest

Jagódko ty jesteśtak ładna że na 100% cokolwiek założysz będzie śliczne!
Ale bądź czujna hehe
Nie chce być czujna. Chce wierzyć że nie musze.
Kiedy M mi się przyznał to powiedział że sie bał. I wtedy mu odpowiedziałam że zanim staliśmy się małżeństwem to mogłam sprawdzać jego telefony, emaile, kieszenie, itd. Mogłam (sama sobie pozwalałam), bo nie ufałam. Ale wychodząc za niego pozostawiłam wątpliwości, obawy i podejrzenia i nigdy więcej nie sprawdziłam czy mówi prawde. I nigdy więcej nie chce mieś podstaw żęby to robić. Rzeczywiście było mu głupio bo zdałsobie sprawe żę zawiódł na całej lini...
Czy wiecie że gołębie mają okres godowy właśnie?
Jezu, jest 7,05 w niedziele a ja już od godziny nie śpie! A impreza skończyła się o 12! Więc w łóżku byłam chyba ok1.